Kampanjedager uke 39 og 40 hos din Byggfag-forhandler

Page 1

BYGGFAG

Tid for innvendige fornyelser 31 990,Nordpeis Me Wall, rund peisovn

50 % Rabatt på vinduer

Nytt tak fra Isola s. 2 Gode priser på interiørmaling s. 4 Tilbud på dører fra Bygg 1 s. 10 Kvalitetsprodukter fra Luna s. 14 Fyr med ved og spar strøm med ovner fra Nordpeis s. 16

149,Walls2Paint Pris gjelder pr m2

KAMPANJE

HØST


Nytt tak? Det er enklere enn du kanskje tror! Isola Powertekk Nordic

Nytt tak? Det er enklere enn du kanskje tror! - Markedets kraftigste stål - Stormsikker taktekking - Lav vekt og stor styrke - 40 års produktgaranti - For skråtak ned til 10 graders takvinkel - SINTEF Teknisk Godkjenning - Leveres i grå, sort og rustikkrød - Like godt egnet til nybygg som til rehabilitering

NYTT TAK FRA ISOLA 2

139,Pr. stk/plate


3 på Byggfag:

Denver White

Hva er dine oppussingsplaner i høst?

# 47255804

Cracked Cement # 47255963

Aina Pauline Torvik Daglig leder / Arkitekt / Byggingeniør, Byggfag Arkitekter

Baderomsplater fra Fibo

Stilige, moderne, praktiske og lettmonterte baderomsplater

Jeg skal pusse opp en liten hytte som jeg har arvet. Den ligger helt nede ved sjøkanten – og skal få nye vinduer og åpnes opp for å kunne nyte sjøutsikten og sørge for mye godt lys.

Karoline Tynes Digital grafisk designer, Byggfag

Fra

398,pr. m2

Odd Arve Riise Salgssjef, Byggfag Jeg holder på å bygge ny bod på hytta – tegnet og byggemeldt av Byggfag Arkitekter. Jeg har støpt, og planen er å reise boden i løpet av høsten.

3 PÅ BYGGFAG

Spar tid ved å velge Fibo i stedet for fliser. I henhold til beregninger fra Unikus 2014 går monteringen av Fibo fem ganger raskere enn å legge fliser. Du sparer mest tid under grunnarbeidet ettersom Fibo monteres direkte på stenderverk. Fibo-panelene går fra gulv til tak, er både enkle og raske å montere og naturligvis våtromsgodkjente.

Vi har planer om å bygge platting bak huset, for å kunne utnytte plassen bedre enn det vi gjør i dag. Og så skal vi få på plass oppbevaringsløsninger i bod og garderobe.

3


Sett farge på tilværelsen

Maling og tilbehør finner du hos oss

199,-

Interiør 10 Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom.

2,7 ltr. Base Hvit, A, B og C

389,SETT FARGE PÅ TILVÆRELSEN 4

Fashion 15 Silkematt vanntynnbar oljemaling med glans spesielt tilpasset bruk på paneler.

2,7 ltr. Base Hvit, A, B og C

299,-

Supermatt rom Helmatt akryl veggmaling som gir fargedybde og et vakkert rolig resultat uten gjenskinn på vegger. 2,7 ltr. Base Hvit, A, B og C

299,-

Alle rom Vanntynnet akrylmaling for innendørs bruk. Til mellom- og toppstrøk på vegger.

2,7 ltr. Base Hvit, A, B og C

389,-

Fashion 40 Halvblank,vanntynnbar oljemaling for innendørs. Elegant finish med unik dekkevne.

2,7 ltr. Base Hvit, A, B og C

259,-

Interiør 02 Helmatt. Til grunning og dekkmaling i tak av betong, bygningsplater, puss, sandsparkel og vev.

2,7 ltr. Base Hvit


50%

Rabatt på vinduer

Nye vinduer?

Spar energi og penger med nye vinduer NYE VINDUER 5


VI FLYTTER INN!

