presentatiegids1718_rev1_web1aaa

Page 1

BSC Unisson

O

FD

SPON

S

R

HO

2017-2018

O

PRESENTATIEGIDS

Port Betaald Port Payé Pays-Bas


KWEKERIJ

TER BRUGGE GESPECIALISEERD IN:

PERKGOED EN KUIPPLANTEN

Vloeiweidenweg 29 Boekelo Tel. 053-4281759

Een eeuw ambachtelijk bouwen Van nieuwbouw, kleinschalig onderhoud en verbouwingen tot complexe restauraties. Al vier generaties betrouwbaarheid, kwaliteit, vakmanschap, oog voor detail en afwerking.

NIEUWBOUW

|

VERBOUW

|

RENOVATIE

Sponsoren

|

RESTAURATIE

|

BSC Unisson

ONDERHOUD

|

SERVICEBUS


In dit nummer 3 Voorwoord redactie 5 Van de bestuurstafel 7 Van de hoofdtrainer 8 Activiteiten 2017/2018 10 Lagere senioren elftallen 15 Junioren elftallen 22 Programma 1e selectie 23 Foto’s 1e selectie 27 Pupillen teams

COLOFON

32 Mini’s

Tekstbijdragen

35 Voorzitter Boekelopers

Ronald Teeuw Arjan Wissink en anderen

37 Singelloop

Fotobijdragen Geertjan Preijde Folly Klomp Fred Almoes

38 StrongSisterRun 40 Military Crossloop

Vormgeving Joris Smit Ferranic Gerritsen

41 Survivalrun 44 Algemene informatie

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

1


% %$ #% ,

, , *)%&% %

%' , , ,

, , % ### #( )% %$ '

,,+*)('&%$#%$",!( % ,% ,! ( % ,, %) #%$" ,, &%$) &, *)('&%$#%$" ,, ($'% ,' ",% ,' % , ( #%$" ,, & #%$"( , % "% $% (%, ,, &%$) & ,% ,, & ) & ,"'% "'% $ & (% & (

your professional sportshop

Sponsoren

BSC Unisson


Vo o r w o o r d r e d a c t i e

met met

Nou daar is hij dan, de eerste Flits van het nieuwe voetbalseizoen. Zoals al een aantal jaren gebruikelijk is de eerste Flits van het seizoen een presentatiegids met een overzicht van alle voetbalteams. We kunnen jullie melden dat het een hele klus is om zo’n gids samen te stellen. Dit omdat van alle teams een foto gemaakt moet worden en vervolgens komen daar de bijbehorende namen van spelers en begeleiders nog bij. Een behoorlijke uitdaging dus, maar ook dit jaar is het weer gelukt dankzij de tomeloze inzet van onze fotografen en ondersteunende diensten van diverse mensen. De redactie wil dan ook van de gelegenheid gebruik maken deze mensen hartelijk te danken voor hun inzet.

riode zijn er flink aantal loopevenementen geweest, waarover jullie mooie verslagen kunnen lezen. De survivalrunbaan is bijna klaar en er wordt al op getraind. In deze Flits de laatste stand van zaken en toekomstplannen. Om iedere keer weer een goed gevulde Flits op de mat te laten belanden zijn we nog op zoek naar journalisten voor het voetbal en survivalrun deel van het clubblad. Dus vind je het leuk om zo nu en dan een interview te doen of een verslag te schrijven van bijvoorbeeld een activiteit, meldt je dan aan bij de redactie. De eerstvolgende uitgave is de Flits van eind december, we hopen weer op jullie medewerking. Bijdrages kunnen aangeleverd worden via redactie@bscunisson.nl, tot uiterlijk 26 november. De redactie wenst jullie allen veel leesplezier.

Natuurlijk staat er niet alleen voetbal in deze presentatiegids, maar ook de lopers en survivalrunners komen aan bod. In de afgelopen pe-

Bijzondere leden Ereleden

Leden van verdienste

-

-

Herman Simmelink Gerrit Timmer Jan Vos Herman Vossebeld (erevoorzitter)

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

Freddie Annink André Börgeling Herman ter Brugge Ferdie van Dijk Mini Homeijer Frans ter Huurne

BSC Unisson

-

Gerrit Markink Joop Stavenuiter Frans Waanders Freddy Winters Gerrit Waanders

3


• • • • • •

Sponsoren

BSC Unisson


Va n d e b e s t u u r s t a f e l Rob Stokkers De activiteiten op het sportpark zullen alleen nog maar intensiveren, dus het werk, zowel binnen als buiten zal navenant toenemen. Echter met de enthousiaste groep vrijwilligers die we steeds weer op de been weten te krijgen gaat het ons samen zeker lukken om de Zweede ook het komende jaar een tiptop accommodatie te laten zijn.

Maar groeien gaan we!

BSC Unisson presenteert zich op vele manieren. De groenste vereniging van Enschede, ja zo mogen we onszelf wel noemen, laat zich in vele gedaanten zien. De zonnepanelen die we sinds kort in gebruik hebben leveren nl niet alleen groene stroom voor o.a. veldverlichting; nee via een slimme constructie wordt ook het water hierdoor verwarmd, waarmee we de douches op een milieuvriendelijke manier kunnen gebruiken. Zo presenteren wij ons graag. Een groene, milieuvriendelijke energievoorziening is geen overbodige luxe, want de activiteiten op de Zweede nemen alleen maar toe. De buitenploeg heeft dan ook de handen vol om de groeiende accommodatie in perfecte staat te houden. Tot nu toe lukt dat prima! Mede omdat we er samen in slagen om als club op deze accommodatie zo goed voor de dag te komen krijgen we niet alleen vele complimenten van bezoekers, maar willen ook steeds meer bedrijven zich als sponsor aan onze club verbinden. De goede wisselwerking tussen club en sponsoren was bijvoorbeeld zichtbaar op de jaarlijkse, zeer druk bezochte sponsoravond. René Hake (toen nog trainer FC Twente) sprake daar een volle zaal enthousiaste sponsoren toe. Overigens keek ook René Hake zijn ogen uit en was hij vol lof over BSC Unisson in het algemeen en de staat van onze accommodatie in het bijzonder.

Om maar eens wat te noemen: Zeer binnenkort zal de survivalrun officieel van start gaan. De oefenbaan achter het hoofdveld is vrijwel geheel opgetuigd en klaar om gebruikt te worden. Daarnaast wordt hard gewerkt aan het realiseren van een professionele fitness-omgeving. Deze zal boven de kleedkamers moeten worden ingericht en beschikbaar komen voor bestaande leden van BSC Unisson, maar ook voor niet-leden. Na een actieve zomer met o.a. de clubvoetbaldagen zijn de normale activiteiten van onze club weer vol op stoom en zijn ook de lopers al weer vol in bedrijf. De Military heeft inmiddels ook zijn vuurdoop op de nieuwe locatie gehad. Die nieuwe locatie, oftewel de ‘oale groond’, bracht voor ons de nodige uitdaging met zich mee en heeft voor ons als directe buur de nodige impact gehad. Voor komende jaren gaan we, samen met de Military, kijken hoe we onze rol als Noaber tot ieders tevredenheid kunnen invullen, zodat we allemaal trots kunnen zijn en blijven op dit topevenement. Voor de afdeling voetbal rolt de bal inmiddels weer volop. Nieuwe teams zijn ingedeeld en, met name bij de jeugd, is er de nodige groei waar te nemen. Al die nieuwe teams willen zich uiteraard graag presenteren en wat is er mooier dan dit vorm te geven middels een hernieuwde uitgave van onze jaarlijkse presentatiegids. De redactie is er ook dit jaar weer in geslaagd om een prachtig overzicht van onze club samen te stellen. Het resultaat is een presentatiegids die een goed beeld geeft van onze vereniging en daarnaast ook prima te gebruiken is als naslagwerk. Zo presenteren wij ons graag!

Wat goed is mag gezien worden.

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

5


 KEUKEN OPEN  Maandag t/m zaterdag 17.00 - 22.00 uur Zon- en feestdagen 16.00 - 22.00 uur GROEPSARRANGEMENTEN v.a. 10 personen Kijk op onze website voor leuke groepsuitjes!

Geen zin om de deur uit te gaan? Dan bieden wij u een online-thuisbezorg service aan!

RIBHOUSE TEXAS Dirkpapestraat 30 • 7548 AR Boekelo Tel. 053 428 26 24 • Volg ons op

www w ww ww. ww w ww.r w.ribho ribhousetexas.nl rri ribhousetexa ribhousetexas ribh rib iibh b bh h housetexa ho ous o us usse sete ete exa e xxas.n as.nl aas s.n nll n

Hoveniersbedrijf

Erik Wissink Wissinksdijk 114 - 7548 PD Usselo Tel. 053 - 428 20 06

Sponsoren

BSC Unisson


Va n d e h o o f d t r a i n e r René Belt “We willen bij de eerste vier eindigen” Inmiddels zijn er drie wedstrijden gespeeld in de competitie. De eerste wedstrijd tegen TVO werd verloren, de tweede en derde wedstrijd tegen Enter (2-1) en Udi (3-0) werd gewonnen. De wedstrijd tegen Hector is uitgesteld vanwege de Military. De voorbereiding is met wisselende resultaten verlopen. Wij zijn gestart op het toernooi bij UD Weerselo met tegenstanders als DSVD, Oldenzaal en EMOS. Tegen de eerste twee ploegen werd gelijk gespeeld en van EMOS werd met 1-0 verloren. In de wedstrijd om de 5 en 6e plaats werd er met 4-3 gewonnen van RSC. De oefenwedstrijd tegen Haaksbergen werd vervolgens met 3-1 gewonnen. In de eerste bekerwedstrijd was FC Syryoye een maatje te groot en werd er met maar liefst 7-1 verloren. Tegen Aramea in de tweede bekerwedstrijd werd er gelijk gespeeld, 2-2. In de voorbereiding hebben wij veel door gewisseld. Dit komt omdat er een aantal nieuwe spelers bij zijn gekomen, van Tubanters is Michel ter Meer overgekomen en van het Centrum Kobus Weiss. Ook zijn Huub Hassink en Michel Tieberink vanuit de jeugd definitief doorgeschoven naar de senioren.

