Page 1

Snabb leverans med lokal precision


Lite bättre varje dag Bring är en nordisk utmanare inom post- och logistikbranschen. Vi är en familj bestående av samverkande specialister: Express, Citymail, Logistics, Frigoscandia och Dialogue som var och en är ledande inom sina områden. Vet du varför vi inom Bring Express skriver Finding New Ways på våra bilar?

Det är för att vi ska tänka på att bli lite bättre varje dag. Lite kvickare i starten och lite snabbare över mållinjen. För när du väljer våra expresstjänster så erbjuder du dina kunder bättre service. Det om något ger nöjda kunder. Vad kan vi göra för dig?


Vi är på plats när och där du behöver oss Bring Express är det flexibla alternativet inom expressleveranser för små och stora företag. Du kanske minns att vi hade samma gröna färg då vi hette Box? Säkert har du redan lagt märke till oss i trafiken. Men varför inte testa oss på nästa uppdrag? Vi står för snabba, flexibla transporter med precision i hela Stockholm med omnejd utan att tänja på kvaliteten och precisionen. Med Bring Express når du också hela Norden samma dag, samma natt eller dagen därpå. Oavsett uppdrag så löser vi det.

Är det riktigt bråttom? Lugn, vi ordnar allt Ibland kör det ihop sig och går allt annat än som planerat. En trasig maskindel i tryckeriet som måste ersättas så att årsredovisningen kan bli klar till årsstämman. Skisser från reklambyrån som ska presenteras på kundmötet. En powerpoint på ett fickminne som måste fram till konferensen. Det är vår vardag på Bring Express. Våra bud är alltid startklara för riktigt snabba leveranser, direkt, eller under dagen. Alla våra budtjänster är dessutom enkla att beställa.

Vi hämtar och lämnar i tid – varje dag om du vill Fasta hämtningar och leveranser från A till B ska bara fungera. Punktligt och utan krångel så att dina kunder, leverantörer eller affärspartners inte hamnar i kläm. Det vet varje bilverkstad som väntar på dagens beställda reservdelar eller varje kontor där man längtar efter veckans fruktkorg till personalen. På Bring Express kan vi det mesta om leveranser på bestämda tider, varken tidigare eller senare. Vi tar hand om både stort och smått inom de flesta branscher och hjälper dig gärna med att sköta din distribution varje dag. Så att du kan tänka på annat.

• Hämtning och leverans när du önskar

• Fasta hämtningar och leveranser • Snabbast möjliga leverans för definierade rutter • Vi löser också oförutsedda uppdrag som dyker upp

• Alltid en chaufför tillgänglig • Maximal säkerhet och snabbhet Du får det som du vill Vårt erbjudande stannar inte vid tröskeln. Vi tänker lite längre och servar dig med extratjänster som till exempel bärhjälp, packning och sortering. Vi kan ta med emballage och ställa upp dina varor som du vill ha dem. Är dina varor skrymmande? Inga problem – vi har allt från cyklar till lastbilar. Kort sagt, så långt det är möjligt löser vi dina problem, lokalt, regionalt, eller om du så önskar, för hela Norden. För oss är inget uppdrag för litet eller stort, oavsett uppdrag kan du alltid vara säker på att vi löser det med samma precision.


Företagscase:

En pålitlig partner till Deloitte Deloitte är ett av världens ledande revisions- och konsultföretag. ”I Stockholm, Malmö och Göteborg använder vi Bring Express till alla våra bud, både inom staden och övriga Sverige. Och även till våra utlandstransporter. För oss på Deloitte betyder det mycket att Bring Express är miljömedvetna och hela tiden gör fler förbättringar i rätt riktning. Bring Express är ett pålitligt företag som levererar våra bud säkert och i tid. För mig som beställer bud åt andra, är det skönt att slippa tänka på om buden kommer fram. Det vet jag att de gör.” Eva Wilson Receptionist, Deloitte


Vårt miljöarbete Vår ambition är att ständigt bli bättre för våra kunder och samhället. Därför jobbar vi med utveckling och gör många framsteg även på miljöområdet. Till exempel genom energieffektivisering, att använda mer tågtransporter, effektiv logistik samt tydliga och mätbara mål. Vi arbetar aktivt med att miljöanpassa vår fordonspark och redan idag drivs var tionde Bring Express-fordon av el eller biogas. Det innebär att vi har flest miljöanpassade fordon av alla transport­ företag i Sverige. 2009 är vårt mål att vart femte fordon ska vara miljöanpassat. Bring Express chaufförer är våra gröna ambassadörer. För att stärka vår miljöprofil har vi valt att utbilda våra chaufförer i sparsam körning. Med en egen sparcoach får chaufförerna både teoretisk och praktisk utbildning i hur de ska köra för att minska bränsleförbrukningen. Utbildningen ger inte bara positiv effekt på miljön genom minskade utsläpp, den bidrar också till lugn och säker körning. Läs mer om vår gröna logistik på bring.se/miljo


Vi kan göra mer

Bring Logistics

Du vet väl att det finns flera logistikspecialister inom familjen Bring? Tillsammans har vi ett brett utbud av pålitliga produkter för alla dina behov:

Paket Vi är specialister på paket både inom landet och till resten av världen. Vi har allt från företagspaket till lösningar anpassade för näthandel. Vi levererar paketen dit du vill, antingen vid dörren, i brevlådan eller till postkontoret – oavsett adress i världen.

Tel: 020-765 000 Godstransporter Vi är specialister inom enkla och smidiga godstransporter. Vi skapar bra logistiklösningar för transport med bil, tåg, flyg och sjötransport i Norden och resten av världen.

Tel: 035-299 55 00 Lagerservice Vi är specialister på optimala lagerlösningar för de flesta typer av produkter, oavsett om det gäller stora volymer, bulklagring eller enstaka pallar.

Tel: 036-290 23 41

Bring Express

Express och bud Vi är det bästa valet för dina express- och budleveranser. Vi rycker ut när det brådskar som mest och du kan lita på att vi levererar på avtalad tid. Har du behov av regelbundna transporter får du snabba och flexibla lösningar av oss.

Tel: 0771-269 269

För mer information, företagscase och tävling se www.bring.se/logistik

Bring Frigoscandia

Temperaturkontrollerad logistik Vi är specialister på precisa leveranser, säker lagring samt fjärdepartslogistik av färsk-, kyl- och frysvaror – från producent till matbord, i Norden och övriga världen.

Tel: 042-17 80 00

Express  

Bring Express är det flexibla alternativet inom expressleveranser för små och stora företag. Du kanske minns att vi hade samma gröna färg då...