Page 1

Houten bijgebouwen

Maak kennis met onze bijgebouwen in Engelse stijl


Ontwerp: Ludo Dierckx


-

Even voorstellen…

De Backer is een bedrijf dat gespecialiseerd is in houtbouw.

Een zeer uitgebreid machinepark, een intern studiebureau met bouwkundige tekenaars

en een team van uitvoerders met jarenlange ervaring maken dat je De Backer niet onder één hoedje kan vangen. Naast woningen in massieve houtbouw maakt De Backer exclusieve bijgebouwen in Engelse stijl, in deze brochure kunt u daarmee kennismaken!

Wij staan steeds weer borg voor een unieke en persoonlijke invulling van uw project.

Houten bijgebouwen


Harmonisch

g

Harmonisch met de natuur door het gebruik van eerlijke materialen en harmonisch in ontwerp vanwege het gebruik van dezelfde houtsoort voor gevels, ramen en deuren, boeiplanken enz.

Houten bijgebouwen


Ontwerp: Ludo Dierckx


Stijlvol

z

U kan een keuze maken uit stijlvolle voorbeelden of u kan kiezen voor maatwerk volgens de wensen van u en uw architect.

Houten bijgebouwen


Onderhoudsvriendelijk Er zijn geen afwerklagen aan te brengen en toch is uw bijgebouw duurzaam: dat is nu eenmaal het kenmerk van thermisch hout dat bovendien zal vergrijzen zoals de natuur het wil.

Houten bijgebouwen


Ecologisch Het gebruik van houtsoorten die van nature duurzaam zijn, is ecologisch vaak niet verantwoord. Thermisch hout daarentegen heeft zijn duurzaamheid bekomen via een uniek en natuurvriendelijk procĂŠdĂŠ. Door middel van verhitting is het dennenhout gemodificeerd tot zeer duurzaam hout.

Houten bijgebouwen


Duurzaam Ook al werken we met verduurzaamd hout, wij besteden aandacht aan de vloer-wand aansluiting en laten hout nooit rechtstreeks in contact komen met de grond. Ramen en deuren worden voorzien van degelijk hang-en sluitwerk dat de tand des tijds kan doorstaan.

Houten bijgebouwen


Degelijk Ons studiebureau levert doordachte driedimensionele productietekeningen die vervolgens worden uitgevoerd met computergestuurde machines.

Exclusief De gevelplanken hebben een rechte achterzijde en een schuine voorzijde met een mooi ‘gezaagd’ oppervlak, een exclusieve afwerking die we ook gebruiken voor de hoofdbalken in de buitengevels.

Houten bijgebouwen


-

Natuurlijk

Wij ontwerpen en maken gebouwen met hedendaagse technieken, oud vakmanschap komt zo terug in uw en ons bereik.

Wij houden rekening met de bestemming die het bijgebouw zal krijgen

en gebruiken ecologisch verantwoorde materialen. Dat verwacht u van ons.

08-2009-3000

Natuurlijk!

Langestraat 19 I 2240 Zandhoven I 03 464 04 42 I F 03 484 31 97 I info@debacker.be I www.debacker.be/bijgebouw Openingsuren : Maandag t/m vrijdag: voormiddag van 10u tot 12u - namiddag van 13u tot 17u. Zaterdag en zondag: enkel in de namiddag van 13u tot 17u.

De Backer - Engelse stijl  

De Backer - Engelse stijl cataloog

Advertisement