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

De doelstelling voor het nieuwe seizoen is om bij de eerste vier te eindigen. Gezien de prima prestatie in het eerste seizoen 4e klasse zou dat een reële doelstelling moeten zijn. Helaas moeten wij de eerste drie maanden doen zonder Martijn Brinkman die voor zijn studie vier maanden in Zweden zit. Het medische team rondom de selectie is uitgebreid Peter Warfman en Patrick Schippers waar wij erg blij mee zijn. Rob Goldman heeft naar jaren trouwe dienst aangegeven te stoppen bij de club en uit te zien naar een nieuwe uitdaging. Wij hopen dat onze supporters ook het komende seizoen zullen steunen door dik en dun. Wij doen als selectie ons uiterste best om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken en zo hoog mogelijk te eindigen. Tot langs de lijn.

BSC Unisson

7


Activitei ten afdeling voetbal Daarnaast zal er bij het Louis Timmer (Sponsor) toernooi een kleine aanpassing plaatsvinden. Dit jaar kan een ieder zich alleen nog maar met of via een sponsor opgeven.

Activiteitenkalender seizoen 2017-2018 De activiteitencommissie is in september bijeen geweest om te overleggen welke activiteiten ze dit jaar allemaal gaan organiseren op en rondom De Zweede. De meeste activiteiten die er voorgaande jaren zijn georganiseerd staan ook dit jaar weer ingepland. De enige wijziging qua activiteiten die er plaats zal vinden is dat dit jaar de Playbackshow wordt overgeslagen en hiervoor in de plaats een groot Kerstfeest wordt georganiseerd op zaterdag 23 december!

Onderstaand een overzicht met de activiteiten die er dit seizoen allemaal plaats gaan vinden. Zet de data alvast in uw agenda, zodat u zeker weet dat u van de partij kan zijn!!

Wat? Sinterklaas Kerstfeest Boerenkooltoernooi Dartstoernooi Speursmokkeltocht Filmavond Sportgala Louis Timmer toernooi

Wanneer? woensdag 29 november zaterdag 23 december zondag 7 januari zaterdag 13 januari vrijdag 16 februari vrijdag 16 maart zaterdag 2 juni zaterdag 9 juni

Wie? JO9, JO8, JO7 en kabouters iedereen JO19 en senioren iedereen JO15 en ouder JO13, JO11 en JO10 iedereen iedereen

Mocht u leuke ideeĂŤn of adviezen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de activiteitencommissie. Met vriendelijke groet, Arjan Wissink

8

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson


Activitei ten

AndrĂŠ is nu al ruim twintig jaar bezig met de hardloopsport, waarvan zeker vijftien bij de Boekelopers.

afdeling lopers Activiteitenkalender seizoen 2017-2018 Binnenkort vinden de loopdoeleinden van dit najaar plaats. Verder staan voor dit seizoen de gebruikelijke activiteiten weer op de agenda. Bij de organisatie van onze eigen evenementen, de Kerstcrossloop, de Partnerloop en de Military crossloop, zoeken we tevens nog vrijwilligers. Je kunt je hiervoor aanmelden bij de activiteitencommissie: acboekelopers@gmail.com

Wat? Zevenheuvelenloop Snertloop Kerstcrossloop GlĂźhweinloop Partnerloop Cross voor Nop Military crossloop

Wanneer? zondag 19 november zondag 3 december dinsdag 26 december woensdag 3 januari juni 2018 september 2018 oktober 2018

Wie? iedereen iedereen iedereen leden iedereen leden iedereen

Kaar tclub Na een afwezigheid van ruim een jaar is de maandelijkse kaartavond weer terug van weggeweest op de BSC Unisson agenda. We zijn erg blij dat Agnes Buursink zich voldoende hersteld voelt om de organisatie weer in handen te nemen.

UITSLAGEN KAARTAVONDEN 22 September 2017 1e prijs 2e prijs 3e prijs

H. Vossebeld H. Sak J. Postma

Poedelprijs H. Sleurink

139 punten 142 punten 143 punten 279 punten

20 Oktober 2017 1e prijs 2e prijs 3e prijs

H. Sleurink 128 punten A. Kleinlugtenbelt 130 punten A. Brinkman 135 punten

Poedelprijs D. Rosink

258 punten

Volgende kaartavond is op 17 November, aanvang 20:00 uur

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

9


2

e ELFTAL

Bovenste rij (vlnr):

Onderste rij (vlnr):

Dinand Haan (leider), Jeroen Tieberink, Sevrien Ferree, Ruben Westerink, Hendrik Nijenhuis, Michel Tieberink, Tom Bellers, Robin Tieberink, Peter Teusink en Gerrit Jansen (trainer/coach) Nick Spel, Nick Rademaker, Martijn Nijhuis, Tim de Veen, Jasper Tiemens en Toby Kamp

3

e ELFTAL

Bovenste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

10

4e klasse

6e klasse

Niek Dekker, Robbert Hoogeveen, Sjoerd van der Peet, Ronald van Raalte, Tom de Haas, Mark ter Mors, Edwin Duivelaar (coach) en Nieck Exterkate Patrick Barels, Bas Hassink, Thijs ter Mors, Gertjan Stokkers, Mike Jansen, Maarten Wolffer op Veldmeijer, Ron Schukkert, Tom Wennink en Johan Nijhuis

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson


4

e ELFTAL

7e klasse

Bovenste rij (vlnr):

Maickel Ansink, Henri Ansink (grensrechter), Stefan Olink, Frank ten Cate, Martin Sak, Benno ten Asbroek, Mark Molendijk, Bart Gerritsen, Remy van der Beek, John van Eck (verzorger) en Frank Lansink (Leider) Onderste rij (vlnr): Arjan Hadders, Dion Zwijnenberg, Thijs Rietman, Ruud Wissink, Frank Schoonheden, Vincent Goris en Frank Winkelhorst Op de foto ontbreken: Dennis Kok, Remco kleine Wiegerink en Ruud Waanders

5

e ELFTAL

Bovenste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

7e klasse

Rick Zoetman (O19), Leshley Kuypers, Joost Lammers, Axel Rooseboom (O19), Jesse te Koppele, Rob Stokkers, Nick Telman en Clemens Stemerdink Hans Amelink, Bjarne Zoetman, Tom van der Velden, Mark van Dijkhuizen, Bennie Brinkman, Nico Nibbelink en Robert Zoetman

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

11


35+

ELFTAL

1e klasse

Bovenste rij (vlnr):

Dennis Sanberg, Bert-Jan Gerritsen, Ronald van Raalte, Mike Weterholt en Dennis Homeijer Onderste rij (vlnr): Vincent Venerius, Marco Winters, Jochem Heeks en Maarten Wolffer op Veldmeijer Op de foto ontbreken: Raymond Boon en Oswald Blikman

1

e ELFTAL DAMES

Bovenste rij (vlnr):

6e klasse

Brigitta Jongejeugd-Mens (leider), Bas Eefsting (ass. scheidsrechter), Quirine Klopper, Lotte Rademaker, Romé Hassink, Kristie Nölting, Judith Scholten-Peters, Joyce Boksem, Kimmy Gillissen, René Zoetman (trainer) Onderste rij (vlnr): Charity Hinnen, Sharona van Erkelens, Renske Hilvering, Moniek Roe of Rohe, Fleur Lassche, Marijke Bijvank, Marleen Meijer, Melanie Treiber Op de foto ontbreken: Anouk ter Brugge, Maud Stam

12

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson


Old stars

Bovenste rij (vlnr):

André Börgeling, Bert Wennink, Patrick ten Kate, Herwin Oosterveld, Henk Nijhuis en Bastiaan Nuyen. Onderste rij (vlnr): Eric van Ham, Gerard Kamp en Erwin Gijsberts Op de foto ontbreken: Jaap Brinkhof, Bert Nijenhuis en Gerben Nijenhuis

DINSDAG 26 DECEMBER

2 KERSTDAG E

KERSTCROSSLOOP

I N G : € 5 ,V O O R IN S C H R IIJJ V IN

STARTTIJD 10:00 UUR AFSTAND LOCATIE

800 M (KIDSRUN), 5 EN 10 KM DE ZWEEDE, BOEKELO

AANMELDEN

WWW.BSCUNISSON.NL (BOEKELOPERS)

