Page 1

Inscriere pas cu pas la evenimentul Business Days Lite Timisoara 10 Aprilie, 2013 City Business Centre


Pasul 1 Accesati pagina http://lite.businessdays.ro/ si selectati butonul INSCRIE-TE ACUM din partea de sus a paginii.


Pasul 2 Selectati buton INSCRIERE-TE conform pachetului de acces dorit de catre dumneavoastra.


Pasul 3

•

Completati prima parte a formularului cu datele personale ale dumneavoastra.

(nu veti putea finaliza procesul de inscriere daca nu completati fiecare camp in mod corespunzator) •

Alegeti modalitatea de plata dorita: Card banca/ Ordin de plata sau CASH.

(va recomandam sa alegeti una din primele doua tipuri de plata, pentru ca sunt singurele care va garanteaza dupa efectuarea platii posibilitatea de a va rezerva un loc la workshop)


3.1 Daca alegeti plata prin card, veti fi directionati catre o alta pagina, securizata, unde veti putea introduce datela cardului si suma de plata (plata se face pe platforma ePayment si nu presupune alte costuri decat costurile de transfer operate de banca unde aveti cardul) – aceasta modalitate de plata este cea mai rapida varianta de validare a inscrierii si de primire a linkului pentru alegerea workshopurilor 3.2 Daca alegeti plata prin OP, veti primi prin email factura proforma, pe care va trebui sa o achitati si sa faceti confirmarea platii pe una din adresele office@businessdays.ro sau admin@businessdays.ro. Aceasta confirmare este necesara pentru a creste operativitatea validarii inscrierii si generarii mailului cu linkul de alegere a workshopurilor, altfel validarea se va face doar dupa intrarea banilor in cont (care poate dura si pana la 3 zile) 3.3 Pentru varianta de plata prin CASH nu o recomandam, pentru ca nu veti putea alege workshopurile la care doriti sa participati, decat dupa validarea platii, fapt care inseamna ca alegand plata CASH (care se poate face doar la locul evenimentului si in ziua evenimentului) nu veti putea alege sa participati decat la workshopurile pentru care mai exista locuri.


Pasul 4 Pentru cei care doresc factura, bifati campul Da, doresc factura si completati datele fiscale ale companiei pe care doriti sa fie emisa factura in fereastra care se deschide (programul va emite automat factura pe persoana fizica, daca nu bifati aceasta optiune)


Pasul 5 Completati in campul CUPON DE REDUCERE codul de discount (daca dispuneti de un astfel de cod). Codul trebuie completat in mod corect. Nu are importanta daca

scrieti cu litere mari sau mici, dar este important sa fie respectata ordinea literelor si cifrelor si sa nu folositi spatii intre litere si cifre. Daca nu scrieti corect codul, programul nu va recunoaste codul si nu va aplica discountul oferit de acesta.


Pasul 6 Daca doriti sa participati la sesiunile de Business Networking de tip OPEN, atunci bifati campul Doresc sa particip la o sesiune de Business Networking de tip OPEN. Despre desfasurarea serilor de networking puteti citi: http://lite.businessdays.ro/business-networking/


Pentru cei foarte ocupati sau care doresc sa beneficieze de facilitati suplimentare de networking se ofera servicii premium:

1. Stabilirea intalnirilor in numele clientului, pe baza unui formular de matchmaking si pe baza unei agende agreate cu clientul din lista de participanti de la eveniment; 2. Extinderea bazei de date si cu firme din orasul in care se desfasoara evenimentul, dar care nu sunt la locul evenimentului. 3. Servicii de rezervare locatii pentru intalnire in afara spatiului de desfasurare al evenimentului 4. Servicii de transfer de la locul evenimentului catre locatia rezervata pentru intalnire sau sediul firmei contactate pentru intalnire si retur


Pentru a facilita aceste intalniri am creat in cadrul fiecarui eveniment Business Days o zona speaciala de networking, amenajata cu 10 mese si cu un birou de receptive, cu doi oameni permanenti din echipa organizatorica. Folosirea acestui spatiu pentru intalniri se face pe baza de rezervare.

In spatiul special amenajat pentru business networking se pot rezerva mese, pentru 30 de minute, 1 ora, 4 ore, 8 ore (1 zi). Pentru cei care rezerva mesele se ofera gratuit si o serie de servicii de asistenta pe durata seriilor de intalniri (servicii de secretariat, acces la internet, imprimanta, scanner, copiator, tehnica de calcul, coli de scris si instrumente de scris). In plus consumul de apa, cafea si ceai este inclus in pachetele de rezervare.


Pasul 7 Daca doriti sa fiti informati de noutati legate de evenimentele Business Days in timp util, nu doar saptamanal prin newsletterele noastre, atunci optati pentru modalitatea prin care doriti sa fiti notificati, de fiecare data cand apar noutati semnificative prin E-mail sau SMS.


Pasul 8 Pentru a finaliza procesul de inscriere ramane doar sa apasati pe butonul TRIMITE.


Fereastra de inscriere se va inchide si veti fi redirectionat spre o alta pagina pentru a completa pasii urmatori in cazul in care inscrierea s-a facut cu succes, sau un text rosu in cazul in care a aparut o eroare si informatii despre cauza erorii si ce trebuie sa faceti sa o remediati.

Pasul 9 Dupa ce ati efectuat cu succes inscrierea 9.1 Daca ati ales plata cu OP: • • • •

Veti primi un e-mail cu factura proforma; Platiti factura proforma; Trimiteti OP-ul pe e-mail la una din adresele office@businessdays.ro sau admin@businessdays.ro un operator uman va valideaza inscrierea;


•

Dupa validarea inscrierii veti primi un email care contine in atasament factura fiscala si confirmarea rezervarii unui loc la eveniment.


9.2 Apasati linkul pentru alegerea workshopurilor. Dupa ce ati selectat aceste workshopuri veti primi prin email invitatia de participare la eveniment in format pdf.


Selectati workshopurile (atentie se pot selecta doar workshopuri care mai sunt active, adica mai au locuri si nu puteti selecta mai mult de un workshop dintre cele patru care ruleaza in paralel) Dupa selectarea workshopurilor vi se va trimite un ultim email care contine invitatia atasata (invitatia contine sumarul pachetului de acces ales si lista workshopurilor la care v-ati rezervat locul)


Selectati workshopurile (atentie se pot selecta doar workshopuri care mai sunt active, adica mai au locuri si nu puteti selecta mai mult de un workshop dintre cele trei care ruleaza in paralel)

Dupa selectarea workshopurilor vi se va trimite un ultim email care contine invitatia atasata (invitatia contine sumarul pachetului de acces ales si lista workshopurilor la care v-ati rezervat locul)


Felicitari! Va asteptam la evenimentul Business Days Lite Timisoara!

Procedura de inscriere la Business Days Lite Timisoara  

Antreprenoriat si management in domeniul medical si farmaceutic

Advertisement