Page 17

BUTLLETÍ D'ESCACS DIGITAL DE LA FCE

Núm. 84 octubre 2016

al Ripollet es proclamés campió de la categoria. La Lira va fer 0.5 punt contra el Llinars i el Tres Peons va perdre 1 a 3 contra el Gerunda. Amb aquests resultats el Llinars aconseguia la segona plaça i el Gerunda la tercera, respectivament.

perdut. A la categoria sub-16, el Peona i peó A va líder seguit del Lleida i del Foment Martinenc. La categoria de sub-18, on els equips tornen a ser de 3 esportistes, el Peona i peó A també va líder seguit del Vila Olímpica i del Llinars.

Una situació semblant li va passar al Sant Andreu a la categoria sub-12. Durant tot el campionat, el Sant Andreu va anar líder, però a la 6a ronda el Peona i Peó A els va guanyar per 2.5 a 1.5 relegant-los a la segona posició a mig punt del Peona i Peó A. Per la seva banda, el Colon Chessy Sabadell va guanyar pel mateix resultat al Vall del Tenes. Per tant, la darrera ronda es preveia emocionant per saber el campió, ja que estaven tots els equips a poca distància.

Pel que fa a la categoria sub-16, el Peona i Peó A començava el dia sent líder i després de vèncer a La Lira es refermava a la primera posició a l'espera de la darrera ronda, que va tornar a guanyar el matx i aconseguint el primer lloc amb comoditat, ja que va fer 6 victòries de 6 possibles. El podi el va completar La Lira, amb 4 victòries 1 derrota i 1 empat, i el Lleida, únic representant de la territorial de ponent, amb 4 victòries i 2 derrotes.

Els resultats de la 7a ronda va fer que el Colon Chessy Sabadell fos el campió després de guanyar 3 a 1 a l'Alt Empordà. El Llinars, que va guanyar 3 a 1 al Peona i Peó A, i el Vall del Tenes A, que va guanyar per 4 a 0 al Sant Andreu, van aconseguir la 2a i 3a plaça de la classificació respectivament.

A la categoria més gran, la sub-18, i amb equips de 3 integrants, el Peona i Peó A anava líder, seguit de l'Ateneu Colon i del Cerdanyola del Vallès. A la ronda del matí, el Peona i Peó A i el Cerdanyola del Vallès van empatar, mentre que l'Ateneu Colon guanyava el matx contra el Peona i Peó B. A l'inici de la darrera ronda, l'equip del Guinardó, seguia líder, però la seva ensopegada contra el Llinars i la victòria de l'Ateneu Colon contra el Figueres, va fer que els del Poblenou fossin campions de la categoria amb 5 victòries i 1 derrota, mentre que els segons van ser la Vila Olímpica amb 4 victòries, 1 empat i 1 derrota. El Llinars va completar el podi amb el mateix resultat que l'anterior, però amb mig punt menys de desempat.

A partir de la categoria sub-14 i fins la de sub18 la puntuació és de punts per matx, és a dir, es sumen el total de cada encontre. A la categoria sub-14, el Mataró va començar líder la darrera jornada i la va finalitzar igual. Després de fer dos resultats iguals a les dues rondes, el 2 a 2 contra el Colon Sabadell Chessy i el Ripollet a la darrera ronda, va mantenir la seva posició ja que havia guanyat 4 matxs i empatat dos. El segon classificat, el Colon Sabadell Chessy, va fer 3 victòries i 3 victòries, mentre que el tercer, l'Ateneu Colon, va fer 3 victòries, 2 empats i 1 matx

Hi havia un premi per tauler de cada categoria, que també es van entregar a la cloenda de premis.

16

Profile for Federació Catalana d'Escacs

Butlletí d'Escacs digital octubre 2016  

Butlletí d'Escacs digital octubre 2016  

Advertisement