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

13


+H HW YROJHQGH NXQQHQ ZLM X OHYHUHQ

M X

.RXGH HQ ZDUPH EXIIHWWHQ %RXUJRQGLVFKH KDSMHV SDQQHQ

%%4 YOHHV HQ VDODGHV HQ VDXVHQ :DUPH 6QDFNSDQ RI NRXGH KDSMHVVFKDDO *RXUPHW HQ VWHHQJULOVFKRWHOV

6WDP .LSSURGXFWHQ HQ HQ YOXJNODDU SURGXFWHQ :LQWHU %%4 YRRU ELQQHQ RS SODDW

9RRU LQOLFKWLQJHQ NLMN RS ZZZ NLSSHERHUWMH QO RII EHO 9 2 ) %RRQ /HSSHZHJ 3/ (QVFKHGH 2RN 695 FDPSLQJ W .LSSHERHUWWMMH YLQG X KLHU

::::98877654: 98877654:

::3885:25:19850/29.2-,206+* 3885:25:19850/29.2-,206+*

3))('&%$: 1%)(#'&%$: 7"%!!"'&%$: 9 )) '&%$: *) %! &: )("! (&% :

1%! !#&(: 1%! !#&(: ,& "% # ( ##& &(: ##& &(: 1%)(#:&(:.!(#: 1%)(#:&(:.!(#: (: ! " (: ! " : : ,& "%!" ( : ( :) :1% ) :1% (#: (#: 8 ! : 8 ! :% "&: "&:

:::::,!#'& : : ::::: :9 :2( &#&: :::::-& : : : : :::::*! : : : : :::::3))( &#% %)) ($ & ( : ::::: : :) : : :: ::::: :

Sponsoren

BSC Unisson


Junioren Arjan Wissink Junioren BSC Unisson blijven groeien‌ In het voorjaar was er een wens van de technische commissie om aankomend seizoen ook een JO17-2 (voorheen B2) te kunnen inschrijven. Qua aantallen was dat niet realistisch, maar dit veranderde allemaal toen er eind mei en begin juni een stroom met aanmeldingen binnen kwam voor de JO19 en JO17. In de JO19-1 zijn Max Temmer, Pim Schipper en Leon van Dalen de nieuwe gezichten. Bij de JO17-1 geldt dit voor Wesley van Mil, Jordy Wijnsma en Mitchell Eilander. Bij de JO172 zijn Emil Irga en Rick Welbroek transfervrij aangetrokken. Mede door deze acht aanwinsten was er in juni toch de mogelijkheid om een JO17-2 in te schrijven, voor het eerst in de geschiedenis van BSC Unisson. Net als afgelopen seizoenen beschikken we ook aankomend seizoen weer over een JO15-2 en JO13-2. Ook bij deze lichtingen zijn er spelers van andere verenigingen naar ons toegekomen. Bij de JO15-1 is Steven Luttikhedde een nieuw gezicht. Bij de JO13-1 zijn Lars Jonker en Giulio Kalkman de selectie komen versterken. Om al deze (en al aanwezige) talenten van training te voorzien hadden we als technische commissie nog de taak om bij ieder team geschikte trainers en leiders te vinden. In grote lijnen zijn we hier in geslaagd. We hebben natuurlijk (jeugd-) trainers die de afgelopen jaren al actief zijn bij BSC Unisson en deze hebben we ook grotendeels voor de vereniging weten te behouden. Er zijn een aantal trainers die een ander team zijn gaan trainen en

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

we hebben enkele nieuwe trainers mogen begroeten. Zo is Geri Hulstijn nieuw binnen het trainersgilde en hij heeft JO15-1 onder zijn hoede genomen. Voor de JO132G hebben we met Marijke Bijvank en Moniek Roe of Rohe twee fanatieke speelsters van BSC Unisson VR1 die dit gemengde team van oefenstof willen voorzien. In eerste instantie hoopten we bij de JO13 een meisjesteam te kunnen inschrijven, maar dit heeft jammerlijk geen doorgang kunnen vinden. Desondanks hopen wij als BSC Unisson zijnde in de nabije toekomst een meidenteam te kunnen inschrijven. Mocht u meiden kennen die de ambitie hebben om te gaan voetballen, wilt u hen er dan op attenderen dat ze bij BSC Unisson van harte welkom zijn? Logischerwijs is een ieder (man, vrouw, jong en oud) van harte welkom om bij BSC Unisson te komen spelen. Mochten er vragen zijn dan horen wij die graag. Met vriendelijke groet, Arjan Wissink JeugdcoĂśrdinator bovenbouw en trainer BSC Unisson JO17-1 Arjanwissink4@hotmail.com 06-53987751

BSC Unisson

15


JO19-1

2e klasse

Bovenste rij (vlnr):

Stijn Lassche, Hugo Kooij, Julian Weber, Jeroen Assink, Stefan Olink (leider/ass. grensrechter), Benno ten Asbroek (leider), JĂźrgen Roerink, Rick Zoetman en Pim Schipper Onderste rij (vlnr): Luc Nibbelink, Max Temmer, Alessandro Doornbos, Fred Rombeek (trainer/coach), Luuk van Ham, Jacques Pastoor en Robin Winters Op de foto ontbreken: Jordi Spel, Nick Asveld, Matthijs Nagel, Ewald Koetse

J O 17 - 1

Bovenste rij (vlnr):

Onderste rij (vlnr):

16

2e klasse

Slavik Rodionova, Florian Busscher, Bram Klein Poelhuis, Jordy Wijnsma, Wesley van Mil, Axel Roozeboom, Thijs Bentvelsen, Pelle Wermer, Mats Klein Poelhuis en Jesse Hinnen Mitchell Eilander, Joep Timmers, Egbert Roossink (ass. trainer), Arjan Wissink (trai ner/coach), Jeroen Tieberink (ass. trainer), Marten Schartman en Merijn Snippert

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson


J O 17 - 2 G

4e klasse

Bovenste rij (vlnr):

Christian Duivelaar (trainer/coach), Inge Grashof, Daan Weterholt, Jules Dijkstra, Axel Roozeboom, Aukje Bentvelsen, Nicole Arends, Karin Hoenink en Marten Zandstra (ass. grensrechter/leider) Onderste rij (vlnr): Sven Oude Groen, Brian Jongejeugd, Demi Klein Wentink, Femke Beugelink, Bente ter Stal, Marat Zandbergen, Rick Welbroek en Emil Irga Op de foto ontbreken: Jasper Wennink en Myrthe ten Voorde

Tr a i n e r s Trainer JO19-1 — Fred Rombeek Vorig seizoen is de ervaren Fred Rombeek in Boekelo aan de slag gegaan bij de JO17-1 en met deze groep had hij een goede klik en hier vloeiden ook nette resultaten uit voort. Dit heeft de T.C. doen besluiten om Fred met deze groep mee te laten gaan naar de JO19-1. Evenals Fred zijn ook leiders Stefan Olink en Benno ten Asbroek doorgeschoven naar de JO19-1. Trainer JO17-1 — Arjan Wissink Dit seizoen heeft Arjan Wissink de JO17-1 onder zijn hoede. Arjan heeft de afgelopen 9 jaar de JO15-1 van BSC Unisson getraind en schuift nu één leeftijdscategorie door. Assistenten Egbert Roossink en Jeroen Tieberink schuiven eveneens mee van de JO15-1 naar de JO17-1. Trainer JO17-2G — Christian Duivelaar Dit jaar beschikken we bij BSC Unisson voor het eerst over een JO17-2G en met Christian Duivelaar denken we hiervoor de geschikte trainer te hebben. Christian heeft al jarenlange ervaring als trainer en kent de groep al van vorig jaar. Toen trainde Christian één keer per week de JO15-2. Marten Zandstra zal Christian tijdens trainingen en wedstrijden assisteren.

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

17


JO15-1

3e klasse

Boven rij (vlnr):

Jurgen van Aalst (leider), Luuk Beugelink, Tom Vaanhold, Alexander Zivak, Guus van Aalst, Guido Stemerdink, Niels Barels en Geri Hulstein (trainer/coach) Onderste rij (vlnr): Steven Luttikhedde, Thom Lichtenwagner, Ilya Stemerdink, Nino Peterinck, Stan Weterholt, Bart Scholten,Sem Weterholt en Cas Boerkamp Op de foto ontbreken: Clemens Stemerdink (leider/grensrechter) en Job Homeijer (keeper)

JO15-2

4e klasse

Bovenste rij (vlnr):

Sjaak Klein Wentink, Steven Luttikhedde, Gijs ten Hoopen, Jan Peter Steunenberg, DaniĂŤl ter Denge, Max Bayer en Victor Bayer Onderste rij (vlnr): Luca van der Kreeft, Rick Timmerman, Lars Poodt, Stan Weterholt en Nino Peterink Op de foto ontbreken: Thomas Blikman, Bram van der Loo, Jelte Pronk, Paul ten Hoopen (leider) en Herman Steunenberg (leider)

18

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson


JO13-1

Bovenste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr): Op de foto ontbreekt:

2e klasse

Mark van Dijkhuizen (trainer/coach), Tjeerd Overbeek, Lars Jonker, Dion Morsink, Thomas Zivak, Thomas van Ham, Quint te Lindert, Stijn Bloemendaal en Harold Vaanhold (trainer/leider) Marijn Klein Poelhuis, Lars Beumer, Sebastiaan Blok, Stef Bornebroek, Siep Roessink en Ties Haafkes Guilio Kalkman

Tr a i n e r s Trainer JO15-1 — Geri Hulstijn Nieuw bij BSC Unisson is Geri Hulstijn. Geri woont in Boekelo en zijn stiefdochter was al actief als voetbalster bij BSC Unisson. Geri heeft jarenlange ervaring als jeugdtrainer bij de Tubanters en wij denken met Geri de juiste persoon binnen te hebben gehaald. Als leiders zijn Clemens Stemerdink en Jurgen van Aalst actief bij de JO15-1. Trainer JO15-2 — Sjaak Klein Wentink Sjaak was de afgelopen jaren al actief als jeugdtrainer bij BSC Unisson, maar dan wel bij de pupillen. Gezien zijn enthousiasme en gedrevenheid is Sjaak aangesteld als trainer bij de JO15-2. Naast Sjaak zien wij graag nog een ervaren iemand de technische staf van dit team completeren. Op de zaterdagen nemen Paul ten Hoopen en Herman Steunenberg de begeleiding op zich, maar ook zij zouden het prettig vinden als er een coah bij zal komen. Kortom, heeft u tijd en interesse of kent u iemand? Neem dan contact op met de T.C. Trainer JO13-1 — Mark Dijkhuizen De afgelopen seizoenen had Mark de JO13-2 onder zijn hoede en daar werd die afgelopen voorjaar zelfs kampioen mee. Vele voorgaande jaren was Andre Börgeling de trainer van de JO13-1, maar die heeft aangegeven in ieder geval een jaartje een stapje terug te doen. Bij de Technische Commissie was het al snel duidelijk dat Mark dan doorgeschoven moest worden naar de JO13-1. Mark werkt bij dit team samen met Harold Vaanhold die hem bij zowel de trainingen als wedstrijden zal assisteren.

