Page 9

BLINDELINGS VERTROUWEN WERF AAN DE SCHOOLBANKEN Jérôme Lombart, Project Manager bij Leloup, is het ermee eens: de samenwerking met ploegbaas Mustafa Bellaoui verloopt bijzonder doeltreffend. Elke week vertelt Jérôme samen met de andere projectleiders aan Mustafa wat er te doen staat op de verschillende werven. Mustafa gaat vervolgens op zoek naar het nodige materiaal in de verschillende magazijnen en brengt het naar de werf. Daarnaast stelt hij ook de planning van de arbeiders op: hij bepaalt hun tijdschema, de werven waarop ze zullen werken enz. “Wij vullen elkaar aan. Mustafa doet meteen wat we hem vragen en hij helpt me vaak snel de juiste oplossingen te vinden. Hij houdt daarbij altijd de wensen van de ingenieur of architect in het achterhoofd.”

DOELTREFFENDE SAMENWERKING

“Ik vertrouw Mustafa blindelings. Met zijn ervaring kan hij echt alles organiseren. Hij is voor mij een onmisbare partner!”

Mooi toch, als de cirkel rond is. Angelo Bruneel was de afgelopen maanden assistent projectleider voor VMA West op de campus… waar hij drie jaar lang schoolliep. “We zetten er een nieuw gebouw neer, dat momenteel in afwerkingsfase is.” Of hij er zijn weg nog kende? Natuurlijk: Angelo studeerde er amper twee jaar geleden af ! Het gaat snel, dus? “Inderdaad. Ik startte op de studiedienst werkvoorbereiding en draaide al snel mee als assistent-projectleider. Intussen heb ik zelf al een aantal projecten gedaan, weliswaar nog onder supervisie van een senior projectleider.”

DE CIRKEL IS ROND

“Twee jaar na mijn studies help ik nu mee om een nieuw gebouw op mijn oude campus neer te zetten.”

9

Profile for Brigitte Vleghels

CFE On Site  

Leuk intern magazine waarmee we probeerden medewerkers in verschillende afdelingen en locaties te bereiken.

CFE On Site  

Leuk intern magazine waarmee we probeerden medewerkers in verschillende afdelingen en locaties te bereiken.

Advertisement