Page 1

20 18 Bil/Marine Katalog


MOBILE AUDIO

I over 35 år har Rockford Fosgate® laget livsstilsprodukter som gir den ultimate lydopplevelsen i biler, båter og fritidskjøretøy. Rockford fortsetter å være leder innen lydindustrien ved å designe og konstruere produkter for å koble entusiaster til musikk og maskin. Å skape komponenter som leverer høy-ytelseslyd til de mest krevende kjennere er hva som driver Rockford til kontinuerlig å løfte lytteopplevelsen. Utstyr designet av fanatikere for fanatikere, er Rockfords mobile familie av produkter utviklet av de samme personene som bruker dem i hverdagen. De lever livsstilen sammen med sine kunder og det gir design- og ingeniørgrupper et unikt perspektiv for å kunne levere topp kvalitetsprodukter.


OM FORMÅLET ER Å HA DET BESTE AV DET BESTE ELLER DU GÅR FOR EN ENKEL OPPGRADERING AV DITT EKSISTERENDE STEREOANLEGG, SÅ BYGGER ROCKFORD FOSGATE AUDIOUTSTYRET FOR DEG. POWER, PUNCH, OG PRIME SERIEN ER LADET MED FUNKSJONER FOR Å HJELPE DEG Å FINNE DEN RÅE AUDIO-OPPLEVELSEN.


P O W E R Power produktene er bygget med den høyeste kvalitet på materialer og komponenter tilgjengelig. De er designet for deg som ikke bare vil ha de beste produktene, men den beste lyden fra ditt lydsystem. Hvis du er en selvutnevnt audiofanatiker, så er Power-familien for deg.

S E R I E S P U N C H Navnet som startet alt, PUNCH-serien av produkter representerer hjertet og sjelen som er Rockford Fosgate. Perfekt for deg som ønsker å bygge et fantastisk lydsystem uten å måtte rane banken for å få det - Punch-serien gir deg Rockford signaturlyd hver dag.

S E R I E S P R I M E Enten du er en nybegynner innen bilstereo eller på et begrenset budsjett, er Prime-serien av produkter et perfekt valg for det første lydsystemet. Prime-serien er designet med mye av den samme teknologien som sine større søsken, og gir fantastisk lydkvalitet for en rimelig penge.

S E R I E S


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

T1000X5ad

Power T1000X5ad er en alt-i-ett forsterker som pakker en utrolig kraftmengde i sin kompakte 5-kanals design. Ikke bare har denne forsterkeren rikelig med effekt, den har også Rockfords C.L.E.A.N. teknologi, som forenkler oppsettet og sørger for at du får all den kraft du trenger, uten noe forvrengning.

T750X1bd

Power T750X1bd forsterkeren pakker virkelig seriøst med effekt inn i sin kompakte design. Den utnytter Rockfords C.L.E.A.N. teknologi, slik at det er enkelt å maksimere lyden din. Full gass, fullt volum - denne forsterkeren forblir kjølig med sin viftekjøling, uansett hvor hardt du presser den.


POWER COMPACT CHASSIS

AMPLIFIERS

Power serie kompakt-forsterkere tar både elementene fra full-størrelse modellene og Rockfords nyeste teknologi, og skaper en fysisk mindre forsterker uten å miste kraft eller ytelse. Ved hjelp av de anerkjente klassead, bd og br-kretsene blir disse forsterkerne mer enn 40% mindre mens de produserer mer effekt enn sammenlignbare full-størrelsesmodeller. + + + + +

CLEAN teknologi for rask og nøyaktig set-up Effektivt design for høy ytelse og lavt strømtrekk Kompakt størrelse for maksimal plassutnyttelse Dobbel viftekjøling hindrer overoppheting Modeller fra 400 til 1000 watt


POWER FULL CHASSIS

AMPLIFIERS

Rockford ingeniørene utviklet Power Series Class-ad og bd forsterkere for å levere enestående effekt og ytelse. Kombinert med Constant Power Circuit Technology, gir disse forsterkerne mer strøm når du vil ha det ved frekvensene du trenger mest. + + + + +

