Page 1

Schools nieuws!

Meises nieuws!

Zoals jullie wel zullen weten starten wij deze vrijdag met de voorbereidingen van de musical. De titel van de musical is “De kleine piramide”, dus gaat de musical over piramides ! Ik weet zeker dat het weer een super musical wordt!! (Fien)

De bouw van de geluidschermen aan beide kanten van de A12 is eindelijk af. Nu is het in het centrum van Meise terug leefbaar. Het geluid is niet helemaal weg maar de straten rond de A12 zijn toch terug bewoonbaar. (Vitor)

Belgisch nieuws! Een schimmel maakt de essen ziek. De Chalara Fraxinea roeit alle essen uit. De ziekte komt uit Noordoost-Europa en is stilaan in ons land aan het komen. Door de schimmel gaan de bladeren rapper verwelken, nummer 2 is dat de bomen veel minder lang zullen kunnen leven. (Vitor)

Internationaal nieuws Zoals jullie allemaal wel zullen weten, waren er dinsdag in Amerika de presidentsverkiezingen. Maar weten jullie ook wie er gewonnen heeft? Nee? Dan zal ik het jullie vertellen: Barak Obama ! Voor de tweede keer op rij ! (Fien)

De Big Bossen 6A: Bruno: Deze week is de BigBoss Bruno. Hij is een heel toffe kerel en kan heel goed voetballen. Hij is een echte lachebek. Hem kun je echt vertrouwen. (Vitor) 6B: Deze week is in 6B Jarno de BigBoss. Hij koos vanmorgen het liedje “Sorry for Party Rocking” van LMFAO . We speelden samen met de klas het spelletje Pang Pang . (Fien)

Datum: 9 november 2012Datum: novemb Auteurs: 2012 Vitor & Fien Auteurs: Juf fen Ilse & Vitor & Freya 6 A&B Juf fen Il Freya 6

Brixistje November  
Brixistje November  

Hier zijn we weer met een megasuperfantastischongelooflijkinteressantgeweldigboeiend brixistje! Veel leesgenot!

Advertisement