Bases concurs vinstagram 2014

Page 1

No podran contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori, i hauran de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer. Es tindran en compte un màxim de dues fotografies per participant i biblioteca. QUIN ÉS EL TERMINI? Amb l’objectiu d’aconseguir la màxima varietat en les imatges, el termini per publicar-les a la xarxa Instagram s’obrirà el dia 1 de juny i acabarà el 31 d’octubre.

BIBLIOTEQUES DO PENEDÈS

COM SERAN LES VOTACIONS? Les biblioteques convocants crearan un àlbum a la seva pàgina de Facebook on s’aniran publicant les imatges participants en el concurs, de manera que qualsevol persona amb perfil personal a Facebook i que s’hagi fet seguidor de la pàgina de la biblioteca en qüestió podrà votar-les fent clic a “M’agrada”. Així mateix, cada biblioteca posarà a disposició dels usuaris un sistema perquè també es puguin votar de manera presencial presentant el seu carnet d’usuari. No es comptabilitzaran els vots que la imatge rebi a la xarxa Instagram. El termini de votacions finalitza el 23 de novembre a les 00:00 hores. VEREDICTE I PREMIS El veredicte final amb els guanyadors de cadascuna de les biblioteques es farà públic durant la setmana del 24 al 29 de novembre a través dels canals habituals de cada biblioteca: pàgina web, facebook, etc.

BASES CONCURS VINSTAGRAM 2014 QUI HI POT PARTICIPAR? Podran participar-hi totes aquelles persones físiques de 14 anys o més que no hagin estat implicades en la definició i/o preparació d’aquest concurs. QUÈ S’HA DE FER PER PARTICIPAR-HI? Per participar en el concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa. QUINA TEMÀTICA HAN DE TENIR LES FOTOGRAFIES? S’estableix una única categoria, la temàtica de la qual és el món del vi en sentit ampli: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, enoturisme, moments... COM PUC PARTICIPAR AL CONCURS? Els participants hauran de publicar la foto a la xarxa Instagram a través del seu propi perfil, posar un títol (preferiblement identificatiu del lloc o esdeveniment fotografiat), i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagram(nom població) En l’edició d’enguany el concurs el convoquen 5 biblioteques del Penedès, i es podran presentar imatges per participar en els concursos de cadascuna d’elles tenint en compte que: Les fotografies han de ser diferents, és a dir, no es poden presentar les mateixes fotografies a tots els concursos Cada biblioteca tindrà un hashtag propi: Biblioteca Ventura i Gassol de Calafell: #vinstagramcalafell Biblioteca Marta Mata de Cunit: #vinstagramcunit Biblioteca Francesc Pujols de Martorell: #vinstagramartorell Biblioteca Terra Baixa de Vendrell: #vinstagramvendrell Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca: #vinstagramvilafranca

Cada biblioteca tindrà dos guanyadors. 1) A la fotografia que obtingui més vots durant el període del concurs. El resultat serà la suma dels “M’agrada” rebuts a la pàgina de Facebook de la Biblioteca i dels presencials a la pròpia biblioteca 2) Subjecte a la decisió d’un jurat integrat per representants del món de la fotografia i de la pròpia biblioteca. Així mateix, des del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya Vinseum se seleccionaran dues fotografies més entre les que no hagin estat premiades en les biblioteques. En total, les fotografies premiades seran 12. Els premis pels guanyadors que cada biblioteca atorgarà seran: a) comuns a totes les biblioteques: dues entrades per visitar el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya Vinseum de Vilafranca del Penedès, elaboració d’un calendari pels guanyadors mida pòster amb les 12 fotografies guanyadores del concurs (2 per biblioteca més 2 designades pel Vinseum) b) particulars de cada biblioteca lot de productes propis de la zona, entrades a equipaments, etc. La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació de les biblioteques organitzadores d’aquest concurs. El veredicte és inapel·lable.


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.