Page 1

Nye dører?

429,- 8490,-

Hitachi 18 V DS18DBSL 5,0 Ah SK

BYGGFAG

2990,-

KAMPANJE Kampanjeperiode uke 32 og 33 – 2018

Når du trenger

GODE TILBUD PÅ BYGG- OG BYGGEVARER

La deg inspirere eller tegn ditt helt eget Byggfaghus

Ytterdører fra kr

Nytt hus? HUS

Innerdører fra kr

Borskrutrekker

La deg inspirere av vår nye huskatalog, eller tegn ditt helt eget ByggfagHUS!

BYGG FAG

Fagbutikken i Ditt Distrikt www.byggfag.no

Byggeplaner?

Vi har alt du trenger til små og store byggeprosjekter BYGG FAG

Hos oss får du også gode råd og tips!

Fagbutikken i Ditt Distrikt www.byggfag.no

Følg oss: www.byggfag.no |

byggfagkjeden |

byggfagas

1


Trivelig uteplass

g o g l a v t u t d Go å p r e s i r p gode trelast

Det er fortsatt tid igjen av sommeren til å lage eller fornye f.eks. uterommet, trappa, høybed til blomster og urter eller lekehuset til barna. Hos oss finner du byggevarene til både små og store byggeprosjekt. Spør du, kan vi sannsynligvis også bidra med gode råd og tips til akkurat ditt prosjekt.

2


Trivelig uteplass

Trelast til smĂĽ og store prosjekter

3


Trivelig uteplass

Utenfor husets fire vegger finnes det kanskje et areal med potensial til å bli et nytt favorittrom? Hagen og terrassen kan bli en liten, vakker oase – for trivsel, velvære og nytelse. Drøm gjerne om en stille stund alene, et hyggelig vennelag eller en skjermet lekestund... Bruk fantasien – og la deg inspirere!

Enkel rengjøring med høytrykkspylere fra Nilfisk 4

Terrassevasker Power Patio Utmerket til rengjøring av treterrasser og steinsatte plasser, vegger, gjerder eller andre større overflater.

C 135.1-8I X-TRA

P150.2-10 X-TRA

Velegnet til mindre og mellomstore rengjøringsoppgaver omkring dit hjem, til innkjørslen, terrassen, bilen m.m.

Robust og kraftig høytrykksvasker til krevende semiprofesjonelle oppgaver.

53490182

43928432

498,- 2190,-

51640918

Fem tips til planlegging av uteplassen: 1. Kartlegg forutsetninger og muligheter 2. Definer familiens behov 3. Del uterommet inn i soner 4. Kombiner ulike typer av materialer 5. Bruk lys for å skape god stemning

4990,-


Trivelig uteplass

Høytrykkspyler og terrassevasker til pakkepris!

E 145.4-9 P X-TRA Høytrykksvasker med stor yteevne, klar til å løse de mest krevende rengjøringsoppgavene. Kompakt vasker med i ergonomisk riktig design med ekstra løftehåndtak og innebygget teleskophåndtak som gjør den både mobil, kompakt og lett å oppbevare. Driftssikker og robust induksjonsmotor med lang levetid. Vaskeren kan oppbevares opphengt på et separat veggbeslag eller brukes direkte fra veggbeslaget som en stasjonær enhet.

Inkl. Patio terrassevasker

3690,5


Trivelig uteplass

k r e v k k Re g o s s a l g i stål

Et nyskapende og stilfullt rekkverk som også kan integreres mot det gamle og endre den til en mer åpen fasade.

ingen kutt eller forboring og gjenging til skruer. Håndlisteskjøtene er nesten usynlige og gir rekkverket vakre linjer.

Rekkverkskonseptet er utviklet for å være monteringsvennlig. Kvaliteten gjenspeiles i alle detaljene. Håndrekkene er tilpasset hver glassbredde, dermed kreves det

Glassene er herdede og laminerte sikkerhetsglass. De leveres i 11 glassbredder og det er også mulig å bestille sotet og frostet glass.

