Page 1

Inkl. Patio terrasssevasker

Garasjeporter Byggeplaner? BYGGFAG

HUS

Rent og pent ute E 145.4-9 P X-TRA

3690,-

KAMPANJE Kampanjeperiode uke 23 og 24 – 2018

Når du trenger

GODE TILBUD PÅ BYGG- OG BYGGEVARER

La deg inspirere eller tegn ditt helt eget Byggfaghus

GODE TILBUD!

La deg inspirere av vår nye huskatalog, eller tegn ditt helt eget Byggfaghus!

BYGG FAG

Fagbutikken i Ditt Distrikt www.byggfag.no

Nyt deiligeet dager i eg! uterom

Ny terrasse? Vi har det du trenger Hos oss får du også gode råd og tips!

BYGG FAG

Fagbutikken i Ditt Distrikt www.byggfag.no

Følg oss: www.byggfag.no |

byggfagkjeden |

byggfagas

1


Trivelig uteplass

k r e v k k Re g o s s a l g i stål

Et nyskapende og stilfullt rekkverk som også kan integreres mot det gamle og endre den til en mer åpen fasade.

ingen kutt eller forboring og gjenging til skruer. Håndlisteskjøtene er nesten usynlige og gir rekkverket vakre linjer.

Rekkverkskonseptet er utviklet for å være monteringsvennlig. Kvaliteten gjenspeiles i alle detaljene. Håndrekkene er tilpasset hver glassbredde, dermed kreves det

Glassene er herdede og laminerte sikkerhetsglass. De leveres i 11 glassbredder og det er også mulig å bestille sotet og frostet glass.

Sotet glass t gir et stilfull uttrykk

2

Stolpene leveres komplett med glassfester og pyntedeksel som skjuler innfestingsskruene til terrassen og gir en penere finish.

Et glassrekkverk gir deg enda vakrere utsikt fra din terrasse, mens du fortsatt er beskyttet mot vind.


Trivelig uteplass

s s a l p e t u Flott n e i l i m a f for hele

Med praktiske, ferdigmalte elementer, setter du opp en flott og trivelig uteplass med både rekkverk og levegg på 1-2-3 til glede for hele famlien.

Levegg Luna Hvitmalt 180x150 cm 46037176

1390,-

Luna er en serie ferdigmalte levegger i et klassisk design som passer inn de fleste steder. Finnes som gjerde, i 2 forskjellige bredder og en avsluttningsdel. Nedre del av serien er tett, noe som vil gi en lun uteplass på f.eks. terrassen.

Levegg Kongsvik Hvitmalt 180x150 cm 47412574

Lettbygd trapp

1390,-

Kongsvik er en serie med solide levegger med kraftig og stilrent espalier som skaper et hyggelig miljø i tillegg til å gi le for vind og innsyn. Elementene leveres ferdig hvitmalt. Grunnet ett strøk og malt to strøk (RAL 9016).

Skjerming ved behov

Din nye trapp lager du svært enkelt og på kort tid med ferdig– fabrikerte vanger og trinn.

Trappetrinnsett

Trappevange

med antiskli. Består av 2 rillete bord i bredde 145 mm (foran) og 115 mm.

Finnes fra 2til 7-trinn.

Fra

249,-

50589802

Fra

109,-

1390,Sideseil er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov. Når seilet ikke er i bruk rulles det automatisk inn i beskyttende kassett som er monter på vegg/stolpe. Str 300 x 160 cm. 44860404 486040

41711002

3


Trivelig uteplass

Utenfor husets fire vegger finnes det kanskje et areal med potensial til å bli et nytt favorittrom? Hagen og terrassen kan bli en liten, vakker oase – for trivsel, velvære og nytelse. Drøm gjerne om en stille stund alene, et hyggelig vennelag eller en skjermet lekestund... Bruk fantasien – og la deg inspirere! Fem tips til planlegging av uteplassen: 1. Kartlegg forutsetninger og muligheter 2. Definer familiens behov 3. Del uterommet inn i soner 4. Kombiner ulike typer av materialer 5. Bruk lys for å skape god stemning

Ute gjør du rent med høytrykkspylere fra Nilfisk Terrassevasker Power Patio Utmerket til rengjøring av treterrasser og steinsatte plasser, vegger, gjerder eller andre større overflater.

C 135.1-8I X-TRA

E 145.4-9 P X-TRA

P150.2-10 X-TRA

Velegnet til mindre og mellomstore rengjøringsoppgaver omkring dit hjem, til innkjørslen, terrassen, bilen m.m.

Høytrykksvasker med stor yteevne, og klar til å løse de mest krevende rengjøringsoppgavene. Patio terrassevasker følger med.

Robust og kraftig høytrykksvasker til krevende semiprofesjonelle oppgaver.

