Page 1


welkom bij èggo


edito

De keuken is een magische plek. Een plaats waar je terugdenkt aan de heerlijke gerechten die mama vroeger klaarmaakte, aan zondagse maaltijden en smakelijke verjaarsfeestjes. Het is in die keuken, bij de gezellige warmte van de oven die je af en toe opent om de gaarheid van het vlees te controleren, dat we graag onze geheimpjes delen terwijl we bloem kneden en onze neus in de kruiden steken. Onze keuken mag vandaag dan wel open, ruim en goed verlucht zijn, we delen er nog altijd dezelfde geheimen. De keuken is het hart van de woning, kloppend op het ritme van het gezin van vandaag dat constant evolueert. In deze catalogus van 2013 ontdek je èggo’s geheimen. Goed koken is een kwestie van degelijke producten, perfecte smaakpaletten, subtiele kruiden en een meesterlijke gaartechniek. Een mooie keuken, zoals de èggokeukens, is een kwestie van degelijke materialen, perfecte kleurpaletten en meesterlijk geplaatste onderdelen. Zoveel geheimen, zoveel knowhow en creativiteit, waarmee we jaar na jaar duizenden gezinnen weten te verleiden. Geheimen rond de productie, het design, de ergonomie ... we delen ze allemaal met jou in de 41 èggo Kitchen Houses van België. Verwen jezelf en ontdek ze nu al in deze catalogus. Philippe Taminiaux C.E.O. èggo international


3

op het menu èggo Life

5

9-gangenmenu

6-7

keukenvariaties : op een bedje van melamine

9-25

op een bedje van lak

27-43

op een bedje van polymeer

45-55

op een bedje van hout

57-61

suggesties van de chef

62-77

overheerlijke ovens

78

kokette kookvlakken

79

duurzame dampkappen

80

ďŹ jne fornuizen

81

veelzijdige vaatwassers

82

coole koelkasten

83

uitgelezen uitrusting

85-92

waaier van werkbladen

96-100

trendy achterwanden

101

ervaring met ergonomie

102-103

lades, kasten en kolomkasten

104-109

mengelmoes van handvatten

110-111

gesmaakte gootstenen en kranen

112-113

verleidelijke verlichting

114-115

èggo Sigma

118-119


4

het milieu een handje helpen met schoonheid Èggo is de structurele partner van het Festival Nature Namur, een grootschalig Europees evenement dat elk jaar - en al 20 jaar lang duizenden gepassioneerden in Namen samenbrengt op een prachtig festival dat gewijd is aan natuur en beeld: professionele films en films van amateurs, fototentoonstellingen, een natuurdorp, congressen … Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden en zet mensen dus meestal ook aan het denken. In 2012 organiseerde èggo La Wallonie sauvage, een tentoonstelling van een collectief van 18 bekende Belgische dierenfotografen. 50 reuzenfoto’s laten de bezoekers kennismaken met de weelderige biodiversiteit van onze regio’s.

Publieksprijs van de Fotowedstrijd 2012 © Franco Limosani

www.festivalnaturenamur.be


5

èggo zet zich in voor de biodiversiteit Elke maand beplant èggo 1 hectare in België en helpt het zo het tracé langs hoogspanningslijnen om te toveren in groene corridors! Èggo heeft getekend voor een origineel programma dat essentieel is voor onze regio’s. Langs het tracé van de hoogspanningslijnen neemt èggo deel aan de herinrichting van braakliggend zones. Zo wil het project de biodiversiteit stimuleren door groene corridors, boomgaarden, vijvers en weiden en zelfs natuurlijke graslanden opnieuw aan te leggen. Als deze zones terug tot leven komen, kan er zich opnieuw een rijke biodiversiteit ontwikkelen die zo essentieel is voor het evenwicht van ons ecosysteem.

Een concrete actie in het kader van het Europese Life-Elia-project. Elia is de netbeheerder die je uiteindelijk de nodige energie voor je keuken levert. In het kader van het ambitieuze Life Elia-project spant Elia zich in om de biodiversiteit langs haar tracé te bevorderen. www.life-elia.eu. Ook èggo besloot deel te nemen aan dit belangrijke programma en verrijkt jouw keuken met de geneugten van biodiversiteit.

Eenmaal hersteld, worden die elektrische corridors de ideale habitat voor heel wat vlinders, libellen, amfibieën en vogels. www.life-elia.eu


6

het luisterend oor en de ervaring van professionals die samen met u een 3D-plan uitwerken op basis van uw afmetingen

een permanente keuze uit meer dan 600 modellen en kleuren

de garantie van uiterst competitieve prijzen, het hele jaar door

een korte levertermijn die stipt wordt nageleefd

de persoonlijke opvolging van uw project, van bij de opmeting door onze medewerkers tot de plaatsing van uw keuken

10 jaar waarborg op de meubelen en 5 jaar op werkuren en verplaatsingen


9

7

gangen

menu Elke chef zal het bevestigen: een lekker gerecht bereiden, vraagt tijd. Het zal achteraf des te beter smaken. Daarom hebben we voor u een perfect uitgebalanceerd 9-gangenmenu samengesteld.

Duitse kwaliteit van de in het fabriek geassembleerde meubelen

plaatsing volgens de regels van de kunst door onze erkende en geschoolde professionals

een tweede kwaliteitscontrole na de plaatsing, voor een perfecte afwerking


8

Melamine is een bijzonder robuust materiaal. Het geeft mooie effecten, met ďŹ jne structuren of houtimitatie. Bovendien is het zeer betaalbaar en vergt het weinig onderhoud.


9

keukenvariaties op een

bedje van melamine Met melamine kiest u in de eerste plaats een budgetvriendelijk materiaal. Maar dankzij de èggo-kwaliteit doet u geen enkele toegeving op het comfort en de levensduur van uw keuken. Er is immers melamine en melamine. èggo garandeert u kwaliteitsmelamine, met zorg geselecteerd en getest om uw keuken lang te laten meegaan. Wat dat laatste aspect betreft, geven we u graag een tip: kies een tijdloze tint voor uw meubelen en speel met de kleur van de muren voor meer afwisseling.


10

speed fango


11

10 jaar meubel-

garantie


speed ďŹ jn zand

12

wij garanderen u

het beste

krediet

*

*Let op: geld lenen kost ook geld.


