Page 33

dinsdag 4 augustus 2009 • pagina 33

XL

Nieuwe inloopdouches bij Badenmarkt Lambeck & Langedijk Een trend die samen met deze inloopdouche opkomt, is het combineren van de slaap- en badkamer. Hierdoor lopen beide kamers in elkaar over, waardoor een unieke ruimte voor rust en wellness ontstaat. Architecten en interieurontwerpers versmelten de slaapkamer en badkamer steeds vaker tot één geheel. Deze nieuwe trend bestond al even in luxe appartementen in de hoofdsteden van Europa en Amerika, maar verspreidt zich nu ook steeds meer in normale woonhuizen. Daarbij komt dat in verband met de kredietcrisis, men nu liever in het huidige huis blijft wonen en het verhuizen of nieuw bouwen laat voor wat het is. Door de badkamer in het eigen huis aan te pakken en te renoveren, krijg je alsnog het idee in een nieuw huis te zijn. Een mogelijkheid is natuurlijk de combinatie van de bad- en slaapkamer. Maar de badkamer volledig vernieuwen is niet eens noodzakelijk. Alleen door het plaatsen van een nieuwe luxe inloopdouche, krijgt de bestaande badkamer een hele nieuwe en frisse uitstraling, waardoor alsnog het gevoel ontstaat van een nieuwe badkamer.

Het assortiment van Badenmarkt is uitgebreid met nieuwe luxe inloopdouches. Dit is anders dan een gebruikelijke douchecabine. Een inloopdouche wordt meestal direct op de tegelvloer geplaatst en heeft geen deur, maar een ruime open inloop. Een inloopdouche heeft een eigentijdse uitstraling en past daarom perfect in de moderne badkamer.

Audiciens in Kampen

Waar zijn ze toch gebleven, die professionele gehoorspecialisten (audiciens) die nog ouderwets en vriendelijk service verlenen, geen wachtlijsten hebben, kosteloos huisbezoeken brengen en die géén limiet stellen aan de zo belangrijke proefperiode voor een gehoorapparaat? In Hoogeveen, Meppel en Emmeloord waren ze al te vinden, maar ook in Kampen hoeven klanten daarvoor niet meer ver te zoeken. Lambeck & Langedijk Audiciens opent nu een vestiging in Kampen aan de Penningkruid. De verbouwing van de winkel is nog niet gereed en daarom wordt er aanstaande donderdag eerst een tijdelijke winkel in de naastgelegen ruimte geopend, met alle faciliteiten.

Badenmarkt is continu op zoek naar vernieuwende ideeën en producten voor de badkamer. Badenmarkt heeft een uniek assortiment luxe baden, whirlpools, outdoor spa's, stoom- en douchecabines en infraroodcabines. Het snelgroeiende bedrijf heeft zes vestigingen in Nederland; Almelo, Emmeloord, Groningen, Roosendaal en Venlo (Megastores) en Rotterdam. Tevens is het gehele assortiment te vinden op de internetsite: www.badenmarkt.nl.

Digital Print Target, IFra ISO Quality Certificate Target Print Direction

Bovenstaande teststrip staat in Weekblad De Brug om tot een (nog) beter kleurresultaat te komen. Meer informatie vindt u op de Ifra-site: ifra.com.

Het succes van het bedrijf ligt niet alleen in het brede pakket aan hoorapparaten en het vakmanschap, maar vooral ook in de persoonlijke aandacht voor de individuele klant. Kenmerkend voor Arthur Lambeck en Mark Langedijk is een stuk Noord-Nederlandse gemoedelijkheid in de winkels. Zij hanteren een voldoende ruime tijdsplanning waardoor ze geen wachtlijsten hebben en er is altijd tijd voor een persoonlijk praatje. Vanaf aanstaande donderdag heten ze hun klanten van harte welkom. Lambeck & Langedijk Audiciens Penningkruid 26 • Kampen • (038) 333 69 58

Brug week 32  

Brug week 32

Brug week 32  

Brug week 32

Advertisement