Page 1


voorstel 1

Naar aanleiding van onze telefonische brainstorm is dit concept logo ontstaan. Je gaf aan iets getekends te willen hebben , wat in combinatie kan met foto’s. De vrouw in het logo kun je hierin terug laten komen. + punten van het logo. Het is nu actueel straalt uit waar de website voor staat trendy, tikje arrogant, wat trendzetters ook wel zijn. Dynamisch, sexy, iemand die voorop loopt. - punten van het logo kan minder mensen aanspreken omdat het smaakgebonden is. Nu leuk, maar wat over 5 jaar? Het logo is minder goed te merken in druk of stikwerk. Het kan wel goed als het figuur eraf gelaten word, dat houd je het ontworpen lettertype over. al met al een wat meer gewaagd logo, maar dat hoeft niet perse verkeerd te zijn het kan juist een trend zetten en positief prikkelen om te gaan kijken.


TJ TJ TrendJetter.nl


voorstel 2

TJ TJ TrendJetter.nl

Dit logo is ontstaan uit jouw idee dat het best iets mag weg hebben van zalando en vimodos. Twee webshops die erg goed lopen en vertrouwd zijn bij mensen. + punten van het logo. Het is nu actueel en zal de komende jaren een geschikt logo blijven. straalt eenvoud uit en daardoor vertrouwen. “veilig winkelen op internet�. Er zit een schaduw in verwerkt die de trend word van 2014-2015 en misschien wel langer. Iconen zijn van nu, dankzij de smartphones en tablets. Icoon is ook makkelijk te verwerken in een app. Makkelijk voor druk en stik of stans werk. Makkelijk in kleur te zetten. - punten van het logo Er zijn in mijn ogen weinig min punten, misschien nog wat spelen met grote. al met al een wat minder gewaagd logo, maar wel wel degelijk en mooi.

TJ TrendJetter.nl TJ

TJ TJ TrendJetter.nl


TrendJetter ONLINE NEW TRENDS


voorstel 3

TrendJetter ONLINE NEW TRENDS

Dit logo is ontstaan uit jouw idee dat het best iets mag weg hebben van zalando en vimodos. Twee webshops die erg goed lopen en vertrouwd zijn bij mensen. + punten van het logo. Het is nu actueel en zal de komende jaren een geschikt logo blijven. straalt eenvoud uit en daardoor vertrouwen. “veilig winkelen op internet�. Mooi lettertype. Het logo stelt de T en de J voor. Leuke bijkomstigheid is dat het net lijkt alsof het een kn ipoog geeft. Met een brede glimlach. Het oogt dus heel vriendelijk. Mijn persoonlijke voorkeur gaat hier naar uit omdat het dankzij zijn eenvoud de allermeeste kracht uitstraalt. Iconen zijn van nu, dankzij de smartphones en tablets. Icoon is ook makkelijk te verwerken in een app. Makkelijk voor druk en stik of stans werk. Makkelijk in kleur te zetten. - punten van het logo geen

TrendJetter


burokomma

Trendjetter presentatie  
Trendjetter presentatie  
Advertisement