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

19


Nieuwe gordijnen, binnenzonwering, tapijten, novilon, vloer- bedekking, pvc vloeren, meubels en meubelstoffering

HET SPOOR

Stoffeerderij

Markink M.A. de Ruyterstraat 18 7482 BZ Haaksbergen Tel. 053-572 47 18 - 572 70 43 www.markink.com

Beckumerstraat 10, 7548 BG BOEKELO | Tel. 053 428 21 16

Sponsoren

BSC Unisson


Programma 1e selectie 2017-2018 24 september 2017 Diepenheim Enter SV TVO WVV ‘34 Buurse Hector UDI

1 oktober 2017

- Markelo 1-2 - EMOS 2-2 - BSC Unisson 1-0 - Rood Zwart 2-1 - GFC 1-3 - Aramea FC 1-1 - Bentelo VV 1-1

22 oktober 2017 EMOS - Markelo Enter SV - UDI GFC - Bentelo VV WVV ‘34 - Diepenheim Rood Zwart - Aramea FC TVO - Hector BSC Unisson - Buurse

- Hector - Diepenheim - Aramea FC - UDI - Bentelo VV - Markelo - EMOS

28 januari 2018 WVV ‘34 TVO UDI Diepenheim Buurse GFC Enter SV

- BSC Unisson - EMOS - Aramea FC - Hector - Markelo - Rood Zwart - Bentelo VV

11 maart 2018 Markelo UDI Aramea FC Diepenheim Buurse Hector Enter SV

- Bentelo VV - Rood Zwart - EMOS - BSC Unisson - TVO - GFC - WVV ‘34

8 april 2018 TVO WVV ‘34 UDI Enter SV Hector Diepenheim Buurse

- Rood Zwart - GFC - Markelo - BSC Unisson - Bentelo VV - Aramea FC - EMOS

20 mei 2018 WVV ‘34 TVO Rood Zwart UDI Enter SV GFC Buurse

- EMOS - Bentelo VV - Hector - Diepenheim - Markelo - BSC Unisson - Aramea FC

8 oktober 2017 2-1 1-1 2-1 9-0 1-0 2-1 0-0

29 oktober 2017

3-1 1-4 3-2 2-1 0-1 1-0 3-2

26 november 2017 Enter SV TVO WVV ‘34 Buurse Rood Zwart GFC BSC Unisson

Bentelo VV - Hector Aramea FC - Diepenheim Rood Zwart - TVO EMOS - Buurse GFC - WVV ‘34 BSC Unisson - Enter SV Markelo - UDI

Enter SV Diepenheim Buurse Hector UDI Aramea FC Markelo

- TVO - GFC - Bentelo VV - EMOS - WVV ‘34 - BSC Unisson - Rood Zwart

3 december 2017 Diepenheim Hector UDI Bentelo VV Aramea FC EMOS Markelo

- Enter SV - Buurse - GFC - BSC Unisson - TVO - Rood Zwart - WVV ‘34

4 februari 2018 EMOS GFC Aramea FC Bentelo VV BSC Unisson Rood Zwart Markelo

- Enter SV - Buurse - Hector - UDI - TVO - WVV ‘34 - Diepenheim

18 maart 2018 EMOS GFC Bentelo VV BSC Unisson WVV ‘34 Rood Zwart TVO

- Hector - Diepenheim - Buurse - Aramea FC - UDI - Markelo - Enter SV

15 april 2018 Aramea FC Bentelo VV Hector EMOS BSC Unisson Markelo Rood Zwart

- UDI - Enter SV - Diepenheim - TVO - WVV ‘34 - Buurse - GFC

27 mei 2018 Diepenheim Aramea FC Bentelo VV Hector EMOS BSC Unisson Markelo

TVO Enter SV Diepenheim Buurse Hector UDI Aramea FC

- GFC * - Rood Zwart 0-0 - Bentelo VV 3-4 - WVV ‘34 0-1 - BSC Unisson * - EMOS 6-0 - Markelo 2-0

5 november 2017 TVO WVV ‘34 Bentelo VV Rood Zwart EMOS GFC BSC Unisson

- Buurse - Enter SV - Markelo - UDI - Aramea FC - Hector - Diepenheim

10 december 2017 Enter SV TVO WVV ‘34 Buurse UDI Rood Zwart GFC

- Aramea FC - Markelo - Bentelo VV - Diepenheim - Hector - BSC Unisson - EMOS

11 februari 2018 TVO UDI Aramea FC Buurse Diepenheim Hector Enter SV

- WVV ‘34 - BSC Unisson - Bentelo VV - Rood Zwart - EMOS - Markelo - GFC

25 maart 2018 Markelo UDI Bentelo VV Aramea FC Buurse Diepenheim Hector

- EMOS - Enter SV - GFC - Rood Zwart - BSC Unisson - WVV ‘34 - TVO

22 april 2018 Rood Zwart TVO WVV ‘34 BSC Unisson Enter SV GFC Buurse

- EMOS - Aramea FC - Markelo - Bentelo VV - Diepenheim - UDI - Hector

*Verplaatst naar 12 november

- Buurse - Enter SV - WVV ‘34 - UDI - GFC - Rood Zwart - TVO

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

15 oktober 2017 WVV ‘34 - TVO Bentelo VV - Aramea FC Rood Zwart - Buurse EMOS - Diepenheim GFC - Enter SV BSC Unisson - UDI Markelo - Hector

19 november 2017 Diepenheim Buurse Hector UDI Bentelo VV Aramea FC Markelo

- Rood Zwart - Enter SV - WVV ‘34 - TVO - EMOS - GFC - BSC Unisson

17 december 2017 Diepenheim Hector Bentelo VV Aramea FC EMOS BSC Unisson Markelo

- UDI - Rood Zwart - TVO - Buurse - WVV ‘34 - GFC - Enter SV

18 februari 2018 EMOS GFC Bentelo VV BSC Unisson Rood Zwart Markelo WVV ‘34

- UDI - TVO - Diepenheim - Hector - Enter SV - Aramea FC - Buurse

1 april 2018 GFC EMOS Enter SV BSC Unisson WVV ‘34 TVO Rood Zwart

- Aramea FC - Bentelo VV - Buurse - Markelo - Hector - UDI - Diepenheim

13 mei 2018 Diepenheim Bentelo VV Aramea FC Hector EMOS UDI Markelo

- TVO - Rood Zwart - WVV ‘34 - Enter SV - BSC Unisson - Buurse - GFC

Stand 22-10-2017 GFC 4-12 EMOS 5-12 WVV’34 5-12 BSC Unisson4-9 Aramea FC 5-9 UDI 5-8 Bentelo VV 5-8

BSC Unisson

3-2 2-2 1-2 3-0 2-0 3-0 3-2

Markelo TVO Rood Zw. Buurse Hector Diepenh. Enter SV

5-7 4-6 5-4 5-3 4-1 5-1 5-1

21


e SELECTIE BSC UN

1

Bovenste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr): Op de foto ontbreken:

22

Peter Warfman (verzorger), Frank Mosman, Lennart Schoonheden, Daan W Kobus Weiss, Marcel Hinnen (leider) Arjan Wissink, Willem Hoitzing, Michel ter Meer, Robbie Bellers (leider), Re Reinier Haak (ass. grensrechter), Martijn Brinkman, Pim Ratering, Martijn

PRESENTATIEGIDS 2017-2018


NISSON

Seizoen 2017-2018

iggers, Huub Hassink, Luuk van Ham, Brian Pieper, Egbert Roosink, Lennard Weber, Robert Roossink,

enĂŠ Belt (hoofdtrainer), Han Dijks (ass. trainer), Michael de Vries, Michel Schipper, Ruben Westerink Nijhuis