13

10 jaar meubel-

garantie


14

10 jaar meubel-

garantie


15

pia terra


pia wit mat

16

Onze meubelen worden geproduceerd

en gemonteerd

in het fabriek volgens Duitse kwaliteitsnormen


17

10 jaar meubel-

garantie


rio splinteiken pia zilver

18

gratis opmeting bij u thuis door onze

erkende installateurs

10 jaar meubel-

garantie


19


20

rio splint eiken speed ďŹ jn zand


21

10 jaar meubel-

garantie


22

10 jaar meubel-

garantie


23

speed fango


24

rio splint eiken


25

10 jaar meubel-

garantie


26

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is lak zeer krasbestendig – voor zover het gaat om kwaliteitslak, uiteraard. Bovendien is lak niet altijd synoniem van hoogglans. U kan ook een ultra-mat uitzicht krijgen en toch genieten van de kwaliteiten van lak, als u dat verkiest. Glanzend of mat, lak zorgt in ieder geval voor een bijzonder duurzaam en perfect gelijkmatig resultaat, zonder voegen. Met andere woorden: lak combineert esthetische eigenschappen met dagelijks gebruiksgemak.


27

keukenvariaties op een

bedje van lak

Ăˆggo stelt twee lakafwerkingen voor: hoogglans of ultra mat. Lak ziet er niet alleen luxueus uit en voelt heerlijk zacht aan, het is ook handig en sterk. Tegenwoordig zijn vooral monochrome tijdloze tinten in trek.


28

pura wit


29

10 jaar meubel-

garantie


30

10 jaar meubel-

garantie


31

pura magnolia


32

10 jaar meubel-

garantie


33

feel fango


34

lux magma


35

10 jaar meubel-

garantie


integra wit

36

gratis opmeting bij u thuis door onze

erkende installateurs


37

10 jaar meubel-

garantie


air magnolia

38

wij garanderen u

het beste

krediet

*

*Let op: geld lenen kost ook geld.

10 jaar meubel-

garantie


39


chalet fjin zand

40

10 jaar garantie

op al onze meubelen


41


42

integra wit

10 jaar meubel-

garantie


43


44

Polymeer is een interessant alternatief voor lak of echt hout. Je kan er alle kanten mee uit: lijsten, proďŹ elen, ribbels, afrondingen zonder voeg. Ideaal dus voor een mooi resultaat als u houdt van klassiek of cottage. En omdat polymeer een bijzonder sterk materiaal is, bent u ook zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


45

keukenvariaties op een

bedje van polymeer

Met polymeer kan u uw creativiteit de vrije loop laten: aan u de keuze voor een matte of glanzende afwerking en speel dan met reliĂŤf om bepaalde elementen extra tot hun recht te laten komen.


nova fango

46

onze meubelen

worden geproduceerd

en gemonteerd

in het fabriek volgens Duitse kwaliteitsnormen


47

10 jaar meubel-

garantie


48

senso wit


49

10 jaar meubel-

garantie


50

10 jaar meubel-

garantie


51

xeno antraciet


52

smart wit


53

10 jaar meubel-

garantie


castello vanille

54

maak uw keuze uit onze 600 modellen en kleuren


55

10 jaar meubel-

garantie


56

Natuurhout is op zichzelf al een decoratief element. Door de warmte die het uitstraalt, geeft het meubelen een uniek, onvergelijkbaar karakter. Het gaat lang mee en heeft een aantal eigenschappen die u het leven makkelijker maken. Vingerafdrukken zijn bijvoorbeeld nauwelijks zichtbaar. Hout is dus tegelijk mooi en handig – twee belangrijke ingrediÍnten van de hedendaagse keuken.


57

keukenvariaties op een

bedje van hout

In de 21ste eeuw is hout niet meer synoniem van rustiek. Bij èggo krijgt u de keuze uit natuureiken, een edele soort die zich vlot aanpast aan zowel een klassiek als een modern interieur. Speel met de kleuren, het licht en de vormen van uw keuken – en het hout krijgt het cachet dat u het wil geven.


elegance natuureiken

58

een tweede kwaliteitscontrole

na plaatsing,

voor een

perfecte

afwerking


59

10 jaar meubel-

garantie


60

10 jaar meubel-

garantie


61

elegance natuureiken


62


63

De

suggesties van de

Chef

Dineer je graag à la carte? Terecht, want de kaart bevat alle ingrediënten, met een ruime keuze op maat van jouw smaak en voorkeur. Want je weet wat smaakt en wat niet. Natuurlijk zijn er ook de suggesties van de chef om je te laten verrassen. De chef helpt je een keuze te maken met creatieve voorstellen van de hand van de meester: soms onverwachte maar altijd overheerlijke combinaties, een explosie van smaken tegen een mals prijsje. De suggesties van de chef zijn een distillatie van zijn talent. Net als de grote chefs inspireren de designers en keukenadviseurs van èggo jou met hun suggesties. Hun ingrediënten: een uitgebreide keuze van elektrotoestellen, frontpanelen en kleuren, die ze tot leven brengen aan de hand van installatievoorstellen op maat van jouw budget. Kortom, je krijgt een voorproefje van de creativiteit waarmee ze hun hart en ziel leggen in de keuken van je leven.


64

1

2

3

4

5


65

suggesties van de

Chef

volledige

keuken

+ elektro Zanussi

€*

2990

afmetingen van de keuken : 1,20 m + 3,00 m

de afwerkingen

10 jaar meubel-

garantie

speed

Fronten in melamine met rondom polymeerhardkanten.

1. Dampkap Box ZHC9244X 90 cm • 590 m³/u max • 45 tot 62 dB • halogeenverlichting • inox 2. Gaskookplaat ZGG65414XA 60 cm • 4 branders • thermokoppelbeveiliging • steun in email • inox 3. Multifunctie-oven ZOB21301XA 5 kookmodi • hete lucht • 70 l • mechanische timer • inox 4. Vaatwasser ZDT11001FA Volledig ingebouwd • 12 bestekken • 53 dB • 5 programma’s • 14 l • klasse AAA 5. Koelkast ZBA23020SV 122 cm • 228 l netto • 4 legborden • klasse A+

* Prijs voor de volledige keuken, inclusief alle actiekortingen. Stoelen, tafel, decoratie en verlichting niet inbegrepen. Niet contractuele foto.


66

1

2

3

4

5

10 jaar meubel-

garantie


67

suggesties van de

Chef

volledige

keuken

+ elektro Whirlpool

€*

3990

afmeting van de keuken : 4,50 m

de afwerkingen

pia

Fronten in melamine met rondom polymeerhardkanten. Deurbinnenzijde in frontkleur.

1. Dampkap box AKR559/1 IX 90 cm • 433 m³/u max • 50 tot 61 dB • halogeenverlichting • inox 2. Vitrokeramische kookplaat AKT809NE 60 cm • 4 Hilight zones • timer (99 minuten) • inox 3. Multifunctie-oven AKP458 IX 8 kookmodi • hete lucht • elektronische timer • inox • 63 l • klasse A 4. Vaatwasser ADG9511 Volledig ingebouwd • 12 bestekken • 49 dB • 5 programma’s • 12 l • startuitstel 2, 4, 8 u • klasse A+AA 5. Koelkast ARG730/A+ 122 cm • 219 l netto • 4 glazen legborden • klasse A+

* Prijs voor de volledige keuken, inclusief alle actiekortingen. Stoelen, tafel, decoratie en verlichting niet inbegrepen. Niet contractuele foto.


