Page 15

15

Tekst: Harry Swart Foto’s: Edith Schoo en Harry Swart

Kom naar De Dolle Dwaze Dump Dagen in Brielle! Als u dit prachtige magazine op uw deurmat vindt is 2016 al weer een maand oud! Uitverkoop is geen bijzondere gebeurtenis meer. Het lijkt er soms wel op dat de uitverkoop nooit meer stopt. Maar zo is het in Brielle niet!

Elk jaar hebben wij de finale uitverkoop van de wintercollectie. Terwijl ik dit schrijf vallen de eerste sneeuwvlokjes in Brielle. En de voorjaarscollectie komt er al weer aan. Zo vlug gaat het. Niet alleen kledingwinkels, maar ook andere winkels doen mee aan deze bijzondere uitverkoop. Prijzen? Je kunt het haast geen prijzen meer noemen. DUMPPRIJZEN zijn het ! Voor een habbekrats kunt u op deze dagen de mooiste dingen kopen.

Kom naar De Dolle Dwaze Dump Dagen in Brielle op 5, 6 en 7 februari. Uw portemonnee wordt hier heel erg vrolijk van!

Terugblik op... winkels en ondernemers 2015 is een bijzonder jaar geweest voor Brielle. Ook in Brielle is het jaar 2015 voor de winkels niet zonder slag of stoot voorbij gegaan. Wij hebben helaas afscheid moeten nemen van La Vita, Silly Strik, VakantieXperts en Kijk Mij. Heel bijzonder is dat wij twaalf nieuwe ondernemers hebben mogen verwelkomen! Flower Action, Café 1572/The Mixx, Lagoon, Silvester, ONE, De Gekroonde Pannenkoek, R&R Mode, Boudoir, Once upon a Time, Di Bellezza, ’t Winkeltje en Makelaar de Vreij. En dan verdienen de forse uitbreidingen van Het Styling Huys en Optie 1 zeker een aparte vermelding. Bijzonder positieve ontwikkelingen voor onze stad Brielle!

Profile for Briellenaer

Briellenaer8 Jan2016  

Briellenaer8 Jan2016  

Advertisement