Page 1

HELSE

SHOPPING

GRATIS PARKERING

20 ÅR MED HELSE PÅ FLERE PLAN! Kjøpesenter med 45 butikker. • Gratis parkering 10-21 (10-19) • www.brynsenter.no /brynsenter


Kontakt oss gjerne! Tlf: 02325 bryn@klinikkforalle.no klinikkforalle.no

Hver enkelt pasient er unik og trenger et skreddersydd behandlingsopplegg for best mulig resultater.

1 2 3

ONLINE NETTBOOKING: KLINIKKFORALLE.NO

VI TENKER TVERRFAGLIG! Klinikk for Alle Bryn var tidligere Bryn Medisinske Senter. Vi ligger fremdeles i 6. etg. på Bryn Senter, og har de samme dyktige terapeutene, bare i en ny og bedre innpakning! Jo mer det forskes på muskel- og skjelettplager, hodepine/migrene og svimmelhet, desto mer innser forskere at man ikke kan benytte seg av standardiserte behandlingsopplegg for å gjøre pasientene friske. Hver enkelt pasient er unik og trenger et skreddersydd behandlingsopplegg for å oppnå best mulige resultater.

SPESIALISTER PÅ MUSKEL, NERVE OG SKJELETT

Den første terapeuten du møter på Klinikk For Alle Bryn, har ansvar for å undersøke deg og tilrettelegge de behandlingene du trenger for å bli frisk. Det er dette vi i Klinikk For Alle har spesialisert oss på, helt siden vi etablerte oss for 25 år siden.

VI TAR VARE PÅ DEG!

I dag er Klinikk For Alle en landsdekkende kjede med tverrfaglige klinikker i de fleste store norske byer, og hvert år utfører vi mer enn 350 000 behandlinger. Velkommen til oss i en ny og forbedret utgave.


Kontakt oss gjerne!

Tlf: 99 85 22 27 kristine.uzulniece@gmail.com

UNN DEG DEILIG VELVÆRE

Få gelenegler med ditt favorittdesign.

Afrodite vippeextension & negledesign har nå flyttet inn i 4. etasje i Helsebygget på Bryn Senter. Kristine, driveren av Afrodite, tilbyr deg hyggelige priser på god egenpleie. Det er en fantastisk mulighet til å få et herlig blikk og få gelenegler med forskjellige design (steiner, tegninger, glitter, folie) eller vanlig Fransk manikyr. Hun legger vipper etter den Japanske teknikken “One by One”. Denne teknikken gjør at det er mulig å modellere det ønskede vippevolum, lengde og farge.

1 2 3

KORT VENTETID

GODE PRISER

LOKALE I NÆRMILJØET


Kontakt oss gjerne!

Tlf: 22 75 54 45 post@bryn-naturmedisin.no bryn.naturmedisin.no

UNN DEG LITT VELVÆRE I HVERDAGEN Vi skreddersyr behandlingen til din hud.

1 2 3

NATURMEDISINSK AVDELING

Akupunktur, fotsoneterapi, homeopati, næringsrådgivning, massasje, kopping.

HUDPLEIEAVDELING

Hudpleie, kosmetisk akupunktur, aromaterapi, fotterapi, antistress massasje.

GAVEKORT

Vi har gavekort på alle behandlinger. Bestill online på www.bryn.naturmedisin.no

Bryn naturmedisin og hudpleie har vært på Bryn Senter siden 1995. Klinikken ligger nå sentralt til på plan 4 i helsebygget. Naturmedisinsk avdeling Vi har akupunktører med over 20 års erfaring og de er alle medlemmer av Akupunktørforeningen. I tillegg har vi homeopater med 5-årig utdannelse. Vår ernæringsrådgiver er medlem av Norsk forening for ernæringsfysiologer. Akupunktur brukes på en rekke kroniske og akutte plager for kvinner og menn i alle aldre. Vi utfører også fotsoneterapi, massasje og kopping. Hudpleieavdeling Vår hudpleieavdeling har hud-, aroma- og fotterapeuter. Våre hudterapeuter samarbeider med akupunktør, homeopat og ernæringsrådgiver for å gi din hud den beste behandling. Vi har flere forskjellige hudbehandlinger og skreddersyr behandlingen for din hud. Naturlig økologisk hudpleie og kosmetisk akupunktur er behandlinger vi tilbyr. Exuviance hudbehandling med AHA syrer, retinol, vitaminer og antioksidanter. Akne, tørr hud, pigmentflekker og redusering av rynker er noe av det hudterapeutene oftest blir oppsøkt for. Aromaterapi er en meget behagelig og avslappende massasje med bruk av eteriske oljer. Vi har offentlig godkjent fotterapeut som gir føttene forebyggende og pleiende behandling.