Class ad og bd designs bd-design leverer effektivitet uten tap av effekt High grade komponenter sikrer uovertruffen lydkvalitet Constant Power krets leverer mer effekt når du trenger det mest. Støpte og godt dimensjonerte kjøleribber holder forsterkeren kjølig og gir maksimal spilletid Modeller fra 500 til 2500 watt


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

T2500-1bdcp

Når målet er maksimal effekt og bass, leverer Power T2500-1bdcp-forsterkeren nettopp det. Med sin patenterte Constant Power-teknologi, vil forsterkeren aktivt justere utgangseffekten basert på kravene fra høyttalere og subwoofer. Med overlegen varmespredning, vil du aldri bekymre deg for at musikken stopper.

T1000-4ad

Power T1000-4 1000 watt forsterker fórer høyttalerne med umiddelbar effekt , noe som resulterer i fantastisk lydkvalitet fra systemet ditt. Denne forsterkeren har også Rockfords Punch EQ-teknologi, som gir deg kontrollen for å skreddersy systemet ved å øke de høye og lave frekvensene.


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

T5652-S

T5652-S komponentsystemet er laget for audiofile som leter etter ekte forvrengningsfri Hi-Fi lyd. Høyttalerne og diskantene produserer eksepsjonelt nøyaktig lyd uten å miste den høye effekthåndteringen. Takket være justering av delefilteret har du full kontroll over lytteopplevelsen.

T1650

Når du ikke har plass til et komplett komponentsystem, gir Power T1650 koaksial-høyttalere fremdeles den utgangs- og lydkvaliteten du har forventet fra Rockford Fosgate. Diskantene produserer lyse, skarpe høynivåer som gir detaljer i musikken din som du ikke visste var der.


POWER

SPEAKERS

Bygget på mange års kunnskap innen akustikk, leverer Rockford her en serie av høyttalere som er bransjeledende. Fra den klasseledende T5-serien av audiofile-komponenter ned til T1 koaksial-høyttalere, fokuserer Power-serien på å gi deg den beste musikalske opplevelsen du noensinne har hatt. + + + + +

Audiofile kvaliteter på materialer leverer High-End lydkvalitet Komponent og koaksial modeller tilgjengelig Bro-monterte diskanter tillater forbedret mellomtone-respons Effekter fra 40 til 150 watt RMS Mange størrelser - 4” til 6.75” runde og 4” x 6” til 6” x 9” ovale


POWER

SUBWOOFERS Power-serie subwoofere har alltid vært kjent for klasseledende ytelse,og høy effekt. Denne gangen har Rockfords høyttaler-ingeniører langt overgått forventningene ved ikke bare å gjenopprette T2-serien av subwoofere fra grunnen, men også å introdusere de nyeste tillegg til familien; T3 19“ og T1 Slim-serie. + Konstruert for høy SPL + “Tortur-testet” for lang levetid og høy ytelse + Spesialkonstruerte elementer for maksimal bass + Effekter fra 550 til 3000 watt RMS + Stort utvalg i størrelser - fra 10” til 19”


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

T1S1-19

Flaggskipet T1S1-19 Power subwoofer vil imponere selv den største bass-freaken. Med sin massive talespole og motorstruktur kan denne 19” subwooferen gi deg all den bassen du ønsker, alt sammen mens den fremdeles gjengir autentisk lyd til de mest krevende fanatikerne.

T1S1-10

Stor bass trenger ikke alltid å komme i en stor pakke. Denne T1S1-10 Power slim-serie subwooferen leverer definitivt lyd i full størrelse. På grunn av sin slanke design er det lett å tilpasse den til trange steder.


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

T1S-1X12

Det kan være trangt om plassen, men det betyr ikke at du ikke kan ha bra bass. T1S-1X12 lukket kabinett tilbyr 12” Power Serie subwoofer som er laget for å spille best i små kabinetter. Kassen er trukket med svart teppe for å gi deg et tilpasset og eksklusivt utseende.

