Page 1

Planer om nytt tak?

Gjør uteplassen klar

Tid for ny garasjeport?

KAMPANJE Kampanjeperiode uke 19 og 20 – 2019

Når du trenger

GODE TILBUD PÅ BYGG- OG BYGGEVARER

BYGG FAG

Fagbutikken i Ditt Distrikt www.byggfag.no

Vindusdager

Spar energi og tid på vedlikehold – oppgradér til moderne og smarte vindu!

Supertilbud på vinduer fra

Flott hus? Avbildet Hus 02 fra ByggfagHUS-katalogen.

Følg oss: www.byggfag.no |

Garasjeplaner? La deg inspirere av vår nye garasjekatalog, eller tegn din helt egen ByggfagGARASJE!

byggfagkjeden |

byggfagas | byggfagarkitekter

BYGGFAG

GARASJE

La deg inspirere eller tegn ditt helt eget Byggfaghus

La deg inspirere av vår nye huskatalog, eller tegn ditt helt eget ByggfagHUS!

BYGGFAG

HUS

Nytt hus?

1


i k r e v k Rek l å t s g o glass

Et nyskapende og stilfullt rekkverk som også kan integreres mot det gamle og endre den til en mer åpen fasade.

kreves det ingen kutt eller forboring og gjenging til skruer. Håndlisteskjøtene er nesten usynlige og gir rekkverket vakre linjer.

Rekkverkskonseptet er utviklet for å være monteringsvennlig. Kvaliteten gjenspeiles i alle detaljene. Håndrekkene er tilpasset hver glassbredde, dermed

Glassene er herdede og laminerte sikkerhetsglass. De leveres i 11 glassbredder og det er også mulig å bestille sotet og frostet glass.

Stolpene leveres komplett med glassfester og pyntedeksel som skjuler innfestingsskruene til terrassen og gir en penere finish.

Eksklusivt uttrykk med sotet glass!

Dører for en hver stil

2

Et glassrekkverk gir deg enda vakrere utsikt fra din terrasse, mens du fortsatt er beskyttet mot vind.


Lettlagt, slitesterk og trendy laminat

t l e k n e r e Det n e g e n i d e g å la ! s s a l p e t u flotte

1290,Levegg Kongsvik 180 x 150 cm

Med praktiske, ferdigmalte elementer, setter du opp en flott og trivelig uteplass med både rekkverk og levegg på 1-2-3 til glede for hele famlien.

Lettbygd trapp

Skjerming ved behov

Din nye trapp lager du svært enkelt og på kort tid med ferdigfabrikerte vanger og trinn.

Trappetrinnsett

Trappevange

med antiskli. Består av 2 rillete bord i bredde 145 mm (foran) og 115 mm.

Finnes fra 2til 7-trinn.

Fra 50589802

249,-

109,-

Fra 41711002

1390,Sideseil er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov. Når seilet ikke er i bruk rulles det automatisk inn i beskyttende kassett som er monter på vegg/stolpe. Str 300 x 160 cm. 44860404 486040

3


Bytteside!

4790,-

6490,-

Utebod gir praktisk ekstra lagringsplass Redskapsbod Smart Mini

Redskapsbod Smart Mini Pluss

Praktisk påbygningsbod i element med tre vegger for montering på eksisterende vegg, f.eks. som tilbygg til garasje. Utmerket for sykler, gressklippere etc. som du ikke ønsker i nærheten av bilen. Utvendig mål (bxdxh): 235x85x177 cm. Gulv og takdekke er inkludert. Leveres ubehandlet.

Praktisk påbygningsbod i element med tre vegger for montering på eksisterende vegg, f.eks. som tilbygg til garasje. Utmerket for sykler, gressklippere etc. som du ikke ønsker i nærheten av bilen. Dør kan monteres i valgfri ende. Utvendig mål (bxdxh): 172x223x214 cm. Gulv og takdekke er inkludert. Leveres ubehandlet.