Sotet glass t gir et stilfull uttrykk

6

Stolpene leveres komplett med glassfester og pyntedeksel som skjuler innfestingsskruene til terrassen og gir en penere finish.

Et glassrekkverk gir deg enda vakrere utsikt fra din terrasse, mens du fortsatt er beskyttet mot vind.


s s a l p e t u t Flot n e i l i m a f e for hel

Med praktiske, ferdigmalte elementer, setter du opp en flott og trivelig uteplass med både rekkverk og levegg på 1-2-3 til glede for hele famlien.

Levegg Luna Hvitmalt 180x150 cm 46037176

1390,-

Luna er en serie ferdigmalte levegger i et klassisk design som passer inn de fleste steder. Finnes som gjerde, i 2 forskjellige bredder og en avsluttningsdel. Nedre del av serien er tett, noe som vil gi en lun uteplass på f.eks. terrassen.

Levegg Kongsvik Hvitmalt 180x150 cm 47412574

Lettbygd trapp

1390,-

Kongsvik er en serie med solide levegger med kraftig og stilrent espalier som skaper et hyggelig miljø i tillegg til å gi le for vind og innsyn. Elementene leveres ferdig hvitmalt. Grunnet ett strøk og malt to strøk (RAL 9016).

Skjerming ved behov

Din nye trapp lager du svært enkelt og på kort tid med ferdig– fabrikerte vanger og trinn.

Trappetrinnsett

Trappevange

med antiskli. Består av 2 rillete bord i bredde 145 mm (foran) og 115 mm.

Finnes fra 2til 7-trinn.

Fra

249,-

50589802

Fra

109,-

1390,Sideseil er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov. Når seilet ikke er i bruk rulles det automatisk inn i beskyttende kassett som er monter på vegg/stolpe. Str 300 x 160 cm. 44860404 486040

41711002

7


Spør oss om tak!

Testvinner og bestselger!

Isola Takshingel

Enklere eller enda bedre?

Testvinneren! En takshingelserie som dekker de fleste behov. 20 års garanti og en forventet levetid på enda mer. Velg mellom en rekke farger og mønstre. Trygg og vakker norskprodusert takshingel som du kan stole på og som både er rask og enkel å legge.

Noen ganger ønsker man et rimeligere alternativ eller rett og slett «ta den helt ut» og gå for det aller, aller beste. Rådfør deg gjerne med oss før du bestemmer deg for hvilken kvalitet du ønsker til ditt prosjekt.

Hold mosen unna taket Avrenning fra en ny smart skinne montert på toppen av mønet fjerner eksisterende mose etter noe tid og hindrer at ny mose dannes.

Mosebeslag platetak 40 x 400 mm Zink 48118923

Mosebeslag steintak 40 x 440 mm Zink 48118904

Mosebeslag papptak 40 x750 mm Zink 48118942

8

Baros Takshingel

Isola Takshingel Premium

Enkel og god takshingel. Prisgunstig og funksjonell med 5 års garanti. Leveres kun i sort skrå og er et alternativ til enklere bygg.

Når bare det beste er godt nok! Her er Isola Takshingels solide kvaliteter tatt enda et steg videre. Ekstra kraftig stamme bidrar til hele 30 års produkt- og funksjonsgaranti.

Led vannet vekk fra hus og grunn!

179,- 159,Takrenne stål, 4 m,

flere farger

Nedløpsrør stål, 3 m, flere farger


– k a t e t a l p l Stå g n i n s ø l e n moder t l e n o j s i d med tra utseende

Spør oss om tak!

G ARA N T I

O D U KT -

ÅR F U N K SJ O

NS

PR

30

OG

ISOLA

Isola Powertekk stålplatetak kombinerer stor styrke med lav vekt. Dette gir unike fordeler på taket. Takpannens form, sammen med overdekning av steingranulat eller pulverlakkert, gir et utseende som takstein. Powertekk er like godt egnet til nybygg som til rehabilitering av gamle tak.

