Page 1

Spring/Summer 2018


Stap je met ons mee?


De eerste stapjes van je baby zijn een belangrijke mijlpaal. Dit is óngetwijfeld een moment om nooit meer te vergeten! Met BunniesJR haal je niet alleen de meest prachtige schoentjes in huis, de voetjes van jouw kleintje krijgen genoeg ruimte om te kunnen ontwikkelen. Iets wat extra belangrijk is in deze levensfase van jouw engel of bengel. Verder ben je met schoentjes van BunniesJR verzekerd van een lederen voering en zijn de schoentjes altijd voorzien van een uitneembaar voetbed. Zo kan je kleine ongestoord oefenen op de eerste stapjes, terwijl wij letten op een goede ontwikkeling van de voetjes. Schoenen van topkwaliteit met een hip design! Naast het belang van kwalitatief goede schoenen, wil het oog uiteraard ook wat. Waar papa’s het leuk vinden dat hun kleine er stoer en hip uitziet, kiezen sommige mama’s liever voor een wat liefelijkere stijl of print. Voor de meisjes zien we dit seizoen vooral roze, shiny silver en uiteraard mag wit in de zomer ook niet ontbreken. Voor onze stoere bengels zien we veel cobalt en wit, in combinatie met felle accentkleuren zoals groen en geel. Uiteraard zijn al onze schoentjes weer voorzien van de leukste versiersels zoals vrolijke patches, opvallende materialen en bijzondere leersoorten. Niks is te gek voor BunniesJR.


Grote helden en schattige dagdromers, lieve engels en ondeugende bengels, echte dametjes en stoere kleine mannen, Bij BunniesJR vind je de beste maatjes!

Baby Bunnies Schoentjes voor de allerkleinste in de maten 18 t/m 23. Baby Bunnies biedt soepele en zachte schoentjes, die makkelijk zijn om aan te trekken. Deze schoentjes zijn ideaal als je kleintje nog kruipt, zich voor het eerst optrekt aan de tafel en heel voorzichtig een wiebelig stapje zet. BunniesJR nieuwe babyzooltje is ook deze zomer terug in de collectie! Deze zool is voorzien van een honingraatje, wat zorgt voor een fijne anti-slip.


Flex Bunnies Na ongeveer een jaar zal je kindje het liggen en kruipen voor gezien houden en de grote stap proberen te wagen. Zodra de voetjes in staat zijn om (met behulp van schoentjes van BunniesJR) het lichaamsgewicht te dragen zal de ware ontdekking gaan beginnen. BunniesJR Flex zorgt voor een extreem buigzame loopzool, zodat de schoen de afwikkeling van de voet nooit tegen houdt. De zooltjes zijn gemaakt van TR met profiel voor extra schokdemping en nog meer grip op de ondergrond.

Dit model is er in 4 verschillende kleuren!

l o o z e l ibe x e fl a r Ext


Stap Bunnies Schoentjes voor de iets gevorderde stappers. Stap Bunnies zitten stevig aan de voetjes en zijn sterk, maar ook nog steeds flexibel. Zo bieden ze steun en stabiliteit waar nodig en dragen ze bij aan een goede houding en afwikkeling van de voet. De schoentjes zijn volledig afgestemd op de leeftijd en voorzien van handige ritssluitingen naast de veters. Natuurlijk is er voor de het gemak ook gedacht aan klittenbandsluitingen en zijn de schoentjes voorzien van stevige stootneuzen ter bescherming.


Super Stap Bunnies Schoenen voor kleine (b)engels in de maten 24 t/m 32. Als je kindje alles al kan: lopen, dansen, rennen en springen‌ Dan zijn ze toe aan Superstap Bunnies! De schoenen zijn extra stevig met een stootneus, slijtvaste zolen en een extra verstevigd hielstuk (contrefort). Voor wie nog geen strikdiploma heeft, is er gedacht aan belangrijke details als een rits in combinatie met veters of een klittenbandsluiting, zodat de kinderen zelf de schoenen aan- en uit kunnen trekken.


You are m y sunshin e my only s unshine


Time sp playing with is neve


pent children er wasted

BunniesJR Lookbook: zomercollectie '18  

Ga deze zomer mee op avontuur met BunniesJR! Zet de eerste stapjes in Loetje Lief, Zukke Zacht of ontdek jouw loopfase.

BunniesJR Lookbook: zomercollectie '18  

Ga deze zomer mee op avontuur met BunniesJR! Zet de eerste stapjes in Loetje Lief, Zukke Zacht of ontdek jouw loopfase.

Advertisement