Kampanjedager uke 5 og 6 hos din Byggfag-forhandler

Page 1

UKE 05/06

Nye farger på tilværelsen

Frisk opp og forny hjemmet Les mer på side 12-13

349,Pris fra

Spar strøm med WiFipanelovner

Smartpanel WetWall, pr m2

Les mer på side 4-6


Stort utvalg i maling og tilbehør til konkurransedyktige priser

219,SETT FARGE PÅ TILVÆRELSEN 2

Interiør 10 Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom. 2,7 ltr. Base Hvit, A, B og C


3 på Byggfag:

119,Pr. m2

Flotte laminat og parkettgulv

Laminat Superior Advanced

# 56631426

Laminat Superior Advanced Gulvet som markerer seg med eleganse og solid kvalitet. Den matte overflaten og 4 siders V-fas gir gulvet et svært autentisk utseende.

119,-

Hva slags tiltak har du gjort for å spare strøm i vinter?

Lars Henrik Hasund Daglig leder, Byggfag Ulstein Fyrer med ved og varmepumpe. Har høgd masse ved fra tomta mi til vinteren for å spare strøm.

319,-

Pr. m2

Pr. m2

Laminat Superior Advanced

Mountain Oak Beige

# 56631453

Laminat Superior Advanced Et slitesterkt gulv med klikksystem designet for å motstå stor belastning og som gjør gulvet enkelt å montere.

759,-

# 55355194

Mammut laminatgulv er holdbare, slitesterke og stilige. Her kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk.

Tom Henrik Nevstad Butikkmedarbeider, Byggfag Ulstein Har faktisk skiftet vindu i kjelleren og isolert med flunkande ny Glava i veggane, nå i høst. Ellers fyrer jeg hardt med bjørkeved fra egen skog, for å la varmepumpa få litt fred av og til.

319,-

Pr. m2

Pr. m2

Hardwood ll Ona # 60020439

# 55063975

Laminat Mammut Plus Dette er gulvet du garantert vil bli fornøyd med. Produsert med kjerne som gir særdeles høy beskyttelse mot fukt.

Stian Davidsen Butikkmedarbeider, Byggfag Ulstein Flink å slå av lysa, ellers fyrer jeg med ved. Er heldig med strøm innbakt i husleia.

3 PÅ BYGGFAG

SAGA Elegant parkett er ett vakkert 1-stavs gulv med tidsriktige innfarginger og en lett børstet overflate. Parketten er tilpasset vårt strenge nordiske klima.

Laminat Mammut Plus

3


VARME FØLELSER 4

Mill Invisible panelovn er designet så den flyter i ett med veggen. Den minimalistiske og elegante formen glir naturlig inn i ethvert interiør – skandinavisk design på sitt beste. Med sine avrundede kanter og lett buet form er den synlig, men likevel usynlig.

Foto: Mill

Når både kulda og strømprisene biter fra seg


Det er lite som er bedre enn gode oppvarmingskilder som senker strømkostnadene og øker komforten. I løpet av ett år står oppvarming for hele 50-70% av strømforbruket i de fleste norske hjem. Når strømprisen når stadig nye høyder, ser mange etter måter å spare på. Men strømsparing er ikke lenger ensbetydende med kaldt hus! Med et varmelagrende ildsted og smarte panelovner kan du både senke skuldrene og strømkostnadene. ULIKE TYPER VARMELAGRING Stadig flere får øynene opp for varmelagrende ildsteder, konstruert for å holde på varmen over tid og gi jevnere temperatur, også etter fyring. Et varmelagrende ildsted sparer både lommebok og miljø, og er gode valg særlig i nyere boliger som er godt isolerte og har balansert ventilasjon. Nordpeis’ Salzburg-serie er designet spesielt for bedre varmelagring. Her blir den varme røyken fra bålet ledet gjennom et kanalsystem i kjernen av produktet, hvor veggene består av varmeabsorberende PowerStone™. Varmen fra røyken absorberes og lagres i peisveggene.

Med WiFi-panelovner fra Mill får du det beste fra to verdener TIPS! PowerStone™ er et varmelagrende betongmateriale som kan settes inn i flere typer vanlige peisovner. Steinen har høyere varmelagrende effekt enn tradisjonell kleberstein! TIPS! Les mer om varmelagrende ovner her: https://www.nordpeis.com/no/alle-produkter/ peis-og-ovn/varmelagrende-peis/fordelermed-varmelagrende-peis TIPS! Mill WiFi-panelovner skiller seg fra andre varmeovner ved å senke effektnivået istedenfor å skru seg av når ønsket temperatur er nådd. Det gir mindre temperatursvingninger og hopp i strømforbruket, enn med tradisjonelle varmeovner. TIPS! Les mer om smarte panelovner her: https://millnorway.no/stromsparing-medpanelovner

