Page 21

S pesialist p å Bo tox o g Re s t y l ane

nr 11 - 2012 - www.byavisen.net

Spesialist på Botox og Restylane

Ønsker du å se mer opplagt ut, eller bare skru tiden noen år tilbake? Hos oss kan du på en diskré og naturlig måte få visket vekk rynker og linjer - på et øyeblikk Vi i Frøken Dings brenner for det vi gjør, og mener du har rett til å få være den beste utgaven av deg selv. Vi har lang erfaring fra kosmetisk sykepleie og skjønnhetsbransjen, og har spesialisert oss på de eneste ikke-kirurgiske metodene som virker. Alle eldes vi og hver alder har sin egen sjarm, men hvordan du eldes kan du styre litt selv. Du kan ønske å se opplagt og uthvilt ut, linjer kan viskes ut og forebygges. Tapt volum kan fås tilbake og huden kan få ny spenst og glød. Hos oss får du anerkjente og velutprøvde Restylane- og Botoxbehandlinger. De eneste metodene som gir synlige, men likevel diskrete og naturlige resultater - på en rask og smertefri måte. Restylane er syntetisk hyaluronsyre, utviklet og produsert i Sverige. Hyaluronsyre fi nnes i kroppen vår fra før og er viktig for at cellene våre skal holde på fuktighet. Med Restylane kan du få tilbake tapt volum og fylle ut linjer og rynker. Det behandlede området vil få økt fuktighet.

En Restylanebehandling er ikke permanent og varer ca. 9-12 måneder, men kan også fjernes umiddelbart med Hylase. Botox er et legemiddel som har vært på markedet i over 25 år. Det brukes til å behandle blant annet migrene, spenningshodepine, økt svetteproduksjon og en rekke andre medisinske lidelser. Botox er også godkjent til bruk på barn i medisinske behandlinger. En Botoxbehandling virker kun svært lokalt i den muskelen den blir satt. På bakgrunn av vår lange ekspertise vet vi hvilke nøye utvalgte muskler vi skal behandle slik at linjer og kråketær forsvinner og huden glattes ut. En Botoxbehandling er ikke permanent. Etter ca. 3-4 måneder er alle spor av Botox ute av kroppen og muskelaktiviteten kommer tilbake.

Hos oss får du behandling av autorisert helsepersonell, med lang erfaring og brennende engasjement for faget sitt. Vår lidenskap og spesialisering gjør at du får de beste og mest oppdaterte metodene som finnes på markedet i dag.

Jeg vil gjerne bli veldig gammel, så langsomt som mulig… – Irene Mayer Selznicke

Gå til www.frokendings.no, eller ring 955 29 365 og bestill din time i dag. For mer informasjon om behandlingene, se våre nettsider. Rynkebehandling fra kun kr.1900,- pr område.

Gratis k onsultasjon

Cort Piilsmauet 7 5005 Bergen

21

Byavisen - avis11 - 2012  
Byavisen - avis11 - 2012  

Byavisen Bergen

Advertisement