68

1

2

3

4

5

10 jaar meubel-

garantie


69

suggesties van de

Chef

volledige

keuken + elektro Bosch

€*

5490

afmetingen van de keuken : 2,40 m + 2,65 m + kolomkasten 1,80 m

de afwerkingen

feel - rio

feel : Mat gelakte fronten in MDF. rio : Fronten in melamine met rondom polymeerhardkanten. Deurbinnenzijde in frontkleur.

1. Eilanddampkap Faber Cubia Isola XA45 45 cm • 780 m³/u • 4 standen • verlichting 4 x 20 W • 46 tot 74 dB • inox 2. Vitrokeramische kookplaat PKE645R1 60 cm • 4 high Speed zones • kinderbeveiliging • inox kader 3. Multifunctie-oven HBA23B150E 62 l • 7 kookmodi • elektronische klok • klasse A • inox 4. Vaatwasser SMV50E60EU Volledig ingebouwd • 12 bestekken • 48 dB • 5 programma’s • 12 l • startuitstel 3, 6, 9 u • klasse A+A 5. Koelkast Bosch KIR24V23FF 123 cm • 224 l net • 6 glazen legborden • klasse A+

* Prijs voor de volledige keuken, inclusief alle actiekortingen. Decoratie en verlichting niet inbegrepen. Niet contractuele foto.


70

1

2

3

4

5

10 jaar meubel-

garantie


71

suggesties van de

Chef

volledige

keuken + elektro Miele

€*

6490

afmetingen van de keuken : 3,65 m + 2,75 m + tablet 1,40 m

de afwerkingen

inclusief

tafel

pia - rio

Fronten in melamine met rondom polymeerhardkanten.

1. Dampkap DA5990W 90 cm • 550 m³/u • 4 standen • 45 tot 54 dB • verlichting 1 x 50 W • inox en glas 2. Vitrokeramische kookplaat KM5600ES 60 cm • 4 Highlight kookzones • tiptoetsbediening op 9 niveau’s • inox kader 3. Multifunctie-oven H4412BCS 7 kookmodi • hete lucht • elektronische timer • 50 l • inox 4. Vaatwasser G5285SCVI Volledig ingebouwd • 14 bestekken • 48 dB • 5 programma’s • 10 l • klasse A++A 5. Koelkast 9412i 122 cm • 228 l netto • 5 glazen legborden • automatische ontdooiing • klasse A

* Prijs voor de volledige keuken, inclusief alle actiekortingen. Stoelen, decoratie en verlichting niet inbegrepen. Niet contractuele foto.


72

1

2

3

4

5

6


73

suggesties van de

Chef

volledige

keuken + elektro AEG

€*

integra - rio

6990

afmetingen van de keuken : 4,50 m + 3,75 m

de afwerkingen

integra : Mat gelakte fronten in MDF. rio : Fronten in melamine met rondom polymeerhardkanten. Deurbinnenzijde in frontkleur.

10 jaar meubel-

garantie

1. Afzuiggroep DL8590-M 90 cm • 4 standen • 730 tot 1060 m³/u • 45 tot 67 dB • inox 2. Vitrokeramische kookplaat HK624010XB 60 cm • 4 kookzones waarvan 1 variabele • kinderbeveiliging • inox kader 3. Oven KE7415001M Compact 45 cm • hete lucht 50 tot 220° • 10 functies • 36 l • inox • klasse A 4. Microgolf / Grill MCD3881E-M Compact 45 cm • 1000 W • grill 1500 W • elektronische timer • 38 l • inox • klasse A 5. Vaatwasser F55000VI1P Volledig ingebouwd • 12 bestekken • 47 dB • 5 programma’s • startuitstel 1 tot 24u • klasse A+A 6. Koelkast SKS51000SO

103 cm • 185 l • 4 glazen legborden •

klasse A+

* Prijs voor de volledige keuken, inclusief alle actiekortingen. Stoelen, decoratie en verlichting niet inbegrepen. Niet contractuele foto.


74

1

2

3

4

5

10 jaar meubel-

garantie


75

suggesties van de

Chef

volledige

keuken + elektro Smeg

€*

7990

afmetingen van de keuken : 3,55 m + 1,90 m + kolomkasten 2,20 m

de afwerkingen

flair

Mat gelakte fronten in MDF.

1. Afzuiggroep Faber F96-90 90 cm • 650 m³/u • 3 standen • 44 tot 66 dB • verlichting 2 x 20 W • inox 2. Vitrokeramische kookplaat SE2640TD2 60 cm • 4 zones • timer • zonder inox kader 3. Multifunctie-oven SF485X 7 kookmodi • hete lucht • elektronische klok • 60 l • klasse A • inox 4. Vaatwasser STA6448-2 Volledig ingebouwd • 12 bestekken • 48 dB • 5 programma’s • 12 l • klasse AA 5. Koelkast FL224P 122 cm • 214 l netto • 4 glazen legborden • klasse A+

* Prijs voor de volledige keuken, inclusief alle actiekortingen. Decoratie en verlichting niet inbegrepen. Niet contractuele foto.


76

1

2

3

4

5

6

10 jaar meubel-

garantie


77

suggesties van de

Chef

volledige

keuken

+ elektro Siemens

€*

9990

afmetingen van de keuken : 4,20 m + 3,10 m + eiland 3,05 m

de afwerkingen

feel - rio

feel : Mat gelakte fronten in MDF. rio : Fronten in melamine met rondom polymeerhardkanten. Deurbinnenzijde in frontkleur.

1. Afzuiggroep LF959RB50 90 cm • 4 standen • 815 m³/u • 51 dB • inox 2. Vitrokeramische kookplaat ET651RF11 60 cm • 4 HighSpeed zones waarvan 1 variabele zone • kinderbeveiliging • U-Facet-design 3. Multifunctie-oven HB33CB550 Compact 45 cm • 8 kookmodi • 50 l • elektronische klok • klasse A • inox 4. Microgolf HF35M562 Compact 45 cm • 1000 W • 5 standen • 36 l • digitale klok • inox 5. Vaatwasser SN64M030 Volledig ingebouwd • 13 bestekken • 46 dB • 4 programma’s • startuitstel • klasse AAA 6. Koelkast KI24RV30

122 cm • 224 l netto • 5 glazen legborden • klasse A++

* Prijs voor de volledige keuken, inclusief alle actiekortingen. Stoelen, decoratie en verlichting niet inbegrepen. Niet contractuele foto.


