Page 9

NIEUWE START BIJ FINANCE DE FAKKEL DOORGEVEN Project Manager is een job met veel verantwoordelijkheid. Je wordt het niet zomaar. Om een goede Project Manager te worden, werd de functie van Assistant Project Manager in het leven geroepen. Sinds juni bekleedt Emmanuel Barbier deze functie bij Druart. En daarbij kan hij rekenen op een ervaren mentor: Bertrand Sail. “Eerst moet je de kneepjes van het vak leren. Pas daarna is het tijd voor het echte werk”, benadrukt Emmanuel. “Bertrand leert me heel veel bij en werkt erg stipt. Ik hoop dat ik op een dag een werf kan leiden zoals hij dat doet.” “Onze werkrelatie is ook voor mij heel nuttig”, voegt Bertrand eraan toe. “Emmanuel is enthousiast en bruist van ideeën en creativiteit. Hij zet me opnieuw aan het denken en zorgt voor een nieuwe wind op de werven.”

NIEUWE WIND

“De Project Manager is de dirigent van de werf. Van voorbereidende studies over goedkeuring van budgetten door de klant tot opvolging van de werken. Wij doorlopen elke fase.”

Na zeventien jaar bij een grote informaticamultinational startte Caroline Vanderstraeten in de lente bij CFE als Finance Director voor Contracting. “Ik wilde opnieuw in België werken en terug meer interactie met mijn collega’s. En dat in een bedrijf waar ik trots op kan zijn. De projecten en realisaties van CFE voldoen volledig aan dat criterium. Ik sta nog elke dag versteld van hun waarde en diversiteit!” “De structuur van CFE is zowel gecentraliseerd als opgedeeld in divisies met een hoge graad van autonomie. En dat is een pluspunt. Die doeltreffendheid kan bovendien verhoogd worden door onze goede praktijken en ervaringen nog meer te delen. Het is meteen een van mijn doelstellingen.”

WAARDE & DIVERSITEIT

“De opdracht van de dienst Finance bestaat niet alleen uit het controleren van de financiën. We willen ook een toegevoegde waarde leveren om het bedrijfsproject te ondersteunen. Ik ga vaak naar de filialen om te weten wat er leeft.” 9  

Profile for Brigitte Vleghels

CFE On Site  

CFE On Site  

Advertisement