498,- 2190,-

51640918

4

53490182

3690,53490375

4990,43928432


Trivelig uteplass g o g l a v t u t God ĂĽ p r e s i r p gode trelast

Trelast til smĂĽ og store prosjekter

5


Spør oss om tak!

Testvinner og bestselger!

Isola Takshingel

Enklere eller enda bedre?

Testvinneren! En takshingelserie som dekker de fleste behov. 20 års garanti og en forventet levetid på enda mer. Velg mellom en rekke farger og mønstre. Trygg og vakker norskprodusert takshingel som du kan stole på og som både er rask og enkel å legge.

Noen ganger ønsker man et rimeligere alternativ eller rett og slett «ta den helt ut» og gå for det aller, aller beste. Rådfør deg gjerne med oss før du bestemmer deg for hvilken kvalitet du ønsker til ditt prosjekt.

Baros Takshingel

Isola Takshingel Premium

Enkel og god takshingel. Prisgunstig og funksjonell med 5 års garanti. Leveres kun i sort skrå og er et alternativ til enklere bygg.

Når bare det beste er godt nok! Her er Isola Takshingels solide kvaliteter tatt enda et steg videre. Ekstra kraftig stamme bidrar til hele 30 års produkt- og funksjonsgaranti.

Mosebeslaget fjerner og holder mosen fra taket Hustak belagt med ru takstein eller shingel gir ofte grobunn for mose! Avrenning fra en ny smart skinne montert på toppen av mønet vil fjerne eksisterende mose etter noe tid, og hindrer at ny mose, gress, alger og mugg dannes. Du slipper skraping eller spyling. Beslaget gjør jobben for deg!

Mosebeslag papptak 40 x750 mm Zink 48118942

6

89,-

Mosebeslag steintak 40 x440 mm Zink 48118904

89,-

Mosebeslag platetak 40 x 400 mm Zink 48118923

89,-


Like fint til gamle som nye bygg

Spør oss om tak!

– k a t e t a l Stålp g n i n s ø l e modern t l e n o j s i d a med tr utseende 10 gode grunner til å velge Isola Powertekk: 1. Isola Powertekk er en moderne løsning som ivaretar et tradisjonelt utseende. 2. Taket garanteres i hele 30 år! Forventet levetid overgår dette. 3. Isola Powertekk er et tykt og sterkt stålplatetak. 0,50 mm ståltykkelse! 4. Høyverdig stål og omfattende korrosjonsbeskyttelse – et tak for norske forhold. 5. Powertekk takler is- og snølast tilsvarende 2 tonn/m2. 6. Powertekk kan benyttes på alle typer skrå tak fra 10 til 90 grader takvinkel. 7. Lav vekt gjør Isola Powertekk like godt egnet til gamle som nye tak. 8. Solid mekanisk innfesting gjør Powertekk til et trygt valg også der det blåser mest. 9. Isola Powertekk er lett å håndtere og raskt å montere. 10. Fargeutvalget og et komplett tilbehørssystem gir et funksjonelt og stilfullt tak.

G ARA N T I

O D U KT -

ÅR F U N K SJ O

NS

PR

30

OG

ISOLA

Led vannet vekk fra hus og grunn!

179,- 159,Takrenne stål, 4 m,

flere farger

Nedløpsrør stål, 3 m, flere farger

7


Moderne, flotte Kom innom for og brukervennlige GODE TILBUD! garasjeporter er – Liga garasjeport , lyden av stillhet tet følelsen av kvali Liga S3 – moderne og minimalistisk, slett med struktur

Liga S7 mørk eik – med klasse og detaljer

Liga S5 – smakfull stålport med trestruktur

Liga S4 – den stilfulle og minimalistiske

Liga garasjeporter finnes i flere design enn plass til å vise her. Kom gjerne innom for mer informasjon om porter og tilbehør.

Nærbilde S3 med slett struktur

Nærbilde S7 med vindu

Nærbilde S4 med runde vinduer

Nærbilde S5 midtrib

8

Liga garasjeporter er bygd og laget for norske forhold. Det betyr at portene er designet for å tåle tøff behandling av omgivelsene. Tester viser at en korrekt montert Liga garasjeport tåler vindkast med stormstyrke, og at den holder vannet ute selv om alle himmelslusene skulle åpne seg. Garasjeporten er en viktig del av husets fasade. Liga sine garasjeporter tar oppdraget på alvor ved å smykke den med rike detaljer som vitner om en gjennomtenkt husfasade, også når du kommer tett på og får muligheten til å studere. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter. Den originale leddporten

Smidig og behagelig med elektrisk portåpner Inkluderer 2 minihåndsendere

2099,Liftmaster LM70EVK Meget stillegående og rask motor. Alt i en eske. MyQ kompatibel. Leveres med 2 stk minihåndsendere TX2EV og innvendig trådløs veggbryter 128EV. 47510657


Supersterk og værbestandig oljedekkbeis

649,9 L. Base Hvit, Oker, Oksydrød, A, B og C.