40758963

49714726

Beskytt og vedlikehold treverket ditt

1290,-

9 L. Base Hvit, Oker, A,

er n Ett strøk

1190,-

279,-

9 L. Base Hvit, A, B og C.

Herregård Supermax Herregård Maximal Moderne hybridmaling som gir max beskyttelse mot tøft, nordisk klima. 15 års vedlikeholdsintervall. Den har selvrensende egenskaper som gjør at huset holder seg rent lengre. Malingen har suverene påføringsegenskaper, og tørker raskt. Ekstra høy glans. Spesielt effektiv mot svertesopp. 46165026

ok!

t! Best i tes

Værbestandig, dekkende, vanntynnbar trebeskyttelse. Ekstremt motstandsdyktig mot svertesopp. Ekstra lange vedlikeholdsintervaller. Suveren farge- og glansholdbarhet. Testet til beste maling mot svertesopp, algevekster, sprekking, krakelering og avflassing (Folksamtesten 2010). Lett å påføre, rask tørketid.

40832578

2,7 L. Burmateak 623,

Herregård Terrassebeis Vanntynnbar. Eksklusiv matt overflate. Slitesterk og værbestandig terrassebeis. Enkel å vedlikeholde. Halvert tørketid mot tradisjonell vanntynnet beis. Lett å påføre. Kan tåle regn etter 12 timer avhengig av temperatur. Kan brukes ned til 6 °C. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Ett strøk er nok. 40835316

4

598,-

9 L. Base Hvit, Oker, Oksydrød, A, B, C.

Oljedekkbeis Værbestandig, slitesterk, impregnerende oljedekkbeis med høy glans for utvendig bruk. Har gode påføringsegenskaper og gir en avdempet trestruktur. Lange vedlikeholdsintervaller. Effektiv mot svertesopp.

40831729


Bytteside!

Tilbehør og hjelpemidler til malejobben Perfection Vinkelpensel 3-K 75 mm

Pensel Vinkel Perfection 120 mm

Pensel Pro 125 mm for golv/vegg/fasade

Til alle typer maling og lakk.

Til alle typer maling og lakk.

Til vannbaserte malinger, emulsjonsmalinger og utvendig maling. 2-komponent skaft. 21226543

149,Terrassesett Ultimate 18 cm Rullekar, rull og låsbar rullebøyle. Rull ut, lås rull og stryk over. Til terrassebeis og olje. 44729697

189,-

169,-

149,-

Forlengbar stålbørste til treverk

Skrape 50 mm

Forlengbar børste med flat, herdet tråd og godt grep. Til fjerning av løs maling og løst treverk.

29472404

189,-

Hendig skrape for fjerning av gammel maling.

219,-

41654211

5


Tid for uteprosjekter Hos oss finner du trelast til bĂĽde smĂĽ og store byggeprosjekter

6


Moderne, komfortable og solide garasjeporter fra Liga

er Liga garasjeport et, – lyden av stillh tet følelsen av kvali

Liga garasjeporter finnes i flere design enn plass til å vise her. Kom gjerne innom for mer informasjon om porter og tilbehør.

Smidig og behagelig med elektrisk portåpner Nærbilde S3 med slett struktur

Nærbilde S4 med runde vinduer

Nærbilde S7 med vindu

Nærbilde S5 midtrib

Liga garasjeporter er bygd og laget for norske forhold. Det betyr at portene er designet for å tåle tøff behandling av omgivelsene. Tester viser at en korrekt montert Liga garasjeport tåler vindkast med stormstyrke, og at den holder vannet ute selv om alle himmelslusene skulle åpne seg. Garasjeporten er en viktig del av husets fasade. Liga sine garasjeporter tar oppdraget på alvor ved å smykke den med rike detaljer som vitner om en gjennomtenkt husfasade, også når du kommer tett på og får muligheten til å studere. Leveres i alle farger, og kan gjøres personlig med vinduer i mange spennende varianter.

Den originale leddporten

Inkluderer 2 minihåndsendere

2290,Liftmaster LM70EVK Meget stillegående og rask motor. Alt i en eske. MyQ kompatibel. Leveres med 2 stk minihåndsendere TX2EV og innvendig trådløs veggbryter 128EV. 47510657

7


Trygg og stabil takshingel produsert i Norge

Testvinner og bestselger!

