Page 10

10

SPORT & FRITID

TIPS OSS: tlf. 924 33 180 / tips@bydelsavisa.no

27. APRIL 2016 | NR. 7 | BYDELSAVISA STRINDA

Tirsdag 7. juni er det igjen klart for det populære mosjonsløpet Jentebølgen. Forberedelsene er i rute, og arrangøren anbefaler å melde seg på i god tid for å sikre seg plass! Bildet er fra 2014, da løpet foregikk i strålende solskinn. (Foto: Roger Midtstraum)

Sponses med bil:

Jentebølgen godt i rute –Forberedelsene til årets jentebølge er godt i rute. I år som i fjor er det Reidar Isachsen som sørger for at alle bitene i arrangements­puslespillet faller på plass. – I år er det 24. gang jentebølgen arrangeres, kan han fortelle. Hovedsponsor for jentebølgen i år er NKS ( Norske kvinners Sanitetsforening), som forøvrig i år feirer 120 års jubileum. NKS Jentebølgen er dermed årets offisielle arrangementsnavn, forteller Isachsen.

Hovedsponsor Hvert år velges en hovedsponsor som får prege selve

jentebølgen. – Det lages til og med egen logo for hvert år, der hovedsponsor og arrangementsnavn smeltes sammen, forklarer Isachsen. Alle de andre sponsorene tas med i alt av informasjonsmateriell som lages i forbindelse med arrangementet. – Og de bidrar gjerne med både premier, gaver og tjenester som trengs for å få gjennomført en vellykket jente-

bølge, smiler han. Arrangør av jentebølgen i Trondheim er Strindheim IL friidrett. – Overskuddet av NKS Jentebølgen er et viktig bidrag til idrettslaget og deres arbeid med å skape et godt friidrettsmiljø, sier Isachsen. Det er i seg selv en inspirasjonskilde for å stå på og arrangere jentebølgen, mener jentebølgegeneralen som har vært med på dette i mange år.

Ved overlevering av årets sponsorbil blir Jentebølgegeneralen Reidar Isachsen ( i midten) tatt godt i mot av Per Arne Megård, daglig leder Kia Trondheim AS (til venstre) og Marita Kynnø, selger hos Kia Trondheim AS.

For alle damer I beskrivelsen av NKS Jentebølgen forteller Isachsen at dette er et lavterskeltilbud som først og fremst skal bidra til både fysisk aktivitet for alle damer samtidig som at det skal være en arena for trivsel og sosial sammenkomst. – Det er det jentebølgen er kjent for. Og jeg får hvert år så mange hyggelige tilbakemeldinger fra de som deltar, sier han og drar på smilebåndet. – Det er satt en begrensning på 3000 deltakere, så her er det bare å melde seg på først som sist, oppfordrer Isachsen.

Sponses med bil At jentebølgegeneralen har blitt sponset med bil de siste ukene

« Jeg er jo på farten hele tiden så dette er et kjærkomment bidrag. før start har blitt en tradisjon. – Jeg er jo på farten hele tiden så det er et kjærkomment bidrag, sier Isachsen. I år er det Kia Trondheim AS som stiller med bil. – En flott bil som jeg allerede trives godt med å kjøre, reklamerer han. Daglig leder Per Arne Megård hos Kia Trondheim AS kan ikke annet enn å si seg fornøyd med den uttalelsen. Kia Trondheim vil også stille med eget lag på bøl-

Reidar Isachsen ( i førersetet) får grundig opplæring og tips i bruk av bilen. Ingenting overlates til tilfeldighetene. Per Arne Megård og Marita Kynnø forsikrer seg om at han blir kjent med bilens instrumentpanel.

Bydelsavisa Strinda 7 / 2016  
Bydelsavisa Strinda 7 / 2016  

Bydelsavisa Strinda nr. 7: 27. april 2016

Advertisement