BSC Unisson

23


e SELECTIE PERSOONLIJK

1

Technische staf en begeleiding

Rene Belt

Han Dijks

Rob Bellers

Marcel Hinnen

Hoofdtrainer 14 - 09 - 1962

Assistent trainer 21 - 04 - 1958

Elftalleider 23 - 11 - 1958

Elftalleider 26 - 09 - 1966

Reinier Haak

Peter Warfman

Brian Pieper

Luuk van Ham

Ass. scheidsrechter 25 - 07 - 1977

Verzorger 04 - 07 - 1968

Keeper 04 - 12 - 1991 Wedstrijden 1e: 80

Keeper 26 - 09 - 2001 Wedstrijden 1e: 2

Spelers

Frank Mosman

Michel Schipper

Martin Nijhuis

Michael de Vries

Verdediger 12 - 10 - 1990 Wedstrijden 1e: 75

Verdediger/middenv. 11 - 11 - 1988 Wedstrijden 1e: 300

Verdediger 20 - 01 - 1990 Wedstrijden 1e: 300

Verdediger 25 - 01 - 1998 Wedstrijden 1e: 25

24

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson


e SELECTIE PERSOONLIJK

1

Spelers vervolg

Michel ter Meer

Kobus Weiss

Willem Hoitzing

Daan Wiggers

Verdediger 09 - 04 - 1997 Wedstrijden 1e: 5

Verdediger 23 - 08 - 1990 Wedstrijden 1e: 15

Verdediger 10 - 05 - 1996 Wedstrijden 1e: 50

Verdediger/middenv. 22 - 12 - 1990 Wedstrijden 1e: 75

Arjan Wissink

Ruben Westerik

Huub Hassink

Robert Roossink

Middenv./aanvaller 26 - 08 - 1990 Wedstrijden 1e: 250

Middenvelder 28 - 08 - 1991 Wedstrijden 1e: 60

Middenvelder 11 - 01 - 1999 Wedstrijden 1e: 20

Middenvelder 29 - 03 - 1994 Wedstrijden 1e: 40

Lennart Weber

Lennart Schoonheden

Egbert Roossink

Pim Ratering

Middenvelder 28 - 05 - 1997 Wedstrijden 1e: 15

Aanvaller 06 - 03 - 1990 Wedstrijden 1e: 250

Aanvaller 31 - 10 - 1991 Wedstrijden 1e: 75

Aanvaller 07 - 10 - 1997 Wedstrijden 1e: 50

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

25


Pupillen Charles Bekkers Met name door de introductie van de nieuwe KNVB spelvormen voor de pupillenteams JO9 en JO8 was het voor de technische commissie weer even puzzelen om de teams voor de jongste jeugd passend te krijgen. Door de wedstrijdvormen 4 tegen 4, 6 tegen 6 en wellicht voor het seizoen 2018/2019 de 8 tegen 8 variant is (wordt) het helaas niet mogelijk om het iedereen naar zijn/haar zin te maken met het samenstellen van de teams. Voor het seizoen 2017/2018 hebben we bij de JO11 groep 3 pupillenteams ingeschreven. Te beginnen met de JO11-1 onder begeleiding en training van Jan Bijl, Kobus Weiss en Roy Libosan. Gevolgd door de JO11-2 met de coaches/trainers Lucas Haafkes, Daan van Offenbeek en Brian Teeuw. De JO11-3 gaat het seizoen in onder de leiding van Koen Reuver en, nieuw dit seizoen, Christiaan Kooman. Pim Moonen traint de JO11-3. Vanaf dit seizoen is het ook mogelijk om een JO10 team in te schrijven en hiervoor hebben we de oude JO9-1 doorgeschoven. De bedoeling was om dit team in de 3e klasse te laten voetballen maar door een herindeling van de KNVB is dit de 2e klasse geworden. Een mooie uitdaging voor het team van Phillip Grob, Olav Elias en Ronnie Oosterkamp. Met de JO8 en JO9 teams gaan we van start met de nieuwe wedstrijdvormen. Deze teams spelen allemaal 6 tegen 6 op een veld met de afmetingen 30 bij 42,5 meter. Hiervoor hebben we, met dank aan de buitenploeg van BSC Unisson, 4 mooie velden aangelegd met omlijningen. De JO9-1G begeleid door Tom Dijk en Thomas Springer, voor de JO9-2G hebben we

26

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

Maarten Wolffer op Veldmeijer bereid gevonden om de coaching op zich te nemen en tenslotte de JO9-3 onder leiding van Arnout Ter Horst en Richard Delsing. Richard traint ook de JO9-3. Op het moment dat u de presentatiegids leest hopen we ook de trainers te hebben ingevuld voor de JO91G en JO9-2G. Barry Boenders begeleidt de JO8-1 waarvan de ervaren Martin Wolters de training voor zijn rekening neemt. De JO8-2 wordt getraind door Gerben Nijenhuis en begeleid door Korne Pot. De rij sluit met de enthousiaste JO8-3, het team dat bij de JO7 al menige overwinningen kon noteren. In het vorige seizoen zijn we met de JO7 teams begonnen met een interne competitie, buiten de KNVB om, met een aantal verenigingen. Deze teams spelen 4 tegen 4 op een veld ter grootte van het strafschopgebied. Dit bleek een succes en hier hebben we een vervolg aan gegeven. Heleen Klein Poelhuis verzorgt de trainingen voor de 2 JO7 teams. En tenslotte waar het allemaal begint: met plezier voetballen bij de kabouters iedere woensdag tussen 16:45 uur en 17:45 uur. De trainingen worden verzorgd door Heleen Klein Poelhuis en de intentie is om kinderen van 4 en 5 jaar op een speelse manier kennis te laten maken met voetbal. Femke Beugeling zal Heleen bij de O7 teams en de kabouters gaan assisteren.

BSC Unisson


JO13-2G

5e klasse

Bovenste rij (vlnr):

Miriam van Goethem (leider), Alysa Arends, Maya Vlasma, Nikky Austermann, Guusje Agterbosch, Nienke Roode, Mynke Schartman, Indy van Goethem, Leonie Koetse, Carla Koetse en Marian van de Bult (leider) Onderste rij (vlnr): Floris Stuiver, Toon van Heugten, Marijn Klein Poelhuis (inval uit O13-1), Colin Leefers, Christiaan Hulscher, Thom Asveld en Julian van Sprang Op de foto ontbreekt: Tim Overbeek

JO11-1G

3e klasse

Boven rij (vlnr):

Jan Bijl (trainer/coach), Thijmen Bekkers, Hein Abbink, Twan Blikman, Jonathan Frauenfelderen en Kobus Weiss (trainer) Onderste rij (vlnr): Joep de Groot, Timo Libosan, Luiza Czupa en Maryoeri Weiss Op de foto ontbreekt: Roy Libosan (trainer)

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

27


JO11-2

Bovenste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

5e klasse

Daan van Offenbeek (ass. trainer/leider), Kasper Benninga, Guus Heinen, Jorrik Hulscher, Sem Rebergen, Jesse vd Vecht en Lucas Haafkes (ass. trainer/leider) Brian Teeuw (trainer/coach), Bernd Haafkes, Pim van Offenbeek, Nino van Sprang en Berend Mijnheer

JO11-3

Bovenste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr): Op de foto ontbreekt:

28

Christian Kooman (coach), Bjorn Hendriks, Teun Scholten, Damian Jansen, Ingmar Kooman en Koen Reuver (leider) Sem Bekkers, Cas Bayer, Rob Lefers en Rick Reuver Pim Moonen (trainer)

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson


JO10-1G

Bovenste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

2e klasse

Phillip Grob (trainer), Tycho Grob, Sten Oosterkamp, Sep van der Voort, Olav Elias (trainer), Evi Rovers, Ronnie Oosterkamp (trainer) Milan Elias, Joep Blomesath en Olivier ligtenwagter

JO9-1G

3e klasse

Boven rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

Thomas Springer (leider) Thijmen Springer, Sjuul Leurink, Xam Dijk, Luuk Heupink, Emke Akkerman, Ruben Bloemendaal en Jasper Nijenhuis Op de foto ontbreken: Tom Dijk (leider) en Alessandro Doornbos (trainer)

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

29


JO9-2G

Bovenste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

Nikki Wolffer op Veldmeijer, Luna ten Kate, Maarten Wolffer op Veldmeijer (leider) en Bart Roose Tim Beugelink, JurriĂŤn Haak en Lieneke de Koning

JO9-3

Boven rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

30

4e klasse

4e klasse

Arnout ter Horst (leider), Brent te Lindert, Onno Noordzij, Tom Meijer en Richard Delsing (leider/trainer) Jirre ter Horst, Niels-Julius Kolenaar, Pepijn Termaat en Otto Delsing

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson


JO8-1

Bovenste rij (vlnr): Middelste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr): Op de foto ontbreken:

Barry Boenders (leider) Jahmeiro Ranu, Stijn den Held, Tibbe van der Voort en Ewout Jansen Storm Welmers, Dean Boenders, Jort Lotgerink en Daan Witten Sam Moes en Martin Wolters (trainer)

JO8-2

Bovenste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

2e klasse

3e klasse

Arjan van der Werf (leider), KornĂŠ Pot (leider) en Gerben Nijenhuis (trainer) Mylan Middelbos, Lenn van der Werf, Micha Pot, Jonah ter Maat, Lars Nijenhuis, Thijmen de Jong en Liam Moser

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

31


JO8-3G

3e klasse

Bovenste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

Martin Sak (Leider), Remco van Hoogen (Leider) en Jeroen Seelen (Leider) Suze Nuijen, Lieze Akkerman, Karlijn Sak, Maja Seelen, Yoeri Boon en Jort van Hoogen Op de foto ontbreekt: Floris Brons

JO7-1

Boven rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

Heleen Klein Poelhuis (trainer/coach) en Michael Joldersma (leider) Yannick Douwenga, Sven Klein Wiecherink, Mischa Borgesius (staand) en Damiyan Joldersma (op de knieĂŤn) Op de foto ontbreekt: Kick Abbink

32

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson


JO7-2

Bovenste rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

Heleen Klein Poelhuis (trainster) en Timothy Sealy (leider) Niels Beenakkers en Ise Rovers (staand) Niek van Winden en Morris Sealy (op de Hurken) Op de foto ontbreken: Sophie Moser en Finn Peters

Kabouters

Boven rij (vlnr): Onderste rij (vlnr):

Heleen Klein Poelhuis (trainer), Stijn van ‘t Klooster, Tymen Jansen, Huib Niemans en Quinten Nuijen Mads Frölich, Luuk Smit, Bran van den Broek en Jesper Posthumus

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

33


Sponsoren

BSC Unisson


Afdeling lopers Van de voorzitter BSC Unisson is een omnisportvereniging en dat maken we steeds meer waar!

