Page 1

Mart, 2013.

1.broj

Poseta ustanovi “Mara” u Nišu Učenička kompanija „Boomerang Wooden Sword“ i MTŠ „15.maj“ u saradnji sa profesorkom srpskog jezika i književnosti Anom Radulović, priredili su predstavu za decu iz ustanove „Mara“. Nakon što je predstava završena, pojavio se i Deda Mraz, koji je svoj deci doneo slatke paketiće, koje smo im doneli. „ Jako je lep osećaj kada uradite nešto plemenito. Iako nije praćeno medijski to nam nimalo ne smeta, jer je i bolje“- kaže jedan od učesnika. Budući da je akcija sprovedena u vreme božićnih i novogodišnjih praznika, čarolija je bila potpuna i svi smo te praznike dočekali u radosti i sreći.

Ekipa predstave


Bilten učeničke kompanije “BWS”

Proslave pod organizacijom “BWS-a” Decembar je bio pun proslava koje smo organizovali. Prvo našta smo najviše ponosni jeste proslava međunarodnog dana borbe protiv side(1.decembar). Na taj dan, predstavnici kompanije su napravili karaoke dan, a iz Niškog doma zdravlja pozvali su doktore, koji su prisutne upoznali sa ovom opakom bolešću. Svetski dan borbe protiv side 1.12.2012.

Druga proslava, koju smo organizovali bila je povodom kraja prvog polugodišta. Budući da je “karaoke dan” bio održan poslednjeg dana u prvom polugodištu skoro svi učenici su bili na proslavi, dok su u učionicama ostali samo oni koji su morali. U sredini događaja direktor za marketing naše kompanije predstavio je idejni program za 2013. godinu i plan II takmičenja u bacanju bumeranga. Posetioci novogodišnje proslave, mogli su uživati i u sjajnim osvežavajućim napicima ali mogli su se i sami oprobati u pevanju. Nakon višesatnog uživanja, učenici i posetioci otišli su na dugoočekivani raspust.

Prodajna izložba 27.1.2013. Proslava kraja prvog polugodišta Na školskoj slavi, naša kompanija imala je prodajnu izložbu ispred školske zbornice. Pored toga, predstavnici kompanije su učestvovali u program proslave, ali su se i oprobali u glumi.

Sveti Sava 2013.

Predstavu povodom školske slave napravila je profesorka srpskog jezika i književnosti Nađa Đorđević.


Bilten učeničke kompanije “BWS”

“BWS” na 71. godišnjici od proboja logora u Nišu Učenička kompanija “BWS” prisustvovala je ceremoniji polaganja venaca i počasti stradalim ljudima u logoru na Crvenom Krstu u Nišu. Ovo je prema rečima predsednika Skupštine Grada prof. dr Mileta Ilića, prilika da se podsetimo prošlosti i odamo počast nastradalima, ali i prilika za mlade da razviju toleranciju, piše NTV. Pored ostalih svoju besedu su dali i preživeli logoraši. 71. godišnjica proboja logora

Svetosavska akademija Predstavnici naše kompanije prisustvovali su Svetosavskoj akademiji, koju je za niške srednjoškolce priredio gradonačelnik Niša prof. dr. Zoran Perišić. Akademija je bila održana u “Lutkarskom pozorištu” u Nišu, a predstavu su radili kako glumci ovog pozorišta, tako i niški srednjoškolci.

Proslava dana ljubavi i vina Učenička kompanija "BWS" organizovala je veliku prodajnu izložbu i ukrašavanje panoa u holu svoje škole. Ovo je bilo prvi put da je izložba prošla ovoliko uspešno i ono što je sigurno jeste to da se novac polako prikuplja. Muški deo kompanije je pripremio i poklone za svoju lepšu polovinu, a dame su ih nagradile po jednim poljupcem. Inače ova prodajna izložba je bila uvertira za II gradsko takmičenje u bacanju bumeranga.

After caption goes here Proslava dana

vina i ljubavi


Bilten učeničke kompanije “BWS”

Čas srpskog jezika u multemedijalnoj učionici SUBHEAD. SUBHEAD. SUBHEAD.

Učenička kompanija „BWS“ organizovala je multimedijalni čas srpskog jezika i književnosti u medijateci svoje matične škole. Učenici druge godine su radili roman „Ana Karenjina“. Predstavnici kompanije su život Ane i demonstrirali malo plesom, a malo i delovima iz filma.

BWS na završnom događaju „Usaid-a“ Naša učenička kompanija prisustvovala je završnom događaju "Usaid-a" u holu Jugoslovenske kinoteke u Beogradu. USAID-ov Projekat za jačanje ekonomske sigurnosti, svečano je obeležio završetak podrške mladima u okviru svog projekta nakon sedam godina, i to završnom konferencijom Kancelarija za mlade i predstavljanjem učeničkih kompanija koje su nastale u okviru organizacije Dostignuća mladih Srbije. Naša kompanija predstavila je svoje nove proizvode, ali i sklopila mnoge značajne dogovore. Projekat je svojim aktivnostima omogućio obuku iz oblasti preduzetništva za 1800 mladih ljudi, radnu praksu za 850 njih, a 8000 mladih uključeno je u rad organizacije Dostignuća mladih Srbije. Događaju su prisustvovale mnoge visoke zvanice. Nakon formalnih obaveza, predstavnici kompanije su se prošetali Beogradom i puni utisaka vratili u Niš.

Proslava međunarodnog dana žena Učenička kompanija "BWS" u saradnju učeničkog parlamenta svoje škole priredila je veliku svirku i prodajnu izložbu. Prvi deo programa, koji je počeo u 09.00h, predviđao je uvodnu reč i istorijske podatke ovog značajnog datuma, u drugom segmentu učenici su se proveselili uz mnoge hitove, dok je treći deo predviđao prodajnu izložbu naše kompanije. Muški deo kompanije, napravio je ruže od papira i delio ih prolaznicima, dok je ženski deo kompanije ukrašavao pano u holu škole.

www.bwsserbia.weebly.com

Bilten_1  

Prvi broj biltena učeničke kompanije "BWS"

Bilten_1  

Prvi broj biltena učeničke kompanije "BWS"

Advertisement