UD Vinduer – Visionært håndværk

Page 1

UD VINDUER VISIONÆ RT HÅN DVÆ R K

Usædvanlige løsninger i kompromisløs kvalitet Dansk produceret


UD VINDUER VISIONÆ R T HÅN DVÆ R K

Sammenspil

4

Sammenhold

5

Sammenhæng

6

Sammensæt

7

Vinduer

8

Døre

14

Sikkerhed og energi

20

Profiltyper

21

Snittegninger

22

DANSK KVALITET UD Vinduer er den foretrukne leverandør af vinduer og døre til de professionelle og kvalitetsbevidste kunder, og det er med god grund. Vi tilbyder vores kunder et stort udvalg af produkter, høj kvalitet, samarbejde og ekstraordinær service. Nybyggeri, ombygninger eller energirenoveringer – i fællesskab finder vi den rigtige løsning. Vi leverer både standardprodukter og unikke specialprodukter, der alle er produceret på vores fabrik i Ulstrup.

Medlem af Dansk Byggeri

2


Egetræselementer anvendt hos Spøttrup Borg i samarbejde med E+N Arkitektur.

VELKOMMEN TIL EN VERDEN FULD AF VISIONER OG GODT HÅNDVÆRK. Vi tror på, at kreativitet og kvalitet går hånd i hånd. Alle vores produkter er udført i kvalitetstræ og -materialer. Intet bliver overladt til tilfældigheder og vores dygtige medarbejdere er specialister indenfor deres arbejdsområde. Visionære og usædvanlige løsninger er et af vores specialer. Skal du renovere en historisk bygning eller bygge et nyt arkitekttegnet hus, er vi den rette leverandør af vinduer og døre. Har du brug for standardprodukter, der er klar til montering, leverer vi også det. Vores sortiment spænder bredt, og vi finder altid frem til den rigtige løsning. Vi leverer det andre ikke kan eller vil, hvis det på nogen måde er muligt. Vi leverer det usædvanlige.

3


S AMMEN SPIL Det visionære håndværk, som UD Vinduer leverer, kræver et tæt sammenspil med vores kunder. Når vi kender dine krav, behov og ønsker, kan vi levere produkter, der er noget ud over det sædvanlige.

ÅBNE MULIGHEDER. Du kan få nøjagtig de vinduer og døre, du har brug for. Ingen opgave er for speciel. Ingen opgave er for almindelig. Alle muligheder er åbne, og vi hjælper meget gerne med at vælge de bedste.

BREDT SORTIMENT. Nogen vil have firkantede vinduer. Andre vil have runde vinduer. Nogle vil have brede døre. Andre vil have smalle døre. Alle har forskellige ønsker. Og vores store sortiment og dygtige håndværkere giver dig mulighed for at få alle dine ønsker opfyldt.

HØJESTE KVALITET. Alle vores produkter er af højeste kvalitet. Her går vi ikke på kompromis. Vi er omhyggelige, når vi vælger materialer og har ekstrem fokus på godt håndværk. Det betyder, at vinduer og døre fra UD Vinduer er robuste og har en ekstra lang levetid.

ET VÆLD AF KREATIVE KOMBINATIONER. Vores store udvalg af produkter kan kombineres på kryds og tværs. Du kan slippe kreativiteten fri og vælge mellem et stort antal farver, profiler og glastyper.

PARTNERSKAB. De gode løsninger finder vi frem til gennem et positivt og konstruktivt partnerskab med vores kunder. Vi sætter os ind i de udfordringer, du står over for som arkitekt, indkøber, bygherre, håndværker eller husejer – og vi leverer produkter, der opfylder lige præcis dine krav og ønsker.

4

Arkitekttegnet villa med pladedør med massive mahogniplanker og vinduer i 3-lags træ/alu.


S AMMEN HOLD Med UD Vinduer får du et partnerskab, hvor dialog, sparring, fleksibilitet og engagement er i højsædet. Vi er mere end din leverandør af vinduer og døre – vi er også en værdifuld samarbejdspartner. Vi elsker at involvere os, for det giver os den største sikkerhed for, at du bliver glad og tilfreds.

