Page 1


/02


VI ER GLADE FOR AT BO HER – BØRNENE LØBER OG LEGER SAMMEN, ALLE SNAKKER MED HINANDEN OG DET ER MEGA HYGGELIGT. DET ER EN SKØN LILLE BYDEL TÆT PÅ ALT. – Mira Hansen, nabo i Byhusene

/03


DET ER ENORMT SØDE MENNESKER, DER BOR HERUDE. VI FÅR EN SLUDDER OVER HÆKKEN, OG ALLE ER MEGET ÅBNE FOR AT LÆRE NABOERNE AT KENDE – Signe Langkilde, nabo i Byhusene

/04


/05


Plukkekalender Peberrod / april Skovløg / april Ramsløg / maj Hyldeblomst / juni-juli Jordbær / juni-august Blåbær / juli-august Stikkelsbær / juli-august Hindbær / juli-august Mirabelle / juli-august Svampe/ august Brombær/ august-oktober Havtorn / september Hyldebær/ september-oktober Slåen / september-oktober Æbler / september-oktober Læs mere om Fælledens spisekammer på spisamagerfaelled.dk og byhøst.dk.

/06


Storslået natur og fællesskab i byen 12 minutter fra Kongens Nytorv er der plads til den hverdag, I drømmer om. Nabohusene ligger en kort gåtur fra storbyens flotteste naturområder, og I får Byhusenes familierækkehuse og Tårnhusene til nabo. Med de 194 familieboliger, som Nabohusene, Byhusene og Tårnhusene tilsammen udgør, er I en del af et stort fællesskab og en velfungerende lille bydel få kilometer fra indre by. Her kan karriere, byliv og højt til himlen smelte sammen. Området omkring Nabohusene har alt, I behøver; storslået natur i baghaven, biograf og butikker i Field’s shoppingcenter, motorvejsafkørsel i nærheden, institutioner i gåafstand og landets mest søgte gymnasium. Når I gerne vil have endnu flere butikker og cafeer at vælge imellem, er det bare at stige på metroen, som i løbet af få minutter tager jer til København K. Som en del af Arenakvarteret, der vokser frem ved Københavns nye multiarena Royal Arena, er I nabo til byens nye kulturelle vartegn og har udsigt til kanaler og sportsmesterskaber i arenaens åbne stueetage. Når I selv skal brænde energi af, er det bare at vælge, om I løber mod Amager Fælleds stier, tager en tur i skøjtehallen eller bruger aktivitetsbanen på den lokale legeplads. Tilsammen har Nabohusenes to bygninger 38 lejligheder og penthouselejligheder, som er 73-132 kvm, fordelt på 3-4 værelser. Alle hjem har en terrasse, altan eller tagterrasse, der vender mod solen og kvarterets smukkeste udsigter. De højest beliggende boliger breder sig over 4. og 5. sal. Nabohusene er klar til indflytning i foråret 2018.

/07


/08


Det grønne, urbane liv Kun få steder i Europa kan du bo i en hovedstad og samtidig midt i naturen – det kan du i Nabohusene. Kalvebod Fælled er hovedstadens urbane vildnis og din imponerende baghave. Her er masser af vilde bær, hyggelige stier og gode vandpytter at hoppe i. På Fælledens arealer er der fri leg og plads til at ride, cykle, lave bål, tage på picnic, lufte hund, bygge hule, samle bær eller bare puste ud i græsset. Ud over brombær, stikkelsbær og skovjordbær kan du høste hyld, ramsløg, asparges og peberrod. Fra september kan du også finde de små gule havtorn, som gør sig godt i saft og desserter. Der er gode plukkesteder nok på Amager Fælled og planter at komme efter året rundt, så dit køkken kan dufte af søde bær om sommeren og af hjemmebrygget slåensnaps inden julefrokosterne. Find de bedste sankesteder på Byhøst.dk. På det lokale Naturcenter Amager, der er åbent for alle i weekender, helligdage og ferier, kan hele familien få inspiration til at finde svampe, låne udstyr til haletudsejagt eller overnatte i shelter. Tæt ved centeret græsser køer og får, og på Kanalvej finder I hestevognsture og ridning for store og små hesteentusiaster. Også i byrummet er naturen tænkt ind. På Else Alfelts Vej og Richard Mortensens Vej, som ligger ud mod Fælleden, anlægges trædesten i kanalerne, små broer, skovlegeplads og områder med træer. Og så har I naturligvis det grønne fællesområde, som ligger omkring By-, Tårn- og Nabohusene. Med fælles frugttræer, bænke og pladser, hvor I kan plukke, grille og slappe af.