Kontakt oss gjerne! Tlf: 22 76 05 50 bryn@nemus.no nemus.no/bryn

SAMMEN OM DIN HELSE NEMUS Bryn er blant de største tverrfaglige klinikkene i Oslo øst. Vårt team består av kiropraktorer, fysioterapeuter, muskel- og massasjeterapeuter, KMI-terapeut, akupunktører og psykolog. Sammen legger vi opp en behandlingsplan som fungerer best for deg. Hva kan vi hjelpe deg med? Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer Nerve-, Muskel- og Skjelettplager (NEMUS) - både akutte og langvarige. Dette er noen av plagene vi utreder, behandler og forebygger: • Rygg- og bekkenplager • Nakke- og skulderplager • Hodepine • Kjeveplager • Armplager • Hofte- og lyskeplager • Kneplager • Idrettsskader Vår spisskompetanse Fot- og ankelklinikk • Fotplager som Plantar Fascitt, Hallux valgus, benhinnebetennelse og overpronasjon. Svimmelhetsavdeling • Svimmelhet, krystallsyke, virus på balansenerven, ustøhet og stiv nakke.

1 2 3

KORT VENTETID!

HØYT KVALIFISERTE FAGFOLK MED LANG ERFARING.

ENKEL TIMEBESTILLING PÅ NETT: NEMUS.NO/BRYN.


Kontakt oss gjerne!

Tlf: 21 09 56 00 post@brynmed.no brynsenterlegekontor.no

Gjennom PasientSky kan du enkelt bestille legetime, resepter og e-konsultasjon hos oss.

GYNEKOLOG JANETTE KHOURY

Utdannet ved universitetet i Oslo. Spesialistutdannelse innen kvinnesykdommer og fødselshjelp i Norge. Doktorgrad ved Rikshospitalet.

FASTLEGE DR. KJELL TEIGEN

Er utdannet spesialist i indremedisin. Har lang erfaring fra sykehus og allmennpraksis.

FASTLEGE DR. INGVILD MARIE GRØNDALEN

Er i spesialisering til allmennspesialist. Har erfaring fra legevakt i Oslo og allmennpraksis.

BRYN SENTER LEGEKONTOR

FASTLEGER & GYNEKOLOG PÅ ETT STED Vi er et legekontor som setter våre pasienter i høysetet! Privatpraktiserende gynekolog Dr Janette Khoury har lang erfaring i utredning og behandling av kvinnesykdommer, og har jobbet som lege og overlege på Ahus, Rikshospitalet og Ullevål samt på privat gynekologpraksis. Hun har også arbeidet med overvekt og fedmeproblematikk for gravide og mer generelt. Dr Khoury tilbyr bl.a.: • Utredning, behandling og oppfølging av gynekologiske sykdommer og problemer • Barnløshet • Oppfølging av risikosvangerskap Fastleger Hos oss kan man få tatt visse tekniske undersøkelser som hjerteprøve (EKG), prøve for lungekapasitet (spirometri), og vi kan måle blodtrykk over 24 timer m/bærbare automatiske blodtrykksmålere. Vi har også ultralydapparat og kan undersøke visse indre organer og blodårer med dette. Vi samarbeider med Fürst medisinske laboratorium, og kan også sende prøver til Hormonlaboratoriet på Aker og til Ullevål sykehus og Rikshospitalet ved behov. Gjennom PasientSky kan du enkelt bestille legetime, resepter og e-konsultasjon hos oss. Tjenesten krever innlogging via BankID slik at det er kun du som har tilgang til informasjonen. Last ned vår gratis app psapp.no eller logg inn via pasientsky.no.