T1S-1X10P

Hvis du har behov for et hardt slående, slankt subwoofersystem, håndterer T1S-1X10P Power ported slim kabinettet 500 watt effekt, og selv om den er liten i størrelse, er den stor i lyd.


POWER

ENCLOSURES

Å designe og bygge et tilpasset kabinett er ikke alltid lett eller mulig, så Rockford har laget disse Power kabinettene med sine T1 Slim-serie subwoofere. De har designet disse for å maksimere kapasiteten til subwooferen, samtidig som de opprettholder et slank profildesign som passer inn i et bredt utvalg av biler. + Utnytter T1 Slim subwooferen for høy-ytelse bass + Slank design gir installasjonsfleksibilitet for alle biler + Høykvalitets materialer og konstruksjon hindrer kabinettfeil + Effekthåndtering fra 500 til 600 watt RMS + Tilgjengelig i 10” lukket + og 12” bassrefleks kasse


SIGNAL PROCESSORS Oppgaven med å installere lydprodukter i dagens høyteknologiske kjøretøyer kan være skremmende, mildt sagt. Rockford har utviklet en rekke bilintegrasjonsprodukter som gjør jobben litt enklere. Hvis du for eksempel skal koble en forsterker for å drive den nye Rockford subwooferen din, tilbys en rekke signalomformere og linjedriverenheter for å få riktig signal til forsterkeren. Hvis du tar systemet ditt til det neste nivået og virkelig ønsker å få gode resultater, kan du se på 3Sixty.3 signalprosessoren. Med sin inngangs- og utgangsfleksibilitet og prosesseringsegenskaper kan 3Sixty.3-prosessoren ta lydsystemet ditt fra ganske bra til konsertopplevelse på kort tid.


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

DSR1

Nå er avansert tuning blitt enkelt med DSR1 all-in-one digital lydprosessor. DSR1 gir deg mulighet til å oppgradere til komponenter på ettermarkedet, samtidig som du integrerer med fabrikksystemene som styring, talekommandoer, håndfri telefon m.m. Finjustering gjøres også enkelt med Perfect-Tune App`en, som gjør at tuning kan gjøres fra mobilen.

3SIXTY.3

3Sixty.3 interaktive lydsignalprosessor er den perfekte løsningen for de som vil legge til ettermarkedsutstyr til sin originalstereo, integrere mobilenheter, eller ha full kontroll over bilens lydsignal. Med funksjoner som Bluetooth-streaming, valgbare delefilter typer og et USB-grensesnitt, er allsidigheten uendelig.


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

PBR400X4

PBR400X4 Punch 4-kanals forsterkeren har pakket rikelig med effekt i sin kompakte klasse-d design. Den utnytter Rockfords C.L.E.A.N. teknologi, og maksimering av lyden din blir gjort enkelt. Den lille størrelsen på denne forsterkeren gjør det mulig å installere nesten hvor som helst.

PBR300X2

Designet for å møte dine krevende lydbehov når plassen er begrenset. Laget for kjøretøy som har begrenset med plass eller ladesystemer, som elektriske kjøretøy, gir Punch PBR300X2 forsterkeren den effektiviteten du trenger for å skape god lyd.


PUNCH

PBR AMPLIFIERS PBR-serien er små forsterkere som gir mye effekt, men belaster i mindre grad kjøretøyets elektriske system. De er utstyrt med den patenterte “boosted rail” kretsen som lagrer energi og slipper den når musikken krever det. + Effektiv design for minimal elektrisk belastning + Ideell for bil og motorsport - for eksempel motorsykkel, ATV o.l. + Kompakt størrelse for maksimal plassbesparelse + 400 watt modeller tilgjengelig i mono, 2 og 4-kanals versjoner


PUNCH

AMPLIFIERS

Ved å bygge på arven fra da den første Punch-forsterkeren ble introdusert, er serien redesignet med en elegant ny stil, for eksempel med det nye støpte aluminiums-chassiset med børstet finish og stealth toppmonterte kontroller. C.L.E.A.N. Setup-kretsen forteller deg om og når musikken din forvrenger, forenkler oppsettet av forsterkeren og hjelper deg til en topp lydopplevelse på kort tid. + CLEAN teknologi for rask og nøyaktig oppsett + Effektiv design muliggjør høy utgangseffekt + Effektive kjøleribber eliminerer farlig oppvarming. + Modeller som strekker seg fra 300 til 1000 watt