/09


”TO-TRE GANGE OM UGEN LØBER JEG PÅ FÆLLEDEN. HER KAN DU FÅ LIGE DEN LØBERUTE, DU GERNE VIL HAVE, BAKKE, STIER, ASFALT ELLER GRUS.” Rasmus Wolden, nabo i Byhusene

/10


Skøjteløb og leg i nabolaget Arenakvarteret er ideelt til sportsglade børn og voksne. Her kan du suse afsted i områdets nye skøjtehal, som ligger ved Royal Arena. På dens to etager finder du bl.a. ishockeybane, tumlebane, og styrketræningsrum. Hallen er åben alle dage året rundt, og dens baner kan bookes til børnefødselsdage og firmaarrangementer. Få hundrede meter fra Nabohusene ligger den lokale børneinstitution LilleArenas udendørs legeplads på 1.200 kvm, som er åben for alle efter hentetid. Sammen med den kommende Kalvebod Fælled Skole, som forventes at stå færdig i maj 2018, kommer en idrætshal, der også har plads og baner nok til de lokale idrætsforeninger. Indtil skolens hal bliver indviet, er Ørestad Streethal åben døgnet rundt for alle Ørestadgensere. Den nybyggede lethal har både multibaner og klatrevæg, som kan bookes. Du kan også vælge at bruge de lokale fitnessklubber og golfanlægget, gå til ballet i Fields eller løbe mod Fælledens mange bakker og stier. På sigt kommer du til at kunne plaske med børnene i områdets kommende svømmehal, lege langs den grønne hovedgade på Asger Jorns Allé og bruge fælleslokalerne i det planlagte Byens Hus. Langs Kalvebod Fælleds kystlinje kan hele familien cykle, vandre eller soppe. Her kan I også finde fiskere, kite-surfere og kajakroere. Planen er, at der i løbet af de kommende år skal skabes en række aktiviteter langs Fælledens kyst.

/11


/12


Pasning og skole i gåafstand Til små og større - skoler og dagsinstitutioner Ørestad har hele fire vuggestuer og børnehaver i sikker gåafstand fra Nabohusene. Alle har fokus på bevægelse og bruger naturen, som er i området. Børneinstitutionen LilleArena ligger i et nybygget hus få hundrede meter fra Nabohusene. Den har to afdelinger - en vuggestue med plads til 48 børn og en børnehave med 110 små legekammerater. Institutionen arbejder med pædagogisk idræt, derfor er rummene indrettet, så børnene bliver inspireret til at løbe og bevæge sig. LilleArenas udendørs legeplads på 1.200 kvm har både miniboldbane og aktivitetsbane. Og den må bruges af alle, når børn og pædagoger er gået hjem. For de større børn har Ørestad en folkeskole og en friskole. I maj 2018 forventes Arenakvarterets nye skole, Kalvebod Fælled Skole, at åbne. Bygningen, der er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter, får fem runde etager med tilhørende idrætshal og særlig fokus på sport, bevægelse og friluftsliv. Populært digitalt gymnasium Ørestad Gymnasium, der ligger i gåafstand fra Nabohusene, har i flere år ikke bare været Københavns mest søgte gymnasium, men hele Danmarks mest søgte. Her er ingen slidte bøger med æselører, da skolen er 100 procent digital og læsestoffet derfor er e-bøger til iPad og computer. Skolen er et alment gymnasium med 14 forskellige studieretninger inden for det naturvidenskabelige, samfundsvidenskabelige, humanistiske og kunstneriske område. Og så er den at finde på lister over verdens mest innovative uddannelsesinstitutioner.

/13


Anerkendt arkitektfirma bag succeskvarteret Den prisvindende tegnestue Holscher Nordberg Arkitekter har gennemtænkt og udviklet både Byhusene, Tårnhusene og Nabohusene. Alt fra altaner og planløsninger til lejlighedernes lysindfald er blevet optimeret, for at nå frem til det helt perfekte lys i samtlige stuer. Der er med andre ord garanti for, at du får den bedste bolig med optimalt udnyttede kvadratmeter og alt det lys og luft, som området kan præstere. Nabohusenes lejligheder er den sidste del af det populære kvarter, som danner et grønt lille bysamfund med fælles frugttræer, hyggelige fællesområder med hængekøjer, bænke og trygge stisystemer. Samtlige boliger i Tårnhusene og Byhusene blev reserveret og solgt på få måneder.

/14


/10 /15


/16


Tryg og nem hverdag i Nabohusene I Nabohusene bliver du og din familie en del af et større kvarter, som Byhusene og Tårnhusene også ligger i. Med de charmerende rækkehuse og tårne til nabo, har I den perfekte ramme omkring et levende og trygt socialt liv for samtlige familiemedlemmer. Hvor børnene kan lege på kryds og tværs og nemt finde ud og hjem igen via stisystemerne. Hvor alle kommer hinanden ved og bliver en del af et lokalt byfællesskab. Nabohusenes lejligheder ligger i Arenakvarterets smørhul, hvor der hverken er langt til København K, til indkøb eller naturen. Langs kvarteret løber en rolig kanal, og en fælles lege- og opholdsvej binder rækkehuse og etageejendomme sammen. Når du går ud gennem din hoveddør med børnene i hænderne, kan I på få minutter komme til børnehave, skole eller en af områdets mange legepladser. På kvarterets grønne fællesområder omkring Nabohusene kan I få pulsen helt ned, lære naboer at kende over grillen og plukke kirsebær og æbler fra frugttræerne. Med 145 indkøbsmuligheder i Field’s shoppingcenter er der aldrig langt til en liter mælk eller nye løbesko. Og ved at følge Byfælleden, kan I komme til Amager Fælled, hvor græsset altid må betrædes, leges og løbes på. I Arenakvarteret får I landsbyens trygge fællesskab, storbyens mange muligheder og naturens grønne ro samlet på ét sted.