Kontakt oss gjerne! Åpent 08 - 21 (9 - 18)

Tlf: 22 71 31 28 suport@solhuset solhuset.no

SETT FARGE PÅ HVERDAGEN

Gir deg en følelse av velvære i hverdagen

Velkommen til et topp moderne solstudio i 5. etg. på Bryn Senter. Hos oss finner du det nyeste innen solsenger, og hvorfor ikke prøve vår nye toppmodell med D-vitamin forsterkere, innebygget aircondition, aroma og breeze-dusj? Det vil garantert gi deg en følelse av luksus i hverdagen! Betaling Vi har topp moderne betalingsterminaler for betaling med bankkort. På denne automaten kan du også kjøpe ”solkoder” som gir deg rabatt. Kundeklubb Bli medlem i vår kundeklubb og få med deg gode tilbud som rabattkoder og gratis soling. Innmelding gjøres enkelt på vår hjemmeside: solhuset.no.

1 2 3

MODERNE SOLSENGER

LETT TILGJENGELIG

KUNDEKLUBB MED EKSTRA FORDELER


Kontakt oss gjerne! Tlf: 66 98 32 00 post@greteroede.no greteroede.no

LEV GODT! LÆR HVORDAN! Spis deg ned i vekt på en god måte!

1 2 3

ØKT LIVSKVALITET

MER OVERSKUDD

På våre Roede-kurs er vi opptatt av at du spiser godt, at du spiser nok og har fokus på måltidene. På Bryn Senter og i nærområdet har vi seks dyktige kursledere som alle har egenerfaring med å gå ned i vekt. De vil nå gjerne hjelpe DEG til å spise deg ned i vekt gjennom et vanlig sunt kosthold. Elin Horn – Bryn Senter. Kurstilbud; Standard, Maxi, Drop-in, Hold Vekten og nettkurs. E-post: elin.horn@greteroede.no Elisabeth Lystad – Skullerud Sportssenter. Kurstilbud; Aktiv – Styrke og spinning, Hold Vekten Aktiv, Drop-in, Roede for 1 og 2, Roede Coach E-post: elisabeth.lystad@greteroede.no Gunnhild Højfeldt – Bryn Senter. Kurstilbud; Standard, Maxi, Mann, Roede for 1, Drop-in og Hold Vekten E-post: gunnhild.hojfeldt@greteroede.no

LETTERE SAMMEN

Hilde Elisabeth Ebbang – Bryn Senter, Lambertseter og Stovner. Kurstilbud; Standard, Med baby, Roede for 1 og 2, Drop-in, Hold Vekten, Nettkurs og Nettflex E-post: hilde.ebbang@greteroede.no Kari Helstad – Bryn Senter og Prinsdal. Kurstilbud; Standard, Drop-in og Hold Vekten E-post: kari.helstad@greteroede.no Trine Gomsrud Nyfelt – Oppsal. Kurstilbud; Standard, Aktiv Ute og Hold Vekten E-post: trine.nyfelt@greteroede.no


Kontakt oss gjerne!

Tlf: 08808 kundesenter@unilabs.com unilabs.no

TIME PÅ DAGEN HOS UNILABS PÅ BRYN SENTER Unilabs Røntgen Bryn utfører undersøkelser innen MR, CT, røntgen og ultralyd. Vi tilbyr offentlig- og privat time til undersøkelser. Det kreves henvisning fra lege, kiropraktor, manuellterapeut eller tannlege for alle røntgenundersøkelser. Kontakt din lege for å få en henvisning før du bestiller time hos oss. Privat time – TIME PÅ DAGEN I vår avtale med det offentlige ligger det en begrensning i antall subsidierte timer vi kan tilby våre kunder. Vår kapasitet er større enn det offentlige har kjøpt av oss. Vi har derfor valgt å tilby disse ledige timene til våre kunder for at de fortere skal få utført sin undersøkelse. Forskjellen på offentlig- og privat time er prisen og garantert svartid. Vi leverer fortsatt samme gode kvalitet på bilder og beskrivelser.

Vi tilbyr både offentlig og private timer til undersøkelser!

1 2 3

KORT VENTETID

OFFENTLIG OG PRIVATE TIMER

ENKEL ADKOMST


Kontakt oss gjerne!

