Page 1

2019

KONTAKT: Vi hjälper dig att skräddarsy en konferensupplevelse

unika

utöver det vanliga - hos oss finns alla möjligheter att skapa ett unikt möte! Kontakta oss för att boka en mötesplats fylld av gemenskap och inspiration.

Din

mötesplats

>> 0456- 622 405 >>info@bfcab.se >> Storgatan 40 29538 Bromölla >> www.bromollafritidscenter.se

Det finns många fördelar med att lämna er ordinarie arbetsmiljö på konferensen. Förutom att det stärker er sammanhållning och ökar motivationen ger det en hel del andra fördelar. Att byta miljö ökar kreativiteten och produktiviteten! Det är inspirerande och ger utrymme för särskilt bra fokus. Hos oss kan ni kombinera er konferens med rekreation, umgänge och aktiviteter i kombination med nya upplevelser. Vi är en unik mötesplats fylld av kontraster - Och det bästa av allt är att vi har naturen alldeles runt hörnet!

KONFERENSPAKET


2.

Fossil

FÖRETAGSKONFERENS INKLUSIVE FÖRTÄRING & AKTIVITET Tänker ni bättre när ni har kul? I vårt Fossil-paket ingår allt från Havsdrake-paketet men ni får också möjlighet att skapa en minnesvärd upplevelse genom att boka in aktiviteter som komplement till konferensen. Hos oss kan ni spela boule, padel, FÖRETAGSKONFERENS INKLUSIVE

beachhandboll, fotboll och innebandy utomhus - för

LÄTTARE FÖRTÄRING

att nämna något. Ni kan också få guidade visingar på IföCenters konstutsällningar och ta del av det

När ni känner att ni är i behov av miljöombyte

storslagna utomhusgalleriet - eller boka in er på

för att kunna tänka utanför “the box” är vårt

Rebel Parks actionsportanläggning.

alternativ. Välj mellan halv- och heldag och lägg till antingen frukost, lunch, fika - eller alltihop! HALVDAG: •

Vårt fräscha konferensrum

Frukost och lunch

HELDAG: •

Vårt fräscha konferensrum

Frukost, lunch och eftermiddagsfika

Havsdrake

konferenspaket Havsdrake ett ypperligt Vi har dessutom en storslagen natur med vackra promenadstråk och ivösjön som erbjuder härligt bad under sommarhalvåret! På området finns även grillplatser och möjlighet till skönt häng.

3. Svanödla FLERDAGARSKONFERENS INKLUSIVE FÖRTÄRING & AKTIVITET Svanödla-paketet innefattar allt som Fossil-paketet bär med sig men sträcker sig över flera dagar. I Bromölla finns flera olika boendealternativ och ni kan förlägga er lediga tid vid något av Ivösjöns alla smultronställen.

1.

Svanödla-paketet ger er möjlighet att boosta gemenskapen genom att dela upp konferensen på fler dagar. Det ger er också utrymme till att prova ännu fler aktiviteter. Passa på att kobinera våra aktiviteter med härlig rekreation i Bromöllas fantastiska natur.

Profile for Bromölla Bolagen

Boka företagskonferens hos oss  

Vi hjälper dig att skräddarsy en konferensupplevelse utöver det vanliga - hos oss finns alla möjligheter att skapa ett unikt möte! Kontakta...

Boka företagskonferens hos oss  

Vi hjälper dig att skräddarsy en konferensupplevelse utöver det vanliga - hos oss finns alla möjligheter att skapa ett unikt möte! Kontakta...

Advertisement