6


Vi flytter inn! Høst betyr mer innetid, og er en perfekt sjanse til å se på hjemmet ditt med nye øyne. Er hjemmet klart for et ansiktsløft? Slik kan du med enkle grep gjøre hjemmet ditt lunere, varmere og vakrere før vinteren! FARGEGLEDE Personlighet, bærekraft og farger er tydelige trender nå. Vi vil ha naturlige og friske farger og materialer. Hvitt og fargeløst tilhører fortiden, mener trendekspertene. Nå vil vi ha farger og personlig stil! Å male om stua gir deg nytt rom på en helg. Trenden går mot sterkere og klarere farger enn tidligere. Valgmulighetene er uendelige. Farger har stor påvirkning på oss, og det kan være en god idé å tenke gjennom hvilken stemning du ønsker å skape i et rom før du gyver løs. Vil du ha det varmt eller kaldt? Lyst eller mørkt? VI FLYTTER INN!

NYTT GULV Er gulvet slitent og slitt, hjelper det ikke med fancy sofa. Gulvet et husets største og viktigste møbel! Et lekkert gulv øker verdien på boligen din og er en viktig del av helhetsinntrykket i et rom. >

7


TIPS! Farger endrer karakter fra et rom til et annet. Mal på en treplate, gjerne av en viss størrelse, før du går løs på veggen. Flytt platen rundt i rommet for å se hvordan lyset påvirker fargen. Også andre flater, som for eksempel gulvet, er med på å påvirke opplevelsen av en farge. Er det gultoner i gulvet, kan det ble penest med en kaldere veggfarge, for at det gule preget ikke skal dominere for mye. TIPS! Lister og tak må ikke være hvite. Skap en lun og behagelig «hulefølelse» ved å male tak, lister og vegger i samme farge. Kanskje en uvant tanke, men det kan bli utrolig lekkert! TIPS! Vil du bli kvitt den gamle strietapeten i rekordfart? Veggplatene Walls2Paint gir deg slette vegger klare for maling i din favorittfarge. Du trenger verken sparkle eller grunne.

Dersom det gamle gulvet ikke lar seg slipe ned eller fornye, bør du vurdere å skifte det ut. Hva slags gulv du skal gå for, avhenger av smak og behag, men det er også noen praktiske ting du bør ta stilling til. Vil du ha vakkert gulv som blir et smykke i rommet, eller et nøytralt gulv som løfter frem rommets øvrige detaljer? Ønsker du en rustikk stil med et mørkt tregulv, eller vil du skape friskhet og eleganse med lyst tre? Hvor mye skal gulvet ditt tåle? Parkett er for mange det opplagte valget. Parkett er ekte tregulv, og kjennes behagelig og varmt å gå på. Når gulvet etter hvert får riper og sår, kan det slipes ned og lakkes på nytt. Å legge parkettgulv er enkelt og raskt, og et godt valg om man ønsker gulvvarme. Ønsker du et ekstra slitesterkt gulv, kan laminat være et godt valg. Laminat er ikke tre, men mange lag papir som er utsatt for svært høyt trykk. Det gjør gulvet svært motstandsdyktig. De fleste vil ikke kunne se forskjellen på et moderne laminatgulv og ekte tregulv. Laminat koster som hovedregel også mye mindre enn ekte parkett. Et laminatgulv vil holde seg fint lenger enn parkett, men kan være vanskelig reparere ved skader, og kan ikke slipes ned. TIPS! Et stort rom vil virke enda større med lange og brede gulvbord. Et lite rom virker større med stavparkett. TIPS! Fiskebensmønstret gulv gir interiøret klassisk og herskapelig preg, og blir vakkert både i moderne og klassiske hjem. VI FLYTTER INN! 8


NYTT LIV TIL BADET Er badet modent for en oppgradering? Det kan kanskje gjøres enklere og billigere enn du kanskje tror! Når vi pusser opp badet, trekker gjerne gips, membran og fliser opp prisen. Bytter du ut fliser med veggpanel kan du enkelt og raskt gi badet et løft til en rimelig penge. Panelene kan se ut som flis, men kommer også med slette overflater. Det finnes et stort utvalg av designs på markedet, så sjansen er stor for at du finner en plate som passer for deg. TIPS! Fibo veggpanel er godkjent for bruk i våtsone og fungerer som membran.

Ønsker du en betongaktig og rustikk look på badet, er mikrosement et fantastisk produkt. Mikrosement i våtromskvalitet kan brukes på de fleste overflater, både i dusjsonen og på tak, vegger, gulv og interiør. Du kan fint legge mikrosement på gamle fliser, tre eller betong, så lenge underlaget er stabilt. Mikrosement kan blandes i de fleste farger, og leveres som matt, silkematt eller glossy.

