Page 10

10

SPORT & FRITID

TIPS OSS: tlf. 924 33 180 / tips@bydelsavisa.no

27. MAI | NR. 9 | BYDELSAVISA STRINDA

DELTAR PÅ ­MINIBØLGEN: Hundrevis av unger i alderen 8 – 12 år vil delta under «Minibølgen» førstkommende lørdag. Øverst fra venstre: Sondre (10), Benjamin (10), Julian (10), Alexander (9), Ulrik (9), Odin (10), Ole (10) og Patrick (10). I midten: Ulrik (7), Theodor (10) og Syver (10). Nederst fra venstre: Michael (10), Benjamin (11), Tea (6), Ola (10), Jacob (9), og Oliver (10). Denne gjengen tilhører Leangen Ishockeyklubbs 06 og 05 lag + Micro. Pr i dag har klubben ca. 230 aktive barn i alderen 3-16 år. Nå på våren og sommeren så trenes det barmark i aldersgruppen fra 16 år og nedover til de på 9 år

De små varmer opp til sommerens store jentefest den 2. juni:

– Hurra for Minibølgen! NIDARVOLL: Førstkommende lørdag arrangeres «Minibølgen» på Solsiden for barn i alderen 8 – 12 år. Påmelding kan gjøres helt frem til start. Av Jan Vestre – Det er klart vi skal være med! Bydelsavisa Strinda møter en glad gjeng fra Leangen ishockey under barmarkstreningen ved Nidarvoll skole. Noen har vært med før, mens andre skal delta på Minibølgen for aller første gang. – Det som er ekstra kult er at det er så mye artig som skjer rundt selve løpet, forklares det.

Minibølgen Minibølgen er åpen for alle barn i alderen 8 – 12 år. – Minibølgen arrangeres i området rundt Solsiden hvor vi har lagt opp til to forskjellige løyper. Startkontingent er på 50,- og går

uavkortet til Sykehusklovnene på St Olavs, forteller Jentebølgen general Reidar Isachsen. Under Minibølgen vil det bli tegnekonkurranse og hoppeslott. Strindheim IL Friidrett vil demonstrere en rekke øvelser som barna kan prøve. Alle som deltar på «Minibølgen» vil få is og medalje

Meld deg på Forrige lørdag var siste frist for ordinær påmelding. Men fortvil ikke – for etternølere vil det være mulig å etteranmelde seg til Jentebølgen fra og med den 30. mai til og med den 02. juni hos DNB på Solsiden.

KVT HJELPER TIL: Kristen Videregående Skole Trøndelag (KVT) vil hjelpe til under «Minibølgen». Bakerst sittende på målet f.v: Peder Aalberg og Sunniva Størset. Bakerst fra venstre: Ali Fauzi . I midten fra venstre: Martine Grønning, Håvard Tørhaug, Veronika Helgemo, Maria Sivertsen, Ida S Bekken, Erlend Godhavn og Ingrid Osen Foran fra venstre: Prince Makita. Liggende foran: Sindre B. Henden.

Lokker med flotte premier til jentene Jentebølgen-general Reidar Isachsen melder om solid oppslutning til DNB Jentebølgen. Til nå er det over 2.000 påmeldte. Og det er ennå ikke for sent: – Etteranmelding skjer hos DNB Solsiden fra lørdag 30. mai. Fra samme dag og på samme sted kan man også hente startnummer. Og Isachsen og resten av teamet bak DNB Jentebølgen kan lokke med mange flotte premier i år:

– Vi har premier til en verdi av nærmere 90.000 kroner. Blant annet en seng fra Tempur til 46.000 kroner. Premiene trekkes ut blant deltakernes startnummer. Vinnere av premier må være til stede og ha deltatt i løpet. Premien går videre til neste på startlisten hvis uttrukket vinner ikke er til stede. (Foto: Roger Midtstraum)

Bydelsavisa Strinda 9 / 2014  
Bydelsavisa Strinda 9 / 2014  

Bydelsavisa Strinda, nr. 9 / 27. mai 2015

Advertisement