119,-

Fra

Shingel type skrå. Pr m2

Isola Takshingel Testvinneren! En takshingelserie som dekker de fleste behov. 20 års garanti og en forventet levetid på enda mer. Velg mellom en rekke farger og mønstre. Trygg og vakker norskprodusert takshingel som du kan stole på og som både er rask og enkel å legge.

n Velg mellom e og rekke farger mønstre!

Enklere eller enda bedre? Noen ganger ønsker man et rimeligere alternativ eller rett og slett «ta den helt ut» og gå for det aller, aller beste. Rådfør deg gjerne med oss før du bestemmer deg for hvilken kvalitet du ønsker til ditt prosjekt.

Baros Takshingel Enkel og god takshingel. Prisgunstig og funksjonell med 5 års garanti. Leveres kun i sort skrå og er et alternativ til enklere bygg.

Isola Takshingel Premium Når bare det beste er godt nok! Her er Isola Takshingels solide kvaliteter tatt enda et steg videre. Ekstra kraftig stamme bidrar til hele 30 års produkt- og funksjonsgaranti. 8


– k a t e t a l p l å t S g n i n s ø l e n r e mod t l e n o j s i d a r med t utseende

Isola Powertekk stålplatetak kombinerer stor styrke med lav vekt. Dette gir unike fordeler på taket. Takpannens form, sammen med overdekning av steingranulat eller pulverlakkert, gir et utseende som takstein. Powertekk er like godt egnet til nybygg som til rehabilitering av gamle tak. Isola Powertekk er en moderne løsning som ivaretar et tradisjonelt utseende. Taket garanteres i hele 30 år! Forventet levetid overgår dette. Powertekk er lett å håndtere og raskt å montere. Fargeutvalget og et komplett tilbehørssystem gir et funksjonelt og stilfullt tak.

G ARA N T I

O D U KT -

ÅR F U N K SJ O

NS

PR

30

OG

ISOLA

Led vannet vekk fra hus og grunn!

179,- 159,Takrenne stål, 4 m, flere farger

Nedløpsrør stål, 3 m, flere farger

9


Ny inner- eller ytterdør?

8490,Lillehammer Pris gjelder std. str. og farge hvit.

8490,Hovdeby Pris gjelder std. str. og farge hvit.

Lillehammer og Hovdeby er funksjonelle ytterdører av høy kvalitet. Med hele fire strøk maling på utsatte steder, er dørene behandlet for å tåle vårt nordiske klima.

Sletten Lett

429,-

Kari Lett

590,-

Lett formpresset innerdør. Dørbladet har en kjerne av honeycomb.

Lett formpresset innerdør med 3 speil og tradisjonelt design. Dørbladet har kjerne av honeycomb.

Alle beslag er FG-godkjent: Matt krom sylinder - TV5596C, sluttstykke LP712, låskasse Assa 8765 og tre justerbare hengsler F-3248-110 TKMS Zn med bakkantsikring.

Sletten Kompakt

Kari Kompakt

Dører finnes i mange design og farger. Kom innom oss, så hjelper vi deg finne din favoritt!

Formpresset kompakt innerdør. Ekstra god overflatebehandling og en massiv kjerne av trefiber som gir bedre lyddemping enn lette dører.

Formpresset innerdør med 3 speil og tradisjonelt design. Ekstra god overflatebehandling og en massiv kjerne av trefiber som gir bedre lyddemping enn lette dører.

Dørene har U-verdi fra 0,77-1,4 med 2-lags energisparende isolerglass. Glasslister og sprosser er utført i fargeekte PVC. Dørene kan mot pristillegg leveres som to-fløyet eller med sidefelt.

10

990,-

1090,-


Spar penger og energi med nye vinduer

Gjør det enklere for deg selv – velg vedlike­holdsfrie, moderne kvalitetsvindu med funksjonsglass og lang holdbarhet tilpasset norske værforhold!