DIALOG & SPARRING. Vi kender vinduer og døre ud og ind, og vi stiller spørgsmål og lytter. Kombinationen af faglighed, dialog og sparring giver dig den bedste løsning. Og det gælder både, når du køber standardvarer, specialløsninger til herregården eller til den krævende renoveringsopgave.

FLEKSIBILITET & ENGAGEMENT. Vi engagerer os i vores kunders projekter – også ud over det sædvanlige. Vi har et skarpt fokus på dine behov og arbejder hårdt for, at imødekomme dine krav. Du kan stole på, at UD Vinduer leverer kvalitetsprodukter og ekspertviden, der sikrer den bedste løsning og gør livet lettere for dig.

5


S AMMEN HÆNG Der er en sammenhæng mellem kvalitet, kreativitet og tid. Vi leverer vinduer og døre i utallige formater, former og farver. Du får til gengæld kreativ frihed, fleksibilitet og høj kvalitet i én samlet pakke. Men det tager lige et par dage længere.

6

KVALITET TAGER TID. Vi udfører vores arbejde med omhu og med sans for detaljerne. Det tager tid. Derfor lover vi ikke den hurtigste leveringstid. Men vi lover, at du får det bedste af det bedste – til en fornuftig pris.

Pladedør i massive egeplanker med synlige pyntepropper.

DIN SIKKERHED Vi har mange års erfaring med at lave produkter, der holder. Vores fokus på kvalitet er din sikkerhed for, at du får et kvalitetsprodukt med lang levetid. Alle vores produkter er naturligvis CE-mærket.


S AMMEN SÆT Vinduer og døre spiller en markant rolle i en bygnings udtryk. Derfor giver vi vores kunder mulighed for at sætte mange forskellige elementer, farver og materialer sammen.

Hjørnesamling på karnap i mahogni.

Cremehvid RAL 9001

Lysegrå RAL 7035

Agatgrå RAL 7038

Antrazitgrå RAL 7016

Violetblå RAL 5000

Anzianblå RAL 5010

Elementerne kan leveres i alle ikke ­angivne RAL og NCS-farver mod et tillæg. Kan også leveres i laserende farver, eller i flerfarvet mod et tillæg. Farverne er trykteknisk gengivet, og kan som følge heraf afvige fra de faktiske. Vi henviser iøvrigt til VI´s Tekniske Bestemmelser bilag 16 (forventet udfald af industrielt overfladebehandlede træelementer). Se evt. www.ud-vinduer.dk

Hvidlud-lak. (Kun til indv.)

Teak

DØRE Døre skaber sammenhæng mellem inde og ude og skaber lys i en bygning. Vores udvalg er stort – fra hæveskyde- og foldedøre til franske terrassedøre og kirkeog herregårdsdøre. Du kan få standarddøre og specialdesignede døre og døre med meget eller lidt glas. Du kan få lige den dør, der er behov for.

MATERIALER OG FARVER.

Rød/Brun RAL 3011 (Svenskrød)

Chromgrøn RAL 6020 (Grøn umbra)

Mahognibrun RAL 8016

Sort RAL 9005

Eg og mahogni leveres grundolieret. Kan mod tillæg leveres færdigbehandlet.

GLAS TYPER:

LASERENDE FARVER: Farveløs (Kun til indv.)

Står du med et usædvanligt projekt, er vi leveringsdygtige i alle former for specialløsninger og har stor erfaring med det. Men vi leverer også standardprodukter, der er baseret på solidt håndværk og dækker mange kunders behov. Derfor behøver du kun én leverandør af døre og vinduer.

Fyrretræ, mahogni eller eg? Standardfarver, laserende farver eller flerfarvet? Valget er dit, og du kan vælge mellem et væld af materialer og farver og sammensætninger. Og har du helt specielle krav, finder vi ud af det.

STANDARDFARVER TIL TRÆ: Renhvid RAL 9010

SPECIAL- OG STANDARDLØSNINGER.

Pine

Elementerne er som standard udført i fingerskarret fyrtræ. Elementerne kan ved forlangende også produceres i knastholdigt fyrtræ. Ubehandlede elementer produceres kun i knastholdigt fyrtræ.