/17


/18


De helt rigtige detaljer Når I vælger jeres drømmehjem i Nabohusene, kan I være sikre på, at alt i jeres hjem er nøje gennemtænk, fra inderst til yderst. Vinduer, franske altaner og altaner er sat i og på, hvor lysindfald og udsigt er bedst og størst i hver enkelt bolig, så I både får strejflys gennem stuen og privatliv på altanen. Til hver lejlighed hører en terrasse eller altan, og til penthouselejlighederne en tagterrasse, som ligger i forlængelse af en stue. Det er arkitekttegnede detaljer, I vil kunne mærke og være glade for hver dag. Alle lejligheder har bad- og køkkenelementer fra HTH i højeste kvalitet. De er hvide, grebsløse og minimalistiske.

/19


/20


”JEG KAN GODT LIDE OMRÅDET. JEG HAR BOET TÆT VED SØER HELE MIT LIV, SÅ DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT HER ER VAND. NATUREN ER SÅ TÆT PÅ, OG ALLIGEVEL ER DER TI MINUTTER TIL BYEN.” Mira Hansen, nabo i Byhusene

/21


HER KAN MAN GØRE UTROLIG MEGET INDEN FOR KORT AFSTAND. NOGLE GANGE CYKLER VI RUNDT OM FÆLLEDEN LANGS VANDET MED BØRNENE I LADCYKLEN. DER VAR SMÅ LAM I FORÅRET PÅ KALVEBOD FÆLLED, NU ER DER KØER. – Rasmus Wolden, Byhusene

/22


Genkendelige linjer Renderingen her er fra Tårnhusene, Nabohusenes højere kvarterfæller. De to etagebyggerier er stort set identiske indeni - bl.a. køkken, plankegulve, vinduer og altaner er bl.a. næsten ens. Der tages forbehold for mindre ændringer. /23


Nå frem til tiden Fra Ørestad tager metro og motorvej dig nemt til arbejde, venner eller læsegruppe. Med Ørestad og Vestamager metrostationer tæt ved din dør, får du metro til tiden hvert 4. minut i døgnets travleste timer og hvert 6. minut uden for myldretiden. Øresundstoget kører fra Ørestad Station, og flere buslinjer standser tæt ved Nabohusene. Hvis du foretrækker at cykle, kan du følge cykelstien til København K. Det er egentlig bare op til dig, om du vil trampe til i pedalerne eller kunne nå at nyde kanaler og arkitektur undervejs. Skal du til lufthavnen eller Øresundsbroen, tager det kun få minutter i tog eller bil, og Øresundsmotorvejen E20 passerer mellem Ørestad City og Ørestad Syd. Så hele familien kan komme hurtigt og trygt frem og tilbage fra møder, skole og venner.

