Page 1

Mitologia Drac Descripció: El és bàsicament com una enorme serp amb dues potes o cap -rarament quatre- i a vegades amb un parell d'ales. El seu rostre, així com altres parts del cos,sol estar més relacionat amb tercers animals, com lleons o bous.

Poders: Té un fort alè de foc, capaç de rostir qualsevol cosa. A més a més, els dracs catalans són capaços d'emetre un fètid alè, capaç de podrir-ho tot amb el ferum que fa.

Llegenda: Una de les llegendes més famoses és: la de Sant Jordi. És basa en un poble que li donaven de menjar a un drac i per no matar a ningú, sacrificaven animals. Quan ja no li quedaven més animals, van fer un sorteig i li va tocar a la princesa. La princesa va anar-hi i en el últim moment, va aparèixer uncavaller amb un escut u una llança i es va enfrontar am el cor i de la sang sortir un bonic roser. El cavaller donar-li una rosa a la princesa i marxar.

Altres: El drac (del llatí draco) és un animal mitològic que apareix en diveres formes en bastants cultures de tot el món, amb diferents símbols associats.

Mitologia  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you