Supertilbud på vindu i uke 19 og 20! Vedlikeholdsfritt tilpasset din stil

Skapt for norske forhold

Det beste vinduskjøpet

Kvalitetsvinduer i vinyl som hverken trenger skraping eller maling.

Vårt langstrakte land er furet og værbitt. Det er derfor ikke uten grunn at vi gjør oss flid for å tilby deg de beste produktene, tilpasset norsk klima.

Natre tilbyr norske kvalitetsvinduer. Helt trygt. Helt enkelt.

Du sparer både tid og penger.

www.hplus.no

www.norgesvinduet.no

www.natre.no 11


Bytteside!

Spikerpistoler til lave priser 2990,- 2990,- 2990,Reich 3516 Coilpistol papp 19-45 mm

Reich 3570 Spikerpistol 17° 90mm

Reich 3572 Spikerpistol 21° 90mm

1890,- 1490,Reich 3476 Dykkpistol 16 GA 19-64 mm

Reich 3473 Krampepistol

Sirkelsag Multivolt batteri C3606DA 36V 36V sirkelsag med høy kuttekapasitet (kuttedybde 66 mm. Oppnår en effekt på over 1000W i kombinasjon med Multi Volt batteri. Uten batteri/lader 54071235

BY HiKOKI POWER TOOLS

BY HiKOKI POWER TOOLS

Kraften til ledning – friheten til batteri

3190,-

Borskrutrekker

Samme batteri til 36V og 18V maskiner

Multivolt batteri DS36DA 36V

Batteripakke 36V med 2 batterier BSL36A18 og lader UC18YSL3

Sterk 36V borskrutrekker som med Multi Volt batteri får en effekt på over 1000W. Uten batteri/lader. 54011512

BY HiKOKI POWER TOOLS

2490,-

Multi Volt batteriet i kombinasjon med Multi Volt 36V verktøy gir en enestående effekt på over 1.000 W og er en reell utfordrer til strømdrevet verktøy. Smart batteri som endrer automatisk mellom 2 Voltnivåer, 36V (2,5Ah) og 18V (5.0Ah) i forhold til maskinen som blir brukt.

ed tibel m Kompa Li-ion V alle 18 dukter! ro slide-p

BY HiKOKI POWER TOOLS

2290,-

54337984

Flere prisgunstige kvalitetsverktøy fra HiKOKI Borskrutrekker

Stikksag

Muttertrekker

Borskrutrekker

Vinkelsliper

Batteri DS18DJL

Batteri CJ18DSL 18V

WR18DBDL2

Batteri DS18DBL2

BatteriG18DBBVL 18V

1490,-

1490,- 1890,-

1790,-

1790,-

El-verktøy er bestillingsvare i enkelte butikker 12


Walls 2 Paint – en genial veggplate for både nybygg og renovering

Et genialt produkt for deg som ikke er så glad i å sparkle og pusse.

Bytteside!

1. Montèr platene 2. Mal i ønsket farge (du kan også tapetsere med ønsket tapet) 3. Ferdig vegg

159,pr m2. Pr plate 235,32

Tips! For best resultat kan det etter første strøk med maling være lurt å glatte forsiktig over skjøten med et finkornet pussepapir. • Platene leveres ferdig tapetsert • Unik låseprofil

• Ingen sparkling - du unngår pussestøv • Plateskjøten skal limes med èn fyldig limstreng • Veggplatene har god skrufasthet • Leveres i lengdene 2,39 m, 2,60 m, 2,80 m og 3 m. Standard bredde 60 cm. 12 mm tykkelse.

Vi leverer også kombilist med samme overflate som Walls2Paint-platene.

