Page 1

F책 Ma DIT L O rk O M GO p ads 책 en

r o ns

o p s liv

B

MIX MARTIAL ARTS


Hvem er Mark O. Madsen? Mark er 29 år og familiemenneske når han ikke står i buret. Allerede som 6-årig startede Mark karrieren som bryder. Han rykkede op til seniorer, da han var junior - men heller ikke her var ufordringerne i Danmark nok for det unge talent. Marks karriere startede inden for kampsportens verden som bryder og har med den kasket på del­taget ved de olympiske lege i Beijing 2008 og London 2012. På CV’et står endvidere både EMmedalje­tager og fire x dobbelt VM-medaljetager og han regnes for en af verdens bedste brydere i hans generation. Han kan og han vil Mark har konkurrence i blodet og arbejder 100% for det han tror på. Den korte version om Mark er, at han kan og han vil – og nu har han kastet sig over Mix Martial Arts (MMA) som sin nye udfordring - med MMA har Mark bevæget sig ind i verdens hurtigste voksende sportsgren. MMA går sin sejrsgang på tv-skærme verden over, skriver Ekstra Bladet om sporten, hvor Mark O. Madsen netop har vundet sin professionelle debutkamp med et Knock Out på blot 42 sekunder. Kampen kan ses på ekstrabladet.dk - søg på Mark O. Madsen. Kontrakt på seks kampe Mark O. Madsen har skrevet kontrakt på seks kampe med European MMA, som er Danmarks eneste professionelle MMA forbund. European MMA har indgået et samarbejdet med Ekstra Bladet som begge deler ambitionen om at flytte den hurtigt voksende sport til et mere professionelt stadium i Danmark. Mark er mainevent for de kommende kampe og med det i mende forventes mere en 2000 tilskuere. Kampene kan også ses livestream på Ekstra Bladet hjemmeside.


Optakt og livestreaming Ekstra Bladet sender live fra stævner via livestreaming på deres webavis og bringer desuden highlights, kampreferater og TV magasinet TÆSK med optakt og sidenhen uddrag fra kampene samt historier om og bag om kæmperne. Mark O. Madsens Knock Out debut kamp havde over 100.000 views på Ekstra Bladet.dk og kampen gik heller ikke ubemærket hen hos det gigantiske MMA publikum i USA, hvor diverse MMA sider viste uddrag af kampen med den danske olympiske bryders debut. Ekstra Bladet og European MMA har alle en tro på sporten, hvor Mark O. Madsen allerede efter sin debutkamp er en af de største profiler i Danmark. Vil du være med som sponsor? Mark O. Madsen og dit sponsorat giver dig og dit firma en unik mulighed for at tage del i en sportslig ambitiøs og udfordrende udvikling inden for verdens hurtigst voksende sportsgren. Dit sponsorat giver dig mulighed for at eksponere din virksomhed i en tempofyldt og dynamisk verden sammen med Danmarks mest vindende bryder igennem tiderne. Vær med og oplev suset og ikke mindst den tempofyldte underholdning og følg MMA-kampe i verdensklasse. Sponsorkontrakt Tegner du en sponsorkontrakt med Mark O. Madsen, kan du i bund og grund selv bestemmer den samlede pris, idet du kan købe annoncer, hvor der stadig er ledige plader. Sponsorpakken kan derfor stykkes sammen som man lyster. Sponsoratet behøver ikke nødvendigvis at betyde penge op ad lommen for sponsor. Et benzinkort på beløbet, aftale om betaling af brobizz, bilaftale med mere er bestemt også en mulighed. Se sponsormulighederne og prise på bagsiden af denne folder.

budoxperten for produkter fra

sponsoreret af


INCL. I SPONSORPAKKE for kr. 15.000 og opefter er: • eksponering af din virksomhed på tøjet af Mark O. Madsen • massiv dækning af optakt og kampene af Ekstra Bladet • eksponering på Mark O. Madsens fanside på Facebook • mulighed for et privat arrangement i form af foredrag eller anden event med Mark O. Madsen* Ovenstående gælder året ud og omfatter ca. 4 kampe. Din virksomheds logo på Mark O. Madsens t-shirt og/eller kampshorts – vælg gerne flere felter, hvis du ønsker det. Køb også et ringbanner for kun kr. 5.000,ekstra pr. kamp. Her bliver din virksomheds logo præsenteret på sort banner i ringen til præsentation af Mark O. Madsen inden kampen, samt under kåring af vinder.

Event kan blandt andet være* • autografskrivning på Fighter t-shirts. Køb en t-shirt fra Fighter og få Mark O. Madsens autograf på. • træningssession med Mark O. Madsen, lær tre ’trin’ af MMA’ens forunderlige verden på 1½ time

PRISER PÅ LOGO OG PLACERINGER

• foredrag af Mark O. Madsen ’Vejen til MMA

LEDIGE

Madsen i virksomhedens markedsføring.

t

lg t so

lg so

IG LED 0 mm x5

20.000

15.000

T-SHIRT - mave

* Events / private aftaler bør aftales i god tid, idet forberedelse op til konkurrencer er intensive og der er ikke plads til ret meget andet end træning.

100

bag

• eksklusive rettigheder til at bruge Mark O.

front

PLACERING

af Mark O. Madsen?’

300 x 300 mm - skulder

100 LEDIG x5 0m m

100 x 50 mm - højre

10.000

100 x 50 mm - venstre

10.000

BUKS

ledig

reserveret

max 300 x 300 mm

150 x 150 mm

5.000

150 x 150 mm

5.000

200 x 300 mm

7.500

200 x 300 mm

7.500

RINGBANNER

Spo

p r o ns

r e k ak ledig

150­x­150­mm

solgt

150­x­150­mm

ledig

150­x­150­mm

solgt

150­x­150­mm

5.000 pr. kamp

reserveret

solgt

200­x­300­mm

solgt

reserveret

solgt

200­x­300­mm

solgt

Mark o madsen sponsorfolder 2014 05 08 flip  

Mark O Madsen, MMA. Bliv sponsor og vær med når Mark kæmper og i øvrigt er mainevent ved de kommende MMA events

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you