Page 1

Daar kan gewoon niets tegenop: Brillux Isoprimer 243

Ring vrij voor de betrouwbare isolatie van houtinhoudsstoffen: met de nieuwe Brillux Isoprimer 243 staat u nu een ÂťsparringpartnerÂŤ op waterbasis ter beschikking die in de dekking geen zwakke punten heeft en het gevreesde doorslaan effectief tegengaat:

 

 

waterverdunbaar, reukarm uitstekende isolerende werking tegen in water oplosbare houtbestanddelen, roetvlekken en oppervlakken met nicotineaanslag kationisch isolerend voor binnen en buiten

 

  

dampdoorlatend goed hechtend op ruw hout en oude afwerklagen goed dekvermogen sneldrogend overschilderbaar met alle Brillux systemen op waterbasis


 De verkleuring van het water bewijst het: terwijl red cedar bijzonder veel inhoudsstoffen bevat, worden er bij sparrenhout minder inhoudsstoffen opgelost.waterbasis worden inhoudsstoffen die verkleuring veroorzaken, opgelost …

 … en kunnen deze ongehinderd aan de oppervlakte komen.

 

Serieus te nemen tegenstanders – Technische knock-out voor houtsoorten met veel inhoudsinhoudsstoffen: de kationische stoffen isolerende werking Hout is een hoogwaardig materiaal dat grotendeels is opgebouwd uit organische bestanddelen. Maar hout bevat ook een bepaalde hoeveelheid inhoudsstoffen. Deze stoffen zijn in water oplosbaar en kunnen door afwerkmaterialen op waterbasis van de ene laag naar de andere worden getransporteerd. Dit geldt in principe voor elke soort hout. Bijzonder rijk aan inhoudsstoffen zijn bijv. red cedar, merbau en eikenhout.

 Bij gebruik van afwerkmaterialen op

Er is nu een product waartegen inhoudsstoffen niet opgewassen zijn! Want terwijl deze stoffen bij gebruik van traditionele voorstrijkmiddelen grotendeels aan de oppervlakte komen, wordt doorslaan door de nieuwe Isoprimer 243 effectief verhinderd.

 Brillux Isoprimer 243 lost nauwelijks inhoudsstoffen op …  … en door de kationische formule ontstaat er een barrièrewerking die doorslaan effectief verhindert.

Een niet te kloppen team: Isoprimer 243 en Hydro-PU-Spray De nieuwe Isoprimer 243 kan behalve met de roller of de kwast ook optimaal worden verwerkt in combinatie met spuitproducten op waterbasis en maakt dus behalve een betrouwbare isolatie van houtinhoudsstoffen ook een rationele applicatie mogelijk – efficiënter en economischer kan het niet.

Het geheim van dit succes is gelegen in de kationische isolerende werking van de nieuwe primer. Door een speciale formule en een licht zure pH-waarde wordt er een uitstekende barrièrewerking gerealiseerd. Daardoor hebben de in hout aanwezige inhoudsstoffen geen kans om door te dringen in de daarop aangebrachte afwerklaag.

Brillux Pesetastraat 74 2991 XT Barendrecht Tel. +31 (0)10 29234-89 Fax +31 (0)10 29234-70 www.brillux.nl barendrecht@brillux.nl

Input fehlt: 2564/107/30/0411

Lees vóór verwerking altijd eerst de aanwijzingen in de betreffende praktijkbladen.

Daar kan gewoon niets tegenop  

Brillux Isoprimer 243