Page 1

4e jaar! zwerftochten 2014


/ STAD MET 1001 VERHALEN /

/ DATA /

Twee dagen (weekend) zwerven door de stad met 1001 verhalen. In een kleine groep (max. 10 personen), lopend en soms met openbaar vervoer de stad ontmoeten op de voor velen minder bekende plekken. Uw persoonlijke gids komt vaak in Berlijn en kent veel verhalen over deze stad. Leer anders kijken naar de stad met wellicht de meest bizarre geschiedenis van alle Europese steden.

Deze zwerftochten worden twee paar per jaar georganiseerd in de maanden mei en september.

Voel de ruimte in de stad, bezoek plaatsen die het Berlijn van nu gezicht geven. Een tour waarin historie, cultuur en stedelijke energie de belangrijkste elementen zijn.

/ MENINGEN VAN DEELNEMERS /

/ DE GROEP / We zwerven met een kleine groep, maximaal 10 personen. Hierdoor is voldoende tijd en ruimte om ook nog gedurende het weekend flexibel te zijn in onze plannen. We zwerven immers. We doen veel te voet. Het geeft meer tijd op de indrukken te verwerken, zonder op het haastige verkeer te moeten letten wanneer wij op de fiets zouden gaan. De groepen zijn vaak zeer gevarieerd, maar de belangstelling voor de historie, de cultuur en actuele ontwikkelingen van de stad is wat iedereen deelt.

/ PROGRAMMA / De zwerftocht vindt plaats op zaterdag en zondag. We starten om 10.00 uur en eindigen meestal om 18.00 uur op de zaterdag en 15.00 uur op de zondag. De zwerftochten worden vaak kort voor de tocht bepaald. Immers Berlijn verrast vaak tot het laatste moment. Reken op een mix van de typisch Berlijnse geschiedenis, het alledaagse Berlijn en kunst en cultuur. Daarom is de zwerftocht vooral geschikt voor diegenen die de hoogtepunten van de stad al hebben gezien en zich nu willen laten verrassen.

In 2014 zijn dit de data: - 17 en 18 mei 2014; - 20 en 21 september 2014.

Rogier: ‘We hebben erg genoten van de tour die jij ons hebt gegeven door Berlijn! Je enthousiasme voor de stad is aanstekelijk en dat maakt de tour extra leuk. Je laat plekken zien waar je normaal nooit zo snel zou komen, al met al een erg geslaagd weekend! Dankjewel. Het is zeker voor herhaling vatbaar!’ Nathalee: ‘Met plezier denk ik nog vaak terug aan de tour die Paul gaf in september ’12. Berlijn is een stad die een heel speciaal plekje in mijn hart heeft en het was werkelijk een feestje om Paul te ontmoeten en hem met zoveel liefde en passie te horen vertellen over deze stad. Ik heb ontzettend veel geleerd en gezien van Berlijn via zijn ogen en zijn beleving. Fantastisch! Ik haal tot op de dag van vandaag nog steeds energie en inspiratie uit deze tour. Dank voor het enthousiasme en het delen van je kennis over deze fijne stad, Paul! Ik hoop in de toekomst nog eens met je mee te gaan.’


/ KOSTEN EN AANMELDING / De zwerftocht kost € 129,00 (incl. BTW). Aan het begin van onze zwerftocht maken we een pot voor: - drankjes tijdens de zwerftocht; - lunch op zaterdag en zondag; - toegang van terreinen of musea. Ofschoon het verbruik varieert per groep moet u rekenen op een inleg van €75,00. Aan het eind van onze zwerftocht verrekenen we het voorschot met het werkelijke uitgegeven bedrag. Omdat de voorkeuren van aankomst en vertrek, alsook de wensen voor overnachting nogal persoonlijk zijn, moet je zelf je reis en overnachting regelen. De zwerftocht gaat door vanaf 6 personen. Bij groepsboeking bedraagt de prijs vanaf de 6e persoon € 99,00 (incl. BTW). Meer informatie en aanmelding kan vanaf via berlijn@bureaudebruijn.nl.

Berlijn is niet voorspelbaar. Onze zwerftochten ook niet.

Berlijnse zwerftochten 2014  

Twee dagen (weekend) zwerven door de stad met 1001 verhalen. In een kleine groep (max. 10 personen), lopend en soms met openbaar vervoer de...

Berlijnse zwerftochten 2014  

Twee dagen (weekend) zwerven door de stad met 1001 verhalen. In een kleine groep (max. 10 personen), lopend en soms met openbaar vervoer de...

Advertisement