Page 1

Inscriere pas cu pas la evenimentul Oradea Business Days 3-4 Aprilie, 2012 Hotel Ramada


Pasul 1 Accesati pagina http://oradea.businessdays.ro/ si selectati butonul INSCRIE-TE ACUM din partea de sus a paginii


Pasul 2 Selectati buton INSCRIERE-TE conform pachetului de acces dorit de catre dumneavoastra.


Pasul 3

Completati prima parte a formularului cu datele personale ale dumneavoastra. (nu veti putea finaliza procesul de inscriere daca nu completati fiecare camp in mod corespunzator) Alegeti modalitatea de plata dorita: Card banca/ Ordin de plata sau CASH (va recomandam sa alegeti una din primele doua tipuri de plata, pentru ca sunt singurele care va garanteaza dupa efectuarea platii posibilitatea de a va rezerva un loc la workshop)


3.1 Daca alegeti plata prin card, veti fi directionati catre o alta pagina, securizata, unde veti putea introduce datela cardului si suma de plata (plata se face pe platforma ePayment si nu presupune alte costuri decat costurile de transfer operate de banca unde aveti cardul) – aceasta modalitate de plata este cea mai rapida varianta de validare a inscrierii si de primire a linkului pentru alegerea workshopurilor 3.2 Daca alegeti plata prin OP, veti primi prin email factura proforma, pe care va trebui sa o achitati si sa faceti confirmarea platii pe una din adresele office@businessdays.ro sau admin@businessdays.ro. Aceasta confirmare este necesara pentru a creste operativitatea validarii inscrierii si generarii mailului cu linkul de alegere a workshopurilor, altfel validarea se va face doar dupa intrarea banilor in cont (care poate dura si pana la 3 zile) 3.3 Pentru varianta de plata prin CASH nu o recomandam, pentru ca nu veti putea alege workshopurile la care doriti sa participati, decat dupa validarea platii, fapt care inseamna ca alegand plata CASH (care se poate face doar la locul evenimentului si in ziua evenimentului) nu veti putea alege sa participati decat la workshopurile pentru care mai exista locuri.


Pasul 4 Pentru cei care doresc factura, bifati campul Da, doresc factura si completati datele fiscale ale companiei pe care doriti sa fie emisa factura in fereastra care se deschide (programul va emite automat factura pe persoana fizica, daca nu bifati aceasta optiune)


Pasul 5 completati in campul CUPON DE REDUCERE codul de discount (daca dispuneti de un astfel de cod). Codul trebuie completat in mod corect. Nu are importanta daca

scrieti cu litere mari sau mici, dar este important sa fie respectata ordinea literelor si cifrelor si sa nu folositi spatii intre litere si cifre. Daca nu scrieti corect codul, programul nu va recunoaste codul si nu va aplica discountul oferit de acesta.


Pasul 6 In valoare de 25 Euro puteti beneficia de masa de pranz pentru ambele zile al evenimentului. (Acestea sunt optiuni suplimentare pe care le puteti achizitiona o data cu pachetul. Codurile de reducere nu sunt valabile pentru optiuniunile de pranz)


Pasul 7a Daca doriti sa participati la sesiunile de Business Networking de tip OPEN, atunci bifati campul Doresc sa particip la o sesiune de Business Networking de tip OPEN. Selectati ziua sau zilele in care doriti sa participati

Despre desfasurarea serilor de networking puteti citi http://oradea.businessdays.ro/businessnetworking/


Pasul 7b Daca doriti sa participati la sesiunile de Business Networking tip microintalniri, atunci bifati campul Doresc sa particip la o sesiune de Business Networking tip Microintalniri. -

selectati ziua in care ati prefera sa participati la acest eveniment de networking

-

Veti fi trecut automat pe lista de intentie, iar daca veti fi selectat pentru sesiunea de networking veti fi contact cu cateva zile inainte de eveniment de catre colegii nostri care se ocupa de aceste evenimente si veti primi instructiuni ulterioare.

-

Despre desfasurarea serilor de networking puteti citi http://oradea.businessdays.ro/businessnetworking/


Pasul 8.

Scopul este de a oferi speakerilor, partenerilor si participantilor maximizarea beneficiilor participarii la un astfel de eveni-ment prin posibilitatea de a stabili intalniri cu oricine din lista de participanti, pe baza unor criterii de matchmaking, intr-un loc special amenajat pentru astfel de intalniri, utilizand un software special conceput si cu suportul unor colegi special antrenati in a oferi consultanta si asistenta pe toata durata evenimentului.