13


g n i r e t n o m k s Ra t a t l u s e r t t og flo

Prisgunstige og ferdigmalte vegger til både nybygg og fornyelse

89,pr m2. Pr plate kr 131,72

Focus MDF hvite veggplater i profil Skygge er et tidløst valg som matcher det meste av interiør. Lettmonterte plater med 5 lag patentert kostemaling, hvor siste strøk er vernelakk, garanterer holdbare og flotte vegger. Platestørrelse: 11 x 620 x 2390 mm. 44120156

Et rent naturprodukt

119,-

pr m2. Pr pl. kr 176,12

14

Kostemalt veggplate Huntonit Skygge Hvit er den originale, klassiske varianten av lekre kostemalte veggplater. Hvitfargen NCS S 0502Y skaper en delikat helhet i ditt hjem. Enkel montering. Miljøvennlige og anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Dimensjon 11 x 620 x 2390 mm.  42750445


Sjøbod – veggpanel med sjel Kakao

489,-

Sjøbodpanel fra Strand Sten

Snø

pr m2

Tre er tilbake i trendbildet og tilfører taktilitet og egenart til interiøret ved hjelp av sitt solide, tidløse og unike uttrykk. Med i fem tidløse farger inspirert av naturen, som passer perfekt inn i dagens fargetrender. Det noe «slitte» uttrykket gir serien en følelse av tre som har vært utsatt for vær og vind. Enkel

142 mm bredde

159,-

pr m2.

sprekkprofil med 2 mm mellomrom gir bordene et nøytralt og klassisk utseende. Panelet har endepølying og kan monteres både stående og liggende. Sjøbod passer like godt til en kontrastvegg hjemme, som i stua på hytta. Tenk også kjøkken, soverom, gang… og ikke minst tenåringsrommet.

Ferdigmalt panelbord til vegg og tak Huntonit Panelbord 142 mm kan brukes stående eller liggende i tak og på vegg. De ferdigmalte panelbordene har en sterk overflate og er enkle å rengjøre. De er det eneste ferdigmalte panelbord som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Endeskjøt i V-fas gir et pent utseende der panelbordene skal dekke lengre avstander enn 2400 mm. Dimensjon 11 x 142 x 2420 mm.  49511401

15


Fem tips til planlegging av uteplassen: 1. Kartlegg forutsetninger og muligheter 2. Definer familiens behov 3. Del uterommet inn i soner 4. Kombiner ulike typer av materialer 5. Bruk lys for å skape god stemning

Enkel rengjøring med høy­ trykk­spylere fra Nilfisk

E 145.4-9 P X-TRA

C 135.1-8I X-TRA

C 120.7-6 PCA

høytrykksvasker med stor yteevne, og klar til å løse de mest krevende rengjøringsoppgavene. Patio terrassevasker følger med som standardtilbehør.

velegnet til mindre til mellomstore rengjøringsoppgaver omkring dit hjem, til innkjørslen, terrassen, bilen m.m.

robust og effektiv vasker, som er perfekt til vanlig høytrykksvasking og bilvask. Maks trykk 120 bar.

53490182

51641285

53490375

3990,-

2390,-

1490,-

Forhandleroversikt: AUST-AGDER

HORDALAND

Bjordammen AS *..............................37 15 88 70 Brokelandsheia 37, 4993 Sundebru Åmli Trevare AS *...............................37 08 13 81 Engenes 4, 4865 Åmli

Eide Mesterbygg AS *........................928 37 192 Grønamyrvegen 21,5353 Straume

MØRE OG ROMSDAL Boindustri AS *...................................70 01 88 50 Smårisevadet 2, 6065 Ulsteinvik

BUSKERUD Fiskum Bygg AS..................................32 75 04 00 Kongsbergvn. 736, 3322 Fiskum

Byggfag Søvik AS *............................70 21 04 60 Søvikvegen 114,6280 Søvik Byggfag Ulstein AS............................78 78 88 10 Storehølvegen 20, 6065 Ulsteivik

FINNMARK Berlevåg Bygg AS *............................78 98 10 90 Havnegata 11, 9980 Berlevåg

Holen Bygg AS...................................70 19 36 60 Holsneset 15, 6030 Langevåg

Bjarne Uttakleiv AS *.........................78 49 76 04 Værveien 42, 9770 Mehamn

Håkon Longva AS...............................70 02 80 36 Håkonshallen, 6084 Larsnes

Finnmark Byggservice AS *...............78 44 09 44 Industrihøyden 8, 9513 Alta

N. L. Austnes AS *..............................70 21 01 09 Austnes, 6290 Haramsøy

Nyboloft Byggevare AS *..................78 42 17 50 Brenneriveien 25, 9600 Hammerfest