Ook dit jaar verschijnt ons clubblad in de vorm van een presentatiegids. Hierin valt van alles te lezen over de samenstelling van de voetbalteams bij de jeugd en senioren. Maar ook de ontwikkelingen binnen de club krijgen een plek. En een mooie ontwikkeling die hier zeker genoemd mag worden is de voltooiing van de Survivalbaan. En daarnaast zijn er natuurlijk de reguliere activiteiten van de afdeling lopers. Afgelopen voorjaar en zomer is er hard gewerkt aan de Survivalbaan. Kyra en haar mannen hebben de draad weer opgepakt na de verdrietige periode in verband met het overlijden van Charles van Aken. De droom die Charles had en alle energie die hij er ingestoken heeft mocht niet voor niets zijn geweest. En nu is de eerste groep ervaren survivalrunners begonnen met het trainen en uitproberen van hun baan. Eerst nog een klein groepje ingewijden dat test hoe er getraind kan worden en welke onderdelen nog aanpassing nodig hebben. Vanaf 1 januari kunnen ook andere ervaren survivalrunners aansluiten. Daarna kunnen in het voorjaar (vanaf 1 april) ook andere belangstellenden aansluiten. Vanaf deze plek complimenten voor de inzet en doorzettingsvermogen van de survivalrunners, maar gezien de sport die ze bedrijven is dat eigenlijk vanzelfsprekend. Maar dat is niet de enige ontwikkeling binnen onze club. Niet alleen buiten kan er gesport worden, maar het ziet er ook goed uit voor de fitness.

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

Elk jaar hebben we een aantal vaste activiteiten. Het seizoen begint met een activiteit voor de leden, de zogenaamde “cross voor nop”. Deze activiteit wordt aan het begin van het seizoen gehouden, net na de zomervakantie . Eerst leuk en sportief bezig zijn en daarna veel gezelligheid met een drankje en wat te eten. Mooi was dat afgelopen keer ook de “Old stars” meededen. Het is goed om te zien dat we op die manier steeds verder groeien in het gezamenlijke clubgevoel. De Military Boekelo is inmiddels verhuisd naar ‘oale groond’ in het Teesinkbos en zijn dus nu onze buren. Op zaterdag en zondag zijn veel vrijwilligers namens onze vereniging bezig met het parkeren van auto’s en stallen van fietsen. En op zondag houden we de inmiddels bekende Militarycrossloop. De activiteitencommissie slaagde er weer in om met behulp van vrijwilligers ook deze editie weer succesvol te laten verlopen. En dat terwijl er best wat ‘uitdagingen’ waren in verband met de nieuwe situatie. En dan gaan we nu richting de Kerst, maar daarvoor is er nog de Zevenheuvelenloop waar we met een groepje naar toe gaan. En een andere groep bereidt zich net als de clinicgroep voor op de Snertloop in De Lutte. Vervolgens is het dan al weer snel Kerst en het slotstuk van dit jaar is de Kerstcrossloop. Deze loop op tweede Kerstdag werd vroeger door Unisson vanaf het Unicum georganiseerd. Inmiddels is het al weer de 4e keer vanaf De Zweede. We hopen dat er weer veel leden meedoen zowel van de voetballers als van de lopers. En natuurlijk zijn hier ook weer vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. Want een mooie activiteit organiseren kan alleen maar als mensen ook bereid zijn om een handje te helpen.

BSC Unisson

35


AndrĂŠ is nu al ruim twintig jaar bezig met de hardloopsport, waarvan zeker vijftien bij de Boekelopers.

Cro ss voo r no p

Verslag De jaarlijks terugkerende Cross voor Nop was dit jaar op 6 september, zoals gebruikelijk een training met aansluitend een barbecue voor Boekelopers leden. Dit jaar echter een bijzondere editie, onze woensdagavond kantinegenoten, de Old Stars, hebben zich bij ons aangesloten voor al deze gezelligheid. De training, een parcours met 5 onderdelen (4 loop en 1 voetbal) en een dobbelsteen is afgewerkt op de baan en het pannaveldje. Het blijkt dat het loopvermogen van de Old Stars voetballers verbazend goed is, de techniek moet zo hier en daar wel bijgeschaafd worden. Over de voetbalkwaliteiten van de lopers zullen we het maar niet hebben. Inmiddels is tijdens de cooling down de barbecue aangestoken en hebben de dames van de

activiteitencommissie het vlees, de salades en sauzen uitgestald voor consumptie. Na een verfrissende douche mixt lopers en voetbal zich om zich te goed te doen aan al het lekkers en staan ze gezellig keuvelend rond de warme barbecue. Tot ieders verrassing had de activiteitencommissie nog enig budget kunnen vinden om een drietal aanmoedigprijzen uit te delen. Wat er in de verpakking zat zal voor altijd een geheim blijven. Namens de deelnemers wil ik graag de activiteitencommissie van de Boekelopers bedanken voor deze gezellige avond, ook de bardienst en de trainers verdienen natuurlijk een bedankje voor de inzet tijdens deze avond. Mensen BEDANKT! Foto’s zijn terug te vinden in het fotoalbum van de Boekelopers.

De warming up

36

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson


ste

André is nu al ruim twintig jaar bezig met de hardloopsport, waarvan zeker vijftien bij de Boekelopers.

20

Singelloop

Verslag 12:45 uur; Ik schrik. Ik zit in de filmwagen van de MBS met m’n zoontje naar een film te kijken over de Boekelose zoutindustrie en de Enschedese tram in 1920. Erg leuk filmmateriaal allemaal, maar om 13:15 wordt er met een groep Boekelopers op de fiets vanaf het Bleekerijplein vertrokken naar het Volkspark in Enschede voor de 20ste Singelloop! Vanaf het MBS perron haasten we ons met z’n tweeën op de skelter in Flintstone tempo naar huis. In de bocht bij het Steakhouse belanden we bijna bij Lucky Luke op schoot. Thuisgekomen, weet ik me op tijd om te kleden, drie boterhammen naar binnen te werken en een paar koppen thee te drinken. De ideale voorbereiding dus. Ruim 21 jaar na mijn laatste hardloopevent (De Batavierenrace) wordt het weer eens tijd om de “wedstrijdervaring” uit te breiden. De buurman haalt me op. Zijn wedstrijdervaring is meer recent; Singapore afgelopen kerst, natuurlijk een erg logische keuze om je ervaring uit te breiden. Ik houd het bij de 20ste editie van de Enschedese Singelloop, lekker laagdrempelig. Sporthorloge om, lenzen in, bidon mee, daar gaan we. Lekker weer, zonnetje, wind mee, beentjes lekker losfietsen en een goed temperatuurtje voor de 5 Engelse mijlen die ons te wachten staan vanuit het Volkspark. Onderweg wordt er flink geslingerd en over de keuze van de route zijn we het ook niet altijd eens. Dat belooft nog wat, we mogen hopen dat het parcours straks goed afgezet is. Gelukkig zijn onze trainer en de voorzitter onder ons om tijdig de meute te corrigeren met kordate aanwijzingen. In het Volkspark aangekomen, parkeren we de fietsen, kleden we ons om en wordt de bagage bij padvinders ingeleverd. Ronald Teeuw gaat ons voor. Hij verzorgt de warming-up en begeleidt de groep daarna vervolgens naar de start, waar we getrakteerd worden op opzwepende muziek, altijd welkom

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

natuurlijk. Het adrenaline niveau, de spanning en de sfeer stijgen ondanks het feit dat we moeten wachten, wachten en nog even moeten wachten om uiteindelijk om 14:30 het startschot te horen klinken. Pas twee minuten daarna kunnen we in beweging komen. Het gaat er erg rustig aan toe. Geen geduw, getrek of gestruikel. Het lijkt wel alsof we met zijn allen keuvelend een hond uit laten. De eerste kilometer in 6 minuten nog wat. Jeetje zo komen we d’r nooit. Dus maar genieten van alles wat er aan de kant staat om ons aan te moedigen. Trommels, muziek, handgeklap, toeters en de rest. Kortom, een goed, gemoedelijk, maar motiverend sfeertje. Het startveld dunt wat uit en het tempo kan nu een beetje omhoog. Net als het parcours (ja, afgezet!), dat over de eerste 4 kilometers het karakter “vals plat” heeft. Altijd verraderlijk. Halverwege de route even een “Cheese” moment. Techniek staat voor niets en de volgende dag zijn de bewegende beelden via internet beschikbaar; gaaf! Vanaf nu loopt het parcours naar beneden tot de finish en het veld dunt verder uit. Het tempo gaat omhoog en bij het passeren van de Haakbergerstraat komen we op de Pathmossingel. Je weet dat je er bijna bent, maar het is lastig om te bepalen wanneer je echt aanzet om nog even alles uit de kast te halen. Hoe lang nog tot aan de finish? Nou, best lang zou blijken! Over de streep krijgen we fruit, water en een medaille. In de groep worden de ervaringen uitgewisseld en daarna gaan we met z’n allen op de fiets terug naar Boekelo voor een gezellige afsluiter bij de café “De Buren”. Dit is makkelijk voldoening halen; je trekt je stoute loopschoenen aan, rent een rondje met clubgenoten en je hebt een TOP middag te pakken. Allen bedankt! Pieter de Goede