SPAR STRØM MED SMARTE PANELOVNER Enten panelovner er eneste varmekilde, eller et supplement til ildstedet, er det viktigste strømsparingstiltaket å senke temperaturen om natten og når det ikke er noen hjemme. Med WiFi-panelovner fra Mill og ukeprogrammet i Mill-appen kan du enkelt tilpasse temperaturen til dine daglige rutiner. Still inn temperaturen på soverommet slik at det er passe kjølig når du legger deg, men varmt og behagelig når du står opp. Resten av boligen kan holde en lavere temperatur på dagtid, og være varmt og godt når du kommer hjem. Ved hjelp av maskinlæring vet ovnen når den skal sette i gang for å nå ønsket temperatur til riktig tid. Høres det avansert ut? Ovnene kobles automatisk til WiFi-nettverket ditt, og i Millappen kan du med få tastetrykk tilpasse ukeprogrammet. Enkelt også for de med ti tommeltotter!

Nordpeis Salzburg S har tross sin lille størrelse, beholdt de gode varmelagrende egenskapene.

GODE OPPVARMINGSKILDER

Mill Glass panelovn er Norges mest solgte glasspanelovn. Nå får du Mill Glass WiFi panelovner også i en lekker sort farge som passer utmerket i hjem og hytter med en mørkere fargepallett.

Ved riktig fyring vil kjernen i ildstedet avgi en jevn og moderat varme, hele døgnet!

5


WiFi-panelovner fra Mill

Spar strøm med WiFipanelovner

Nyskapende teknologi hjelper deg å redusere strømforbruket, mens det skandinaviske designet glir i ett med interiøret. Takket være Mill-appen tilpasser du enkelt temperaturen til dine daglige rutiner.

1990,-

Mill Glass WiFi panellist 1050W. Mill panellist med en elegant hvit glassfront og appstyring (Gen 3 WiFi). Den lave høyden på ovnen gjør at den passer utmerket under vinduer. #57753901

2099,-

WIFI-PANELOVNER FRA MILL 6

Mill Glass WiFi panelovn 1300W. Panelovn med en elegant hvit glassfront og appstyring (Gen 3 WiFi). Stilfull varmeovn som glir naturlig og vakkert inn i et hvert moderne hjem. # 57753916


Huntonit Panelbord

239,Pr. m2

Ferdigmalt panelbord til vegg og tak

Huntonit Panelbord Brukes både stående og liggende. Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. 11 x 142 x 2420 mm. # 49511401

Verdens første trebaserte veggplate som kan monteres listefritt

Huntonit Proff Vegg - slett vegg på rekordtid

Huntonit Skygge

179,Pr. m2

Kostemalte veggplater Huntonit Skygge Veggplate i trefiber. Anbefalt av Norges Astmaog Allergiforbund. 11 x 620 x 2390 mm. Hvit # 42750445, Frost # 42750555

179,Pr. m2

VEGGPANELER OG TAK FRA BYGGMA

Huntonit Proff Vegg Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Enkel montering - uten kubbing. Tåler godt svingninger i fukt og temperatur. Panelplatene er overflatebehandlet med hele tre strøk miljøvennlig vannbasert akrylmaling - og er klare for tapet eller maling. 11 x 620 x 2420 mm. #56820135

7


NYHET! Baderomsvegger i betong, marmor, stein og skifer er både trendy og tidløst. Med Stone/Cement-kolleksjonen kan du oppnå en eksklusiv, industriell look uten at det koster en formue.

Nytt bad til en rimelig penge Skal du pusse opp badet og vurderer baderoms­fliser, våtroms­panel eller annet på veggene? Da bør du ta med Smartpanel Wetwall i vurderingen!

SMARTPANEL WETWALL BADEROMSPANEL 8

Nyheten Smartpanel Wetwall er 100% vanntette baderomsplater, som gjør det enkelt og trygt å fornye badet. De vanntette kvalitetsplatene tilbys i et bredt utvalg designutførelser – både når det gjelder farger, strukturer og flisemønstre – som gjør det enkelt å skape akkurat den stilen du ønsker i baderommet. UNIKE BADEROMSPLATER Unikt med Smartpanel Wetwall er at kjernen består av trefiberplaten Huntonit Proff Vegg, som er norskprodusert, solid, miljøvennlig og uten skadelige tilsetningsstoffer. Kvalitetslaminat med lekre designuttrykk limes på frontene og

sperrelaminat dekker baksiden. Laminatene er selvsagt antibakterielle. MONTERES ENKELT I ØNSKET LENGDE Standard høyde er 240 cm, som er vanlig takhøyde i nordiske boliger. Mange varianter leveres også opp til 302 cm, og vi kapper gjerne i ønsket lengde for å redusere avfallsmengden. Fugebredden er 2 mm, og fugefarge varierer mellom grå, hvit og sort. Lister i samme farge som fugefargen er absolutt penest. Platene monteres enkelt med klikklås på stenderverket, har skjult festing og er godkjent ihht. SINTEF og Våtromsnormen.