Værbestandig, slitesterk, impregnerende oljedekkbeis med høy glans for utvendig bruk. Har gode påføringsegenskaper og gir en avdempet trestruktur. Lange vedlikeholdsintervaller. Effektiv mot svertesopp. 40831729

9


Best i test!

1290,9 L. Base Hvit, A, B og C.

Herregård Maximal Værbestandig, dekkende, vanntynnbar trebeskyttelse. Ekstremt motstandsdyktig mot svertesopp. Ekstra lange vedlikeholdsintervaller. Suveren farge- og glansholdbarhet. Testet til beste maling mot svertesopp, algevekster, sprekking, krakelering og avflassing (Folksamtesten 2010). Lett å påføre, rask tørketid.

40832578

Ett strøk er nok!

298,2,7 L. Burmateak 623, Oksydgul og Base C

Herregård Terrassebeis Herregård Terrassebeis, vanntynnbar. Eksklusiv matt overflate med dybde og glød. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som er enkel å vedlikeholde. Halvert tørketid mot tradisjonell vanntynnet beis. Lett å påføre. Tynnes med vann. Kan tåle regn etter 12 timer avhengig av temperatur. Kan brukes ned til 6 °C. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Ett strøk er nok. 40835316

10


Max beskyttelse mot tøft nordisk klima

1298,9 L. Base Hvit, Oker, A, B og C.

Herregård Supermax Moderne hybridmaling som gir max beskyttelse mot tøft, nordisk klima. 15 års vedlikeholdsintervall. Den har selvrensende egenskaper som gjør at huset holder seg rent lengre. Malingen har suverene påføringsegenskaper, og tørker raskt. Ekstra høy glans. Spesielt effektiv mot svertesopp. 46165026

11


Hos oss finner du tilbehøret og hjelpemidlene til malejobben Perfection Vinkelpensel 3-K 75 mm

Pensel Vinkel Perfection 120 mm

Til alle typer maling og lakk. Penselhode er plassert paralellt i forhold til skaftet, som gjør arbeidsflaten perfekt. Vinklet pensel som er perfekt til vanskelige steder. Maler presist så maskering kan unngås. Unike fibre som gir enda høyere kapasitet.

Til alle typer maling og lakk. Penselhode er plassert paralellt i forhold til skaftet, som gjør arbeidsflaten perfekt. Vinklet pensel som er perfekt til vanskelige steder. Maler presist så maskering kan unngås. Unike fibre som gir enda høyere kapasitet.

44956660

44956694

149,Pensel Pro 125 mm for golv/vegg/fasade Til vannbaserte malinger, emulsjonsmalinger og utvendig maling. 2-komponent skaft.

169,-

Terrassesett Ultimate 18 cm Rullekar, rull og låsbar rullebøyle. Rull ut, lås rull og stryk over. Til terrassebeis og olje. 44729697

21226543

149,-

189,-

Forlengbar stålbørste til treverk

Skrape 50 mm

Forlengbar børste med flat, herdet tråd og godt grep. Til fjerning av løs maling og løst treverk.

Hendig skrape for fjerning av gammel maling. 29472404

41654211

189,12

219,-


Ytterdører

d l o h r o f r Norske væ rdører e t t y r e v e kr ! t e t i l a v k av høy

8490,Lillehammer Pris gjelder std. str. og farge hvit.

8490,Hovdeby Pris gjelder std. str. og farge hvit.

Ytterdører for alle forhold

Lillehammer og Hovdeby er funksjonelle og har høy kvalitet. Med hele fire strøk maling på utsatte steder, er dørene behandlet for å tåle vårt nordiske klima. Dørene har U-verdi fra 0,77-1,4 med 2-lags energisparende isolerglass. Glasslister og sprosser er utført i fargeekte PVC. Dørene kan mot pristillegg leveres som to-fløyet eller med sidefelt. Alle beslag er FG-godkjent: Matt krom sylinder - TV5596C, sluttstykke LP712, låskasse Assa 8765 og tre justerbare hengsler F-3248-110 TKMS Zn med bakkantsikring.

Ei god dør skal være vakker, praktisk og holdbar samtidig som den skal komplettere husets arkitektur. Ta gjerne turen innom din Byggfag-forhandler så får du vite mye mer om hvilke dører og tilbehør vi kan tilby deg og ditt hus! Dører for en hver stil 13


Gjør det pent inne! Panelbord til både tak og vegg 142 mm bredde

149,pr m2.

