Page 1

Spring/Summer 18


Following the latest trends Onze kwalitatief goede kinderschoenen kenmerken zich door het gebruik van de beste materialen en een uitstekende pasvorm. Iedere Braqeez schoen is voorzien van slijtvaste rubberzolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen, doorgroeiruimte en uitneembare binnenzolen. Braqeez kinderschoenen zijn trendy ĂŠn verantwoord! Voor de zomercollectie van Braqeez zijn onze designers de hele wereld over gereisd om inspiratie op te doen en de nieuwste trends te spotten. Trends die met een eigenwijze stijl worden vertaald binnen de Braqeez filosofie. Braqeez schoenen zijn jong, actueel, eigentijds en hebben een volledig Nederlands design. Are you ready for summer 18?


TRENDY GIRLS De meisjesschoenen van Braqeez zijn beschikbaar in maat 20 t/m 40, vanaf € 59,95.


ONVERWOESTBAAR Je vindt Braqeez’ onverwoestbare sneakers dit seizoen terug, gemaakt van soepel leer en zonder onnodige poespas. De mooie stiksels, stootneuzen en goede materialen geven de jongens collectie een stoer en strak uiterlijk. Zo kan jouw zoontje onbezonnen en extra lang plezier hebben van zijn nieuwe Braqeez schoenen. Braqeez jongensschoenen zijn beschikbaar in maat 20 t/m 42, vanaf ₏ 59,95


3 styles for boys and girls


Zelfverzekerd Het creĂŤren van een eigen identiteit en onafhankelijkheid zijn steeds grotere begrippen in de maatschappij. De ontwikkeling hiervan begint al op een steeds jongere leeftijd. Met Braqeez schoenen kom je opmerkelijk voor de dag en kan je je zelfverzekerd voelen!


Braqeez Lookbook SS18  

Spot de laatste trends en bekijk de collectie meisjes- en jongensschoenen van Braqeez!

Braqeez Lookbook SS18  

Spot de laatste trends en bekijk de collectie meisjes- en jongensschoenen van Braqeez!

Advertisement