Baderomspanelene er 100% vanntette og oppfyller de strengeste krav til våtrom TIPS! Smartpanel har utviklet et Wetwallsystem som består av fugemasse, listverk og skruer. Da slipper du å gå deg vill i utstyrs­ jungelen, og resultatet blir tett og trygt. TIPS! Se hvor enkelt det er å montere Smartpanel WetWall: https://smartpanel.no/ monteringsanvisning/wetwall/


Fra

349,pr. m2

NYHET! Smartpanel WetWall Refresh Oak med flisemønster 06x240cm. Sort fuge. 100% vanntette baderomspaneler. Godkjent i henhold til SINTEF og Våtromsnormen. Kjerne av Huntonit Proff Vegg. Størrelse 11x620x2390mm. #60026629

NYHET! Smartpanel WetWall Classic White High Gloss med flisemønster 60x30cm. Grå fuge. Størrelse 11x620x2390mm. #60063738

SMARTPANEL WETWALL BADEROMSPANEL

NYHET! Smartpanel WetWall Huston med flisemønster 60x60cm. Grå fuge. Størrelse 11x620x2390mm. #58095013

9


9 490,-

Hovdeby Moderne ytterdør med god isolasjons­ evne og høy kvalitet. Frostet 2-lags glass. Kvistfri furukarm. FG låsesystem og tre hengsler. U-verdi 1,0. Pris gjelder std. str. og farge hvit.

INNER- OG YTTERDØRER FRA BYGG 1 10

9 490,Inner- og ytterdører fra Bygg 1

Finn din dør hos oss Dører finnes i mange design og farger. Vi hjelper deg å finne din favoritt!

Lillehammer Tidløs sporfrest ytterdør med god isolasjonsevne og høy kvalitet. Klart 2-lags glass. Kvistfri furukarm. FG låsesystem og tre hengsler. U-verdi 0,9. Pris gjelder std. str. og farge hvit.


3 590,-

Ida FW Glassdør Formpressa lett innerdør i tradisjonelt design. Klart glass med 8 ruter. Kjerne av honeycomb. Pris gjelder std. str. og farge hvit. Karmer er ikke inkludert.

1 690,-

Ida Kompakt Formpressa kompakt innerdør i tradisjonelt design. Fire speil. Kjerne av trefiber. Pris gjelder std. str. og farge hvit. Karmer er ikke inkludert.

1 890,-

Base 1 Massiv innerdør i stilrent design. Ramtre av furu med HDF ytterst. Ett speil, av foliert trefiberplate. Pris gjelder std. str. og farge hvit. Karmer er ikke inkludert.

729,Lett

Stil 1 Massiv innerdør i stilrent design. Laminert ramtre av furu med HDF ytterst. Ett speil, av 12 mm MDF. Pris gjelder std. str. og farge sort. Karmer er ikke inkludert.

2 490,-

Sletten Kompakt Formpressa kompakt innerdør i moderne design. Slett. Kjerne av trefiber. Pris gjelder std. str. og farge sort. Karmer er ikke inkludert.

1 490,Kompakt

Sletten Formpressa innerdør i moderne design. Slett. Kjerne av honeycomb (Lett) eller trefiber (Kompakt). Pris gjelder std. str. og farge hvit. Karmer er ikke inkludert.

INNER- OG YTTERDØRER FRA BYGG 1

3 690,-

11


Garderobeløsninger fra Langlo

Frisk opp og forny hjemmet

Skap et tidløst rom hvor ingenting er overflødig. Med måltilpasset oppbevaring fra Langlo vitner hver eneste detalj om kvalitet, håndverk og personlighet. Langlos mål er å skape gode rammer i hverdagslivet ved å utvikle oppbevaringsløsninger som gir hjemmet ditt funksjon. En garderobe er ingenting uten familiene som fyller de opp, eller alle eiendelene som har sin faste plass. Derfor heier vi både på de som sorterer tingene sine møysommelig i et oversiktlig system, og de som hiver eiendelene i en skuff for å holde gulvet ryddig. Det viktigste er at du vet hvor det er til neste gang du skal bruke det.

GARDEROBELØSNINGER FRA LANGLO 12

Langlo Topaz med hvit flexi-innredning. Oppbevaringen skal være funksjonell, men også stå i stil med interiøret. Velger du en løsning fra Langlo kan du velge mellom tre forskjellige overflater – sort, eik og hvit.

