Page 5

CFE NIEUWJAARSRECEPTIE VRIJDAG 13 JANUARI

WEBSITE CLE IN EEN NIEUW JASJE Ook de website van CLE werd opgefrist. Benieuwd naar het resultaat? Scan de QR-code hieronder in om de nieuwe site op je smartphone te ontdekken of typ de url in je browser!

ZIN OM SAMEN MET JE COLLEGA’S HET JAAR FEESTELIJK IN TE ZETTEN? KOM DAN ZEKER LANGS OP DE CFE NIEUWJAARSRECEPTIE! . WANNEER? VRIJDAG 13 JANUARI TUSSEN 17 EN 19U30. . WAAR? CFE NV – HERRMANN-DEBROUXLAAN 42 – 1160 BRUSSEL GELIEVE JE AANWEZIGHEID TE WILLEN BEVESTIGEN VÓÓR WOENSDAG 11 JANUARI 2017 VIA EVENTS@CFE.BE

http://www.cle.lu/

HELENDE KRACHT VAN KUNST DE

Wie voorbij de werf van AZ Sint-Maarten in Mechelen rijdt, kan niet naast de nieuwe en kleurrijke gevel kijken. Dit kunstwerk dat de naam ‘Sampled’ draagt, werd door internationaal gerenommeerde kunstenaar Koen van den Broek gecreëerd. Het werk sluit perfect aan bij het helende karakter van het ziekenhuis.

NIEUW ADRES VOOR VMA WEST Onze collega Dirk Van Haesbroeck (MBG) was één van de mensen die hun werk mochten tentoonstellen op ‘Brick Mania’, de LEGO-beurs die begin november in Antwerpen plaatsvond. Dat Dirk daar een plaatsje verdient, heeft alles te maken met zijn heel eigen techniek, waardoor hij prachtige 3D-constructies in mekaar steekt. Van een Super Mario over de Venus van Milo tot een schuimend glas Hoegaarden.

CREATIEF Ontdek hoe de helende kracht van architectuur en kunst elkaar vinden in dit interview met de kunstenaar.

MET LEGO

Dirk vertelt je met plezier alles over zijn buitengewone hobby.

VMA West huist vanaf nu op een nieuwe operationele zetel in WestVlaanderen. De nieuwe contactgegevens zijn: VMA West Eikenlaan 96 B-8790 Waregem Tel. +32 56 621 121 info@vmawest.be

Profile for Brigitte Vleghels

CFE On Site  

Leuk intern magazine waarmee we probeerden medewerkers in verschillende afdelingen en locaties te bereiken.

CFE On Site  

Leuk intern magazine waarmee we probeerden medewerkers in verschillende afdelingen en locaties te bereiken.

Advertisement