Arena C

Klein Kathedral

Cotswold

Silvit

Punteado

Satimat

STANDARDFARVER TIL ALUMINIUM: Ren hvid RAL 9010

Sort RAL 9005

Antrazitgrå RAL 7016

Lysegrå RAL 7035

Rød/Brun RAL 3011 (Svenskrød)

Standardfarver i a­ luminium er glans 30. Træ/alu elementer med blank aluminium i glans 70, mod et mindre tillæg.

Vælg mellem 2- eller 3-lags lavenergiglas. Endvidere kan alle døre og vinduer bestilles med: Solglas – Støjreducerende glas Personsikkerhedsglas - Sikkerhedsglas Ornamentglas i forskellige mønstre.

7


VINDUER

Arkitekttegnet villa med hæveskydedørspartier i 3-lags træ/alu.

Tophængt jalousiramme

Koblede facadevinduer hos Oliemøllen, Århus. Arkitekt Bue Bech.

8


Nyopført gård med 3-lags vinduer i træ/alu.

Drejekip vindue, træ/alu.

9


VINDUER

Facadeparti udført i ét element hos mitts.dk, tømrer og snedker ApS.

10


Runde, buede, firkantede eller mangekantede vinduer. Vi kan løse det, andre ikke kan.

11


VINDUER

3-lags egetræselementer

Indgangshus til Spøttrup Borg med partier i egetræ og glassamlinger.

12


Skoddeparti udført i mahogni

13


DØRE

Plankedøre med synlige og nedhøvlede propper.

14


Indgangspartier i forskellige designs

Overfalset, kehlet glaslister.

15


DĂ˜RE

Sommerhus med mahognipartier og halvdøre.

16


17


HÆVESKYDE-, FOLDE- OG TERRASSEDØRE SAMT KARNAPPER

18


Støttehjul

Bærehjul

Hæveskyde-, folde- og terrassedøre samt karnapper er ideelle løsninger, hvor man ønsker meget lys og luft ind i huset.

19


SIKKERHED MOD INDBRUD

GLASTYPEN KAN FORSINKE TYVEN Vi foreslår følgende: Lamineret glas. Svært at bryde igennem. Lamineret glas på begge sider. Derved opnås større personsikkerhed. Hærdet glas med op til 8 gange større brudstyrke i forhold til almindelig glas.

Ekstra låsecylinder

Sikkerhedslimet rude, hindrer tyven i at få ruden ud ved aflistning. Ekstra fordele ved lamineret glas: Støjreducerende. Reducerer falmning af interiør.

FÅ YDERLIGERE SIKKERHED MED FORSTÆRKEDE BESLAG UD Vinduer kan bl.a. tilbyde følgende: Sikkerhedspaskvil inkl. sikkerhedsslutblik. Sikringsbeslag på topstyrede vinduer. Aflåselige greb på elementerne. Paskvil med ekstra låsekasse. Facadedørsgreb med kodelås i flere varianter. Terrassedørsgreb med kodelås mm. Sidehængte vinduer og døre kan leveres med hagekolve.

Hagekolve

Sikringsbeslag

Sikkerhedsslutblik

ENERGI UD Vinduer arbejder målrettet på at producere vinduer og døre til renoveringsopgaver og fremtidens nybyggeri. Vi har i dag allerede flere produkter, der overholder kravet til bygningsreglement 2020.

Når man bygger nyt hus, anbefaler vi, at man benytter de bedst isolerende vinduer og døre med respekt for arkitektur og funktionalitet.

Dette betyder dog ikke, at vi ikke ­arbejder ­videre på at optimere vore produkter. Dette er en kontinuerlig proces, hvor vi altid overvejer, hvilke konsekvenser energioptimeringen får for arkitekturen.

20

Der er flere ting, der skal tages højde for, når det handler om energi.

UD Vinduer kan oplyse de nødvendige værdier til en energirammeberegning af byggeriet. Vedrørende fakta

Vi anbefaler, at man taler med en professionel energivejleder, når man skal i gang med at renovere sit hus eller bygge nyt.

om E-ref og u-værdier, se hjemmesiden.

Aflåseligt greb


PROFILTYPER

Indvendig profil, 3 lags glas

Træ/alu, softline eller classic kan tilbydes på alle vore træsorter.