78

overheerlijke

ovens De oven van vandaag wordt almaar mooier en functioneler. We hebben het liefst van al een oven met verschillende bakprogramma’s, op een goed zichtbare plaats en geïntegreerd in een kolomkast zodat we er gemakkelijk aan kunnen. Vaak plaatsen we ook twee ovens naast elkaar. Dat ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook superhandig! Voor de bereiding van verfijnde gerechtjes en gebak heb je een oven nodig die uniform en homogeen bakt. Dan kies je best voor een heteluchtoven met een ventilator. Als je vooral waarde hecht aan het bewaren van de voedingswaarde en de smaken van je ingrediënten, zal je ongetwijfeld weg zijn van de stoomfunctie waar sommige ovens, zelfs de meer traditionele, mee uitgerust zijn. Denk ook aan ergonomie en kies een deur die op de juiste manier opengaat. En vergeet natuurlijk je gebruiksgemak niet: een zelfreinigende oven ziet er op 1,5 uur uit als nieuw dankzij het pyrolyseproces dat zorgt voor de carbonisatie van het vet.


79

kokette

kookvlakken Elektrische, vitrokeramische, inductie- of gaskookplaten ... Mogelijkheden zijn er tegenwoordig genoeg. Inductie combineert de troeven van gas en vitrokeramiek en wordt daardoor almaar populairder, ook bij topchefs. De warmte kan bijna onmiddellijk geregeld worden en de kookzones zijn minder afgebakend waardoor de platen optimaal benut worden, zelfs met verschillende kookpotten. Maar welke kookplaat kies jij? Kookplaten met gas reageren snel en zijn zuinig en veilig dankzij een thermokoppel dat de gastoevoer afsluit wanneer de vlam dooft. Vitrokeramische platen zijn mooi en exibel dankzij hun kookzones op maat van je kookpotten. Inductie is dan weer zowel veilig als reactief en warmt nog sneller op dan gas.


80

duurzame

dampkappen Vandaag de dag kookt niemand nog zonder afzuigkap! Getuige daarvan het ruime aanbod afzuigsystemen - het ene al populairder dan het andere waaronder de metalen systemen die zelfs in de afwasmachine kunnen. Zoals alles in de keuken moet de afzuigkap zorgvuldig worden samengesteld met de perfecte ingrediĂŤnten. Je moet op zoek naar het juiste evenwicht tussen design, zuigvermogen en stilte. Die keuze wordt bepaald door de conďŹ guratie van je keuken en je voorkeuren. Zo versnelde het kookeiland bijvoorbeeld de komst van plafondafzuigkappen met afstandsbediening. Die zijn zowel krachtig als stil en kunnen zo hoog geplaatst worden dat ze je bewegingen nooit hinderen. Een discrete luxe, ook op het vlak van geluid, vooral als de afzuigkap wordt aangedreven door een motor die ergens anders dan in de keuken staat. Voor een geluidloos resultaat!


81

ďŹ jne

fornuizen

Het kookfornuis is de droom van elke meesterchef - of is het hobbykok? Het is de perfecte oplossing om de keuken op een (semi-)professionele manier uit te rusten. Onder de klassieke behuizing, die pure nostalgie uitademt, schuilt hypermoderne technologie: gas, vitrokeramisch of inductie, een of twee ovens, eventueel gecombineerd met grill, je vindt alles wat je nodig hebt of wil. Hij is 90 tot 150 cm breed en biedt een ruime keuze aan afwerkingen en kleuren. EĂŠn ding is zeker, met een kookfornuis kan je al je culinaire talent botvieren.


82

veelzijdige

vaatwassers De afwasmachine is onze trouwe compagnon die niet meer uit ons moderne en drukke leven weg te denken is. Ze is elke dag trouw op post en vervult tal van functies: een zacht programma voor delicaat vaatwerk, een intensief programma voor zeer vuil vaatwerk of uitgesteld starten om van het nachttarief te proďŹ teren. En dat doet ze bovendien geluidloos, onder de 45 decibels. De vaatwasser van vandaag evolueert mee met onze levensstijl waar tafeldecoratie een steeds belangrijkere rol vervult. Daarom kan je er nu ook groot vaatwerk en hoge glazen met voet insteken. Daarnaast bevat ze een XXLkuip die 5 cm hoger is. Ontdek ook waarom een hoger geplaatste afwasmachine zo handig is: op en top ergonomisch en gebruiksvriendelijk en dus een echte must!


83

coole

koelkasten

Net als alle culinaire bereidingen heeft ook de keuken haar basiselementen. Eén daarvan is de koelkast, met tal van variaties op het thema koude. Wat de inhoud betreft, moet u minstens 50 liter per persoon voorzien. Daarnaast moet u rekening houden met de ergonomie (zodat de voedingswaren op een makkelijk bereikbare hoogte staan) en met het energieverbruik, want in de keuken mag de koelkast geen veelvraat zijn. Èggo stelt u verschillende systemen voor: het antibacteriële systeem, de ventilator die koude en droge lucht in de koelkast blaast om het vervelende karwei van het ontdooien te vermijden, of het Coolmatic-systeem waarbij de temperatuur altijd gelijk blijft dankzij de luchtcirculatie. Het Biofresh-systeem garandeert een temperatuur die net boven 0°C ligt en een ideale vochtigheidsgraad voor het bewaren van gevoelige voedingswaren. En dan zijn er nog de Amerikaanse koelkasten met hun Full No Frost-techniek. Voor elk wat wils…


84

Geniet van extra kortingen bij de aankoop van uw inbouwtoestellen!

tot

-60%

van

-40% op het toestel naar keuze bij aankoop van een set toestellen van hetzelfde merk. Zie details in de winkel.


85

Voor sommigen vormen de elektrische toestellen het hart van de moderne keuken. Uw kookvlak, oven en koelkast kunnen inderdaad uw culinaire creativiteit extra in de verf zetten.

uitgelezen

uitrusting

En aangezien ook dat materiaal volop inspeelt op design, maakt het uw leven nog mooier ook. Gelukkig gooit de prijs geen roet in het eten ‌


86 1. Dampkap box ZHC9244X 90 cm • 1 motor • 2 rotoren • 590 m³/u max. • 45 tot 62 dB • halogeenverlichting • inox 2. Vitrokeramische kookplaat ZEV6340NBA 60 cm • 4 zones • tiptoetsbediening • timer • kinderbeveiliging • zwart kader

1

3. Multifunctie-oven ZOB21601XK 6 kookmodi • hete lucht • mechanische timer • 74 l • inox

2

4. Vaatwasser ZDT15003FA volledig ingebouwd • 5 programma’s • 12 bestekken • 49 dB • startuitstel 3, 6, 9 u • 13 l • klasse AAA 5. Koelkast ZBA23020SV 122 cm • 228 l • 4 glazen legborden • 1 groentelade • automatische ontdooiing • klasse A+

3

deze

elektroset

voor de prijs van €*

4

1690

* Prijs voor de complete set, inclusief nationale korting door het merk. Recyclagebijdrage inbegrepen.

