Page 15

WOENSDAG 1 fEbruAri 2012 • pAGiNA 15

Pieter Doosje wint clubstrijd bij TTV Zwartsluis

Riëlke en Lorenzo Roeland clubkampioenen Zwartewaterrruiters

toen was er geen gelegenheid om dit evenement te organiseren. Dit keer hadden zich zestien spelers ingeschreven. Die werden verdeeld over twee poules. De beste vier van elke groep ging over naar de volgende ronde. Deze spelers werden weer in twee groepen ondergebracht. De twee sterkste spelers plaatsten zich vervolgens voor de kruisfinales.

ZWARTSLUIS - Pieter Doosje is de sterkste tafeltennisser van TTV Zwartsluis. In de finale was hij te sterk voor John van Schellen. Vorige week werd de clubkampioenschappen 2011 afgewerkt. Deze

wedstrijden hadden eigenlijk vorig jaar moeten plaatsvinden, maar

Zilver voor trio SV Hasselt ZWOLLE - Bij de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen is het trio

Juul van Marle, Amber Ritsema en Myla Worst het seizoen goed begonnen. In Zwolle pakte het drietal in de categorie E-senior een zilveren medaille. In dezelfde categorie eindigde het trio Anouk Kattenberg, Annemijn ten Kate en Ilse van der Steege als zesde. Het duo Danielle Palland en Melissa Prins behaalde een vijfde plaats bij de D-duo’s. Bij de trio’s op dit niveau eindigden Willianne Buit, Irene Wijnia en Pleun Heemskerk als vijfde. Joanne Meerveld, Bo Postuma en Julia Drost kwamen na een val uit op de elfde plaats.

GENEMUIDEN - Rijvereniging De Zwartewaterruiters stonden afgelopen weekeinde in het teken van de clubkampioenschappen. Riëlke Roland won de strijd bij de paarden. Lorenzo Roeland was het sterkst bij de pony’s. Een keer per jaar binden de leden van de Zwartewaterruiters de strijd met elkaar aan voor de titels dressuurkampioen, springkampioen en clubkampioen. Clubkampioen wordt diegene die in de disciplines dressuur en springen gezamenlijk de hoogste score haalt.

In de A-groep ging de strijd tussen Roel en Fabian Santbergen, John van Schellen en Pieter Doosje. Laatstgenoemde won de eerste kruisfinale van Roel Santbergen. Van Schellen rekende daarna in een zinderende wedstrijd af met Fabian Santbergen. Doosje won vervolgens de finale met 4-2 van Van Schellen. Fabian Santbergen eindigde als derde.

Dressuurkampioen bij de pony’s werd Gerietha Beens met Coral. De titel Springkampioen bij de pony’s was voor Lorenzo Roeland met King of the Disco. Zowel bij het klassieke parcours met barrage als bij het progressieve parcours was Lorenzo Roeland foutloos en de snelste. Met dit springresultaat en de goede resultaten van zijn dressuurproef, won Lorenzo Roeland ook de titel Clubkampioen. Béanke Roeland met Lopik’s Fireboy werd uitgeroepen tot reservekampioen.

In de B-groep ging de winst naar Wietze Bakker. Hij was in de finale te sterk voor Bianca Meijer. Jan Booij won de strijd om de derde plaats tegen Jan Slagter.

Bij de paarden was Dana van Oosterhout met Veni Vidi Vici onoverwinnelijk. Deze combinatie was goed voor snelle en foutloze parcoursen, wat leidde tot de titel springkampioen.

Bij de duo’s in het E- niveau behaalden Marise Kolk en Joyce van Dijk bij de junioren een vijfde plaats. De achtste plaats was hier voor Marleen Joling en Gwen Snijder. In ELBURG - Het eerste team van Dartvereniging Albatros heeft zich vode grote categorie senioren legde rige week geplaatst voor de kwartfinale. In de achtste finale werd het duo Iris Sellies en Jennifer van Elburger Bulss simpel aan de kant gezet (1-8). der Sluis beslag op de zesde plaats keuken bekerduel waren de rollen echter Enkele weken geleden konden en eindigden de tweetallen Rolinda Lifestyle Mooie hoekkeuken voorzien van al het gemak dat een mens omgedraaid. De eerste single ging het niet Westhuis/ Shiva Hammer en Thirza nodig heeftde in zijnSluzigers keuken. Lifstyle kunststof front metbolwerken kaZoals getoond voor € 4.199,-. Kasten compleet nog verloren, maar daarna werden tegen deze ploeg uit Elburg. In het Wijnia/Thirza Lubbers respectieve- derprofiel. voorzien met luxeladen. Bij de kookplaatkast één besteklade en twee pannen laden geven het gebruiksgemak met ook nog eens lijk als tiende en elfde. de makkelijke draaibodemkast. De hangkasten van maar liefst