Huntonit Panelbord 142 mm kan brukes stående eller liggende i tak og på vegg. De ferdigmalte panelbordene har en sterk overflate og er enkle å rengjøre og er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Endeskjøt i V-fas gir et pent utseende der panelbordene skal dekke lengre avstander enn 2400 mm. Dimensjon 11 x 142x 2420 mm. 49511401

Tidløs, stilren og stabil vegg

89,-

pr m . Pr plate kr 131,88 2

Kvistfri heltrepanel

298,pr m2.

Ferdigmalt heltrepanel med garanti mot kvistgulning. Panelen leveres uten kvist og primært i lange lengder, som enkelt kan skjøtes, og er tørket ned til 10-12% for høy stabilitet. Ekte heltre - det beste for inneklimaet. Malt med miljøvennlig maling som kan overmales om ønskelig. Furu 13x120 skygge skrå. 53212040

Et rent t naturproduk

119,pr m2. Pr plate kr 176,33

Lettmonterte panelplater med rene og rette linjer gir veggene et rolig og enkelt preg. Platestørrelse: 11 x 620 x 2390 mm. 44120156 – Focus MDF Skygge hvit 48904164 – Sødra MDF Skygge Skrå hvit 43975218 – RBI Skygge Bomull

14

Huntonit Skygge Hvit er den originale, klassiske varianten av lekre kostemalte veggplater. Hvitfargen er NCS S 0502Y skaper en delikat helhet i ditt hjem. Enkel montering. Miljøvennlige og anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Dimensjon 11 x 620 x 2390 mm. 42750445


Støvfritt ø j l i m s d i e arb Kompakt og lett l transportabe

Kapp-/gjærsag

2790,-

Hitachi C8FSE 1050 W Mykstart

Hitachis populære kapp- og gjærsag C8FSE er utbedret med mykstart! Dette gjør sagen mer behagelig i bruk, og man unngår brå rykk ved start og stopp. Utover dette har sagen samme funksjonelle design, med god presisjon, høy kapasitet, lav vekt og kan gjære opp til 57 grader. Sagen er oversiktlig og enkel å håndtere med gode innstillingsmuligheter. 48236224

Borskrutrekker

Stikksag 800 W

Hitachi 18 V DS18DBSL 5,0 Ah SK Verdens sterkeste borskrutrekker i kompaktklassen. Leveres med: 2 stk 5,0Ah Li-ion slide batterier, batterilader og praktisk stablekoffert for fleksibel oppbevaring og enkel transport (HSC). 51274054

2990,-

Hitachi CJ160VA Velbalansert stikksag med sterk motor og meget høy kuttekapasitet. 50023854

Bajonettsag

Sirkelsag

Hitachi 18V CR18DSL 5,0 Ah

Hitachi C6MEY 1050W

Kompakt og velbalansert. Sterk motor. Høy sagekapasitet. Leveres med 2 stk. 5,0Ah Li-ion slide batterier, lader m/luftkjøling, bajonettsagblad, nøkkel og maskinkoffert.

Verdens første nettdrevne sirkelsag med børsteløs motor! Velbalansert og sterk med meget høy kuttekapasitet.

49102200

3490,-

51049543

1390,1990,-

El-verktøy er bestillingsvare i enkelte butikker 15


HUSPLANER? Visste du at Byggfag har egne arkitekter?

La deg inspirere av våre kataloghus, eller tegn ditt helt eget Byggfaghus.

HYTTEPLANER? Visste du at Byggfag er forhandler av Idehytta? La deg inspirere eller tegn din helt egen Byggfaghytte.

www.byggfag.no/arkitekt

BYGG FAG

Fagbutikken i Ditt Distrikt

16

www.byggfag.no

byggfagarkitekter

byggfagarkitekter

Tilbudene gjelder uke 23 og 24 – 2018, eller så langt lageret rekker. Prisene gjelder kun lagerførte mønstre og størrelser. Priser og varesortiment kan pga fraktforhold, lokal byggeskikk, lagerkapasitet m.m. avvike fra dm. Tilbudene er netto hentepris og gjelder kun ved kontant salg. Vi tar forbehold om trykkfeil.

Følg oss: www.byggfag.no |

byggfagkjeden |

byggfagas

Kampanjedager hos Byggfag uke 23 og 24 – 2018  

Nå er det kampanjedager hos din Byggfagforhandler. Planer om terrasse? Vi har det du trenger. Blant mange andre gode tilbud finner du f.eks....

Kampanjedager hos Byggfag uke 23 og 24 – 2018  

Nå er det kampanjedager hos din Byggfagforhandler. Planer om terrasse? Vi har det du trenger. Blant mange andre gode tilbud finner du f.eks....