Page 1

LookBOOK


the big buzz Brouhaha is goed Frans voor geroezemoes, lawaai of herrie. In het Engels zou je het misschien vertalen met buzz. Brouhaha creĂŤert kansen en concretiseert creatieve plannen. Brouhaha bedenkt, initieert en realiseert innovatieve events. Events in de breedste zin des woords: een beursdeelname, een eigen beurs, symposia, mobiele presentaties, happenings, brainstormsessies, etc. Brouhaha noemt dit Event Design, Architecture en Management.


Project 1

Augmented Reality tijdens PROVADA

Opdrachtgever: In opdracht van: Werkzaamheden: Locatie:

ASR No Tomato, Breda CAD-render / visualisatie AR toepassing, hardware&techniek Rai, Amsterdam

Case: Verwerk 2 nieuwbouwprojecten interactief op beursstand. Oplossing: 2 standalone units met 50`schermen, voorzien van 2mp webcam, Quadcore PC`s. Via markers kunnen de bezoekers van de stand interactief aan de slag met de 3D maquettes.


Augmented Reality tijdens PROVADA

Wij beloven u een onvergetelijke ervaring op stand 123 (en de kans vet indruk te maken op uw kinderen)

asrvastgoed.nl

Ik heb een persoonlijke afspraak met

Wij zijn

Om

En wie bent u?


from scratch

Verrassende vormen leveren zichtbaarheid en herkenning op, de basis voor het bouwen aan een sterk merk. Soms brengt een onverwachte keuze een onverwacht resultaat. Brouhaha is in staat om intelligente vormgeving te koppelen aan een sterk verhaal. Brouhaha begint met een schets, gaat verder aan de hand van een strak geregisseerd actieplan en eindigt met een heldere evaluatie. In dit zakelijke proces staat creativiteit, die op het randje van kunstzinnigheid balanceert, centraal.


Project 2

Conne

Leipzig EVENT

Opdrachtgever: Elja Power Werkzaamheden: concept, ontwerp

Ontwerp en realisatie schilderij, banner en productdisplays tbv internationale vakbeurs.


ecting Quality!


Project 3

ORANGE EVENT

Opdrachtgever: Orange In opdracht van: Bold Productions Werkzaamheden: standontwerp Algemeen: conceptschetsen voor internationale vakbeurs


Project 4

Veteranendag EVENT

Opdrachtgever: In opdracht van: Werkzaamheden: Locatie:

Nederlandse veteranendag The Labs ontwerp, designmanagement, projectcoรถrdinatie Malieveld, Den Haag


Project 5

Grand Depart EVENT

Opdrachtgever: Tour de France, Grand depart In opdracht van: Via Handelskade Werkzaamheden: 3D visialisatie tbv FC do`s& don`ts

Algemeen: Op zeer korte termijn is de ruimte inzichtelijk gemaakt voor buro Via Handelskade. De opdracht de ruimtes in Ahoy te voorzien van Full colourprints had nogal wat haken en ogen. Om een an ander naar opdrachtgever te verduidelijken is van 2D naar 3D een aantal basisvisuals gemaakt.


work it out!


Project 6

Euro-debat EVENT

Opdrachtgever: The Labs In opdracht van: Wessel Stroober Werkzaamheden: ontwerp, designmanagement, projectcoรถrdinatie Algemeen:mobiel twitterdebat-concept. Duurzame lichtgewicht blokken in verschillende afmetingen die dienst doen als zitelement, podium, afscherming, ed.

4


Project 7

AZR campagne

Opdrachtgever: Artsen Zonder Grenzen In opdracht van: Lemz Werkzaamheden: concept, ontwerp & productie Locatie:

AZR-HQ Amsterdam,

Algemeen: Voor de kick-off van de campagne van AZR werd het hoofdkantoor (HQ) van AZR “besmeurd�met leuzen. Voor deze gelegenheid is de gevel voorzien van een extra voorzetgevel, zodat eventuele beschadigingen aan het pand konden worden voorkomen. Campagne 2010: Noodhulp=Noodzaak Noodhulp weggegooid geld? De realiteit vertelt een ander verhaal. Met de actie Noodhulp=Noodzaak wil Artsen zonder Grenzen de realiteit en de noodzaak van ons werk benadrukken en Nederland oproepen actie te ondernemen! meer informatie omtrent de campagne; www.artsenzondergrenzen.nl


Wilhelminastraat 9 4818 SB Breda Tel.: +31 (0)76 888 6818 breda@brouhaha.nl www.brouhaha.nl

brouhaha lookbook nr4  
brouhaha lookbook nr4  

portfolio brouhaha bv 2010, t/m 16 juni

Advertisement