SMARTE SKYVEDØRER Er innerdørene modne for utbytting? Dersom det er trangt om plassen, eller du ønsker et åpnere og luftigere preg, kan du vurdere å bytte inn de tradisjonelle dørene i skyvedører. Fordelen med skyvedører er at du enkelt stenger av eller deler et rom uten å stjele gulvareal slik som med sidehenglede dører, og er en viktig grunn til at skyvedører er opplagte valg for trangbodde. TIPS! Skyvedører i glass og svartlakkert aluminium gir en moderne, industriell stil og lar deg lukke igjen mellom rommene uten at du må gi avkall på lyset. VI FLYTTER INN! 9


8 990,-

Hovdeby Moderne ytterdør med god isolasjons­ evne og høy kvalitet. Frostet 2-lags glass. Kvistfri furukarm. FG låsesystem og tre hengsler. U-verdi 1,0. Pris gjelder std. str. og farge hvit.

INNER- OG YTTERDØRER FRA BYGG 1 10

8 990,Inner- og ytterdører fra Bygg 1

Finn din dør hos oss Dører finnes i mange design og farger. Vi hjelper deg å finne din favoritt!

Lillehammer Tidløs sporfrest ytterdør med god isolasjonsevne og høy kvalitet. Klart 2-lags glass. Kvistfri furukarm. FG låsesystem og tre hengsler. U-verdi 0,9. Pris gjelder std. str. og farge hvit.


3 490,-

Ida FW Glassdør Formpressa lett innerdør i tradisjonelt design. Klart glass med 8 ruter. Kjerne av honeycomb. Pris gjelder std. str. og farge hvit. Karmer er ikke inkludert.

1 590,-

Ida Kompakt Formpressa kompakt innerdør i tradisjonelt design. Fire speil. Kjerne av trefiber. Pris gjelder std. str. og farge hvit. Karmer er ikke inkludert.

1 790,-

Base 1 Massiv innerdør i stilrent design. Ramtre av furu med HDF ytterst. Ett speil, av foliert trefiberplate. Pris gjelder std. str. og farge hvit. Karmer er ikke inkludert.

629,Lett

Stil 1 Massiv innerdør i stilrent design. Laminert ramtre av furu med HDF ytterst. Ett speil, av 12 mm MDF. Pris gjelder std. str. og farge sort. Karmer er ikke inkludert.

2 390,-

Sletten Kompakt Formpressa kompakt innerdør i moderne design. Slett. Kjerne av trefiber. Pris gjelder std. str. og farge sort. Karmer er ikke inkludert.

1 390,Kompakt

Sletten Formpressa innerdør i moderne design. Slett. Kjerne av honeycomb (Lett) eller trefiber (Kompakt). Pris gjelder std. str. og farge hvit. Karmer er ikke inkludert.

INNER- OG YTTERDØRER FRA BYGG 1

3 590,-

11


Huntonit Panelbord

229,Pr. m2

Ferdigmalt panelbord til vegg og tak

Huntonit Panelbord Brukes både stående og liggende. Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. 11 x 142 x 2420 mm. # 49511401

Verdens første trebaserte veggplate som kan monteres listefritt

Huntonit Proff Vegg - slett vegg på rekordtid VEGGPANELER OG TAK FRA BYGGMA 12

Huntonit Skygge

169,Pr. m2

Kostemalte veggplater Huntonit Skygge Veggplate i trefiber. Anbefalt av Norges Astmaog Allergiforbund. 11 x 620 x 2390 mm. Hvit # 42750445, Frost # 42750555

169,Pr. m2

Huntonit Proff Vegg Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Enkel montering - uten kubbing. Tåler godt svingninger i fukt og temperatur. Panelplatene er overflatebehandlet med hele tre strøk miljøvennlig vannbasert akrylmaling - og er klare for tapet eller maling. 11 x 620 x 2420 mm. #56820135


Forestia Walls2Paint # 45957376

En genial veggplate for deg som ikke er så glad i å sparkle og pusse

Forestia Walls2Paint - til både nybygg og renovering -

Best pris!

