Page 1

LookBOOK


the big buzz Brouhaha is goed Frans voor geroezemoes, lawaai of herrie. In het Engels zou je het misschien vertalen met buzz. Brouhaha creĂŤert kansen en concretiseert creatieve plannen. Brouhaha bedenkt, initieert en realiseert innovatieve events. Events in de breedste zin des woords: een beursdeelname, een eigen beurs, symposia, mobiele presentaties, happenings, brainstormsessies, etc. Brouhaha noemt dit Event Design, Architecture en Management.


Project 1

NIVRA NoVAA

Opdrachtgever: Koninklijke Nivra / NoVAA In opdracht van: WS Breda Werkzaamheden: concept, ontwerp & procesbegeleiding, productiemanagement en logistiek Locatie: Jaarbeurs Utrecht


NIVRA NoVAA


try & look


from scratch

Verrassende vormen leveren zichtbaarheid en herkenning op, de basis voor het bouwen aan een sterk merk. Soms brengt een onverwachte keuze een onverwacht resultaat. Brouhaha is in staat om intelligente vormgeving te koppelen aan een sterk verhaal. Brouhaha begint met een schets, gaat verder aan de hand van een strak geregisseerd actieplan en eindigt met een heldere evaluatie. In dit zakelijke proces staat creativiteit, die op het randje van kunstzinnigheid balanceert, centraal.


Project 2

Yourworld ENTRY

Opdrachtgever: In opdracht van: Werkzaamheden: Locatie:

Yourworld Rotterdam Brouhaha concept, ontwerp & presentatie Your Space, Rotterdam Centrum

Algemeen: entree restyle


Project 3

BRAINBOX

Opdrachtgever: In opdracht van: Werkzaamheden:

Bijl PR WS Breda concept, designmanagement, projectcoรถrdinatie

Afmetingen: Locatie: Overige:

15 m2 Nederland

Op basis van een 20ft zeecontainer is deze brainstorm unit ontworpen en geproduceerd. Op speciale netwerkbijeenkomsten wordt deze plug & play unit ingezet.


Project 4

Muurtje2.0 FUNDING

Opdrachtgever: In opdracht van: Werkzaamheden: Afmetingen: Locatie: Overige:

Projectontwikkelaars Ro van Doesburg ontwerp, designmanagement, projectcoรถrdinatie 3 m2 Nederland Kunstobject in de buitenruimte

Algemeen: De naam van een projectontwikkelaar is als merknaam voor huizenkopers niet primair relevant. Voor andere belanghebbenden zoals Gemeenten, Woningcorporaties en (verenigde) omwonenden is het wel uitermate zinvol om rondom de naam van een projectontwikkelaar een merkbeleving te vestigen. Dit is uiteindelijke de inzet van funDIng. Een beton object dat als multifunctioneel kan worden beschouwd. Nu eens zonder techniek, maar een eerlijk object waar het kind in de mens vrij mee om kan gaan.


DING verzamelplaats

windscherm schaduwbrenger podium waaihoek kunstwerk warme steen ijkpunt buutvrij


Project 5

BLOEN EVENT

Opdrachtgever: In opdracht van: Werkzaamheden: Afmetingen: Locatie: Overige:

duurzaammoetenwedoen

WS Breda The Labs concept, designmanagement, projectcoördinatie 3200 m2 Europa aantal bezoekers 15000

Algemeen: Bloen is een mobiele container stad. 30 containers worden met behulp van 15-20 vrachtwagens getransporteerd van opslagpunt naar eventlocatie. De containers worden in een waaier opstelling neergezet. De containers kunnen volledig worden ‘gesigned’ volgens huisstijl / pr richtlijnen van deelnemers. De stad die zo is ontstaan is een stad met een maximaal “Duurzaamheidsgehalte”. Zij past zich aan aan zijn omgeving en niet andersom. Bezoekers worden uitgedaagd deelnemer te worden en kunnen allerhande ideeën opdoen, producten testen en zelfs meedenken in speciale brainstorm units.


De provincies en MVO omarmen het begrip Duurzaamheid. Groen als leidende kleur van milieudefensie is aan inflatie onderhevig. Wij voegen Blauw er aan toe. Blauw is de kleur van het water en van de lucht. Lucht, Water en het management ervan spelen een cruciale rol bij duurzaamheidsprojecten. Het resultaat is Bloen. Een nieuwe kleur. Een nieuw geluid. Het is tijd voor actie. Het is tijd voor Bloen!


RENDERING WESTLAND INFRA


work it out!


Project 6

WOONMALL ALEXANDRIUM

Opdrachtgever: In opdracht van: Werkzaamheden: Locatie:

Woonmall Alexandrium Wessel Stroober / Nu Rotterdam ontwerp, designmanagement, projectcoรถrdinatie Capelle aan den IJssel

Algemeen: Een 80-tal lichtgewicht panelen voorzien van acrylaatspiegel. De panelen zijn in 90,60 en 30 cm breedte uitgevoerd en kunnen met behulp van koppelsysteem eenvoudig en elke gewenste opstelling en hoek worden geplaatst. De werking van de spiegels hebben als effect dat de aandacht niet onttrokken wordt maar deze juist versterkt, zonder afbreuk te doen aan de directe omgeving. Daarnaast zorgen ze voor een duurzame manier van lichtopbrengst door de indirecte reflectie.

4


Project 7

VD Rohe expo

Opdrachtgever: In opdracht van: Werkzaamheden: Afmetingen: Locatie:

Standmakelaar.com WS Breda concept, ontwerp & presentatie circa 100 RAI Amsterdam,

Algemeen: Standontwerp op basis van Mies vd Rohe paviljoen in Barcelona.


Provincie zeeland_contacta


meet & greet


Wilhelminastraat 9 4818 SB Breda Tel.: +31 (0)76 888 6818 breda@brouhaha.nl www.brouhaha.nl

brouhaha lookbook nr2  

brouhaha lookbook nr2