Alba bekert verder

Riëlke Roeland reed op haar paard Cinderella een sterke dressuurproef en liet zich kronen tot dressuurkampioen. Roeland presteerde ook goed bij het springen en werd uitgeroepen tot clubkampioen. Dana van Oosterhout mag zich met Veni Vidi Vice reservekampioen noemen. Ook waren er tijdens de clubkampioensschappen diverse dagtitels te winnen. Bij de ponydressuur waren er eerste prijzen voor de combinaties Jenayla Roeland/ Goldwin’s Hoeve’s Franky, Louanne Eenkhoorn/Ricardo, Gerietha Beens/ Coral en Jenine Altena/Okidoki. Bij het ponyspringen ging de eerste prijzen naar Marith Beens/Ivito, Lorenzo Roeland/King of the Disco, Johanna Beens/Wolina, Elisabeth Beens/Eikenhorst’s Amalia. Ook de niet-wedstrijdruiters kwamen in actie tijdens de clubkampioenschappen. Eerste plaatsen waren er voor Noa Busweiler, Marloes Stoel, Joanne Visscher, Lisette de Leeuw, Henrike van Enk, Laudine Breman, Joanne Visscher en Jan van Dieren. alle punten binnengehaald door een goed en scherp gooiend Alba. Georgi Varsimashvili gooide een keer een 180’er. Willem-Freek Kuipers slaagde erin om drie keer een 180’er te gooien. Bovendien liet Kuipers een 148-finish noteren.

72 cm hoog bieden deze hoekkeuken van 210 x 270 cm een optimale bergruimte. Ook deze keuken is standaard voorzien van een spaanplaatblad, indien anders gewenst kunt u dat met de verkoper bespreken. Compleet geleverd met Baumatic inbouwapparatuur geeft deze keuken een exclusieve uitstraling. Deze keuken is reeds leverbaar vanaf € 3.459,-.

IJD SCHERP !!! DELTA KEUKENS & SA€ 3NIT .459,- AIR, ALT vanaf

Lector Inloopdouche

Eigentijdse keuken

Eiland keuken

Andere afmetingen? Geen probleem, kom langs en wij ontwerpen vrijblijvend de keuken naar uw wensen.

100x210 8 mm veiligheidsglas

Leuk koken en leven in één ruimte waar alles samenkomt. Deze eigentijdse keuken met spoel- en eetgelegenheideiland maakt deze keuken tot een topdesign ontwerp. Rust, kracht vanaf en styling komen samen in deze keuken, zoals getoond voor € 5.329,-. Ook deze keuken is compleet voorzien van Etna inbouwapparatuur van de hoogste kwaliteit. Veel laden en pannenladen geven deze keuken een optimale opbergruimte Eilandkeukens worden steeds meer verkocht. Gezellig wonen voor uw keuken. Kookgedeelte 240 cm lang en het spoel- en en eten in één ruimte is steeds meer trend, zoals getoond eeteiland, waaraan maar liefst vier volwassenen kunnen eten, met Etna apparatuur voor € 5.999,-. Een grote koelkast met met een bladmaat van 240 x 90 cm kunnen wij u al aanbieden vriesvak, een combinatie van oven en magnetron waaronder met een multiplex blad en vlak ingebouwde spoelbak en design de vaatwasser is ingebouwd is 180 cm breed. Het eiland van kraan. Deze keuken is reeds leverbaar vanaf € 3.579,-. 180 bij 90 cm heeft ruimte voor vier korfladen en een besteklade. Daarnaast biedt dit eiland ook nog twee zitmogelijkheden vanaf om lekker gezamenlijk gezellig te kunnen eten. Het multiplex werkblad met vlak ingebouwde spoelbak en designkraan biedt met de basisset Baumatic inbouwapparatuur een klasse keuken voor een nette lage prijs vanaf € 3.829,-.