5


87 1. Dampkap box KSE91X 90 cm • 1 motor • 475 m³/u max. • 44 tot 50 dB • inox 2. Vitrokeramische kookplaat SE2640TD2 • 60 cm • 4 Higlight zones • tiptoetsbediening • timer • kinderbeveiliging 3. Multifunctie-oven SC485X-8 • 8 kookmodi • hete lucht • elektronische programma’s • 60 l • inox 1

2

4. Vaatwasser STA6448 • Volledig ingebouwd • 5 programma’s • 12 bestekken • 48 dB • 12 l • klasse AA 5. Koelkast FL224P • 122 cm • 213 l • 4 glazen legborden • 2 groentelades • automatische ontdooiing • klasse A+

3

deze

elektroset

voor de prijs van €*

4

1790

* Prijs voor de complete set, inclusief nationale korting door het merk. Recyclagebijdrage inbegrepen.

5


88 1. Dampkap box AKR559/1 IX • 90 cm • 1 motor • 430 m³/u max. • 50 tot 61 dB • halogeenverlichting • inox 2. Vitrokeramische kookplaat AKT809NE • 60 cm • 4 Highlight zones • tiptoetsbediening • timer op 1 zone • kinderbeveiliging • zonder kader 3. Multifunctie-oven AKP 458/IX • 8 kookmodi • hete lucht • elektronische timer • 68 l • inox 1

2

4. Vaatwasser ADG9511 • Volledig ingebouwd • 5 programma’s • 12 bestekken • 48 dB • startuitstel 2, 4, 8 u • 12 l • klasse A+AA 5. Koelkast ARG730/A+ • 122 cm • 219 l • 4 glazen legborden • 2 groentelades • automatische ontdooiing • klasse A+

3

deze

elektroset

voor de prijs van €*

4

1790

* Prijs voor de complete set, inclusief nationale korting door het merk. Recyclagebijdrage inbegrepen.

5


89 1. Dampkap box DWB09W452 • 90 cm • 1 motor • 450 m³/u max. • 49 dB • inox 2. Vitrokeramische kookplaat PKF645R14E • 60 cm • 4 High-speed zones • tiptoetsbediening • timer • kinderbeveiliging • kader in inox 3. Multifunctie-oven HBA23B150E • 7 kookmodi • hete lucht • elektronische klok • 62 l • inox 1

2

4. Vaatwasser SMV50D30EU • Volledig ingebouwd • 5 programma’s • 12 bestekken • 48 dB • startuitstel 3, 6, 9 u • 12 l • klasse A+A 5. Koelkast KIR24V23FF • 122 cm • 224 l • 5 glazen legborden • 1 groentelade • automatische ontdooiing • klasse A+

3

deze

elektroset

voor de prijs van €*

4

1990

* Prijs voor de complete set, inclusief nationale korting door het merk. Recyclagebijdrage inbegrepen.

5


90 1. Dampkap box DK4390-M • 90 cm • 1 motor • 2 rotoren • 480 m³/u max • 45 tot 62 dB • halogeenverlichting • inox 2. Vitrokeramische kookplaat HK624010XB • 60 cm • 4 zones • 1 variabele zone • tiptoetsbediening • kinderbeveiliging • kader in inox 3. Multifunctie-oven BE2003201M • 8 kookmodi • hete lucht • elektronische klok • 74 l • inox 1

2

4. Vaatwasser F54000VIO • volledig ingebouwd • 4 programma’s • 12 bestekken • 49 dB • startuitstel 3, 6, 9 u • 13 l • klasse AAA 5. Koelkast SKS41200SO • 122 cm • 228 l • 4 glazen legborden • 2 groentelades • automatische ontdooiing • klasse A+

3

deze

elektroset

voor de prijs van €*

4

2190

* Prijs voor de complete set, inclusief nationale korting door het merk. Recyclagebijdrage inbegrepen.

5


91 1. Dampkap box LC94BA521 • 90 cm • 1 motor • 450 m³/u max. • 49 dB • inox 2. Vitrokeramische kookplaat ET651RF11E • 60 cm • 4 Highspeed zones • 1 variabele zone • tiptoetsbediening • timer • kinderbeveiliging • U-Facet-design 3. Multifunctie-oven HB32GB540S • 8 kookmodi • hete lucht • elektronische klok • 67 l • inox 1

2

4. Vaatwasser SN65E006EU • volledig ingebouwd • 5 programma’s • 12 bestekken • 48 dB • startuitstel 3, 6, 9 u • 12 l • klasse A+A 5. Koelkast KI24RV30 • 122 cm • 224 l • 4 glazen legborden • 1 groentelade • automatische ontdooiing • klasse A++

3

deze

elektroset voor de prijs van

€*

4

2290

* Prijs voor de complete set, inclusief nationale korting door het merk. Recyclagebijdrage inbegrepen.

5


92 1. Dampkap DA5990W • 90 cm • 1 motor • 550 m³/u max. • 49 dB • halogeenverlichting • inox/glas 2. Vitrokeramische kookplaat KM5600 • 60 cm • 4 Highlight zones • tiptoetsbediening • inox kader 3. Multifunctie-oven H4412BCS • 7 kookmodi • hete lucht • elektronische klok • 50 l • inox 1

2

4. Vaatwasser G4280VI • Volledig ingebouwd • 6 programma’s • 13 bestekken • 48 dB • startuitstel • 13 l • klasse A+A 5. Koelkast K9412-I • 122 cm • 228 l • 6 glazen legborden • 2 groentelades • automatische ontdooiing • klasse A+

3

deze

elektroset voor de prijs van

€*

4

3990

* Prijs voor de complete set, inclusief nationale korting door het merk. Recyclagebijdrage inbegrepen.