/24


Ø GY RESTA MN ASI D UM ØR E ME STAD TRO

VIL LAK VA RTE R

ØR ES SKO TAD LE

ERH VER VSB YGG ERI

PLA ZA

MU AR LTI EN A

KA NA LKV AR TER ET

DA GIN STI TU TIO B N Y TÅ H U R NA NHU SENE BO SE , HU NE SE & NE

SK OL E

SK OV KV AR TER ET

AM AG ER FÆ LLE D

ØR EST AD S

BO ULE VAR D

VES TA ME MAGE TRO R

8-T ALL ET

AM AG ER FÆ LLE D

HA NN E AL MA LE NN S

CR OW NE

SK ØJ TE HA L

E2 0

SH FIELD OP S BIO PING & GR AF

/25


Find alt i Arenakvarteret Royal Arena Med Danmarks nye multiarena Royal Arena i baghaven har du aldrig langt til landets største koncerter og sportsbegivenheder. Arenaen huser alt fra rockkoncerter, svømmestævner og håndboldkampe til Disney On Ice og har mellem 60 og 80 arrangementer hvert år. Royal Arena har plads til op mod 15.000 siddende og stående koncertgængere og 12.500 sportspublikummer. Sportsaktiviteter Der er plads til fodbold og ishockey ved Nabohusene. Her er både en lokal streethal med multibaner, motionscentre, golfanlæg og Københavns bedste løberuter på Fælleden. Arenakvarterets nye skøjtehal har åbent alle årets dage, og fra skolestart 2018 kan lokale sportsforeninger bruge Kalvebod Fælled Skoles nye idrætshal Byfælleden Arenakvarterets Byfælled er et vigtigt omdrejningspunkt i området. Den er indgangen til kvarteret og samlingssted for metroens rejsende. Med træer, planteøer og vandbassin er Byfælleden et rart område, hvor alle Arenakvarterets beboere kan gå, lege og mødes. Kanalerne Ørestads kanaler binder hele området sammen. De er ikke kun kønne at se på, men beskytter også mod oversvømmelser. Fra nord til syd bugter de sig som et økosystem med ænder, hejrer og fisk. Alle områdets beboere over 15 år kan gratis låne en kajak og padle af sted på kanalerne. Om vinteren fejes skøjtebaner frem, hvis isen er tyk nok. Metro og transport Med få hundrede meter til Ørestad og Vestamager metrostationer, kan du komme hele byen rundt på ingen tid – til kaffeaftaler i Torvehallerne og kærestemiddag i centrum. Busser kører til metrostationerne, og Øresundstoget har retning mod Hovedbanegården, lufthavnen og Malmø fra Ørestad Station. I bil kan du komme på motorvejen via E20, og på cykel tager det kun få minutter at komme til byen. Når du flytter ind i Nabohusene, står et nybygget P-hus klar på Ejler Billes Allé, så du kan sikre dig en god parkeringsplads.

/26

Underholdning Ørestad er fyldt med underholdning for hele familien året rundt. I Bella Center finder du bl.a. BogForum, loppemarkeder, Lego World og kunstmessen Code Art Fair. Ørestad Kulturdag løber af stablen i september, imens sommeren er fyldt med DR Sommerfestival med Ramasjang-værter og rideture fra Hestefolden på Kanalvej. Den Blå Planet er en kort metrotur væk, og Fælledens får, lam og køer kan klappes og håndfodres. I 2018 åbner et indendørs legeland i flere etager ved Vestamager Metrostation - så er underholdningen også sikret på regnvåde dage. Indkøb Field’s shoppingcenter har åbent til kl. 20 alle ugens dage og ligger få minutter fra din hoveddør. Lige meget om du har brug for bleer, takeaway eller en ny garderobe, finder du det her. Centeret har også en stor, nyopført biograf med ni sale. Du kan selvfølgelig også handle endnu mere lokalt, når butikker og cafeer rykker ind i byggerierne ved Byfælleden. Eller du kan gøre det modsatte og tage metroen til Strøget og stræderne. I 2018 åbner to store supermarkeder ved Vestamager Station. Følg med Smugkig på Ørestad og kvarteret, allerede inden I er flyttet ind. På Facebook og Instagram kan du følge med på byhuseneorestad – her er opslag og nyheder for hele kvarteret, og derfor også om Nabohusene. Vil du se og læse mere om Ørestad, kan du følge gruppen ”Ørestad” på Facebook. På Instagram deler Ørestads beboere yndlingssteder med #ørestad #orestad #amagerfælled #naturamager #kalvebodfælled #8tallet #8-tallet.


/27

/27


/28


/29


Genkendelige linjer Renderingen her er fra Tårnhusene, Nabohusenes højere kvarterfæller. De to etagebyggerier er stort set identiske indeni - bl.a. køkken, plankegulve, vinduer og altaner er bl.a. næsten ens. Der tages forbehold for mindre ændringer. /30


ARENA

SKØJTE

HAL

HANNEMANNSKVARTERET

BYFÆLL ED VES T

BYFÆLL ED ØST TÅRN

SKO

LE

DAGIN ST “LILLEA ITUTION RENA”

CAFEER

ØREST ADS B

ANE

OULEV ARD

BOLDB

PROME NADEN

IDRÆTS

HAL SKOVK

VARTE R

ET

VEJ

KANA L

KVART

ERET

ROB ERT JAC OBS ENS

RICH ARD MOR TEN SEN S VE J

ELSE ALFE LTS VEJ

BYHU TÅRNH SENE, U NABO SENE & HUSE NE

EJLER BILLES ALLÈ /31


Godt naboskab inkluderet I Nabohusene får du ikke bare naboer. Her får du et fællesskab med familier og børn, som rækker ud over det sædvanlige. Børnene går i børnehave, vuggestue og skole sammen. De løber fra have til værelse til spisebordet sammen, leger på kryds og tværs og kommer glade hjem. Du kan snakke over hækken, i opgangen eller på Nabohusenes Facebook-side med dine nye naboer. Og du kan begynde samtalen, allerede inden I er flyttet ind. Nabohusenes kvarterfæller, Byhusene og Tårnhusene, består af henholdsvis 84 familierækkehuse og 72 lejligheder fordelt på tre tårne. Grønne fællesarealer med frugttræer og bænke samler alle områdets boliger, så der kan opstå mere end bare naboskaber over frugtbuske og grill. På hver side af husene ligger de to boligområder Skovkvarteret og Kanalkvarteret, som også har rækkehuse og lejligheder. /32