Isola Powertekk er en moderne løsning som ivaretar et tradisjonelt utseende. Taket garanteres i hele 30 år! Forventet levetid overgår dette. Powertekk er lett å håndtere og raskt å montere. Fargeutvalget og et komplett tilbehørssystem gir et funksjonelt og stilfullt tak.

Vakre og k a t e t s u b ro n i e t s k a t d e m av betong

Betong er blant de mest værbestandige materialene som finnes. Takstein i betong er vedlikeholdsfrie. Skarpnes leverer også vindski- og gavlstein av betong som erstatter vann- og vindbord av tre. Betongtakstein ligger trygt på taket og lar seg ikke påvirke av svingninger i temperaturen. Selv under ekstrem kulde eller varme vil betongstein fra Skarpnes verken krympe eller svelle, og avgir ingen kondens til undertaket. Takstein tåler også å bli gått på – nyttig i forbindelse med snørydding, pipefeiing, tilkomst for maling av hus eller rett og slett inspeksjon. Betongstein har en uslåelig kombinasjon av lang holdbarhet og lav pris. 9


Moderne, flotte og brukervennlige garasjeporter

GODE TILBUD!

er Liga garasjeport et, – lyden av stillh tet følelsen av kvali

Liga S7 mørk eik – med klasse og detaljer

Liga S5 – smakfull stålport med trestruktur

Liga S1 – klassikeren som passer alle fasader

Liga S3 – moderne og minimalistisk, slett med struktur

Liga garasjeporter finnes i flere design enn plass til å vise her. Kom gjerne innom for mer informasjon om porter og tilbehør.

Nærbilde S3 med slett struktur

Nærbilde S7 med vindu

Nærbilde S4 med runde vinduer

Nærbilde S5 midtrib

10

Liga garasjeporter er bygd og laget for norske forhold. Det betyr at portene er designet for å tåle tøff behandling av omgivelsene. Tester viser at en korrekt montert Liga garasjeport tåler vindkast med stormstyrke, og at den holder vannet ute selv om alle himmelslusene skulle åpne seg. Garasjeporten er en viktig del av husets fasade. Liga sine garasjeporter tar oppdraget på alvor ved å smykke den med rike detaljer som vitner om en gjennomtenkt husfasade, også når du kommer tett på og får muligheten til å studere. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter. Den originale leddporten

Smidig og behagelig med elektrisk portåpner Inkluderer 2 minihåndsendere

2390,Liftmaster LM70EVK Meget stillegående og rask motor. Alt i en eske. MyQ kompatibel. Leveres med 2 stk minihåndsendere TX2EV og innvendig trådløs veggbryter 128EV. 47510657


Mer plass og bedre oversikt Redskapsbod Smart Mini

Lettmonterte reoler til bod og garasje

Praktisk påbygningsbod i element med tre vegger for montering på eksisterende vegg, f.eks. som tilbygg til garasje. Utmerket for sykler, gressklippere etc. som du ikke ønsker i nærheten av bilen. Utvendig mål (bxdxh): 235x85x177 cm. Gulv og takdekke er inkludert. Leveres ubehandlet.

Galvanisert reol med 5 hyller i overflatebehandlet spon, som monteres uten verktøy. Kan også monteres som to reoler (90 cm høyde). Leveres flatpakket.

4590,-

Storemax L BxDxH:91x45x180 cm 47457692

498,-

40758963

Kan også m monteres so r to lave reole

Redskapsbod Smart Mini Pluss

798,-

Praktisk påbygningsbod i element med tre vegger for montering på eksisterende vegg, f.eks. som tilbygg til garasje. Utmerket for sykler, gressklippere etc. som du ikke ønsker i nærheten av bilen. Dør kan monteres i valgfri ende. Utvendig mål (bxdxh): 172x223x214 cm. Gulv og takdekke er inkludert. Leveres ubehandlet.

5990,-

Storemax hjørne BxDxH: 76/45x76x45x180 cm 47457718

49714726

Insektgardiner Når varmen kommer og blomstene blomstrer, dukker insekter frem fra sine gjemmesteder. De kan være svært irriterende og plagsomme, og du unngår kanskje å ha vinduer og dører åpne for ikke å få dem inn. Med våre insektgardiner kan du lufte så mye du vil uten fare for å slippe inn ubudne “gjester”. Insektgardinene demper også skarpt sollys uten å hindre gjennomsyn.