Tlf: 22 27 82 22 firmapost@bryntannhelse.no bryntannhelse.no

I TRYGGE HENDER Vi jobber for at ditt smil og tannhelse skal bli best mulig.

1 2 3

AKUTT HJELP PÅ DAGEN

SPESIALISTBEHANDLING

KJEVEORTOPEDI BÅDE FOR BARN OG VOKSNE

Bryn Tannhelsesenter ble etablert i 1996 og tilbyr i dag de aller fleste typer moderne tannbehandlinger. Klinikken besitter høy faglig kompetanse i form av tannleger, tannpleiere, oralkirurg, tannhelsesekretærer og kjeveortoped, og er en av de største tannklinikkene i Oslo. Hos Bryn Tannhelsesenter er vi opptatt av at både du og dine tenner skal få en best mulig behandling, og vi er alltid oppdatert på det siste innen faglig kompetanse og utstyr. Som pasient hos oss kan du dermed være sikker på at behandlingen er optimal ut i fra ditt behov og hvilke muligheter som finnes. Effektivt, skånsomt og mest mulig smertefritt. Vi tilbyr bl.a. implantater og proteser, kroner og broer, rotfylling, behandling av tannkjøttsykdommer, fjerning av visdomstenner, mindre operasjoner, tannbeskytter, bittskinne og tannbleking. Hos oss kan du få spesialistbehandling, akutthjelp på dagen, oppfølging av trygderefusjoner (HELFO), bedriftstannhelse og kjeveortopedi både for barn og voksne. I tillegg tilbyr vi Cerec behandling med 3D fres av kroner og innlegg på dagen. Vi kan også tilby høyestetisk behandling i samarbeid med våre tannteknikere. Vi har enkel ankomst for de som er funksjonshemmet, med heis rett fra garasjen og gratis parkering. Vi vil hele tiden jobbe for at ditt smil og tannhelse skal bli best mulig.


Kontakt oss gjerne! Tlf: 920 12 103/09910 post@aktimed.no aktimed.no

HAR DIN BEDRIFT GOD BEDRIFTSHELSETJENESTE? AktiMed Norge er en landsdekkende helseaktør som leverer bedriftshelsetjeneste og konsepter innen trening og fysisk aktivitet. AktiMed bedriftshelse leverer fleksible bedriftshelsetjenester som kan tilpasses bedriftens behov. AktiMed er ledende innenfor helsefremmende arbeidsplasser, og er i tillegg en av få bedriftshelsetjenester som er ISO 9001-sertifisert. AktiMed har 65 ansatte og tilbyr en godkjent landsdekkende bedriftshelsetjeneste med avdelingskontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Suksessfaktorer for god bedriftshelseleveranse: • God balanse mellom helsefremmende, forebyggende og rehabiliterende oppgaver • God integrering av BHT (bedriftshelsetjenesten) opp mot det øvrige HMS- og IA-arbeid; nær kontakt mot HR • Synlighet og nærhet mot ledere og verneombud/ tillitsvalgte • Faste kontaktpersoner i BHT for å bevare gode prosesser org relasjoner • Bruk av spisskompetanse i tillegg til breddekompetanse • Jevnlig evaluering av leveransene

1 2 3

Motiverte og friske medarbeidere gir et sunt arbeidsmiljø og effektive organisasjoner

SYKEFRAVÆRSARBEID SOM GIR RESULTAT

FOKUS PÅ EFFEKTIVT HMS- ARBEID ER LØNNSOMT

24 TIMERS KRISEBEREDSKAP


VELKOMMEN TIL HELSEBYGGET! 6. ETASJE

4. ETASJE

Bryn Senter Legekontor

Bryn Naturmedesin & Hudpleie

Klinikk for Alle

Unilabs

5. ETASJE

Nemus

AktiMed

Afrodite Vippeextension & negledesign

Bryn Tannhelsesenter Solhuset Aker Begravelsesbyrå

HUSK!

Grete Roede Elkem Hanne Westby Hogstad Psykomotorisk Fysioterapi

4 timers gratis parkering

Pharmex

Kjøpesenter med 45 butikker. • Gratis parkering 10-21 (10-19) • www.brynsenter.no /brynsenter


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.