Page 1

Business-courses.nl Business-Courses.nl is het verbindende element tussen studenten en bedrijven. Door ons grote klantenbestand, bestaande uit enkele welbekende multinationals, brengen wij studenten in contact met deze bedrijven. Onder Business-courses.nl vallen nog enkele labels: TraineeshipsOverzicht.nl, InhousedagenOverzicht.nl, Scriptie.nl. De combinatie van deze labels maakt Business-courses.nl hĂŠt online platform voor het tot stand brengen van contactmomenten tussen bedrijven en toptalent. Business-courses.nl bedient op nationaal niveau jaarlijks meer dan 215.000 studenten die zich actief op de arbeidsmarkt oriĂŤnteren. Business-courses.nl verzorgt promotie van bedrijfsprofielen, business-courses, traineeships en stages. Daarnaast vervult Businesscourses.nl de rol van intermediair op het gebied van werving en selectie van events, het verrichten van marktonderzoek en het adviseren van bedrijven op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.


Functie:

Cliënt Manager Juridisch /Cliënt Manager Financieel

Dienstverband: Parttime, tenminste 2 dagen per week, 1 collegejaar Omschrijving: Door de snelle groei die Business-courses.nl doormaakt zijn wij per direct op zoek naar een Cliënt Manager Juridisch en een Cliënt Manager Financieel. Jouw functie bestaat uit het managen van een groep van ongeveer 15 multinationals, waarbij jij volledig het adviseren van onze klanten en bij de ontwikkeling van hun employer branding strategie en het realiseren van hun recruitment doelstelling. Wij zullen je hiervoor intern opleiden zowel qua inhoudelijke kennis als in persoonlijke vaardigheden. Je bent volledig verantwoordelijk voor het onderhouden en het uitbouwen van persoonlijke relaties die wij met onze klanten hebben. Profiel:

Voor de functie van Cliënt Manager zijn wij op zoek naar een energieke persoonlijkheid die snel kan denken en bijzonder vaardig is in het leggen en onderhouden van contacten op hoog niveau. Je bent verantwoordelijk voor tienduizenden euro’s omzet en het volledig beheren van de klantrelatie. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, bent proactief, flexibel en durft vragen te stellen. Bovendien voeg je innovatieve kracht en positieve energie toe aan ons team.

Verdiensten:

Je verdient een prima uurloon!

Flexibiliteit:

Business-courses.nl biedt jou de flexibiliteit om af en toe een werkdag binnen de week te verschuiven, zodat jij zonder problemen al jouw tentamens goed kunt voorbereiden. De Zilveren Toren, Amsterdam Centraal Station.

Locatie: Achtergrond:

Business-courses.nl bestaat inmiddels bijna 10 jaar en bediende de afgelopen 12 maanden 215.000 unieke bezoekers via onze websites. Hiermee is BusinessCourses.nl op dit moment één van de grootste online partijen die universitaire studenten in contact brengt met topbedrijven. Momenteel werken wij met 15 personen, met wie wij in totaal ongeveer 80 bedrijven bedienen. Naast de promotie en ontwikkeling van Business-Courses, Traineeships en Inhousedagen hebben wij een aparte tak die zich bezighoudt met arbeidsmarktcommunicatie en ontwikkelen wij volledige employer branding campagnes voor onze klanten. Voor een impressie klik hier, Accenture Masterclass 2011 Deloitte Intern Talent Day.

Gezocht: Cliënt Manager Juridisch & Financieel  

Gezocht: Cliënt Manager Juridisch & Financieel