Page 1

Защо да рекламираме в Казахстан? Информация за списанието Баланс на рубриките Нашите рекламодатели Ценова листа Контакти

Болгария TIME


Защо да рекламираме в Казахстан?

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ… За Казахстан може да се говори много, че е богата на газ, нефт, злато и уран, че в своето политическо и икономическо развитие е взела най-доброто от Изтока и Запада, че е ивестиционен «рай» за бизнеса … Но да погледнем един показателен пример: по време на глобалната криза минималната заплата на казахстанците е пораснала с 20 % само за последната година! Вече е 600 $, а реалната средна заплата е около 2000 $!

Казахстанците изкупуват «морски имоти». Наскоро се проведе допитване в Казахстан сред най-видните бизнесмени къде желаят да инвестират и резултатът е следният: „На първо място – в Дубай, на второ – в България”. Чак след нашата страна са такива популярни дестинации като Гърция, Испания, Чехия, Черна гора…

Според държавната програма на Казахстан „Пътят към Европа (2009-2011 г.)”, се препоръчва влизане на казахстанския капитал на европейския пазар (с повече от 500 милиона потребители) да стане чрез България като трамплин и най-добра инвестиционна дестинация.

Списание «Болгария TIME» е измислено като „площадка” за диалог между България и Казахстан. Ние осигуряваме съдействие на лидерите на казахстанския бизнес да узнаят за България и така да разширят своето международно присъствие. Но България това сте ВИЕ! Доверете се на своето „време” и не пропускайте златната възможност да узнаят за Вас подходящите бизнес-партньори!

01

Болгария TIME


Информация за списанието

Пет отличителни особености на списание «БОЛГАРИЯ TIME» «Болгария TIME» - първото луксозно,

«Болгария TIME» - издава се с

«Болгария TIME» - ниски цени за реклама!

«Болгария TIME» - разпространява се

рекламно-информационно списание в Казахстан, което се издава на руски език и представя България в два основни аспекта: 1) като красива, туристически атрактивна страна с културни и исторически традиции, и 2) като желан инвестиционен партньор, като място за взаимоизгодни проекти и трамплин за казахския капитал към Европа.

Целта ни е да намерим партньори, с които заедно да работим за повишаване авторитета на България в Казахстан. Затова инвестираме в доверието, коректността и високия професионализъм – това е най-добрата рекламна политика!

«Болгария TIME» - съдържателни, поднесени с

вкус и стил статии за България, които да се харесат и на най-придирчивия и любознателен читател. Гарант за това е екипът от автори, специалисти в своите области.

подкрепата на Посолството на РБ в Казахстан, Министерството на икономиката, енергетиката и туризма на РБ и Българската асоциация на туристическите агенции.

безплатно на целева аудитория в Казахстан (основно в бизнесцентровете на големите градове). Част от тиража се разпространява в Посолството на РБ и консулските отдели. Тираж 10000 екземпляра, формат (235 х 162 мм), 64 пълноцветни гланцови страници + 4 корици, 6 броя годишно. Доказано е, че поне 5 човека допълнително четат и виждат рекламните материали в такъв вид луксозно издание, така че реалните читатели са не помалко от 60 000 души.

02

Болгария TIME


Баланс на рубриките

Интервю – 5 %

Лица – 5 %

Новини – 5 %

Култура – 5 %

Анализи – 5 % България и Казахстан – 5 %

Символи – 5 % Събития – 5 % Търговски обмен – 5 %

България и ЕС – 5 % Препоръки – 5 % Недвижими имоти – 10 % Юридическа информация – 5 % Туризъм – 10 % Полезни съвети – 5 % Инвестиционни проекти – 10 %

PR статии – 5 %

03

Болгария TIME


Нашите рекламодатели Основните рекламодатели на «Болгария TIME» са известни и доказани български фирми от областта на недвижимите имоти, туризма, юридическите услуги, инвестиционни сдружения, които търсят стабилни казахски партньори, както и крупни казахски фирми, които търсят възможности да стъпят на българския пазар.

ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМА (€) ІV корица ІІ корица Първа страница III корица, последна страница Дясна страница Дясна страница в първата половина на списанието Лява страница Лява страница в първата половина на списанието 1/2 страница д/л 1/3 страница д/л

1250 1100 1000 900 750 800 700 650 380/350 260/230

Фирмено лого на първа корица 500 Фиксирана позиция + 15% PR-материал + 20% от базовата цена

04

Болгария TIME


Нашите рекламодатели 1. JPEG с максимално качество, tiff: 300dpi, CMYC (eurocoated, 20% dot gain, total ink limit 32%). 2. EPS - файл (Adobe Illustrator до CS3: CMYK, всички шрифтове в криви, всички внедрени изображения трябва да съответстват на т.1. 3. Носители: CD, DVD, flash-drive, ftp, e-mail. 4. Всички проекти трябва да бъдат съпътствани с превю jpеg на 72dpi.

РЕКЛАМНИ МОДУЛИ

Корица

цяла страница

1/2 хоризонтално

1/2 вертикално

1/3 хоризонтално

1/3 вертикално

1/4

235 х 162 мм

117,5 х 162мм

235 х 81 мм

78 х1 62 мм

235 х 54 мм

117,5 х 81 мм

5. Всички проекти трябва да имат 5мм bleed.

5мм за обрязване

линия на обрязване

05

Болгария TIME


Контакти

«Болгария TIME» - време е за България, време е всеки един от нас да разбере, че на кризата на българско доверие и авторитет идва край и ние сме тези, които първи ще се възползваме от „българското време”!

ТЕЛЕФОНИ:

+ 359898429813 (на български) + 359899109437 (на руски) bulgariatime@abv.bg

Bolgaria Time  

presentacia

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you