5


93

inductie

koken

een snelle, veilige en efficiënte manier van koken Inductie koken is zo veilig omdat het magnetische veld onder de glasplaat uitsluitend de omtrek van de pan verwarmt. U loopt geen risico op pijnlijke brandwonden in vergelijking met andere vormen van koken, bijvoorbeeld op gas of elektriciteit. Gemorste ingrediënten tijdens het koken vallen uitsluitend op de koude glasplaat en kunnen dus niet inbranden op de inductie kookplaat. Door eenvoudig te reinigen met een vochtige doek ziet de kookplaat er weer als nieuw uit. Inductie koken houdt wel in dat je enkel potten en pannen met een magnetiseerbare bodem kan gebruiken. Blijft een magneet kleven tegen de onderkant van uw pot, dan weet u dat deze geschikt is. Koken, sudderen, braden, chocolade smelten (zonder bain marie), kunnen uiterst snel en nauwkeurig worden ingesteld dankzij de sensortoetsen die met één druk overgaan van intense hitte tot subtiele warmte zonder tijdsverlies. Zelfs aankookfunctie’s en timer zijn op sommige inductiekooktafels voorzien. Dit levert bij het inductie koken de onovertrefbare efficiëntie van 90% op ten opzichte van 60% op keramisch en 50% op gas. Deze energiebesparende manier van inductie koken is niet alleen goed voor het milieu, maar ook uw portemonnee zal er goed bij varen en bovendien zorgt het voor een lagere en aangenamere temperatuur in uw keuken. Veilig, snel en efficiënt, inductie koken is zondermeer de ideale manier van koken. De kookplaten zijn perfect integreerbaar in het werkblad en zijn beschikbaar in alle soorten en maten. Er is dus altijd wel een kookplaat te vinden die bij uw keuken interieur past.


94

Is je woning ouder dan 5 jaar en vertrouw je de installatie van je keuken toe aan onze teams, dan zit je gebeiteld. Niet alleen proďŹ teer je van kwaliteitswerk, uitgevoerd door de door èggo erkende en geselecteerde

professionals,

je

geniet bovendien een btw-tarief van 6 % in plaats van 21 %. Deze korting geldt voor keukenmeubels, achterwanden,

werkbladen,

het

sanitair (gootsteen, kranen ...) en de dampkap. Een enorm voordeel voor je budget ... en je keuken! Je keukenadviseur vertelt je alles over het verlaagde btw-tarief.

e aagde e

BTW tot


95

de beste investering! Een nieuwe keuken is een aanzienlijke investering waarover je goed moet nadenken. Als je verstandig investeert, kan je bijvoorbeeld toch het werkblad van je dromen installeren, kiezen voor huishoudtoestellen die echt praktisch zijn of de kast laten ontwerpen die je leven pas echt eenvoudiger maakt.

financier je keuken tegen de beste marktvoorwaarden. Van je èggo-keuken geniet je nog vele jaren, zonder kopzorgen. Waarom zou je dan niet kiezen voor een zorgeloze afbetaling op termijn? Èggo is een van de grootste keukenspecialisten van België. Daardoor kunnen wij er via onze partners voor zorgen dat je de beste krediettarieven geniet, en dat het hele jaar door. Met jouw èggo-keukenadviseur kies je het beste evenwicht tussen maandelijkse aflossingen en termijn. Hij geeft je alle details omtrent de financiering van je keuken.

Kredietmogelijkheden: zie voorwaarden in de wnkel. Opgelet: geld lenen kost ook geld.

een voorbeeld

deze keuken

5.490 € inclusief elektro Siemens of 166€/maand collectie pia-rio afmetingen van de keuken : 3,65 m + 2,45 m + tablet 1,40 m inclusief

Stoelen, decoratie, toebehoren en verlichting niet inbegrepen.

of voorschot 1.660,72€ + kredietbedrag: 3.984€ hetzij 24 maand x 166€ ; totaal bij afbetaling = 5.644,72€

Niet contractuele foto.

tarief: 3,90% (JKP)

10 jaar meubel-

garantie * Prijs voor de volledige keuken, inclusief alle actiekortingen.

tafel


96

waaier van

werkbladen Het aanrecht of werkblad heeft zijn naam niet gestolen. Het bevat je kookplaat, gootsteen en alle geheime wapens van de chef! Het is waterdicht, bestand tegen krassen, stoten en thermische schokken. Het is het werkpaard van je keuken. Maar je aanrecht moet er ook elegant uitzien en je keuken een persoonlijke esthetische toets geven. Het is de link tussen je hoge en lage meubels en de bekroning van je kookeiland. Neem dus zorgvuldig de tijd voor de keuze van het materiaal, de kleur, de dikte, en je keuken wordt jouw persoonlijke oase.


97

gelaagd Een gelaagd werkblad bestaat uit een 3-lagig mdf-paneel van hoge kwaliteit en een superresistente deklaag van 0,6 tot 0,8 mm. De afgeronde randen of randen met hoek aan de voorzijde en een uitgebreid palet van motieven - met onder andere enkele zeer geslaagde trompe-l’œil-effecten - zorgen voor een mooie afwerking. Een gelaagd werkblad is bijzonder bestand tegen krassen en slijtage. Stevig en mooi, met een strakke prijs.


98

natuursteen Zoals elk natuurlijk materiaal geeft steen en zijn grote waaier van kleuren en structuren je keuken een elegante, nobele toets. De hardheid van steen staat garant voor een tijdloze bescherming tegen zuur, stoten en warmte. Natuursteen is beschikbaar in diktes van 2 tot 15 cm of meer voor een blokeffect, en heeft een gepolijst, getemperd, ruw of halfruw oppervlak naargelang het effect dat je wilt bekomen. Een vochtwerende behandeling maakt komaf met de poreuze aard van steen.


99

kwartscomposiet Kwartscomposiet is een samengestelde steen die bestaat uit verpulverd natuurkwarts met een kleine hoeveelheid polyesterhars. Voor verschillende esthetische effecten worden kleurpigmenten en zelfs ingelegd glas, metaal of parelmoer toegevoegd. Het is bijzonder hard en resistent en dus als materiaal perfect voor de keuken. Het is bovendien extreem kras-, warmte- en zuurbestendig. Beschikbaar vanaf 1,6 cm voor een ďŹ jn effect en tot 15 cm voor een blokeffect.


100

roestvrij staal Met zijn industriële designlook geeft roestvrij staal of inox je keuken persoonlijkheid en karakter. Daarnaast heeft het tal van functionele voordelen: het is niet poreus, niet toxisch en uiterst hygiënisch. Het materiaal past perfect bij de meeste sfeertonen en huishoudtoestellen. Roestvrij staal geeft een gestroomlijnde en strakke moderne keuken in combinatie met in het oog springende greeploze deuren ontegensprekelijk een verfijnde esthetische uitstraling.


101

trendy

achterwanden

De achterwand wordt in een loodrechte hoek met het aanrecht aangebracht tegen de keukenmuur. Hij wordt dus zowel als muurbekleding en -bescherming gebruikt. Achter de kookzone, de gootsteen of de hele keuken, gelaagd, in rvs, kwarts, natuursteen of gelakt glas ... De achterwand is beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en vormen. De achterwand uit gelakt glas: haute couture tegen de prijs van prĂŞt-Ă -porter De achterwand uit gelakt glas geeft je keuken een supertrendy toets. Hij is vocht- en hittebestendig, makkelijk te onderhouden. Zijn voornaamste troef schuilt in het quasi onbeperkte kleurenpalet. Met de achterwand uit gelakt glas laat je je creativiteit de vrije loop, in contrast of harmonie, afgestemd op de kleuren van de frontpanelen en werkbladen, vloer en wanden.