Nystøl & Fagerhol AS *......................70 02 08 30 Ragnhildberget, 6143 Fiskå

Oldernes Byggevare AS *..................78 95 52 00 Båtsfjordveien 11, 9800 Vadsø

Ous & Emdal Bygg AS *.....................70 26 20 60 Ødegårdsvegen 125, 6200 Stranda

HEDMARK Mellem Bygg og Interiør AS..............62 97 88 10 Stubben 2, 2120 Sagstua

Rise Bygg AS *....................................70 09 38 33 Hareidsvegen 451, 6060 Hareid Røberg Byggmarked AS....................71 27 88 00 Røbergvegen 25, 6475 Midsund

* Forhandler ByggfagHUS

BYGG FAG

Fagbutikken i Ditt Distrikt www.byggfag.no

Toro Bygg AS *....................................943 64 276 Industrivegen 8, 6530 Averøy Høyvik Bygg AS *................................924 42 654 Sætra, 6050 Valderøya Molvær Bygg AS *..............................913 65 784 Nedre Kipperberget 21, 6030 Langevåg Fleher Boliger AS *..............................952 30 165 Borgundvegen 1019, 6018 Ålesund

NORDLAND MaterialMax Salten AS.......................919 05 296 Vikaveien 6, 8200 Fauske

OSLO Byggsenteret Oslo AS.........................950 63 105 Smalvollveien 61, 0667 Oslo

SOGN OG FJORDANE A.O. Bakke Sag & Høvleri AS *�������� 57 86 23 62 Hjelmelandsdalen, 6770 Nordfjordeid Andersen og Hofslundsengen Bygg AS *��������������� 950 67 299 Skarpeteigvegen 9-11, 6854 Kaupanger Byggmeister Tore Hovland AS *.......57 67 84 86 Vangestadvn. 11, 6854 Kaupanger

Gunnstein Sæterlid Byggjefirma ENK������������������������������� 57 69 77 84 Nedrelid, 6895 Feios Knut Wolff AS....................................57 78 82 14 Leirvik, 6953 Leirvik i Sogn M. Leiknes AS *..................................57 73 04 57 Askvoll, 6980 Askvoll

TROMS Betongservice AS *............................77 77 03 00 Industriveien 24, 9152 Sørkjosen Lavangen Byggeindustri AS..............77 17 69 50 Nessveien 42, 9357 Tennevoll O J Hansen Sørreisa AS *...................77 86 43 11 Industriveien 5, 9310 Sørreisa Senja Tre AS........................................77 84 98 70 Botnhamnveien 611, 9373 Botnhamn

TRØNDELAG Idehytta AS.........................................73 97 52 03 Sveberg Industriområde, 7550 Hommelvik

ØSTFOLD Trømborg Sag og Høvleri AS.............69 89 70 43 Stasjonsveien 1, 1880 Eidsberg

Dragebygg AS *.................................57 85 87 80 Leikanger, 6750 Stadlandet

Tilbudene gjelder uke 19 og 20, 2019 eller så langt lageret rekker. Prisene gjelder kun lagerførte mønstre og størrelser. Priser og varesortiment kan pga fraktforhold, lokal byggeskikk, lagerkapasitet m.m. avvike fra dm. Tilbudene er netto hentepris og gjelder kun ved kontant salg. Vi tar forbehold om trykkfeil.

Følg oss: www.byggfag.no |

byggfagkjeden | byggfagarkitekter |

byggfagas | byggfagarkitekter

Profile for Byggfag

Kampanjedager uke 19 og 20 hos Byggfag  

Nå er det tid og anledning til å stelle utvendig med hus og uteområder. Gode tilbud og priser på det du trenger enten du skal skifte tak, by...

Kampanjedager uke 19 og 20 hos Byggfag  

Nå er det tid og anledning til å stelle utvendig med hus og uteområder. Gode tilbud og priser på det du trenger enten du skal skifte tak, by...

Profile for byggfag