Vliegendehond bruidstaartenboekje

Page 1

De bruidstaart


De bruidstaart


Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Wij helpen jullie graag met het uitzoeken van de perfecte taart voor deze prachtige dag. In dit boekje vind je allerlei inspiratie en de mogelijkheden van onze banketbakkers. Bakkerij Vliegendehond


Er zijn voor bruidstaarten oneindig veel mogelijkheden. Het internet is een mooie inspiratiebron, dus kijk daar gerust wat je mooi vindt of wat juist niet. Denk alvast na over de volgende punten:

Vorm Aantal personen Smaak Uiterlijk

ZIJN JULLIE ERUIT? Bel of kom langs voor een afspraak, zodat we samen jullie wensen voor de taart kunnen bespreken. We hebben er nu al zin in!


Vorm Een traditionele bruidstaart bestaat uit een aantal etages. Deze kan per laag los op een standaard worden gepresenteerd, of als een ‘stapeltaart’. Uiteraard is het aantal personen bepalend in het aantal lagen van de taart.

Aantal personen Om het aantal personen voor de taart te bepalen, zijn een paar zaken belangrijk. Allereerst natuurlijk het aantal mensen dat de taart gaat eten. Kijk ook naar het moment van aansnijden, is dit bijvoorbeeld op de receptie of na lunch of diner. Op de receptie zullen mensen meer taart eten dan wanneer ze net een diner hebben gegeten. Het meenemen van de ‘top’ van de taart door het bruidspaar is traditie. Doen jullie dit ook? Bestel dit gedeelte dan extra, bovenop het aantal personen zodat je zeker niet tekort komt!


Smaak Ieder z’n smaak. Als het goed is gaan er op jullie dag veel mensen genieten van jullie bruidstaart. Wij maken deze daarom altijd met een heerlijke vulling van gele room met een abrikozen mousse. Lekker luchtig en een vulling die bij veel mensen in de smaak valt. Hebben jullie andere wensen? Dan gaan we overleggen met onze banketbakker wat er mogelijk is!


Uiterlijk Doordat we de taarten afwerken met marsepein of icing is er veel keuze in kleur van de taart. We kunnen deze laten aansluiten bij jullie kleding of bijvoorbeeld bij de trouwkaart. Ook in de afwerking is veel mogelijk, er kan worden gewerkt met (verse) bloemen, linten, of klassiek met zilverpareltjes. De keuze is aan jullie!


Van Harenstraat 74 | 8471 JG Wolvega | 0561- 61 28 87 facebook.com/BakkerijVliegendehond

BAKKERIJVLIEGENDEHOND.NL