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

P1000X5

P1000X5 1000 Watt Punch forsterkeren er den eneste forsterkeren du trenger for ĂĽ drive hele systemet. Den avtakbare topplaten gir tilgang til betjenings-panelet, for enkelt oppsett og innstilling. Forsterkeren har alt du forventer fra Punch-serien med sin brutale kraft og kvalitet.

P1000X1bd

NĂĽr subwooferne ber om mer effekt, leverer denne forsterkeren. Punch P1000X1bd er designet med den supereffektive klasse-bd teknologien, og driver 1000 watt ren nytelse gjennom systemet. Legger du til PLC2-fjernkontrollen, kan du justere bassen med en en knapp pĂĽ dashbordet.


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

P165-SI

Punch P165-SI komponentsystem leverer signatur Rockford-lyd i et super allsidig komponentdesign. Det interne delefilteret gir enklere installasjon samtidig som det leverer kvalitetslyd.

PP-10

Hvis høyt ikke er høyt nok, sjekk ut Punch Pro 10” mellomtone elementer. Designet for mye lyd! Disse høyttalere er laget for de som virkelig prøver å få den høyest spillende bilen i gata.


PUNCH

SPEAKERS

Punch-serie høyttalere er ideelle hvis du er en som virkelig liker å “føle” musikken din. Når du er klar til å oppgradere, og du virkelig vil ha noe som kan levere skarp, klar vokal, og har lavrespons som følger opp, så trenger du ikke lete lengre. + + + +

Komponent og koaksial modeller tilgjengelig Designet for høy ytelse og lyd av høy kvalitet Effekthåndtering fra 20 til 350 * watt RMS Flere størrelser fra 3,5” til 10” runde og 4 x 6” til 6 x 9” ovale


PUNCH

SUBWOOFERS Punch-serien subwoofere tilfredsstiller deg når du vil spille høyt, men opprettholder også lydkvalitet når du virkelig vil “lytte” til musikken din. + + + +

Konstruert for å maksimere både lydkvalitet og basstrykk “Tortur testet” for å sikre lang levetid og ytelse Effekthåndtering fra 200 til 600 watt RMS Flere størrelser fra 8” til 15” i standard og slim-design


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

P3D4-15

Når du vil være sikker på å treffe de laveste basstonene, bruker du Punch P3D4-15 15” subwooferen bak i bilen din. Denne subwooferen kan du være sikker på overgår andre dyrere subwoofere.

P3SD4-12

Enten du eier en pick-up eller en bil der det er begrenset med plass, gir Punch P3 Slim subwoofere deg allsidigheten og muligheten til å få ordentlig bass. Hvis du bruker en 12-tommers Punch subwoofer i bilen din, vil du fullføre lydsystemet ditt med den punchen du ønsker.


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

P2-2X12

Den enkleste måten å få bass på i systemet ditt er å legge inn en Punch ferdig bygd basskasse. De (2) P2 12’ erne håndterer en imponerende mengde effekt! Disse kabinettene er konstruert med sollid 5/8” MDF og tunet med Rockfords datamaskinstøttede designprogramvare, og sørger for at du får Punch signaturlyd.

P3S-1X10

Når ingenting ser ut til å passe bak setene i pick-up`en eller i bagasjerommet, er dette den perfekte løsningen. Punch P3S-1X10 slim basskasse gir deg muligheten til å legge til bass der du ikke trodde det var mulig. Selv om denne basskassen ser liten ut, leverer den utrolig bassrespons.


