Page 1

MØDE & KONFERENCE


Brink Meetings er Brink Serviced Offices møde- og konferencekoncept, der tilbyder leje af faciliteter til møde- og konferenceafholdelse på 4 attraktive forretningsadresser i København samt hos Brink Serviced Offices i Business Park Hørsholm. Brink Meetings råder over 25 møde- og konferencelokaler med en samlet kapacitet på 380 komfortable siddepladser med stole specielt velegnet til heldagsmøder. Med møde- og konferencelokale størrelser fra 2-8 personers mødelokaler til helt store præsentations- og undervisningslokaler med kapacitet på op til 90 personer, dækker Brink Meetings næsten ethvert behov inden for møde- og konferenceafholdelse.


Brink Serviced Offices - servicerede møde- og konferencefaciliteter i topmoderne Business Center.


Brink Meetings tilbyder følgende forskellige møde- og konferencemuligheder: •

2-8 personer traditionelle mødelokaler

14 personers bestyrelsesmøde-, forhandlings- eller præsentationslokaler

10-90 personers konference- og mødelokaler der kan lejes i boardroom-, hestesko-,

skole- eller biografopstilling.

1 specielt bestyrelses- eller forhandlingslokale med tilhørende privat lounge

Alle møde- og konferencelokaler er udover komfortable og klassisk/moderne designermøbler, indrettet og udstyret med aircondition, både trådløst og kablet højhastighedsinternetforbindelse, whiteboards, flipover, konferencetelefoner, lærred samt på udvalgte adresser, talerstole eller pulte, som er inklusiv i mødelokaleprisen. Derudover kan der lejes projektorer, TV, mikrofon og lyd samt videokonference på timebasis.


Med leje af et Brink Meetings møde- eller konferencelokale medfølger service og opmærksomhed fra den professionelt bemandede reception som, on-site, sørger for, at lokalerne lever op til kundernes ønsker, og som også under mødet kan tilkaldes via telefonen i mødelokalet, hvis der er brug for hjælp til for eksempel teknik eller måske bare frisk kaffe og vand. I forbindelse med mødelokalerne er der mulighed for brug af maskiner til kopi/print/scan, sekretærhjælp samt adgang til lounge og break-out områder.


Skræddersyede løsninger Selvom vi med vores møde- og konferencepriser og pakker imødekommer de fleste behov, vil der altid være ønsker og behov, som kræver, at vi skræddersyr virksomhedens møde eller konference. Derfor tilstræber vi, at vi i vores planlægning af møder og konferencer imødekommer alle vores møde- og konferencekunders ønsker.


Mødepakke 1

Mødepakke 2

Halv dag (max. 4 timer)

Hel dag (08:00 - 17:00)

Mødelokale

Mødelokale

Morgenmad i kantinen

Morgenmad i kantinen

Kaffe/Te - ad libitum

Frisk frugt

Sodavand/kildevand - ad libitum

Kaffe/Te - ad libitum

Frokost i kantinen

Sodvand/kildevand - ad libitum Frokost i kantinen Eftermiddagskage

pr. pers kr. 390,00 *

pr. pers. kr. 475,00 *

*Alle møde-/konferencelokalepriser er eksklusiv moms og inklusiv trådløst højhastigheds internetforbindelse, whiteboard, flipover, konferencetelefon (gælder ikke forbrug af minutter), lærred samt talerstol eller pult (Talerstol eller pult kun på udvalgte lokationer).


Priser på mødelokaler og konferencelokaler Mødelokale til 2 personer 3-4 personer 5-6 personer 7-8 personer 9-10 personer 11-12 personer Større møder/konferencer 13-90 personer, pr. person

Pr. time 300 390 490 600 750 825

kr. kr. kr. kr. kr. kr.

Pr. dag 1.500 2.000 2.500 3.000 3.500 3.900

Pr. 1/2 dag 240 kr.

kr. kr. kr. kr. kr. kr.

Pr. dag

300 kr.

Udstyr til leje

Pr. time

Pr. dag

LCD monitor og audio/mikrofon*

50 kr.

200 kr.

* Varierer fra center til center / Alle priser er excl. moms. Brink kontor- og virtuelle kunder opnår rabat i møde- og konferencelokalepriserne samt i mødepakkepriserne.


Forplejning til møder og konferencer kan tilvælges blandt følgende: Catering

Enhed

Kaffe/te ad libitum ½ dag

Pr. person

15,00 kr.

Kaffe/te ad libitum hel dag

Pr. person

30,00 kr.

Drikkevarer ad libitum ½ dag

Pr. person

30,00 kr.

Drikkevarer ad libitum hel dag

Pr. person

45,00 kr.

Skåret frugt

Pr. person

21,00 kr.*

Kage

Pr. person

21,00 kr.*

Morgenmadsanretning

Pr. person

30,00 kr.*

Frokost buffet i kantine

Pr. person

65,00 kr.*

Sandwich

Pr. stk.

70,00 kr.*

Pris

* Varierer fra center til center / Alle priser er excl. moms. Specielle ønsker til forplejning kan efterkommes ved henvendelse til bookingagenten på 70 25 10 70.


Morgenmad og frokost serveres på en buffet flot anrettet med diverse lækkerier, og hvor frokosten varierer med årstiden. Varme retter, lækre salater, rugbrød og grovbrød bliver hjemmelavet hver dag, hvor der så vidt muligt er anvendt økologiske og nærproducerede råvarer. For at kunne opfylde specielle kulinariske ønsker har vi et løbende samarbejde med førende udbydere af frokostanretninger og desserter som kan serveres i mødelokalet. Kaffen er 100 % organisk, miljøvenlig kaffe dyrket på Arabica bønner som bærer det internationale UTZ certifikat. Vi serverer kaffe, the, vand og kildevand ad libitum under møderne, hvor der også er mulighed for frugt og hjemmelavet eftermiddagskage.


Rabat på Møde- og Konferencelokaler til Kontor- og Virtuelle kunder Brink kontor- og virtuelle kunder opnår rabat i møde- og konferencelokalepriserne samt naturligvis også i mødepakkepriserne.

Betingelser og afbestilling •

Mødelokalearrangementet eller konferencen betales forud med kreditkort ved mødets bestilling.

Ved afbestilling mindre end en uge før arrangementets afholdelse betales 50 % af lokalelejen.

Ved afbestilling mindre end 24 timer før arrangementets afholdelse forfalder hele servicebeløbet

inkl. eventuel forplejning.


Kontakt os angående virksomhedens mødebehov på 70 25 10 70 og få et hurtigt overblik samt en konkurrencedygtig pris på møde- og konferenceafholdelse.

Brink Serviced Offices www.brinkoffices.com Booking: Telefon +45 70 25 10 70

Business Center City Rådhuspladsen 16 1550 København

Business Center Nord Lyngbyvej 20 2100 København

Business Center Winghouse Ørestads Boulevard 73 2300 København

Business Center Havnegade Havnegade 39 1058 København K

Business Center Hørsholm Business Park Hørsholm Slotsmarken 18, 2970 Hørsholm


Brink Serviced Offices Meeting Rooms  

Meeting Rooms in Copenhagen by Brink