Page 1

lectures compartides

Autor

Títol

BINCHY, MAEVE UNA CASA EN IRLANDA

lectures compartides

Autor

BOFFA, ALESSANDRO

Títol

ETS UNA BÈSTIA, VISKOVITZ

Sinopsi i crítiques

Sinopsi i crítiques

Ria Lynch i Marilyn Vine, tenen vides completament diferents, Ria és una dona anglesa casada i amb fills, mentre Marilyn és una dona americana independent absorta amb la seva feina. Una trucada telefònica casual les unirà i decidiran intercanviar les seves llars durant les vacances d'estiu. Ria viatge a Amèrica amb l'esperança de resoldre la crisi que amenaça destruir-la. Marilyn busca recuperar-se en pau d'una secreta tragèdia. Però la casa a Irlanda resultarà el lloc menys pacífico del mòn.

Els personatges d'aquests relats es diuen sempre igual: el protagonista, Viskovitz; la seva estimada, Ljuba: els seus amics, Petrovic, Zucotic i Lòpez. Però a cada relat s'encarnen en animals diferents: cargols, escarabats, cucuts... I així, podem partir-nos aprenent sobre la vida sexual de les esponges marines, criatures que canvien de sexe periòdicament. O de com els mantis mascle perden el cap per les femelles, literalment. O de les aventures d'un gos policia tornat drogaadicte de tant d'ensumar substàncies prohibides. Tot és vàlid per enriure-se'n de la nostra pròpia espècie i fer-nos adonar que, al capdavall, som tant animals com el que més.

Valoració dels lectors

Novel•la amorosa sense caure en el romanticisme carrincló, de lectura fàcil i amena que és un cant a l'amistat, l'esperança i la lluita a la recerca de la felictat.

Valoració dels lectors

Un tour de force que apel—la a l'humor i a la intel—ligència. Una ràfega de faules iròniques que il—luminen un món on ens esforcem per ser animals i acabem convertint-nos en bèsties.

11_Lectures Compartides  

Un tour de force que apella a l'humor i a la intelligència. Una ràfega de faules iròniques que illuminen un món on ens esforcem per ser anim...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you