Page 1

GRAFISK DESIGN Merethe Bruun Techen


Til fagligheden grafisk design, har jeg valgt at lave et produktkatalog fra Rosendahl med deres populĂŚre serie Grand Cru. Man kan se de fleste af deres produkter og priserne i det, og man bliver nemt inspireret. Bladet skal udgives og ligge i butikkerne som forhandler Rosendahl, klar til kunderne kan tage med sig hjem.


Opgaven: Dette produkt/katalog er udelukkende lavet som en del af min portfolio til 1. hovedforløb. Det er dermed ikke noget der skal laves rigtig for Rosendahl, men bare fiktivt. Research: Jeg startede ud med at gå en runde i de forskellige butikker der forhandler Rosendahl Grand Cru serien. Jeg studerede udvalget og dannede mig et overblik over hvilke produkter jeg synes der skulle indgå i mit produktkatalog. Efterfølgende begyndte jeg at søge efter billeder på internettet og se Rosendahls egen hjemmeside. Programvalg: Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator Målgruppe: Målgruppen er meget bred og vil ramme de 20 - 65 årige der ønsker sig noget stilfuld, elegant og enkelt til deres hjem. Produkterne spænder alt fra pocelæn, bestik, glas, fade mm, alt til køkkenet. Afsender: Afsenderen er Rosendahl Grafiske designparametre: Typografi: Jeg har ikke brugt ret meget typografi til denne opgave da man mere skulle inspireres af billederne, men fonten der er brugt er Kalinga i forskellige størrelse, samt regular og bold. Billeder: Billederne der er blevet brugt er fundet på internettet i så høj kvalitet som muligt. Efterfølgende er de blevet redigeret i opløsningen, så alle billederne er mellem 200 og 300 ppi.

Farver: Jeg har valgt at bruge få farver i mit katalog, da billederne i sig selv har en masse farver så derfor har jeg valgt det meget enkelt. Stil og stemning: Stilen i kataloget og meget stilrent og jeg har prøvet at afspejle kataloget i de klassiske, enkelte og stilrene produkter. Det skulle gerne være et godt helhedsindtryk når man ser billederne, produkterne og kataloget. Logo: Rosendahls logo er blevet rentegnet i Illustrator så det nemt kan bruges i alle sammenhænge da det er tegnet i vektorgrafik.

Arbejdsprcess: • Brainstorm • Inspirationssøgning • Finde billeder • Redigering af billeder • Opsætning af katalog • Rettelser • Kvalitets vurdering: Jeg er blevet rigtig godt tilfreds til slutresultatet. Det var vigtigt for mig at kataloget blev opbygget meget stilrent så det passede til produkterne, og det synes jeg er lykkedes rigtig godt. Jeg havde lidt problemer i starten med billederne og kvaliteten, men heldigvis fandt jeg et rigtig godt sted for det var muligt at skaffe nogle rigtig gode billeder. Alt i alt jeg jeg godt tilfreds med resultatat


Kvalitet

Stilrent

Ensartet

F책 farver

Nyheder

ROSENDAHL GRAND CRU

Enkelt Produkter

Priser

Elegant


Logo rentegnet i Illustratior


Pagina i masterpage


Dokumentation design  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you