NABOHUSENE 1

4 etager 4 etager 3 etager

4 etager

4 etager 4 etager 3 etager

3 etager

4 etager

3 etager

4 etager

4 etager

TÅRNHUSENE 8/9 etager

NABOHUSENE 2


TÅRNHUSENE

1

TÅRNHUSENE

3 /33 /26


Dine naboer flytter ind Når I flytter ind i Nabohusene, er resten af kvarteret allerede færdigbygget og fyldt med familier. Indflytningen sker i takt med, at Byhusenes rækkehuse og Tårnhusene er færdige. Kvarterets første beboere flyttede ind i Byhusenes 1. etape i januar 2016. Siden er familier og flyttekasser rykket ind i løbet af 2016 og begyndelsen af 2017. De sidste rækkehuse er overdraget i marts 2017. I februar 2017 flyttede Tårnhusenes første beboere ind, og i løbet af sommeren 2017 overtager alle tårnenes beboere deres nye hjem. I kan flytte ind i jeres jeres nye lejlighed og det færdige kvarter i begyndelsen af 2018.

/34


ALLE BØRNENE I KVARTERET ER NÆSTEN I SAMME ALDER, DE LEGER SAMMEN, GÅR I SKOLE SAMMEN OG ER GLADE FOR HINANDEN. DET ER DEJLIGT AT FÅ VENNER MED BØRN, SOM BOR I SAMME KVARTER.

Mira Hansen, Byhusene

/35


PLANTEGNINGER

/36


Stueetage lejlighed 1

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 111 kvm – Terrasse: 9 kvm

T

Master Bedroom 12 m2

T

Værelse 9 m2

T

Entré 5 m2

Ind

OPV VM TT

T T

Bad 4 m2 Depot 3 m2 Stue/Køkken 34 m2

T T

1.0.1 Hver dag kan du nyde solen på din private terrasses 9 kvm, som ligger i forlængelse af dit køkken-alrum. Du får to udgange til terrassen, fire rum og 111 kvm. Vinduer fra gulv til loft og to franske altaner giver dig ekstra dagslys og udsigt.

Værelse 11 m2

Terrasse 9 m2 /37


Stueetage lejlighed 2

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

3-værelses lejlighed 73 kvm – Terrasse: 7 kvm

T

Værelse 9 m2

Master Bedroom 10 m2

Entré 4 m2

Ind

VM TT

OPV

Bad 4 m2

Stue/Køkken 23 m2

1.0.2 Fra lejlighedens hyggelige køkkenalrum, kan du gå direkte ud på din private terrasse med morgenkaffe og avis. Indenfor får du tre lyse værelser, udenfor har du kvarterets huse og områdets kanaler som nærmeste naboer.

/38

Terrasse 7 m2


1. etage lejlighed 3

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 96 kvm – Terrasse: 11 kvm

Værelse 9 m2 Master Bedroom 12 m2

T

Ind

T

T

Entré 5 m2 OPV VM TT

T T

Bad 4 m2

Stue/Køkken 26 m2

Værelse 10 m2 T

1.1.1 Med en privat terrasse på 11 kvm har du både plads til at grille, læse og ligge i hængekøje. Dørene, som åbner op til terrassen, giver ekstra dagslys og frisk luft i boligen, det samme gør to franske altaner. De store vinduer lukker kvarterets grønne, rolige stemning ind.

Terrasse 11 m2

/39


1. etage lejlighed 4

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 92 kvm – Altan: 7 kvm

Master Bedroom 13 m2

T

Værelse 10 m2

T

T

Entré 5 m2

Ind

OPV T

VM TT

T

Bad 4 m2

Stue/Køkken 26 m2

1.1.2 Fra køkken-alrummet kan du gå ud på din altan og nyde solen eller bare lade dørene stå åbne, så luften strømmer ind. Lejligheden får både morgen- og aftenlys, som strømmer ind gennem de store vinduer og den franske altan.

/40

Værelse 10 m2

T

Altan 7 m2


2. etage lejlighed 5

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 99 kvm – Altan: 8 kvm

Master Bedroom 14 m2

Værelse 11 m2

T T

Ind

T

Entré 5 m2 OPV VM TT

T T

Bad 4 m2 T

Værelse 10 m2

1.2.1 Over dit køkkenbord lukker et vindue udsigten ind og slår din boligs lyse tone an. Her er hele tre franske altaner, store vinduespartier og masser af lys i både stue og værelser. Fra køkken-alrummet kan du åbne op til din 8 kvm store altan.

Stue/Køkken 26 m2

Altan 8 m2

/41


2. etage lejlighed 6

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 92 kvm – Altan: 11 kvm

Master Bedroom 13 m2

T

Værelse 10 m2

T

T

Entré 5 m2

Ind

OPV T

VM TT

T

Bad 4 m2

Stue/Køkken 26 m2

1.2.2 I det rummelige køkken-alrum sørger altandøren for, at du kan åbne lejligheden op og bruge dit private uderum som en forlængelse af stuen. I boligens tre værelser lukker de store vinduer lys og grøn udsigt ind.

