Page 1

THE

NEWORLD W

Britt Roubos Trend analyse 2016


THE

NEWORLD

In 2016 zal de mensheid een druk bestaan leven. Alles wordt duurde, dus er moet veel gewerkt worden om het luxe leven te betalen. Een druk leven leiden, maar daarin optimaal genieten. De natuur wordt naar eigen hand kneden, ze willen graag de controle houden. Objecten verplaatsen, verbeteren of vermaken. Er is geen tijd en zin om nieuwe dingen te maken, dus er wordt dan terug gegrepen naar wat er al is en dit wordt verbeterd. Maar in deze gecontroleerde wereld lijkt alles wel echt, maar schijn bedriegt.

W

Improve the classiC

OPTICAL ILLUSION

Waarom iets nieuws maken als er al zoveel is? In 2016 zijn wij niet meer aan het recyclen, maar verbeteren wij de kassiekers. We maken er een moderne versie van.

Het lijkt perfect en kloppend, maar wat zit erachter? Door het drukke leven dat wij lijden is er geen tijd meer voor puurheid en zal dit gecreĂŤerd worden. Om de natuur en de mensheid eigenlijk voor de gek te houden.

Functionele nature De natuur wordt gezien als een plaats waar wij gebruik van kunnen maken. Het krijgt een functionele rol en wordt aangepast en verbetert zodat het optimaal gebruikt kan worden. Want we leven ten slotte in een snelle en te kleine wereld en hebben graag de controle.


Waarom iets nieuws maken als er al zoveel is? In 2016 zijn wij niet meer aan het recyclen, maar verbeteren wij de kassiekers. We maken er een moderne versie van. Toevoegen, verwijderen, verplaatsen, alles om zo tot een beter versie te komen. In dit subthema zal veel gebruik worden gemaakt van technieken die je ook in de schilderkunst ziet. Denk aan borduren, verven, weven. Het kleuren pallet zal klassieke kleuren bevat in combinatie met bruin tinten.

CLASSIC

IMPROVE THE

Colors

Textures


De natuur wordt gezien als een plaats waar wij gebruik van kunnen maken. Het krijgt een functionele rol en wordt aangepast en verbetert zodat het optimaal gebruikt kan worden. Want we leven ten slotte in een snelle en te kleine wereld en hebben graag de controle. In dit subtrend zal er veel gebruik worden gemaakt van natuurlijke materialen, of materialen die de natuur accepteerd. Het kleuren pallet zal natuurlijke tinten bevatten, tegen pastel aan.

Nature

Functionele

Colors

Textures


Het lijkt perfect en kloppend, maar wat zit erachter? Door het drukke leven dat wij lijden is er geen tijd meer voor puurheid en zal dit gecreĂŤerd worden. Om de natuur en de mensheid eigenlijk voor de gek te houden. In dit subtrend wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk materialen in combinatie met syntetische materialen. Het kleuren pallet zal natuurlijke tinten bevatten in combinatie met chemische kleuren.

illusion

Optical

Colors

Textures


W E N OW

DLR

EHT

sobuoR ttirB 6102 esylana dnerT

trendanalyse "The new world", 2016  

In 2016 zal de mensheid een druk bestaan leven. Alles wordt duurde, dus er moet veel gewerkt worden om het luxe leven te betalen. Een druk l...

trendanalyse "The new world", 2016  

In 2016 zal de mensheid een druk bestaan leven. Alles wordt duurde, dus er moet veel gewerkt worden om het luxe leven te betalen. Een druk l...

Advertisement