102

ervaring

met ergonomie De keuken is een plek waar je plezierige en gezellige momenten doorbrengt. Maar het is ook een werkplek: koken, opbergen, verschuiven, verplaatsen … De gebruiksvriendelijkheid is essentieel om er jarenlang van te genieten. Besteed bij het ontwerp bijzondere aandacht aan deze zo essentiële ergonomische eigenschappen. Denk aan je rug, want in de keuken voer je elke dag opnieuw dezelfde moeilijke handelingen uit! Èggo stelt bijvoorbeeld verschillende hoogtes van sokkels, meubels, kasten en werkbladen voor waarmee je de toegang tot de laden vergemakkelijkt en het comfort in de werkzone, zoals de kookplaat of de gootsteen, verhoogt. Ga je voor totale ergonomie? Dan is een hoger geplaatste afwasmachine in een kolommeubel een must, liefst in de buurt van je kasten waar je borden, kommen en ander vaatwerk opbergt. Zo hoef je je niet nodeloos te verplaatsen. Wil je een ontbijthoek, een opvallend eiland, een bar? Bestudeer ook hier goed de hoogte en combineer bijvoorbeeld met hoge stoelen of designkrukjes voor een resoluut moderne inrichting.


103

3

576

5

4

HOOGTES LAAG ELEMENT 720

864 70

4

HOOGTES HOOG ELEMENT 650 330

360

720

2

HOOGTES SOKKEL 100

150

1117 726

40

4

HOOGTES BIJZETKAST

900

200

1237

HOOGTES WERKBLAD 16

HOOGTES KAST

1423 1930

1997

2183

1485

al de afmetingen, op de milimeter nauwkeurig


104

lades, kasten en kolomkasten à la carte

De vervaardiging van èggo-keukens steunt op decennialange ervaring en permanente innovatie die het dagelijkse leven en werk aangenaam en functioneel maken. En omdat de strengste eisen nooit streng genoeg zijn, integreert onze standaard nu ook het vernieuwende lade- en schuifsysteem van Profi+: het garandeert unieke gebruiksvriendelijkheid, buitengewone stabiliteit, een opmerkelijke esthetiek en tal van combinatiemogelijkheden.

Een perfecte organisatie is belangrijk als je met plezier in de keuken wilt staan. Daarom stellen de èggo-keukens functionele interieurinrichtingen voor op maat van het hele keukenuniversum: vaatwerk, bestek, kruiden, potten en pannen, voorraad, schoonmaakproducten … Ontdek enkele voorbeelden van gebruiksvriendelijke opbergmogelijkheden op maat op deze pagina’s.


105

1

2

4

1

Bestekbak in massief hout

2

Variabele grijze bestekbak SCOOP, met inzetstuk voor kruidenbakjes

3

Variabele grijze bestekbak SCOOP, met messenblok

4

Grijze bestekbak voor alle laden met een diepte van 560 mm

5

Elektrische allessnijder voor laden

3

5


106

lage kasten


107

1

1

2

3

4

5

6

7

8

Universele indeling van hout

5

Aanrechtkast met laden en uitsparing voor sifon

6

Geïntegreerde afvalemmer

met massiefhouten pennen 2

Universele indeling incl. opbergvak

«ruimtebesparende tandem»

voor keukengerei 3

Plintladeblok

7

Ladekast met bakplaathouder

4

Ladekast met metalen flessenmandje

8

Ladekast met 2 metalen manden


108

kolommeubelen

1

2

3


109

4

1

Vaat- en voorraadkast

2

Apothekerkast

3

Voorraadkast met tweedelige lade Duoport

4

Bezem- en apparatuurkast

5

Voorraadkast met binnenladen

6

Hoge kast voor vaatwasser, het absolute comfort

5

6


110

mengelmoes van

handgrepen

De handgreep is de kers op de taart. Hij zorgt voor de “final touch”, zet uw ontwerp in de verf, accentueert de stijl en werkt het geheel op een esthetische manier af. De handgreep moet aan heel wat vereisten voldoen. Met zorg te kiezen, dus…


111

Horizontaal of vertikaal, de plaatsing van de handgreep speelt een belangrijke rol in de ďŹ nale esthetiek van de keuken. Een detail om zorg voor te dragen! èggo stelt u meer dan 80 modellen van handgrepen voor, waaronder degene die sommigen de mooiste vinden: de onzichtbare.

013

038

039

041

042

043

044

056

060

062

067

069

087

097

098

124

137

167

183

185

186

197

198

201

211

213

214

217

218

220

221

224

236

237

238

246

264

370

401

510

520

547

549

554

558

560

567

568

580

614

677

678

705

722

723

740

742

810

Inbouwhandgrepen

310

350

369

430

630

760

840

Onze handgrepen met aluminiumafwerking zijn perfect aangepast aan de dikte van de deuren. Een originele en trendy manier om de zuivere lijnen van uw keuken nog meer cachet te geven.

Deze handgrepen kunt u op verschillende manieren plaatsen. In combinatie met de vele modellen in het èggo-gamma bieden ze u tal van mogelijkheden om uw keuken een persoonlijke toets te geven.

770


112

gesmaakte

gootstenen en kranen De waszone is wat u het meest gebruikt, zelfs al hebt u een vaatwasser: 60% van de huishoudtaken gebeuren aan de gootsteen! Reden genoeg dus om er zorg aan te besteden. Denk aan comfort, onderhoudsgemak, functionaliteit en ergonomie. De kraan, die zowat 80 keer per dag wordt gebruikt, moet goed bestand zijn tegen kalk en moet voldoende lang meegaan. Voor de gootsteen blijft roestvrij staal een klassieker. Tegenwoordig heeft de gootsteen een extra-platte boord; zo lijkt hij ĂŠĂŠn vlak te vormen met het werkblad, terwijl hij toch op een klassieke manier is ingebouwd. Composietmaterialen op basis van graniet of aardewerk zijn beschikbaar in tal van kleuren die uw keuken een vrolijke toets geven.


113


114


115

verleidelijke

verlichting Goed verlichten is een kunst op zich. Heldere verlichting die niet verblindt, geen schaduwen werpt en de kleuren van de frontpanelen en achterwand in de verf zet, direct of indirect verlicht ... De sfeer van je keuken ondergaat een ware metamorfose met slimme verlichting. Jouw èggo-keukenadviseur helpt je bij deze belangrijke keuzes. Halogeen biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en heel wat stijlen. Ledverlichting geeft intenser, warm en uniform licht met vooral een zeer laag energieverbruik: zowel een esthetische als ecologische oplossing dus. Tot slot kan je in onze showrooms de verschillende soorten verlichting - en de sfeer die ze creëren - testen. Je kan ook kiezen uit verschillende ‘verblindende’ modellen, onder hoge meubels geplaatst en zelfs totaal geïntegreerd.


