Page 1

Top 10 idei inedite prin care să îţi anunţi sarcina

Tocmai ai aflat că vei deveni mămică şi vrei să îţi împărtăşeşti bucuria cu cei dragi? Poţi face acest lucru într-un mod creativ şi amuzant. Iată câteva idei care te pot inspira: 1. Bobul de mazăre Ia un bob uscat de mazăre sau de fasole şi pune-l în palma partenerului tău. Dacă se va întreba ce semnificaţie are gestul tău, răspunde-i că atât de mic este copilaşul vostru în acest moment. Drăguţ, nu? 2. Puzzle Confecţionează singură sau cumpără un puzzle, care după rezolvare să arate mesajul: “Sunt însărcinată”. Bineîţeles, soţul este cel care trebuie să rezolve complicatul joc. Merită să îi vezi figura la final! 3. Mail Trimite-i partenerului un email cu mesajul “Foarte important”, in cadrul căruia ataşezi o poză a testului de sarcină. Sigur îl dai gata cu asta! 4. Tort festiv Pregăteşte un tort festiv (sau comandă-l la cofetărie dacă nu ai talent) pe care scrii mesajul că eşti insărcinată. Organizează apoi o masă cu familia si, la final, prezintă-le tortul surpriză.


5. Pix Fii pe fază! Când partenerul tău caută un pix să noteze ceva, grabeşte-te să i-l oferi tu! Doar că în locul pixului, îi vei înmâna testul de sarcină. 6. Tricou imprimat O altă idee frumoasă este să porţi un tricou cu mesaj, care să spună că eşti însărcinată. Bineînţeles, soţul tău trebuie să fie luat prin surprindere! 7. Test de sarcină Prefă-te puţin confuză şi roagă-ţi soţul să verifice testul de sarcina: “Dragule, nu văd bine ce arată, poţi să te uiţi tu?”. 8. Mâncare de copii Pune strategic, adică la vedere, pe rafturile frigiderului un borcănel cu mâncare pentru copii şi ataşează un abţibild pe care să scrie “pentru viitorul membru al familiei”. 9. Fotograf Cheamă fotograful la o reuniune de familie si roagă-l ca în loc de “Spune brânză” să strige “Spune – sunt însărcinată”. 10. Scrisoare anonimă Trimite-i soţului o scrisoare la birou, fără să semnezi, iar în plic atasează o poză cu testul de sarcină. Sperăm să nu îi dai emoţii! Care este metoda care v-a plăcut mai mult? Voi, care sunteţi deja mămici, cum v-aţi anunţat sarcina?

Top 10 idei inedite prin care să îţi anunţi sarcina  
Top 10 idei inedite prin care să îţi anunţi sarcina  

Hai sa citeste si varianta online pentru Top 10 idei inedite prin care să îţi anunţi sarcina http://www.babyplus.ro/blog/top-10-idei-inedite...

Advertisement