PUNCH

ENCLOSURES Rockford har laget en serie med Punch basskasser både med og uten forsterker, som er designet for høyt lydtrykk og maksimal ytelse. Det tilbys til og med en løsning for plassering under setet, når plassen virkelig er et problem. Hvis du ønsker å legge til “Punch” i bilen din, så har vi kabinettet du leter etter. + + + +

Høykvalitets materialer og konstruksjonsteknikker sikrer lang levetid Slim serie tillater installasjonsfleksibilitet i alle biler Effekthåndtering fra 250 til 1200 watt RMS Tilgjengelig i 8” til 12” single, dobbel og aktive subwoofer modeller


PRIME

AMPLIFIERS

Mange av designinnovasjonene som Rockford har utviklet gjennom årene, fra hvordan de skal håndtere varme for å maksimere effektiviteten til strømforsyningen, har funnet veien til Prime forsterkerne. Dette har gitt en serie som ikke bare er av høy kvalitet, men også er rimelig. + Mange modeller for fleksibilitet i systemdesign + Effektiv kretsdesign reduserer elektrisk systempåvirkning + Modeller som strekker seg fra 150 til 1200 watt


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

R12000-1D

Bygget med mange av teknologiene fra sine dyrere kolleger, gir Prime R1200-1D forsterkeren deg masser av effekt uten at du trenger å rane banken. Klasse-d teknologien gjør denne forsterkeren ekstremt effektiv, og reduserer belastningen på ladesystemet. Med innebygd Punch EQ kan du finjustere bassen fra førersetet.

R600X5

En full systemløsning når du vil legge til flere høyttalere og subwoofere. Prime-serie R600X5 5-kanals forsterker pumper ut 600 watt, noe som gir deg det du trenger i én forsterker - for å få et flott lydsystem.


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

R165-S

Prime-serie R165-S komponentsystem er en ny generasjon av høyttalere beregnet for å erstatte original-høyttalerne - og som gir deg den ekte Rockford Fosgate lyden. Enkel å installere med mange monterings-alternativer, slik at du kan komme tilbake på veien i løpet av kort tid.

R169X3

Disse 6 x 9” Prime full-range høyttalerne tilbyr Rockford Fosgate lydkvalitet til en fantastisk pris. Perfekt for å bytte ut de fabrikkmonterte høyttalerne, trenger disse høyfølsomme høyttalerne ikke mye effekt for å gi deg god lyd.


PRIME

SPEAKERS

Er du lei av å høre på dårlige original høyttalere som blafrer i dørene dine? Da må du sjekke ut Prime serien høyttalere. Prime høyttalerne er designet med en ultra-lett poly-cone og dome diskant, og er effektive nok til å kobles opp direkte til originalradioen for umiddelbar lydforbedring. + + + +

Komponent- og koaksialmodeller tilgjengelig Designet for direkte OEM-tilpasning Effekthåndtering fra 30 til 65 watt RMS Flere størrelser fra 4” til 6,75” runde og 6 x 8” til 6 x 9” ovale


PRIME

SUBWOOFERS

Ønsker du å legge til litt bass i det eksisterende stereoanlegget eller ønsker du å designe ditt første fullstendige lydsystem fra grunnen av? Prime-serien subwoofere er bygget ved hjelp av mange av de samme høyttalerteknologiene som har gjort Rockford Fosgate berømt i over 30 år, og du trenger ikke rane banken for å kjøpe en. + Konstruert for å maksimere både lydkvalitet og basstrykk + Ideelle for deg som ønsker å bygge ditt første system på et stramt budsjett + Effekthåndtering fra 200 til 250 watt RMS + Flere størrelser fra 10” til 12” i standard og slim design


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

R2D2-12

Car Audio Fanatics som vil ha Rockford Fosgate-kvalitet, kan stole på at Prime-serie 12“ subwoofere får jobben gjort. Dobbeltspolen gir fantastisk installasjonsfleksibilitet, slik at du kan pumpe ut den bassen som du forventer fra Rockford.

R2SD2-10

Når du egentlig ikke har plass til bass, kan Prime Serie R2SD210 10” slim subwoofer bidra til å tilfredsstille behovet for lavfrekvent musikk. Disse kan tilpasses i trange rom på grunn av en forhøyet motorstruktur som reduserer høyttalerdybden. Disse grunne subwoofere er optimale for lukkede basskasser.