CLASSIC-LINE

Udvendig profil, 2 lags glas

Indvendig profil, 3 lags glas

SOFT-LINE

Udvendig profil, 2 lags glas

Indvendig profil, 3 lags glas

TRÆ/ALU

STANDARD TILBEHØR TIL VINDUER OG DØRE...

Topstyret

Alubundglaslister

Greb

Indfarvet

Sidehængt/Dannebrog

Varmgalvaniserede hængsler

Anverfer Stormkrog/Stjerthage

Vinduer Døre

Drejekip

Terrassedør/Foldedør

Greb

Primærdør

Indboringshængsel ved forsatsvindue

Hæveskydedør Sekundær dør i foldedøren.

Greb på dør

Udvendigt greb

21


TRÆ 2-LAGSGLAS - SNITTEGNINGER

22

FAST KARM

OPLUKKELIGT VINDUE

DØRE INDADGÅENDE

DØRE UDADGÅENDE

DREJEKIPELEMENTER

SKYDEDØR FOLDEDØRE

Forbehold for ændringer


TRÆ 3-LAGSGLAS - SNITTEGNINGER FAST KARM

OPLUKKELIGT VINDUE

DØRE INDADGÅENDE

DØRE UDADGÅENDE

DREJEKIPELEMENTER

SKYDEDØR FOLDEDØRE

Yderligere snittegninger kan ses på www.ud-vinduer.dk

23


TRÆ/ALU 2-LAGSGLAS - SNITTEGNINGER

24

FAST KARM

OPLUKKELIGT VINDUE

DØRE INDADGÅENDE

DØRE UDADGÅENDE

DREJEKIPELEMENTER

SKYDEDØR FOLDEDØRE

Forbehold for ændringer


TRÆ/ALU 3-LAGSGLAS - SNITTEGNINGER FAST KARM

OPLUKKELIGT VINDUE

DØRE INDADGÅENDE

DØRE UDADGÅENDE

DREJEKIPELEMENTER

SKYDEDØR FOLDEDØRE

Yderligere snittegninger kan ses på www.ud-vinduer.dk

25


VINDUER FASTE KARME

TOPVENDE

TOPSTYREDE

DREJEKIP

SIDEHÆNGTE/BONDEHUS

SPECIALELEMENTER

SIDEVENDE

DANNEBROG

UDESTUEELEMENTER

26

Dette er kun et udpluk af de elementer, vi kan producere. Ring eller skriv om dit projekt, så finder vi en løsning sammen.


DØRE HÆVESKYDEDØRE

FOLDEDØRE

Hæveskydedøre og foldedøre leveres i mange udformninger. Vi henviser yderligere til www.ud-vinduer.dk for information og inspiration.

ALTERNATIVE ELEMENTER

Facadedøre leveres som standard med dobbelt spændstykke. Øvrige døre med enkelt spændstykke kan også leveres med dobbelt spændstykke, hvis dette ønskes.

TERRASSEDØRE

FRANSKE TERRASSEDØRE

FACADEDØRE

SIDEPARTIER

DØRE MED INTEGRERET SIDEPARTI

PLADEDØRE

ASSYMETRISKE DØRE

BONDEHUSDØRE

HALVDØRE

EKSEMPLER PÅ HJØRNESAMLINGER

Kan også udføres med alukappe.

Alle mål uden for standardmål udføres uden tillæg.

Alle træ-/aludøre og sidepartier er altid udført med enkelt spændestykke.

27


VI SES! Vi er specialister i specialløsninger og kan løse enhver opgave, hvis det på nogen måde er muligt. Runde og buede vinduer. Vinduer med koblede rammer og skodder. Forsatsvinduer og kassevinduer. Folde-, facade- og fløjdøre. Hæveskydedøre og karnapper. Klassiske standardløsninger. Vi har og kan det hele og er altid klar til en konstruktiv dialog omkring dit projekt.

UD VINDUER V I S I O NÆ R T H Å N DVÆ R K

UD VINDUER A/S. Vestergade 22, 8860 Ulstrup. Tlf. +45 87 73 50 88 · tilbud@ud-vinduer.dk · www.ud-vinduer.dk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.