Pentru cei foarte ocupati sau care doresc sa beneficieze de facilitati suplimentare de networking se ofera servicii premium:

1.

2.

3.

4.

Stabilirea intalnirilor in numele clientului, pe baza unui formular de matchmaking si pe baza unei agende agreate cu clientul din lista de participanti de la eveniment; Extinderea bazei de date si cu firme din orasul in care se desfasoara evenimentul, dar care nu sunt la locul evenimentului. Servicii de rezervare locatii pentru intalnire in afara spatiului de desfasurare al evenimentului Servicii de transfer de la locul evenimentului catre locatia rezervata pentru intalnire sau sediul firmei contactate pentru intalnire si retur


Pentru a facilita aceste intalniri am creat in cadrul fiecarui eveniment Business Days o zona speaciala de networking, amenajata cu 10 mese si cu un birou de receptive, cu doi oameni permanenti din echipa organizatorica. Folosirea acestui spatiu pentru intalniri se face pe baza de rezervare.

In spatiul special amenajat pentru business networking se pot rezerva mese, pentru 30 de minute, 1 ora, 4 ore, 8 ore (1 zi) si 16 ore (2 zile). Pentru cei care rezerva mesele se ofera gratuit si o serie de servicii de asistenta pe durata seriilor de intalniri (servicii de secretariat, acces la internet, imprimanta, scanner, copiator, tehnica de calcul, coli de scris si instrumente de scris). In plus consumul de apa, cafea si ceai este inclus in pachetele de rezervare.


Pasul 9. Daca doriti sa fiti informati de noutati legate de evenimentele Business Days in timp util, nu doar saptamanal prin newsletterele noastre, atunci optati pentru modalitatea prin care doriti sa fiti notificati, de fiecare data cand apar noutati semnificative prin E-mail sau SMS.


Pasul 10 Pentru a finaliza procesul de inscriere ramane doar sa apasati pe butonul TRIMITE


Fereastra de inscriere se va inchide si veti fi redirectionat spre o alta pagina pentru a completa pasii urmatori in cazul in care inscrierea s-a facut cu succes, sau un text rosu in cazul in care a aparut o eroare si informatii despre cauza erorii si ce trebuie sa faceti sa o remediati. Fereastra de inscriere va disparea daca apasati click in afara zonei in care este formularul.

Pasul 11 Dupa ce ati efectuat cu succes inscrierea 11.1 Daca ati ales plata cu OP: • • • •

Veti primi un e-mail cu factura proforma; Platiti factura proforma; Trimiteti OP-ul pe e-mail la una din adresele office@businessdays.ro sau admin@businessdays.ro un operator uman va valideaza inscrierea;


•

Veti primi un nou e-mail care contine linkul pentru alegerea workshopurilor si are atasata factura

•

Apasati linkul pentru alegerea workshopurilor


Selectati workshopurile (atentie se pot selecta doar workshopuri care mai sunt active, adica mai au locuri si nu puteti selecta mai mult de un workshop dintre cele trei care ruleaza in paralel)

Dupa selectarea workshopurilor vi se va trimite un ultim email care contine invitatia atasata (invitatia contine sumarul pachetului de acces ales si lista workshopurilor la care v-ati rezervat locul)


11.2 Daca ati ales plata prin card bancar, dupa confirmarea platii de catre epayment: Veti primi un nou e-mail care contine linkul pentru alegerea workshopurilor si are atasata factura

Apasati linkul pentru alegerea workshopurilor


Selectati workshopurile (atentie se pot selecta doar workshopuri care mai sunt active, adica mai au locuri si nu puteti selecta mai mult de un workshop dintre cele trei care ruleaza in paralel)

Dupa selectarea workshopurilor vi se va trimite un ultim email care contine invitatia atasata (invitatia contine sumarul pachetului de acces ales si lista workshopurilor la care v-ati rezervat locul)


Felicitari! Va asteptam la evenimentul Oradea Business Days!

Procedura de inscriere Oradea bd - pentru participanti  

Nu uitati tichetele de acces sunt de tipul „multipass” si permit accesul mai multor persoane, nu simultan. De exemplu, dimineata vine colegu...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you