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

R1-2X12

Prime R1-2X12 er en dobbel 12-tommers lukket basskasse som gir flott lav-bass til en utrolig pris. Kabinettet er konstruert i sollid MDF og dekket med elastisk kvalitets-teppe, slik at du ser så godt ut som du høres.

R2S-1X10

Når du egentlig ikke har plass til bass, er Prime Serie R2S-1X10 10” grunne konstruksjon med sin gjennomtenkte passform perfekt for montering på utfordrende steder.


PRIME

ENCLOSURES

Bygget med samme nivå av kvalitet og ytelser som Rockfords andre kasser, er Prime-serien basskasser perfekte for den umiddelbare bassen på et stramt budsjett. Prime kassene gir deg en enorm “boom for the buck” + + + +

Høykvalitets materialer og konstruksjonsteknikker sikrer lang levetid Slim design tillater installasjonsfleksibilitet i alle biler Effekthåndtering fra 200 til 400 watt RMS Tilgjengelig i 10” til 12” single og dobbel subwoofer modeller


ACCESSORIES Ingenting fungerer bra i et bil lydsystem uten det rette tilbehøret. Rockford er stolt av å tilby en komplett serie installasjonsutstyr for å sikre at systemet ditt blir koblet riktig. Ledningene er i full AWG spesifikasjonsstørrelse; noe som betyr at du får alt det kobber du betaler for og ikke ekstra isolasjon som mange av de andre merkene tilbyr. Rockford tilbyr komplette forsterker-installasjonssett sammen med en rekke signalkabler, sikrings- og distribusjonsblokker og høykvalitets kondensatorer for å sikre at spenningen holdes på topp ytelse.


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

RFK4

Rockfords forsterkersett gir deg førsteklasses ledninger for å sikre at installasjonen din blir best mulig.

DEADSKIN

Mer bass betyr vanligvis også mer skrangling. Rockfords førsteklasses lyddempende materiale vil eliminere de irriterende lydene fra dørene og bagasjerommet som dreper lyden din. Enkel å installere og fester seg til praktisk talt alt. Dette er et must for enhver kvalitetsinstallasjon.


MARINE AUDIO

En produktserie designet av fanatikere for fanatikere. Slik er Rockfords marine produktgruppe blitt utviklet av de samme personene som bruker dem i hverdagen. Å leve livsstilen og å være i stand til å lage grensesnitt i samarbeid med sine kunder, gir Rockfords designog ingeniørgrupper et unikt perspektiv for å kunne levere toppkvalitetsprodukter som oppfyller Rockford standarden. Vannet, saltet og solen som gjør båtlivet så moro - kan samtidig være skadelig for elektriske komponenter. Hvis utstyret ditt ikke er designet for å motstå dette miljøet, vil det få en kortere levetid. Derfor lages det komponenter for det marine miljøet som er spesielt beskyttet – som for eksempel ved valg av korrosjons-frie materialer, lakkerte kretskort o.l.


ELEMENT READY ®

Dine lydopplevelser er ikke bare begrenset til bilen din.

Rockford har introdusert en helt ny serie med “Element Ready” -produkter. Disse produktene er bygget av høykvalitets materialer, og utsettes for intens testing i røffe miljøer. Enten du cruiser med motorsykkelen din, kjører stiene med ATV eller slapper av på dekket og nyter melodiene på båten din, vil Rockford Fosgates Element Ready™ -produkter sørge for at musikken din lyder så bra som den kan gjøre.

Beskyttet mot støv

UV-resistante materialer UV RE SISTANT

Vann testet

Beskyttet mot temperatursvingninger Beskyttet mot korrosjon WATE RPROOF

Lakkerte / belagte kretskort i elektronikk CO R R O S I O N PROTE CTION

Rustfrie materialer / fester

Vibrasjonstestet

ELEMENT READY ®


ELE

Alle disse marineproduktene kan med fordel også brukes i andre fuktige og utsatte miljøer - eksempelvis bad, på terrassen, ved boblebadet, på ATV`en o.l.