BSC Unisson

37


-

StrongSis terRun Verslag Zaterdagochtend om 09:12. App van Kerensa aan de ‘sterke zussen’ app groep: “Nou. Inschrijving had ik uitgeprint: niet meer te vinden. Email met de inschrijving ook niet”. Waarschijnlijk is de achterkant van het ticket gebruikt om op te kleuren door mijn kinderen. Maar waar die mail nou is? Ik besteed 5 minuten met hierover na denken maar besluit dan dat ik daar geen tijd voor heb. Eerlijk? Zo erg vind ik het nou ook weer niet. De voordelen van niet gaan zijn namelijk plenty: kinderen lopen te jengelen dus ik hoef mijn echtgenoot niet alleen met ze achter te laten, rustig het BBQ feestje dat voor vanavond gepland staat organiseren EN (belangrijk!) al die hoge hindernissen hoef ik dan niet over! Ik heb namelijk hoogtevrees. Niet een klein beetje. Maar heel erg. Op genieten van uitzicht zul je mij niet betrappen. De verkeersdrempels in het dorp trek ik nog net. Dit komt mij dus belachelijk goed uit. Zes minuten later staat mijn besluit vast: ik ga niet. Ondertussen stromen de tips van mijn (nu ex-) mede sterke zusters binnen “tot 10 tellen”, “je hebt je rond 23 juni ingeschreven, helpt dat met zoeken?”. Maar ik zoek al niet meer, hiephoi, geen grensverleggende toeren vandaag! Ik hoef geen sterke zus te zijn maar een slapjanus die BBQ-es fixed en met de kinderen speelt. Zaterdagochtend om 11:31: App van Kerensa “Omg! Ik heb hem gevonden. Maar nu red ik het niet meer voor 12 uur.”. Bizar. Alle mails van de organisatie kwamen binnen op mijn privé mail adres terwijl het ticket naar mijn werk adres was gestuurd. Ik begrijp er niets van. Maar ja, nou heb ik hem dus toch. Balen. Ondertussen worden door Daphne alle zeilen bijgezet om mij toch mee te krijgen. Nu ‘moet’ ik wel. “Ik rijd wel, dan kan jij onderweg lunchen” en “10 minuten later is ook goed”. OK, daar gaan we dan. Al lunchend in de auto vertrekken we naar Hellendoorn. Met Daphne, Ellen Willink en Ilse, een vriendin van Daphne.

38

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

Als klein meisje vond ik roze ‘stom’. En glitters ook. Prinsessenjurken … brrrr. We treffen in het Strongsistervillage een heleboel roze en glittergeweld aan. Mensen met outfits als bloemen, beren, prinsessenjurken (daar gaan ze toch zeker niet in hardlopen? Wel dus ….). We treffen een groepje dames met t-shirts met daarop de tekst: “run as if there is a hot guy in front of you and a scary guy behind you”. Dat dit een girls-only run is is die dames blijkbaar ontgaan. In het startvak worden we verleidt tot een warming up. Ik word wel een beetje zenuwachtig. Hoe hoog zal het allemaal zijn? En wat als ik dan niet meer naar beneden durf? We spreken af: samen uit samen thuis. Onder het genot van een oorverdovend carbid schot mogen we van start en het lukt ons bij elkaar te blijven bij de eerste hindernis. Bij deze eigenlijk niet echte hindernis rennen we in steeds kleiner wordende rondjes naar het centrum van een cirkel die daarna weer steeds groter wordt. Niet zo spannend, maar het ziet er wel grappig uit. Daarna rennen we een stuk over heuveltjes door het bos en ik word spontaan een heel stuk vrolijker. Maar wat is dat nou? De eerste wandelaars komen we al tegen. We zijn nog geen 600 meter onderweg! We proberen in te halen op het mooie singletrack en al gauw komen we hindernis nummer twee tegen: iets met autobanden en schuinstaande planken. Wat precies de bedoeling is weet ik niet dus besluit ik maar door de autobanden te rennen (wat dus achteraf niet de bedoeling was, ik zou hier al gediskwalificeerd geweest zijn). We kruipen onder en over strobalen, balanceren over smalle evenwichtsbalken, en door naar de eerste modder. Of ten minste, ik werd er extreem modderig van omdat ik uitglijd en plat op mijn gezicht beland in een flinke berg glibbermodder. De anderen zijn nog brandschoon. Ik moet heel hard lachen. Geen fotograaf te zien, phew. Samengevat komen we 22 hindernissen tegen over een afstand van 7 km: we rennen door een sloot waar Ilse bijna haar evenwicht verliest maar nog net niet helemaal (wat de fotograaf die opgesteld stond

BSC Unisson


-

StrongSis terRun Vervolg echt heel jammer vond), schuimbaden, en we komen monkeybars tegen. Tot mijn eigen verbazing lukt het me om met de monkeybars naar de overkant van de hindernis te komen. He, dit is toch wel goed voor mijn zelfvertrouwen. Waar zijn die hoge hindernissen nou? Daar komt ie dus: een halfpipe waar we tegenop moeten rennen. Hard genoeg om daarna met je handen je op te kunnen trekken aan de rand. Het lukt me om hoog genoeg te komen (ook al ben ik zo glad als een aal na de modder en het schuim) en met mijn handen de rand te pakken. Daarna word ik op zeer oncharmante wijze omhoog gezeuld door Ellen en Daphne. Ik besluit vooral niet naar beneden te kijken en voel me bovenal heel lomp en heel zwaar. Daarna een hindernis waarbij je omhoog en omlaag met klimmen in netten. Vreemd dat iedereen de linkerkant van dit obstakel lijkt te nemen, ik neem de rechterkant, lekker rustig. Later op de foto’s zie ik dat er hele grote (hoe kon ik ze missen) borden boven hingen met ‘makkelijke route’ (de linkerkant dus) en ‘moeilijke route’ (de kant die ik koos). We moeten hele einden kruipen onder een net door omhoog een zandheuvel op. Dit gaat goed, die uren kruipen achter mijn kinderen aan heeft dus wel wat opgeleverd. We rennen een mul zandheuvel omhoog en ik laat me op de route naar beneden lekker ‘vallen’. Er wordt geroepen: jullie zijn al bijna bij de laatste hindernis, door de ouders van Ellen die ons

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

als echte volhardende fans de volledige route op de fiets hebben gevolgd. Wat? Nou al? Ik begon het net lollig te vinden. We moeten nog twee hindernissen over. De laatste is toch best een beetje hoog dus ik kijk niet veel verder dan waar ik mijn voeten neer moet zetten. We pakken elkaars handen vast en rennen gillend over de finish. Was het intensief? Nee, niet echt. Was het spannend? Soms een beetje. Hebben we gelachen? Ja, zeker! Zijn we vies: heel erg. Zonder in detail te treden kan ik zeggen dat tenminste een kledingstuk in de prullenbak is beland terwijl die toch echt niet in direct contact met de modder is geweest. In 1 uur en 38 minuten waren we ‘over’. De tijd kan me niet zo veel schelen. Terug in de auto eten we een zak drop leeg en praten we na over de route. De voor- (over hindernissen met scherpe randen kruipen doet beduidend minder zeer en het water- en modderabsorberend vermogen ervan zorgen voor een rijkelijk bedeelde boezem op de finishfoto) en nadelen (kilo’s water meezeulen tijdens de loop) van de ‘padded bra’ werden uitgebreid besproken. Ik betwijfel of dit ter sprake was gekomen in een auto vol met mannen, behalve Frans wellicht. Ik ben toch wel heel blij dat Daphne zo vasthoudend was om mij toch mee te sleuren. Kerensa Broersen

BSC Unisson

39


Militar y Crossloop Verslag

Military Crossloop 2017 zeer succesvol Mede door de goede omstandigheden, goed weer en veel modder, hebben de ruim 450 deelnemers weer een prachtige sportieve zondagochtend beleefd. Dit jaar was voor de organisatie een uitdaging omdat het draaiboek op een aantal punten moest worden aangepast in verband met de komst van de Military Boekelo als buurman en een volledig nieuwe startplek. Ook in het parcours waren een aantal hindernissen vernieuwd, de klassiekers als d’r Op en d’r Af en De Bosvijver waren natuurlijk dit jaar wel weer van de van de partij.

40

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

Afgaande op het aantal inschrijvingen en de vele positieve reactie kunnen we concluderen dat deze editie van de Military Crossloop een groot succes was. De organisatie wil graag alle vrijwilligers danken voor hun inzet, zonder jullie zou het niet gelukt zijn. Een bijzonder dank je wel gaat naar alle taartenbakkers, deze vielen zo goed in de smaak dat we totaal uitverkocht waren. Van de opbrengst is een gedeelte gedoneerd aan de Stichting Twentsewens Ambulance. Graag zien we jullie bij ons volgende evenement de Kerstcrossloop op 2e kerstdag!

