Page 1

GAMLEBYENS RYKTE I BETONG MED GODE RESULTATER Gamlebyen Sport og Fritid (GSF) AV: MOHAMED SELHI

Brennende hjerter for sin bydel har virkelig skapt noe! Ved Dyvekes bru i Gamlebyen ligger det den moderne skateparken i nypussetbetong med 650 kvadratmeter CPAISE for skatere, BMX-syklister, kjøtere, graffiti og alle som vil bruke den.

GSF har store utbygningspaner I planene ligger det også en ungdomsklubb med daglig drift, med pølse salg, brus salg, oppning av park med stereo anlegg, utleie av utstyr, konkurranser for ungdom, skole hjelp og andre tilbud til barn og unge, sier Petter Staff Hjulstand. Og ser forhåpentlig vis til kommunalstiling slik at vi kan tegene ungdommen som for eksempel faller ut, til å vare med å drive GSF som en organisasjon,

Gamlebyens rykte Ifølge ungdommer, har parken bidratt til å endre Gamlebyens rykte. di sier at etter som di har vart på parken, reiser vi hjem igjen med gode opplevelser. I tillegg til å skate i parken har vi opplevd konserter, og fått sett Norges beste skatere. Parken har vært enorm og en god resurs for ungdommer fra nær miljøet og ungdommer fra andre steder. Parken blir besøkt av skjente folk i miljøet. den har holdt mange aransjemanger, konserter og konkurranser for ungdommer. Ungdommer i nærmiljøet og som bruker den tror den kommer til å bety mye for hele Oslo. I stedet for å henge rundt i byen kan vi nå henge her, sier Sami Saib.


Gamlebyen sport og fritid (GSF) Det er Gamlebyen Sport og Fritid (GSF) som har tatt initiativet til prosjektet. Med: -

Designtegningen av parken på et servet 0 kroner å starte med Omtrent 2500 ulønnede arbeidstime Gratis reste betong En god hjelp fra profesjonelle betong sprøytere Og 700.000 som ble skaffet i tiden ble den moderne skate parken bygd på som vanlig hadde den kostet opp til 3 millioner, sier Petter Staff Hjulstand Drømmen har blitt til virkelighet her! i

Kommunen har ikke tatt initiativet til prosjektet Peter Staff sier at kommunen har ikke sponset prosjektet, men det er et privat nærigst liv som har sponset oss med penger. sparebankstiftelsen DnB NOR blant annet og lokale sponsorer. Han håper at kommunen kan hjelpe prosjekt med å gi parken en kommunalstiling, Som Oslos ungdom kan benytte seg av.

Bilder

Før!


Gamlebyen  

jaaa Hva kan jeg si!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you