Langlo Topaz i utførelsen sortmalt eik og bronsespeil. Med Langlo sine skyvedører kan du enkelt dekke hele vegger - fra gulv til tak, og fra vegg til vegg, og la skyvedørene blir et naturlig interiørelement i rommet. Bonusen er at du i tillegg skjuler tingene dine bak dørene.


Langlo Topaz i utførelsen lakkert bjørk.

GARDEROBELØSNINGER FRA LANGLO 13


Arbeidslys fra Mareld

Velg riktig og godt lys til jobben!

229,-

1290,-

990,-

Strømkabel med plug-in 1,5 m. # 60042683

Led-lyslist SUNLIT 10M 62W. Listen har 180 små led-pærer per meter. # 60021393

Arbeidslampe FLASH 1000 RE. En oppladbar, liten og smidig lampe. # 52650360

449,-

399,-

1290,-

Hodelykt PIKO 200 RE. En smidig og lett håndterbar hodelykt. # 57908998

Hodelykt GLEAM 200. Lett, brukervennlig lykt med godt lys. # 52658881

Arbeidslampe BLAZE 2800. En fleksibel arbeidslampe med COB-LED teknikk. # 54331953

1590,-

Arbeidslampe SHINY 3000 RE. Oppladbar arbeidslampe.

# 60021374

ARBEIDSLYS FRA MARELD 14


Liten, lett og kompakt eksentersliper

1990,-

Høy slipe- og pusse effekt. Ergonomisk gummibelagt enhåndsgrep med frontmontert bryter. Leveres med støvpose, avsugsadapter x2, sandpapir K120 x2 og stabelbar oppbevarings koffert HSC2. Eksentersliper SV1813DA KM HSC # 60008497

1390,-

Sagbord 015. Passer de fleste kapp-/gjærsager. Sammenleggbart. # 30389654

Verktøypakke KC18DBSL 5,0Ah HSC 18V 2xBSL1850/UC18YFSL. Pakke med to kraftige 18V batteri-verktøy. # 56596445

Kapp-/gjærsag C8FSHG 1100W. Kvalitetssag med stor kapasitet. Støvoppsamler. # 55959453

5490,-

Bordsag C10RJ 1500W 254mm med stativ Med justerbar støttebord/materialstøtte for enklere kutting i lange materialer. # 56160194

2790,-

Multimaskin batteri CV18DBL 18V kun maskin HSC. Smart multiverktøy med mange bruksområder. # 53673105

1 790,-

Borskrutrekker DS18DD 18V. Med 2 stk. 5,0 Ah Li-ion batterier, lader og stablekoffert. # 56574223

KVALITETSVERKTØY FRA HIKOKI

2990,-

1990,-

15


1790,-

Leddstige P50-6L4 GS med platting eloksert 3, 70m

399,-

Kjøkkentrapp Lakkert 2 trinn HOME&FIX

i ditt distrikt

byggfag.no

990,-

1490,Stige N38-6 kombi 3 delt. Eloksert 6,5m

Trappestige P50-5 eloksert 5 trinn

Du finner oss på følgende steder over hele landet / AGDER: Farsund - Songe * - Sundebru - Søndeled * - Åmli * INN­LANDET: Sagstua MØRE OG ROMSDAL: Averøy * - Fiskå * - Haramsøy * - Hareid * - Langevåg - Larsnes - Mid­sund - Stranda * - Søvik * - Ulsteinvik * - Valderøya * - Ålesund * NORDLAND: Fauske * OSLO: Oslo TELEMARK: Dalen * - Vråliosen * TROMS OG FINNMARK: Alta * - Bardu * - Berlevåg * - Botnhamn - Båtsfjord - Hammerfest Karasjok - Lyngseidet - Mehamn - Stokmarknes - Sørkjosen * - Sørreisa - Tennevoll * TRØNDELAG: Hommelvik VESTLAND: Askvoll * - Bergen * - Deknepollen * - Etne * - Feios - Frekhaug * - Førde * - Hardbakke - Kaupanger * - Leirvik - Lærdalsøyri * - Nordfjordeid * - Sandvoll - Stadlandet * - Stryn * VIKEN: Darbu - Eidsberg - Svene.

* Forhandler Byggfag HUS

Tilbudene gjelder uke 5 og 6, 2023 eller så langt lageret rekker. Prisene gjelder kun lagerførte mønstre og størrelser. Priser og varesortiment kan pga. fraktforhold, lokal byggeskikk, lagerkapasitet m.m. avvike fra dm. Tilbudene er netto hentepris og gjelder kun ved kontant salg. Vi tar forbehold om trykkfeil.