149,Pr. m2

Platene leveres ferdig tapetsert Unik låseprofil Ingen sparkling - du unngår pussestøv Plateskjøten skal limes med èn fyldig limstreng Veggplatene har god skrufasthet Leveres i lengdene 2,39 m, 2,60 m, 2,80 m og 3 m Standard bredde 60 cm og 12 mm tykkelse

Pr. m

2

Forestia eliteX

239,Pr. m2

Slette tak uten sparkling og pussing

Sterke, solide og skrufaste vegg- og takplater

Forestia Premium Ceiling Trebaserte og tapetserte slette takplater med 4-sidig låseprofil beregnet for maling. Slett tak uten å måtte sparkle og pusse. 12x 620 x1220 mm. # 57132581

Forestia eliteX Solide, melaminbelagte, fuktbestandige og skrufaste veggplater med låseprofil. Perfekt i driftsbygninger, garasjer. 12 x 620 x 2390 mm. # 42129425

VEGGPANELER OG TAK FRA BYGGMA

Forestia Premium Ceiling

189,-

13


99,-

Bitsholder Med hurtigutløsningsfunksjon. Tuppen kan vinkles 25 grader. # 57862204

149,-

Bitssett 25 deler. Med hurtigchuckholder. Boks med belteklips. # 47931005

289,-

Målebånd 5,5 m Målebånd av meget høy kvalitet, med bremseknapp. # 60031142

159,-

Hurtigvinkel Alu 115 Smidig multiprodukt med mange bruksområder. # 60018389

KVALITETSPRODUKTER FRA LUNA 14

159,-

Universalolje Trenger raskt inn, driver ut fukt og forebygger elektriske feil. # 60042337

139,-

Merkepenn Pica Dry Graphit 2B.

99,-

Meterstokk 2 m Av glassfiberforsterket polyamid. God bøybarhet. # 60015468

229,-

Vater LE 60 Vater for de fleste arbeider. Libelle i slagfast materiale. # 57286486

# 42867160

99,-

Byggfag håndsag 22” Universalsag med sveiset blått håndtak. # 56454296

99,-

Bitsklips Med de 20 vanligste verktøyene. Karabinkrok for enkel festing. # 57289657

299,-

Brekkjern 600E Av sekskantstål. Herdet og anløpt for god spenst og funksjon. # 60028232

399,-

Snekkerhammer Luna LF 16OZ. Meget sterk og smidig konstruksjon. # 56036362


Arbeidslys fra Mareld

Velg riktig og godt lys til jobben!

1590,-

1290,-

990,-

Strømkabel med plug-in 1,5 m.

# 60042683

Led-lyslist SUNLIT 10M 62W. Listen har 180 små led-pærer per meter. # 60021393

Arbeidslampe FLASH 1000 RE. En oppladbar, liten og smidig lampe. # 52650360

449,-

399,-

1290,-

Hodelykt PIKO 200 RE. En smidig og lett håndterbar hodelykt. # 57908998

Hodelykt GLEAM 200. Lett, brukervennlig lykt med godt lys. # 52658881

Arbeidslampe BLAZE 2800. En fleksibel arbeidslampe med COB-LED teknikk. # 54331953

Arbeidslampe SHINY 3000 RE. Oppladbar arbeidslampe.

# 60021374

ARBEIDSLYS FRA MARELD

229,-

15


Moderne og rentbrennende ovner

Fyr med ved og spar på strømmen

31 990,-

Peisovnen Me den unike, runde ovnen. Velg Me Wall med eller uten sideglass. Sideglasset gjør flammene synlig fra flere vinkler.

28 990,-

PEISOVNER FRA NORDPEIS 16

Nordpeis Duo 2 En stilren ovn med sideglass og en dekorativ, gjennomgående vednisje.

11 990,-

Dovre 250 CBS passer inn de fleste steder, som hoved-oppvarmingskilde i mindre rom eller som tilleggsvarme i store rom.

17 990,-

Dovre Cinderella Rene linjer og tidløst design, et lite eventyr som må oppleves.