/42

Værelse 10 m2

T

Altan 11 m2


3. etage lejlighed 7

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 98 kvm – Altan: 7 kvm

T

Master Bedroom 12 m2 Værelse 9 m2

T

Ind

T

Entré 5 m2 OPV VM TT

T T

Bad 4 m2

Stue/Køkken 28 m2

T

Værelse 10 m2

1.3.1 Dit køkken-alrum får lys fra to verdenshjørner, og hele boligen er præget af lyset fra de store vinduer, som flere steder går fra gulv til loft. På 3. sal kan du se ud over det hyggelige, grønne kvarter som Nabohusene er en del af.

Altan 7 m2

/43


3. etage lejlighed 8

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 92 kvm – Altan: 7 kvm

Master Bedroom 13 m2

T

Værelse 10 m2

T

T

Entré 5 m2

Ind

OPV T

VM TT

T

Bad 4 m2 T

Stue/Køkken 26 m2

1.3.2 I hver ende af lejligheden kan du åbne op for luft og grøn udsigt. Mod øst giver den franske altan dig morgensol, mod vest kan du nyde eftermiddagslyset på altanen. Boligen har store, lyse værelser og et køkken-alrum med plads til fælles madlavning, leg og afslapning. /44

Altan 7 m2

Værelse 10 m2


Stueetage lejlighed 9

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

3-værelses lejlighed 75 kvm – Altan: 8 kvm

Værelse 9 m2

T

Master Bedroom 10 m2

Entré 4 m2

Ind

VM TT

OPV

Bad 4 m2

Stue/Køkken 23 m2

2.0.1 Boligens to værelser og lyse køkkenalrum har store vinduer, som åbner lejligheden op. Fra stuen kan du gå direkte ud på din afskærmede terrasse og nyde solen. To terrassedøre og en fransk altan giver ekstra luft til lejligheden.

Terrasse 8 m2 /47


Stueetage lejlighed 10

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 112 kvm – Terrasse: 22 kvm

T

Værelse 14 m2

Master Bedroom 17 m2

T

T

Entré 5 m2

Ind

OPV VM TT

Bad 4 m2 T

Stue/Køkken 27 m2 Værelse 10 m2

2.02 Fra stuen kan du gå ud på terrassens 22 kvm og nyde det grønne vue. Med uderummet som en forlængelse af din stue, smelter kvarterets natur og dine rum sammen. Du får store vinduer, franske altaner og masser af lys.

/48

Skærmvæg

Terrasse 22 m2


1. etage lejlighed 11

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 94 kvm – Altan: 8 kvm

T

Master Bedroom 13 m2 Værelse 10 m2

T

T

Ind

Entré 5 m2 OPV VM TT

T T

Bad 4 m2 T

Stue/Køkken 26 m2

Værelse 10 m2

2.1.1 Din 8 kvm store altan ligger i forlængelse af lejlighedens køkkenalrum og ene værelse. Her kan du både have spisebord, grill og lyse aftener. I køkkenet sørger overskabe for god plads til både køkkengrej og havregryn.

Altan 8 m2 /49


1. etage lejlighed 12

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 99 kvm – Altan & Terrasse: 17 kvm

Terrasse 9 m2

Master Bedroom 12 m2

T

Værelse 10 m2

T

T

Entré 5 m2

Ind

OPV T

VM TT

T

Bad 4 m2 Stue/Køkken 27 m2 Værelse 10 m2 T

2.1.2 Med et uderum i hver ende af lejligheden, kan du lade luften strømme igennem boligen. Terrassen ligger i forlængelse af soveværelset, altanen som en fortsættelse af dit køkken-alrum. I alt får du 17 udendørs kvm og fire lyse rum. /50

Altan 8 m2


2. etage lejlighed 13

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 94 kvm – Altan: 8 kvm

T

Master Bedroom 13 m2 Værelse 10 m2

T

T

Entré 5 m2

Ind

OPV VM TT

T T

Bad 4 m2

Stue/Køkken 26 m2

2.2.1 I alle boligens rum kan du få fornemmelsen af, at ude og inde smelter sammen - store vinduer og franske altaner lukker dagslys indenfor. Altandøren åbner op til 8 kvm uderum med udkig til områdets frugttræer, rækkehuse og rolige kanaler.

T

Værelse 10 m2

Altan 8 m2 /51


2. etage lejlighed 14

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 99 kvm – Altan: 7 kvm

Master Bedroom 12 m2

T

Værelse 10 m2

T

T

Entré 5 m2

Ind

OPV T

VM TT

T

Bad 4 m2 Stue/Køkken 27 m2 Værelse 10 m2

2.2.2 Med vinduer, der går fra gulv til loft, og hele tre franske altaner, vil du have fornemmelsen af, at lys og grøn udsigt fylder dit hjem. Fra stuen kan du bevæge dig ud på din rummelige altan, som har plads til grilludstyr og hygge.

