Page 1

lectures compartides

Autor

Títol

FERNANDEZ MALLO, AGUSTIN NOCILLA EXPERIENCE

lectures compartides

Autor

FERNÁNDEZ, VÍCTOR

Títol

DESMUNTANT WOODY ALLEN. LES MILLORS FRASES

Sinopsi i crítiques

Harold s'acaba la darrera capsa de cereals, deixa connectada la seva primitiva videoconsola i decideix recórrer Nordamèrica durant un lustre. Un que treballa a les grues del port de Nova York dissenya una casa per a suicides. A Basora, un marine s'enamora d'una iraquiana en el moment just que la encanona. Un tal Julio s'inventa una Rayuela alternativa. Nocilla Experience és el segon volum d'una trilogia que va començar amb Nocilla Dream i acabarà amb Nocilla Lab.

Sinopsi i crítiques

Segurament no hi ha un autor més citat que Woody Allen. Molts hem pensat alguna vegada que si escoltem Wagner podem sentir la temptació d'envair Polònia, o que l'home no viu només de pa perquè de tant en tant també necessita un trago. En aquest llibre el periodista Víctor Fernández recull algunes de les millors frases i pensaments del cineasta extrets dels seus guions, articles, entrevistes...

Valoració dels lectors

Valoració dels lectors

Definir aquesta "novel—la" (com l'anterior) és extremadament difícil, pel que té de barreja entre poesia, bloc, dades, referències culturals i musicals, diàlegs. En total són 112 fragments heterogenis que parlen de tot i res, sense cap connexió els uns amb els altres. Encara que ha tingut una acollida entusiasta entre molts crítics, per considerar-la "genial", "nova", o "fresca", els que es deixin endur per la lectura sense més la disfrutaran, però els que no potser la odiaran.

Una guia per entendre la vida segons Woody Allen i poder saber que, per exemple, «els avantatges del nudisme són evidents a la vista». Divertidíssim i ple d'enginy.

30_Lectures Compartides  

Definir aquesta "novella" (com l'anterior) és extremadament difícil, pel que té de barreja entre poesia, bloc, dades, referències culturals...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you