116

welke kleur u ook kiest, uw keuken is

groen

3()& 3()&JHFHUWLILFHHUG

Elke maand beplant èggo 1 hectare in BelgiÍ en helpt het zo het tracÊ langs hoogspanningslijnen om te toveren in groene corridors!

Voor èggo is een duurzaam beleid veel meer dan enkele woorden. Het is een engagement met concrete acties in onze hele waardeketen, van productie tot installatie. We kiezen er ook resoluut voor om ecologisch verantwoorde en duurzame projecten te ondersteunen, met echt tastbare resultaten. Niet aan het andere eind van de wereld, maar dicht bij ons, bij jou. Want hier zijn we actief en dus leggen we hier verantwoording af. Onze keukenmeubels zijn PEFC-gecertiďŹ ceerd Hout is een essentiĂŤle grondstof voor de productie van kwaliteitsvolle keukenmeubels. Een kostbare grondstof die steeds zeldzamer wordt. Duurzaam gebruik van hout en afgeleide producten vinden we enorm belangrijk. Daarom zijn onze keukens PEFC-gecertiďŹ ceerd. Een fundamentele vereiste. Deze certiďŹ cering garandeert dat het gebruikte hout voor de productie van èggo-keukens afkomstig is van ecologisch en duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bevoorradingsbronnen.


117

Optimaal gebruik van thermische energie De energie die nodig is voor de verwarming vormt het grootste deel van het totale energieverbruik. Om de 800 m² kantoorruimte van het gloednieuwe logistieke centrum te ventileren, heeft èggo gekozen voor een adiabatisch systeem dat de temperatuuruitwisseling begunstigt zonder een beroep te doen op energieverslindende substanties en compressoren van een mechanisch systeem. De omgeving blijft zo grotendeels gespaard van chemische producten, CO2-uitstoot en andere broeikasgassen.

Duurzaam afvalbeheer Na het plaatsen van een keuken nemen onze teams al het verpakkingsafval dat de keuken tijdens het transport beschermt, terug mee. Karton en piepschuim worden zo altijd correct gerecycleerd..

CO2-monitoring Onze 15 vrachtwagens transporteren elk jaar een laadvolume van ongeveer 60.000 m3 en leggen meer dan 800.000 kilometer af. Om hun CO2-uitstoot maximaal te beperken, hebben we ervoor gezorgd dat ons volledig wagenpark aan de Euro 5-emissienormen beantwoordt. Het bevat de recentste modellen met AdBlue-technologie die zelfs de kleinste roetpartikels in de katalysatorfilters detecteert. Onze èggo-chauffeurs hebben een speciale opleiding gevolgd om ecologisch te rijden.

Schitterende energiebesparing Moderne ledtechnologie levert de beste resultaten. De zeer lange levensduur van deze lampen (100.000 uur) is een enorme troef in vergelijking met gloeilampen (750 tot 1.000 uur) of spaarlampen (8.000 tot 15.000 uur). Andere voordelen: het licht genereert heel weinig warmte en wanneer hun gebruik ten einde loopt, zijn ze bovendien makkelijk te verwerken omdat de lampen geen kwik bevatten. Èggo gebruikt steeds vaker ledverlichting in haar collecties. Vandaag bevat meer dan 60 % van het verlichtingsgamma ledverlichting. Maar èggo gaat nog een stap verder en gebruikt ledtechnologie ook voor de verlichting van al haar showrooms.


118

r o l co K BOO


119

over smaken en kleuren valt niet te twisten als het over je keuken gaat, is dat niet anders. Je hebt je nieuwe èggo-keuken gekozen omdat ze praktisch is en perfect bij jouw levensstijl past. Dankzij de afwerking en accessoires is ze gebruiksvriendelijk en de kleur van de muren zorgt voor ultieme esthetische perfectie. In samenwerking met Sigma Coatings, marktleider op het vlak van professionele verfproducten, heeft èggo een exclusieve kleurencollectie ontwikkeld op maat van de kleuren van zijn keukens. Dé perfecte finishing touch van je nieuwe leefruimte. De kleuren uit de èggo-collectie van Sigma is beschikbaar in 40 verschillende schakeringen, mat of zijdeglanzend, dekt uitstekend en is geurloos en afwasbaar. Meer nog, ze heeft het Europese Ecolabel dat borg staat voor een onberispelijk resultaat met een minimale impact op het milieu.

Vraag raad aan je èggo-specialist of surf naar eggo.be


120

de sleutelmomenten van uw keuken : heel èggo staat paraat voor jouw project! Ontwerpen, schetsen, verfijnen, produceren en installeren. Jouw keuken krijgt de aandacht van al onze teams. Alleen zo garanderen we dat onze klanten 100 % tevreden zijn. We ontwerpen jouw keuken Voor en met jou ontwerpen wij je nieuwe keuken. Op jouw maat, volgens jouw wensen, de stijl van je huis en - vooral - volgens jouw budget. Onze designsoftware toont je de verschillende aanzichten zodat je je een duidelijk beeld kan vormen. We meten de ruimte De meting is een cruciale stap in een project. Het is de garantie dat je keuken perfect in de ruimte past. De juiste lengte, hoeken, toegang, afvoerpunten, … goed begonnen is half gewonnen. We bestellen je keuken Je project is nu in handen van een beheerder die je persoonlijke contactpersoon is voor de opvolging van je dossier: de opvolging van de productie, de leveringsplanning en de installatie van je keuken. De productie gaat van start in onze Duitse fabrieken. We leveren je nieuwe keuken We brengen je 15 dagen op voorhand op de hoogte van de voorziene leveringsdatum. Dat gebeurt per post met een telefonische bevestiging. Dat is het moment om de levering voor te bereiden: een parkeerplaats reserveren, de toegang vrijmaken … We installeren je keuken De installatie kan 1 tot 2 dagen in beslag nemen afhankelijk van de configuratie van je keuken. De installatiedatum wordt samen met jou vastgelegd op de dag van de meting. Jouw aanwezigheid tijdens de oplevering van de keuken is belangrijk om je ervan te vergewissen dat ze op alle vlakken aan jouw verwachtingen voldoet. Jouw keuken, onze garantie Jouw èggo-keuken is gedekt door een uitgebreide en complete garantie van 10 jaar voor alle ontdekte defecten aan de meubels en mechanismen van je keuken (kasten, frontpanelen, scharnieren, laden ...) en het aanrecht en van 5 jaar voor de werkuren.


Eggo folder geldig tot 24/07  

Bekijk de aanbiedingen in deze Eggo folder

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you