/52

T

Altan 7 m2


3. etage lejlighed 15

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 98 kvm – Altan: 8 kvm

T

Master Bedroom 14 m2

T

Værelse 11 m2

T

Entré 5 m2

Ind

OPV VM TT

T T

Bad 4 m2

Stue/Køkken 26 m2

Værelse 10 m2

2.3.1 8 kvm altan med grøn udsigt venter på 3. sal. Her strømmer dagslyset ind fra gulv til loft gennem store vinduer og to franske altaner. Det store køkken-alrum har både plads til børnevenlige maddage, fælles spisning og sofahygge.

T

Altan 8 m2 /53


3. etage lejlighed 16

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 101 kvm – Altan: 7 kvm

Master Bedroom 12 m2

T

Værelse 10 m2

T

T

Entré 5 m2

Ind

OPV T

VM TT

T

Bad 4 m2 Stue/Køkken 28 m2

T

Værelse 10 m2

2.3.2 I det lyse og rummelige køkken-alrum kan hele familien kan mødes til mad og hygge. I kan også rykke aftensmaden ud på altanen, der ligger i forlængelse af stuen. Lejlighedens store vinduer og franske altaner giver solskin fra flere verdenshjørner.

/54

Altan 7 m2


4. etage lejlighed 17

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 121 kvm – Altan: 56 kvm

T T

Skærmvæg

Master Bedroom 10 m2

Værelse 8 m2 T

Entré 10 m2

Ind

OPV VM TT

Taghus 13 m2

Bad 4 m2

2.4.1 Med to etager og en imponerende privat tagterrasse på 56 kvm, flytter du ind i en lille villa på toppen af Nabohusene. Taghusets store glaspartier, de mange vinduer og boligens franske altaner, giver dit hjem et særligt lys.

Værelse 10 m2

Stue/Køkken 26 m2

Skærmvæg

Tagterrasse 56 m2

T

/55


4. etage lejlighed 18

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 127 kvm – Altan: 53 kvm

T

Værelse 8 m2

Master Bedroom 10 m2

Skærmvæg

T T T T

T

Entré 9 m2

Ind

OPV

Taghus 16 m2

VM TT

Bad 4 m2 Stue/Køkken 26 m2

2.4.2 I hvert eneste rum giver franske altaner og store vinduer luft og lethed. De åbner rummene op, fylder dem med lys og gør boligen endnu større. Tagterrassen på 53 kvm og dens gennemlyste taghus udvider dit hjem med en usædvanlig etage - en have i højden. /54

Værelse 10 m2 T

Tagterrasse 53 m2

Skærmvæg


4. etage lejlighed 19

T = Tilvalg – Plantegning / 1:100 Stiplet linje = nedsænket loft

4-værelses lejlighed 132 kvm – Tagterrasse: 61 kvm

T

Entré Værelse 9 m2

Master Bedroom 13 m2

T

T

OPV

T

Gang 9 m2 Værelse 9 m2

T

Stue/Køkken 29 m2

VM TT

Bad 5 m2

Tagterrasse 61 m2

1.4.1 I Nabohusenes største lejlighed får du 61 kvm uderum, store, lyse værelser og et køkken-alrum, der samler hele familien om gode middage og hyggelige aftener. Med fire altandøre, fransk altan og vinduer fra gulv til loft, er stemningen i boligen lys, luftig og imødekommende. /45


Materialebeskrivelse udvendig

Tilkørsels- og adgangsforhold Fra Ejler Billes Allé, Robert Jacobsens Vej og via intern lege-opholdsgade i kvarteret. Parkering By og Havn står for parkeringsmuligheder i området, hvor der kan lejes p-plader. Der etableres cykelparkering i terræn og i kælder. Varme Fjernvarme giver boligerne centralvarme, og varmt vand bliver fordelt til lejlighederne fra varmecentralen i kælderen. Boligerne udføres med gulvvarme, som styres via trådløse termostater. Varmemåleren, som kan fjernaflæses findes i hver lejlighed. Der befinder sig en fælles måler i kælderen. Renovation Affaldsskakte til køkkenaffald findes i trappeopgangen. Affald fjernes med affaldssug. Energimærkning Bygningerne lever op til energiklasse 15-kravene og bliver energimærkede. Facader Facader udføres i blanke teglsten. Penthouselejlighedernes facade udføres i en let opbygning med udvendig beklædning som stålplade. Adgangsdøre Til boligerne er alle døre med dørkikkert, trepunktslås og sikkerhedsslutblik. Facadedøre laves i træ og aluminium. Døre til teknikrum er aflåselige og i stål.