C AT E G O RY: M A R I N E AU D I O

188


AMPLIFIERS

Rockfords forsterkere er fullpakket med effekt og spesielt konstruert for å takle elementene. Fra store monoblokk-modeller til kompakte flerkanalsalternativer er alle Rockfords Element Ready™ -forsterkere utstyrt med funksjoner som gir deg kontroll over lydopplevelsen din. + + + + +

CLEAN teknologi for rask og nøyaktig set-up Effektivt design for høy ytelse og lavt strømtrekk Kompakt størrelse for maksimal plassutnyttelse Dobbel viftekjøling hindrer overoppheting Modeller fra 300 til 1200 watt


SPEAKERS

Frilufts marinemiljøer er harde og kan være ødeleggende for en høyttaler. Derfor designer Rockford Fosgate marine høyttalere med materialer og byggteknikker som tåler salt, sjøsprøyt, tåke og UV. De leverer lyd av høy kvalitet som kan nytes hver gang du er på vannet. + + + + +

Komponentsett og koaksiale alternativer Flere farger og grilltyper å velge mellom Høy effektivitet, høy ytelse design Marineklasse materialer Flere størrelser fra 6,5 “ til 8”


SUBWOOFERS Rockford utvikler sine subwoofere for å produsere maksimal bass uten at de smuldrer bort når de blir utsatt for elementene. Med en rekke størrelser og stiler tilgjengelige, kan du enkelt bygge et system for å komplimentere anlegget på båten.

+ + + + +

Konstruert for å maksimere både lydkvalitet og basstrykk Flere typer griller og farger “Tortur testet” for å sikre lang levetid og ytelse Bygget for å tåle elementene Flere størrelser fra 8” til 12”


P

R

O

D

U

C

T

H

I

G

H

L

I

G

H

T

TM1000X5AD

The all-in-one, Element Ready™ Power TM1000X5ad amplifier packs loads of power into its compact 5-channel design. Not only does this amp have plenty of output, it features Rockford’s C.L.E.A.N. technology, simplifying the setup and making sure you get all the output without the distortion.

Ny teknologi

Punch Marine 100 Watt Full-Range Mono forsterker - Helt ny, patentert teknologi fra Rockford Fosgate. Denne forsterkeren brukes for å få mer ut av høyttalerne dine - og skal IKKE kobles til strøm! Selges i par (venstre/høyre) Ypperlig for å friske opp det ekstisterende anlegget. I utgangspunktet bruker den DC-offset spenningen for å slå på strømmen, så vel som primær forsterkningskraft. Når volumet økes og utgangseffektbehovet stiger, begynner forsterkeren å dele strømbelastningen mellom likestrøm og vekselstrømssignaler. Når høyt volum er nådd, er størstedelen av forsterkerens strøm bare fra AC-signalet og suppleres av dens intenale lagringsbank.

M600-5 1/31/18 11:17 AM

Marine-Lit-18-DC.indd 10

The Prime M600-5, Element Ready™ amplifier is all Rockford under the hood. With 600 watts of power and easy to use features, like the on-board crossovers, that let’s you dial in the sound just how you like. The amplifier has integrated UV protective elements, making sure that it will stand the test of time.

1/31/18 11:17 AM


Bilradiospesialisten startet i Trondheim i 1976, og er i dag Norges største spesialforretning innen bilunderholdning. Selskapet bygger på mange års erfaring i bransjen, og består av fagfolk som har fulgt utviklingen på nært hold i flere tiår. Rockford Fosgate har vært en av våre viktigste samarbeidspartnere siden 80-tallet. Det har vært et merke som bestandig har levert høy ytelse og kvalitet. Vi har sett tusenvis av stereoanlegg - med like mange fornøyde “Car Audio Fanatics” Med en filosofi om å levere produkter som yter mer enn du forventer og gjerne yter mer enn oppgitt effekt - er Rockford sine produkter noe du blir fornøyd med. Du finner hele utvalget av Rockford Fosgates fantastiske produkter på www.bilradiospes.no

Rockford Fosgate katalog 2018  
Rockford Fosgate katalog 2018