Page 1

lectures compartides

Autor

CHOMSKY, NOAM

Títol

DUES HORES DE LUCIDESA

lectures compartides

Autor

CLARKE, ARTHUR C.

Títol

20 JULIO 2019

Sinopsi i crítiques Sinopsi i crítiques

Davant de les fluctuacions, de la successió de notícies falsament neutrals i dels comentaris irreflexius dels mitjans de comunicació, una veu resisteix, solitària i irreductible: la de Noam Chomsky. Des de la guerra del Vietnam, aquest pensador radical denuncia un món organitzat en benefici de les oligarquies financeres. En aquestes converses lliures, paradoxals i contundents, Noam Chomsky analitza els mecanismes de la societat de mercat, l'economia invisible, la fabricació del consens, els centres de poder... Valoració dels lectors

Entrevista al mès reconegut critic amb les politiques actuals i sobretot amb les dels EEUU, amb la seva particular visió dels sistemes economics, i d'estructures de poder occidentals, amb les quals es mostra totalment en contra.

El 20/07/2019 marca una línia divisòria, és on comença una nova era de la humanitat, plena de sorprenents avanços tècnics que van més enllà dels nostres somnis més fantàstics. Arthur C. Clarke ens convida a emprendre un viatge organizat pel futur i a completar un espectacular panorama de com s'imaginava la vida del segle XXI.

Valoració dels lectors

El llibre, il•lustrat amb sorprenents fotografies i gràfics realitzats per ordinador, constitueix una síntesi de fets i especulacions científiques sensacionals.

20_Lectures Compartides  

El llibre, il•lustrat amb sorprenents fotografies i gràfics realitzats per ordinador, constitueix una síntesi de fets i especulacions cientí...

Advertisement