BSC Unisson


-

Sur vi val r un Einde bouw survivalrunbaan is in zicht! De bouw van de survivalrunbaan vordert gestaag, het eind komt in zicht! De bouwtoppers Marcel en Iwan hebben, met hulp van velen, menig uurtje gewerkt en dat is te zien in de grote hoeveelheid hindernissen die nu klaar zijn. Naast het fysiek bouwen van de hindernissen zijn er ook nog de nodige administratieve zaken die geregeld moeten worden, hierbij moet je denken aan baanregels, veiligheidskeuring, verzekering en trainingsplannen. Ook dit begint steeds meer vorm te krijgen, We moeten wel constateren dat wij zowel bij de bouw als de ondersteunende zaken de inspirerende energie van Charles van Aken erg missen! We hebben er voor gekozen om met een klein clubje ervaren survivalrun atleten te beginnen. Dit zijn nu nog besloten trainingen om de baan testen, aanpassingen doorvoeren en trainingsmethoden uitdenken. Aansluitend gaan we vanaf 1-1-2018 de vereniging openstellen voor ervaren survivalrun atleten die graag bij Boekelopers survivalrun willen komen trainen. Vanaf 1-4-2018 is er de mogelijkheid voor nieuwe onervaren survivallaars te komen trainen onder begeleiding van ervaren trainers. De reden waarom we deze datum aanhouden is omdat de koude en natte wintermaanden voor nieuwe instroom geen gunstig moment is om te beginnen met de uitdagende trainingen, te-

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

vens geeft het ons tijd de laatste puntjes op de i te zetten. Er zijn zeker ook plannen om, op termijn, met jeugd te beginnen. Deze plannen zijn nu nog niet concreet, we willen eerst een solide organisatie neerzetten om deze specifieke groep goed te kunnen begeleiden. Maar een jeugdtak zal er zeker komen. We houden jullie op de hoogte en jullie zien ons snel in de netten en touwen hangen op de nieuwe baan bij sportpark De Zweede. Heb je belangstelling voor Boekelopers survivalrun of wil je meer informatie, neem dan even contact op met survivalrun@bscunisson.nl we zullen zo snel mogelijk reageren. Detmar Roessink en Kyra Hietbrink

BSC Unisson

41


-

Culinair Gezond eten: ontbijtje havermout Ik hou van ontbijtjes en vooral met havermout. Havermout is super gezond. Het bevat veel voedingsvezels, vitamines, mineralen en geeft je lang een verzadigd gevoel. Perfecte start dus! Overnight oats zijn de perfecte oplossing voor in de ochtend. Je wilt gezond ontbijten, maar voordat je de havermout gekookt hebt... (ontbijt-stress). Met overnight oats maak je je ontbijt de avond ervoor in hooguit 5 minuten klaar en de volgende ochtend staat het gereed! Doordat de havermout (oats) ’s nachts weekt (overnight) in het vocht kan je lichaam de voedingsstoffen ook beter verteren. Met een heerlijke frambozen gelei met chiazaad kun je jouw dag niet beter starten.

Bereiding We gaan aan de slag! Voordat je aan de slag gaat, moet je twee bakjes of mokken hebben. We beginnen met de havermout. Doe 2 eetlepels pindakaas, 4 eetlepels havermout, 1 kopje amandelmelk en een snufje gemalen vanille in een mok of bakje. Roer dit goed door elkaar. Dek het af en zet het in de koelkast. Voor de frambozen gelei doe je eerst drie handjes bevroren frambozen met twee eetlepels water en een eetlepel chiazaad in een bakje. Roer het even door elkaar. Dek het af en zet het in de koelkast.

Ingrediënten frambozen gelei

Zowel de havermout als de frambozen gelei kunnen de hele nacht in de koelkast. De volgende ochtend roer je de havermout even goed door. Daarna prak je de frambozen gelei even goed fijn met een vork. De frambozen zijn nu ontdooit en vormt zich tot een gelei. Dan pak je een leuk glas en doe je eerst de overnight oats (havermout ) in een glas en dan de gelei. Je kunt het ook laagje voor laagje doen. Hoe je het precies doet maakt niet uit: als je er maar van geniet. Eet smakelijk!

- 2 handjes frambozen - 2 eetlepels water - 1 eetlepel chiazaad

Tip: ik bewaar altijd mijn lege pindakaas potjes voor dit soort ontbijtjes.

Ingrediënten overnight oats -

4 eetlepels havermout 2 eetlepels pindakaas 1 kopje amandelmelk Snufje gemalen vanille

Bron: Pro Run

42

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson


Sponsoren

BSC Unisson

he m rp g et e aa p n de dac d d ta ht ru il v kw oo e r rk

Sc


Besturen en commissies ALGEMEEN BESTUUR Voorzitter Secretaris Penningmeester Algemeen lid Algemeen lid Algemeen lid/ledenbestand Afgevaardigde lopers Afgevaardigde voetbal Afgevaardigde TC

Rob Stokkers Andre Börgeling Lennart Schoonheden Gerrit Waanders Peter Teussink Monique Kip Gerrit Meutstege Marco Winters Hans Amelink

06 25351034 06 53210690 06 57551021 06 50223497 06 12584443 053 4281566 06 51372588 06 20672263 06 34282012

voorzitter@bscunisson.nl secretaris@bscunisson.nl penningmeester@bscunisson.nl algemeen_bestuur@bscunisson.nl algemeen_bestuur@bscunisson.nl algemeen_bestuur@bscunisson.nl algemeen_bestuur@bscunisson.nl algemeen_bestuur@bscunisson.nl algemeen_bestuur@bscunisson.nl

Voorzitter Wedstrijdzaken Technische Commissie voorz. Technische Commissie lid Technische Commissie lid TC lid / Jeugdcoordinator

Marco Winters Monique Kip Hans Amelink Andre Börgeling Charles Bekkers Robert Zoetman

06 20672263 053 4281566 06 34282012 06 53210690 06 18225440 06 20592051

algmeen_bestuur@bscunisson.nl voetbal_wedstrijdzaken@bscunisson.nl voetbal_technischezaken@bscunisson.nl voetbal_technischezaken@bscunisson.nl voetbal_technischezaken@bscunisson.nl jeugdcoordinator@bscunisson.nl

Kleding en materiaal

Marco Winters

06 20672263

marco-winters@ziggo.nl

Hoofdtrainer Leider 1e selectie Jeugd coördinator

René Belt Rob Bellers Robert Zoetman

06 16517311 06 46540842 06 20592051

renebelt@hotmail.com nicolienrobby@home.nl jeugdcoordinator@bscunisson.nl

Redactie Flits, fotobijdragen Redactie Flits

Geertjan Preijde Nandine Mansveld

06 30806141 06 57252764

redactie@bscunisson.nl redactie@bscunisson.nl

AFDELING VOETBAL

AFDELING LOPERS Voorzitter Penningmeester Algemene zaken Algemene zaken/redactie Flits Trainers/redactie Flits Survivalrun

Gerrit Meutstege Lando Lemmers Zanja Monnink Joris Smit Ronald Teeuw Kyra Hietbrink, Detmar

06 51372588 06 44138231 06 21508109 06 47386061 053 4283382 Roessink

lopers@bscunisson.nl lopers@bscunisson.nl lopers@bscunisson.nl redactie@bscunisson.nl rcteeuw@gmail.com survivalrun@bscunisson.nl

ALGEMENE INFORMATIE Kantinecommissie

Moniek Roe of Rohé, Peter Teussink, Dennis Barink

kantine@bscunisson.nl

Sponsorcommissie

Henk Baas

06 38795930

hgbaas@home.nl

Int. B jeugdtoernooi

Edwin Duivelaar Gerrit Waanders

06 52293259 06 50223497

b-toernooi@bscunisson.nl b-toernooi@bscunisson.nl

Medische verzorging Fysiotherapie Kinderfysiotherapie

Rick Weezenberg, Patrick Schipper Ylva Lemmers

info@fysiotherapieboekelo.nl info@teesinkbeek-kinderfysio.nl

Kaartclub

Agnes Buursink

053 4281571

agnesbuursink@gmail.com

Sportpark De Zweede Correspondentieadres Factuuradres Ledenadministratie

Boekelosestraat 275 BSC Unisson Penningmeester Monique Kip

053 4282689 Postbus 10021 Postbus 10021 053 4281566

info@bscunisson.nl 7504 PA Enschede 7504 PA Enschede ledenadministratie@bscunisson.nl

WEBSITE

www.bscunisson.nl

BSC UNISSON

44

PRESENTATIEGIDS 2017-2018

BSC Unisson

webmaster@bscunisson.nl


%$#"!# # # ! $

" " " " " #

Het Pakhuys krijgt steeds meer supporters! Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 18.00 uur. Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur. langskomen op afspraak mogelijk. Elke 1e zondag van de maand koopzondag. Beckumerstraat 30A, 7548 BG Boekelo, Telefoon 053 - 428 21 12, www.hetpakhuys.nl

Een verzekeraar waar u nog gewoon binnen kunt lopen Waar vind je dat nog?

Sponsoren

BSC Unisson


BELEEF GROLSCH

TIJDENS DE UNIEKE BROUWERIJTOUR

BO E K N U O P

GROLSCH.NL

OF BEL: (053

) 4 8 3 32 90

"" # ## % $ $ ) " #' " ! " &&& ! " ! $& ! # $! !

$ # ! !" % # # ! ( & ! % % & ""