/56

Belysning På lege-opholdsvejen bliver belysningen styret automatisk af ur og eller fotocellerelæ. I kælder og trappeopgang tændes lyset automatisk ved bevægelse. El Hver bolig har individuel el-måling. Målerne findes i kælderen, og i hver lejlighed findes en el-tavle med sikringsgrupper og HPFI-relæ. Det fælles forbrug måles over en særskilt måler. Vand Det individuelle vandforbrug aflæses af en vandmåler i hver enkelt lejlighed. Der er mulighed for at fjenaflæse målerne. En fælles afregningsmåler findes i kælderen. Trappeopgange Alle betonvægge, trappeløb og undersider af reposer males. Trin, reposer og gulve i beton støvbindes. Elevator udføres i stål. Der opsættes postkasser i stueetageniveau for alle boliger. Kælder Adgang til kælder sker via udvendig betontrappe. Alle vægge og gulve fremstår i beton. Gulve støvbindes. I kælderen findes depotrum til de boliger, der ikke har ét integreret i selve lejligheden.


Materialebeskrivelse indvendig

Vinduer, altaner og terrasser Vinduespartier er i træ og aluminium. Vinduespladerne i vindueskarme er hvidmalede MDF-plader. Værnene på altanerne er galvaniserede stålbalustre og med stål håndliste. Altanernes bund og tagterrasser er belagt med hårdttræ. Terrasser i terræn er belagt med hårdttræ eller fliser.

Køkken Køkkenet er som HTH model VH-7 med integrerede greb. Bordpladen er af 10 mm homogen laminat med underlimet Frame FR 520 køkkenvask og integreret blandingsbatteri. Blandingsbatteriet er som Essence étgrebs køkkenbatteri fra Grohe. Der monteres stikkontakter over køkkenbordet og lys under overskabe.

Antenneanlæg, telefoni og IT Lejlighederne er tilsluttet kabel-tv ved overdragelse, men ejer skal selv lave aftale med leverandøren om signal og pakkeløsning. Der etableres stik i alle opholdsrum. Der leveres ét stik til telefon i stuen. I teknikskakt forberedes opsætning af trådløs router.

Hvidevarer Kogeplader er som Siemens ET651NE17E glaskeramisk og integreret i bordpladen. Ovnen er som indbygningsovnen HB301E2S fra Siemens. Opvaskemaskine er som Siemens SN64E007EU integreret. Køle-fryseskab er som Siemens K138VV20 integreret. Emhætte er som Exhausto med udtræk.

Indvendige vægge Skillevægge laves som malede beton, porebeton, letbeton eller gipsvægge. Indvendige lofter Malede gips- eller betonlofter (elementer). I entreer, badeog toiletrum udføres malede, nedsænkede gipslofter, samt ved fremføring af ventilation. Indvendige døre Døre er hvide celledøre med greb af rustfrit stål og færdigmalede karme. Indfatninger og fodpaneler er hvide. Gulve Gulve i entre, køkken, stue, soverum og værelser lægges som Meister Eg, rustik. Underkonstruktionen laves som Thermotec og slidlag eller som en isoleret strøkonstruktion. Træsorten går igen på trin til interne trapper, som er udført af stål.

Dørtelefon Hver bolig får dørtelefon med samtaleanlæg. Trapperummets adgangsdøre kan åbnes fra boligerne ved hjælp af el-lås.

Toilet og bad Toiletskabe er som HTH model VH-7 med bordplade som Trento Solis Surface i mat hvid med integreret vask som fabrikat Bagno. Blandingsbatteri som Essence étgrebs handvask batteri. Toilet udføres som væghængt Ifö eller Duravit med to-trins skyl. Brusesættet er er som Grohe Rainshower 210 brusesystem. Bade- og toiletrummets gulve udføres med klinker som Formwork Grey 900x450 mm i farvenuance som rustik betongrå. I brusenicher føres fliserne op ad væggene i 900x450 mm. Desuden udføres glasafskærmning ved bruseniche. Vægge uden fliser er vådrumsmalede. I bade-toiletrum etableres vaskesøjle bestående af en vaskemaskine som Siemens VM14B262DN hvid og en kondenstørretumbler som Siemens IQ300WT46B267DN hvid.

/57


Forbehold Fordi Nabohusene og de omkringliggende kvarterer endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningerne og deres omgivelser ikke rigtige fotografier, nogle renderinger er fra kvarterets udsolgte tårne Tårnhusene, da Nabohusenes boliger er stort set identiske med dem. Derfor tages der forbehold for mindre ændringer. Renderingerne viser eksempler på indretning og materialer. Du kan finde detaljer om bl.a. køkken, bad og gulve i materialebeskrivelsen. Der tages generelt forbehold for trykfejl og ændringer.

/58


/59


OPLEV NABOHUSENE Robert Jacobsens Vej 2300 København S Se mere på nabohusene.dk

BESØG SALGSLOKALET Robert Jacobsens Vej 2300 København S

KONTAKT OG SALG

livinghomes.dk Islands Brygge 43, 2300 København S Tlf. 70102019 UDVIKLER

Nabohusene i Ørestad – HUS 2  

Få byens bedste baghave og naboer. Nye lejligheder i Arenakvarteret. 38 lejligheder med 3-5 værelser, terrasse eller altan. 73-132 kvm, gr...