Sirkelsag C1806DA 18V # 57935413

1 590,-

Kvalitetsverktøy fra HiKOKI

Verktøy du alltid kan stole på 1 990,-

Borskrutrekker DS18DD 18V. Med 2 stk. 5,0 Ah Li-ion batterier, lader og stablekoffert. # 56574223

1890,-

MFT kompressorpakke MFT106/OF-F50D inkl. 5m slange A2500 minidykkert # 57275865

5990,-

Bordsag C10RJ 1500W 254mm med stativ # 56160194

1 490,-

3 290,Sagbord 015. Passer de fleste kapp-/gjærsager. Sammenleggbart. # 30389654

Verktøypakke KC18DBSL 5,0Ah HSC 18V 2xBSL1850/UC18YFSL. Pakke med to kraftige 18V batteriverktøy. Verktøyene har kraftig børsteløs motor gir 30% lenger driftstid mellom hver lading. # 56596445

Kapp-/gjærsag C8FSHG 1100W. Kvalitetssag med stor kapasitet. Støvoppsamler. # 55959453

KVALITETSVERKTØY FRA HIKOKI

2 390,-

17


298,Pr. m2

Slitesterke og stilige laminatgulv

Highland Oak Silver # 55063975

ELEGANTE OG TRENDY GULV 18

298,-

298,-

Pr. m2

289,-

Pr. m2

Mountain Oak Beige # 55355194

Pr. m2

Capitol Oak Light # 56774041

Mammut laminatgulv er holdbare, slitesterke og stilige. Her kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skal utforskes.

Room Max Shadow Gray

# 56573493

Room Max Et stilfullt høydepunkt i rommet. Karakteristisk lang og bred dimensjon gir gulvet interiøret et raffinert og solid uttrykk.


598,Pr. m2

Flotte og eksklusive parkettgulv

Elegant Oak Pearl

# 58018406

598,-

Pr. m2

389,-

Pr. m2

Hardwood ll Ona # 60020439

Pr. m2

Elegant Coconut

# 58018380

SAGA Elegant parkett er ett vakkert 1-stavs gulv med tidsriktige innfarginger og en lett børstet overflate. Parketten er tilpasset vårt strenge nordiske klima. Dette er et gulv du kan glede deg over i mange år fremover.

Oak Antique

# 56565645

Vinylgulv er holdbare, slitesterke og stilige. Her kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk.

ELEGANTE OG TRENDY GULV

749,-

19


1 990,-

1390,-

Leddstige P50-6L4 GS. Leddstige med platting. Eloksert. 3,70 m.

749,-

299,-

2-trinns kjøkkentrapp Lakkert kjøkkentrapp med 2 trinn.

3-delt stige kombi 4,1 m. Trappestige eloksert 3-trinn P50-5.

Illustratør: Heidrun Klevan

i ditt distrikt

byggfag.no

Du finner oss på følgende steder over hele landet / AGDER: Farsund - Songe * - Sundebru - Søndeled * - Åmli * INNLANDET: Sagstua MØRE OG ROMSDAL: Averøy * - Fiskå * - Haramsøy * - Hareid * - Langevåg - Larsnes - Midsund - Stranda * - Søvik * - Ulsteinvik * - Valderøya * - Ålesund * NORDLAND: Fauske * OSLO: Oslo TELEMARK: Dalen * - Vråliosen * TROMS OG FINNMARK: Alta * - Bardu * - Berlevåg * - Botnhamn - Båtsfjord - Hammerfest Karasjok - Lyngseidet - Mehamn - Stokmarknes - Sørkjosen * - Sørreisa - Tennevoll * TRØNDELAG: Hommelvik VESTLAND: Askvoll * - Bergen * - Deknepollen * - Etne * - Feios - Frekhaug * - Førde * - Hardbakke - Kaupanger * - Leirvik - Lærdalsøyri * - Nordfjordeid * - Sandvoll - Stadlandet * - Stryn * VIKEN: Darbu - Eidsberg - Svene. * Forhandler Byggfag HUS Tilbudene gjelder uke 39 og 40, 2022 eller så langt lageret rekker. Prisene gjelder kun lagerførte mønstre og størrelser. Priser og varesortiment kan pga. fraktforhold, lokal byggeskikk, lagerkapasitet m.m. avvike fra dm. Tilbudene er netto hentepris og gjelder kun ved kontant salg. Vi tar forbehold om trykkfeil.