Hold insektene ute!

Se monteringsfilm på www.rkc.no. Insektgardin Magneto for dør: 105 x 235 cm – 45147404 Insektgardin Unoplisse til vindu: 63 x155 cm – 45147461 83 x155 cm – 45147476 103 x155 cm – 45147480 123 x155 cm – 45147495

Fra

649,63 x155 cm

529,105 x 235 cm

11


Enklere med ferdigmalt Panelbord til både tak og vegg 142 mm bredde

149,pr m2.

Huntonit Panelbord 142 mm kan brukes stående eller liggende i tak og på vegg. De ferdigmalte panelbordene har en sterk overflate og er enkle å rengjøre og er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Endeskjøt i V-fas gir et pent utseende der panelbordene skal dekke lengre avstander enn 2400 mm. Dimensjon 11 x 142x 2420 mm. 49511401

Tidløs, stilren og stabil vegg

89,-

pr m . Pr plate kr 131,88 2

Kvistfri heltrepanel

298,pr m2.

Ferdigmalt heltrepanel med garanti mot kvistgulning. Panelen leveres uten kvist og primært i lange lengder, som enkelt kan skjøtes, og er tørket ned til 10-12% for høy stabilitet. Ekte heltre - det beste for inneklimaet. Malt med miljøvennlig maling som kan overmales om ønskelig. Furu 13x120 skygge skrå. 53212040

Et rent t naturproduk

119,pr m2. Pr plate kr 176,33

Lettmonterte panelplater med rene og rette linjer gir veggene et rolig og enkelt preg. Platestørrelse: 11 x 620 x 2390 mm. 44120156 – Focus MDF Skygge hvit 48904164 – Sødra MDF Skygge Skrå hvit

12

Huntonit Skygge Hvit er den originale, klassiske varianten av lekre kostemalte veggplater. Hvitfargen er NCS S 0502Y skaper en delikat helhet i ditt hjem. Enkel montering. Miljøvennlige og anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Dimensjon 11 x 620 x 2390 mm. 42750445


Støvfritt ø j l i m s d i e arb

Enklere med godt verktøy! Borskrutrekker Hitachi 18 V DS18DBSL 5,0 Ah SK Verdens sterkeste borskrutrekker i kompaktklassen. Leveres med: 2 stk 5,0Ah Li-ion slide batterier, batterilader og praktisk stablekoffert for fleksibel oppbevaring og enkel transport (HSC).

2990,-

51274054

Kapp-/gjærsag

Stikksag 800 W

Hitachi C8FSE 1050 W Mykstart Brukervennlig og lett transportabel kapp-/gjærsag. Leveres med: Sirkelsagblad, støvpose, skrustikke og nøkkel. 48236224

Hitachi CJ160VA

2790,-

Velbalansert stikksag med sterk motor og meget høy kuttekapasitet. 50023854

Bajonettsag

Sirkelsag

Hitachi 18V CR18DSL 5,0 Ah

Hitachi C6MEY 1050W

Kompakt og velbalansert. Sterk motor. Høy sagekapasitet. Leveres med 2 stk. 5,0Ah Li-ion slide batterier, lader m/luftkjøling, bajonettsagblad, nøkkel og maskinkoffert.

Verdens første nettdrevne sirkelsag med børsteløs motor! Velbalansert og sterk med meget høy kuttekapasitet.

49102200

3490,-

51049543

1390,1990,-

El-verktøy er bestillingsvare i enkelte butikker 13


Innerdører r e r e r ø d Inner v a l e d g i en vikt n e g n i n d e innr i et hus

429,990,-

590,1090,-

Sletten Lett

Kari Lett

Sletten Kompakt

Kari Kompakt

Sletten Lett innerdør Lett formpresset innerdør. Dørbladet har en kjerne av honeycomb.