€ 3.829,-

€ 3.579,-

PRIJSPAKKER

Andere afmetingen? Geen probleem, kom langs en wij ontwerpen vrijblijvend de keuken naar uw wensen.

3769,00

Design keuken

Lifestyle keuken

€ 3.159,-

vanaf

Design keuken

PRIJSPAKKER

PRIJSPAKKER

3812,00

Mooie hoekkeuken voorzien van alle gemakken dat een mens nodig heeft in zijn keuken. Kunststof front met kader profiel, leverbaar in diverse kleuren. Kasten voorzien van luxa korfladen en een praktische carrousselkast in de hoek. De hangkasten zijn maar liefst 78 cm hoog. De keuken heeft een afmeting van 210x270 cm maar kan uiteraard in iedere gewenste maat geleverd worden. Het werkblad is kunststof met een rvs spoelbak. Het inbouwapparatuur is van Etna en bestaat uit een gaskookplaat, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en schouw afzuigkap. Alle laden, korfladen en deuren zijn voorzien van het deurdempinssysteem.

Hoekkeuken met spoelgedeelte vankasten 245 en Maar liefst twee hoge waarcm een koel/vriescombinatie de ruimteTwee biedt voorhoge de voorraad van een week boodschappen en kookgedeelte van 150 cm. voorraadkasten een opbergkast met luxe oven geven deze keuken extra voordeel. 120 cm breed. Drie wandkasten 78hebben cmeen hoog. Leverbaar De twee hoge kasten totale maat van 120 cm en kunoveralapparatuur geplaatst worden. Het bestaande kook- en spoelgedeelte is 150 x in 12 kleuren. Inclusief nen Etna uit 245 cm. Ook de vaatwasser is van alle kanten goed bereikbaar is. gaskookplaat, schouw afzuigkap, combimagnetron, Zoals getoond voor € 4.919,-. Design spaanplaat werkblad met spoelbak, leverbaar in 12 kleuren. Deze keuken met vaatwasser en koelkast.standaard Kunststof werkblad met drie hangkasten van 72 cm hoog en ingedeeld met twee legspoelbak. planken krijgt hierdoor ook een maximale opbergruimte. Luxe Alle laden, korfladen enBaumatic deuren zijn voorzien inbouwapparaten voltooien dezevan keukenhet tot een super deurdempinssysteem. design keuken die al leverbaar is vanaf € 3.159,-. 5 jaar garantie op de gehele keuken

Pelgrim Vaatwasser Extra besteklade dus extra inlaadruimte, extra stil!! energieklasse A Normaal 999.00

Pelgrim InductiePRIJSPAKKER kookplaat 4 pits kookplaat, tiptoetsbediening 60 cm breed uit voorraad Normaal 979.00 leverbaar

Pelgrim Combimagnetron Inhoud 47 liter, heteluchtoven, inschuif bakroosters, kleur rvs uit voorraad Normaal 1049.00 leverbaar

376,00 632,00

keukens

Facile meubel Hoogsglans wit badmeubel, 90 cm breed met 2 korven, PRIJSPAKKER Spiegel met verlichting

VB-0-Novo toiletset

tegels

PRIJSPAKKER

680,00

DRONTEN

HEERENVEEN

Kamperzeedijk 127 038 344 64 12

De Dieze 46 0321 337 209

Beurtschip 9 0513 653 475

375,00 Kiyo badmeubel 75 cm hoogglans antraciet Spiegel met geintregeerde verlichting

PRIJSPAKKER

Lector Schuifdeur V&B Wandcloset O-Novo wit, V&B Closetzitting + RVS Scharnierset wit, Grohe Inbouwreservoir Radid SL, Grohe bedieningspaneel PRIJSPAKKER Skate, Cosmopolitan wit

359,00

sanitair

GENEMUIDEN

PRIJSPAKKER

895,00

PRIJSPAKKER

576,00

90x90, 6 mm veiligheidglas

895,00

5 jaar garantie op de gehele keuken

Pelgrim Koelkast PRIJSPAKKER Energieklasse A, inhoud 160 liter (nishoogte 102 cm) glasplateau’s, Normaal 569.00

uit voorraad leverbaar

468,00

Belle Kwartronde douchecabine

Meer informatie: www.deltabv.nl

Afmeting 120x90 8 mm veiligheidsglas

PRIJSPAKKER

595,00

stadskoerier week 5  

stadskoerier week 5

stadskoerier week 5  

stadskoerier week 5

Advertisement