Page 1

lectures compartides

Autor

Títol

BRUNEL, HENRI ELS MILLORS CONTES ZEN

lectures compartides

Autor

Títol

BRYSON, BILL UNA BREVE HISTORIA DE CASI TODO

Sinopsi i crítiques

El Zen utilitza el conte per instal•lar-nos en l'harmonia i la serenitat. En un conte hi ha lloc per a la rialla, l'absurd i la provocació al costat de la tendresa, la compassió i la poesia. Cada conte o haikús és una manera diferent de mirar la vida i el plaer de llegir històries meravelloses.

Valoració dels lectors

Lectura subtil a camí entre la poesia i la filosofia. És en certa manera una teràpia per apaivagar els ànims i per canviar el color amb que veiem alguns aspectes de la vida. Molt recomenable per dies feixucs i estressants.

Sinopsi i crítiques

"Una breve historia de casi todo", de Bill Bryson, és una obra de divulgació bàsica i exempta de tecnicismes, molt útil per a un lector que amb prou feines tingui coneixements científics i que vulgui tenir una idea general de què és això de la ciència i com s'ha desenvolupat fins avui. Inicia la narració fent una visió simplista del Sistema Solar i de l'Univers en general, recorrent a la teoría del Big Bang, per acabar, després de 500 pàgines aproximadament, amb la poca cosa que se sap de l'evolució de l'home modern. Valoració dels lectors

Només sabem... que no sabem quasi res. Aquesta és la conclusió a la que s'arriba després de llegir aquest llibre. Bé, sí que sabem coses, però en comparació amb el que hauriem de saber, la veritat és que estem ben bé en bolquers. Tot i això, i sense voler desesperar ningú, el cas és que el llibre és molt amè, divertit i, a voltes, extravagant.

13_Lectures Compartides  

El Zen utilitza el conte per instal•lar-nos en l'harmonia i la serenitat. En un conte hi ha lloc per a la rialla, l'absurd i la provocació a...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you