Kari Lett innerdør Lett formpresset innerdør med 3 speil og tradisjonelt design. Dørbladet har kjerne av honey–comb.

Sletten Kompakt innerdør Formpresset kompakt innerdør. Ekstra god overflatebehandling og en massiv kjerne av trefiber som gir bedre lyddemping enn lette dører.

Kari Kompakt innerdør Formpresset innerdør med 3 speil og tradisjonelt design. Ekstra god overflatebehandling og en massiv kjerne av trefiber som gir bedre lyddemping enn lette dører.

Dørbladene leveres med 2 snap-in beslag og 2014 låskasse. Std. farge NCS S 0502-Y. Modul: 7/8/9x20/21 og 10x21. Eks. vrider.

Vi anbefaler dørkarmer med dempelist Alle våre karmer har kvistfri furu ytterst. Med dempelist i karmen får du redusert støy og en mer behagelig lyd når du lukker igjen døra.

Du finner i flere vridere ! k vår butik

179,-

Dører for en hver stil

259,-

209,-

Dørvrider A9691

Dørvrider A1871

Dørvrider Copenhagen

Børstet krom. Innv.v

Matt krom. Innv.

Børstet krom. Innv.

14


Ytterdører

d l o h r o f r æ v e k s r o N v a r e r ø d r e t t y r e v e kr ! t d n u r t e r å t e t i l a høy kv

8490,-

8490,-

Lillehammer Pris gjelder std. str. og farge hvit.

Hovdeby Pris gjelder std. str. og farge hvit.

Ytterdører for alle forhold

Lillehammer og Hovdeby er funksjonelle og har høy kvalitet. Med hele fire strøk maling på utsatte steder, er dørene behandlet for å tåle vårt nordiske klima. Dørene har U-verdi fra 0,77-1,4 med 2-lags energisparende isolerglass. Glasslister og sprosser er utført i fargeekte PVC. Dørene kan mot pristillegg leveres som to-fløyet eller med sidefelt. Alle beslag er FG-godkjent: Matt krom sylinder - TV5596C, sluttstykke LP712, låskasse Assa 8765 og tre justerbare hengsler F-3248-110 TKMS Zn med bakkantsikring.

Ei god dør skal være vakker, praktisk og holdbar samtidig som den skal komplettere husets arkitektur. Ta gjerne turen innom din Byggfag-forhandler så får du vite mye mer om hvilke dører og tilbehør vi kan tilby deg og ditt hus! Dører for en hver stil

Du finner i flere vridere ! k vår butik

229,-

259,-

319,-

Dørvrider A640

Dørvrider A2560

Dørvrider Oslo

Matt krom. Utv.

Matt krom. Utv.

Børstet krom. Utv. 15


HUSPLANER? Visste du at Byggfag har egne arkitekter?

La deg inspirere av våre kataloghus, eller tegn ditt helt eget ByggfagHUS.

HYTTEPLANER? Visste du at Byggfag er forhandler av Idehytta? La deg inspirere eller tegn din helt egen ByggfagHYTTE

www.byggfag.no/arkitekt

BYGG FAG

Fagbutikken i Ditt Distrikt

16

www.byggfag.no

byggfagarkitekter

byggfagarkitekter

Tilbudene gjelder uke 32 og 33 – 2018, eller så langt lageret rekker. Prisene gjelder kun lagerførte mønstre og størrelser. Priser og varesortiment kan pga fraktforhold, lokal byggeskikk, lagerkapasitet m.m. avvike fra dm. Tilbudene er netto hentepris og gjelder kun ved kontant salg. Vi tar forbehold om trykkfeil.

Følg oss: www.byggfag.no |

byggfagkjeden |

byggfagas

Kampanjedager hos Byggfag uke 32 og 33  

Nå er det kampanjedager med supre tilbud hos din din Byggfag-forhandler. Har du byggeplaner så finner du alt du trenger til små og store pro...

Kampanjedager hos Byggfag uke 32 og 33  

Nå er det kampanjedager med supre tilbud hos din din Byggfag-forhandler. Har du byggeplaner så finner du alt du trenger til små og store pro...